Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είσαι root και έχεις custom kernel με το Kernel Adiutor έχεις την επιλογή για ρύθμιση της έντασης του ήχου. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να λειτουργήσει σε stock rom.

Επίσης υπάρχει το εκπληκτικό ViPER4Android, που αρκετές custom rom το έχουν ενσωματωμένο.

Κοίτα επίσης και εδώ.

θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας...το κινητο λειτουργει και παλι κομπλε ολα νορμαλ....τωρα κοιταω αυτο με την βελτιωση του ηχειου....εχω κανει και ρουτ αλλα δεν θελω να πειραξω την official rom...αν γινεται μονο στην στοκ ενταξει...

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και για τελος να αναφερω οτι δοκιμασα να κανω install ενα απο τα αρχεια zip για να αυξησω την ενταση και δεν επιασε λογικα λογω lolipop...θα δοκιμασω και τα αλλα αν και δεν νομιζω να βγαλω ακρη...σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια...

Το συγκεκριμένο kernel είναι από τα καλύτερα stock - αν όχι το καλύτερο - stock kernel. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και αν είσαι ικανοποιημένος με την μπαταρία, τότε κράτησέ το.

Αν δεν βαριέσαι βεβαια και σ'αρέσουν οι δοκιμές μπορείς να δοκιμάσεις τα διάφορα κερνελ για κάποιο χρονικό διάστημα και να κρατήσεις αυτό που στο τηλέφωνό σου λειτουργεί καλύτερα.

Τελικά μετά από μια επανεκκίνηση παρουσιάζει πρόβλημα με ui συστήματος,ενώ όλα ήταν μια χαρά. . Τι μπορεί να έφταιξε?

Τελικά μετά από μια επανεκκίνηση παρουσιάζει πρόβλημα με ui συστήματος,ενώ όλα ήταν μια χαρά. . Τι μπορεί να έφταιξε?

Υπάρχει ένα bug στη ρομ που προκαλεί ui crashes. Το ξέρει ο dev και θα το φτιάξει. Σε μένα πάντως λειτουργεί άψογα η ρομ. Κάποιοι έχουν το πρόβλημα σου επειδή ενεργοποίησαν το προσωπικό μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Εξαρτάται τι πείραξες πριν ξεκινήσει το πρόβλημα.

Υπάρχει ένα bug στη ρομ που προκαλεί ui crashes. Το ξέρει ο dev και θα το φτιάξει. Σε μένα πάντως λειτουργεί άψογα η ρομ. Κάποιοι έχουν το πρόβλημα σου επειδή ενεργοποίησαν το προσωπικό μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Εξαρτάται τι πείραξες πριν ξεκινήσει το πρόβλημα.

Κι εμένα λειτουργούσε άψογα και όντως πριν την τελευταία επανεκκίνηση πείραξα το μήνυμα στην οθόνη ξεκλειδωματος. .

Κι εμένα λειτουργούσε άψογα και όντως πριν την τελευταία επανεκκίνηση πείραξα το μήνυμα στην οθόνη ξεκλειδωματος. .

Απενεργοποιησε το και λογικά θα στρώσει. Το ξέρει ο dev και θα το φτιάξει. :)

Την εβαλα κι εγω την αρυα 7 σημερα. Μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει λιγο το γραφικο περιβαλλον... ελπιζω να βρω αυτα που θελω

--------------------------------------

Απορια, δειτε τα screenshots. Nομιζω το εχω κανει σωστα αλλα δε φευγουν...

κξχξφφξδκσνχνφνδξξσ χαλια αυτη η ρομ. Εχει αρχισει να τη γεμιζει μαλ@κ1ες μου φαινεται...

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Παίδες καλημέρα. Υπάρχει κάποιος οδηγός στα Ελληνικά για την εγκατάσταση του xposed γιατι στο xda δυσκολεύομαι να διαλέξω πιο sdk (arm or x86) κάνει για το τηλέφωνο.

καλημερα στην παρεα,σχετικα καινουργιος οσον αφορα το κινητο,εχω το note 3 ληγει η εγγυηση μου σε λιγες μερες και θελω να περασω την rom που το κανει σαν το 4αρι,αν μπορει να βοηθησει καποιος αν υπαρχει καποιος οδηγος για να δω πως γινετε,ευχαριστω εκ τον προτερων

Την εβαλα κι εγω την αρυα 7 σημερα. Μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει λιγο το γραφικο περιβαλλον... ελπιζω να βρω αυτα που θελω

κξχξφφξδκσνχνφνδξξσ χαλια αυτη η ρομ. Εχει αρχισει να τη γεμιζει μαλ@κ1ες μου φαινεται...

Από τον πίνακα ειδοποιήσεων στις προτεινόμενες εφαρμογές;

Παντός τα γραφικά δεν μου έχουν αλλάξει με την 7.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

καλημερα στην παρεα,σχετικα καινουργιος οσον αφορα το κινητο,εχω το note 3 ληγει η εγγυηση μου σε λιγες μερες και θελω να περασω την rom που το κανει σαν το 4αρι,αν μπορει να βοηθησει καποιος αν υπαρχει καποιος οδηγος για να δω πως γινετε,ευχαριστω εκ τον προτερων

Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-tw-note-4-port-5-0-1-darklord-rom-1-t3017604

Μάλλον το εγκατέστησες από aroma. Ξανακάνε την εγκατάσταση χωρίς wipe data (μόνο wipe cache και system) και πρόσεξε τι θα επιλέξεις.

Εχεις δικιο, περα απο το 3minit evala kai to quick launcher..

Αδικα τον κακολογησα... Συγγνωμη khmokhtar... :p

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

[ATTACH]63392[/ATTACH] και εγω μία ερώτηση για aryamod. Πως αλλάζουν τα εικονίδια για wifi signal ; και να πανε και δεξια;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

[ATTACH]63392[/ATTACH] και εγω μία ερώτηση για aryamod. Πως αλλάζουν τα εικονίδια για wifi signal ; και να πανε και δεξια;

Από aroma installer. Αν δεν είσαι σίγουρος γι'αυτά που λέει εκεί, επέλεξε ότι είναι stock με το 3minit battery ίσως μόνο.

Μπορείς να ξανακάνεις εγκατάσταση της ρομ κάνοντας μόνο wipe cache/system και δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Edited by kouros17

Παιδιά καλησπέρα. Καλώς σας βρήκα. Να σας κάνω μια ερώτηση? Ο ξάδελφος μου έχει το Νότε 3 και έχει ενα παράξενο πρόβλημα. Δεν δουλεύει η οθόνη με το δάκτυλο. Μονο τα κάτω κουμπιά δουλεύουν. Επανω τίποτε. Το παράξενο όμως είναι οτι με την πένα όλα δουλεύουν τέλεια. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό? Σας ευχαριστώ πολύ

Edit: το τηλέφωνο είναι απείραχτο και με εργοστασιακά όλα......

Καλησπέρα παιδιά. Καμία βοήθεια στην ερώτηση που είχα κάνει πιο παλιά? Στο τεχνικό που το πήγε του λέει ότι θέλει αλλαγή οθόνης αλλά γιατί όλα δουλεύουν τέλεια με το πενακι? Μήπως είναι κάποια ρύθμιση

Και πάλι σας ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπέρα παιδιά. Καμία βοήθεια στην ερώτηση που είχα κάνει πιο παλιά? Στο τεχνικό που το πήγε του λέει ότι θέλει αλλαγή οθόνης αλλά γιατί όλα δουλεύουν τέλεια με το πενακι? Μήπως είναι κάποια ρύθμιση

Και πάλι σας ευχαριστώ

Δεν γνωρίζω κάτι για το πρόβλημα, αλλά αν είναι ακόμα στην εγγύηση μπορεί να πάει σε κάποιο service της Samsung και θα του το φτιάξουν δωρεάν.

Φίλε GTHOM, δεν ξέρω αν δοκίμασες το παρακάτω.

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-3/364950-samsung-note-3-unresponsive-touch-screen-fingers-solved.html

Αν όχι, δεν χάνεις τίποτα. Απλά πήγαινε ρυθμίσεις > διαχείριση εφαρμογών > google play services και κάνε κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Αλλιώς πας στο service.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν έχει εγγύηση. Και τον ζήτησαν 150 ευρώ. Και πάλι σας ευχαριστω
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Παιδια καλησπερα. Η ARyamode 7 από μπαταρία πως παει;

Πριν βαλω το xposed & flasharw kernel πετουσε... Σε standby ηταν βραχος... Τωρα, μετα απ'αυτα εχω παλι θεματα :) αλλα τα χρειαζομαι τα ρημαδια και το καταπινω :/

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Δοκιμασα χθες AryaMOd 7 και 7.1 όλο προβλήτα για αρχ'η απο το set up εκανε not responding το google service οταν εβαζα τον λογαριασμο μου.στη συνεχεια ολο not responding το UI και επισης οταν με επαιρνε καποιος τηλεφωνο οποτε ήθελε εμφανιζοταν για να το απαντησω...σε εσας ειναι οκ;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Δοκιμασα χθες AryaMOd 7 και 7.1 όλο προβλήτα για αρχ'η απο το set up εκανε not responding το google service οταν εβαζα τον λογαριασμο μου.στη συνεχεια ολο not responding το UI και επισης οταν με επαιρνε καποιος τηλεφωνο οποτε ήθελε εμφανιζοταν για να το απαντησω...σε εσας ειναι οκ;

Καλησπέρα.

Κανένα πρόβλημα με 7.1

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Όλα καλά και σε μένα. Δοκίμασε να κάνεις ξανά μια καθαρή εγκατάσταση κάνοντας όλα τα wipe (cache, data, system).

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις