kouros17 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Από που μπορώ να κατεβάσω για να φλασαρω το τελευταίο modem μόνο του; Eδώ μπορείς να βρεις τα τελευταία modem, bootloader και kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Σε εμένα η ARyamode 7 δεν "κάθεται" με τίποτα. Τρεις (!!!) φορές την πέρασα (παρόλο που ήμουν στην V6,εννοείται πριν εγκατάσταση Bl κλπ me ODIN και μετά full wipe), αλλά κάθε φορά μετά την εκκίνηση μου βγάζει "System UI διακόπηκε" ..Ετσι ξαναγύρισα στην σιγουριά της v6. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Σε εμένα η ARyamode 7 δεν "κάθεται" με τίποτα. Τρεις (!!!) φορές την πέρασα (παρόλο που ήμουν στην V6,εννοείται πριν εγκατάσταση Bl κλπ me ODIN και μετά full wipe), αλλά κάθε φορά μετά την εκκίνηση μου βγάζει "System UI διακόπηκε" ..Ετσι ξαναγύρισα στην σιγουριά της v6. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Κάνε απλώς full wipe και εγκατάσταση της ρομ από recovery. Μην περνάς modem και bootloader με odin, αν ήδη αυτά που έχεις είναι της lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγώ από v 6 πήγα σε v 7 . Πέρασα και τα bl και cp αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπαίνουν τα καινούρια. Στο Phone info ακόμα τα παλιά βγάζει. Και ανακάλυψα ότι το θέμα με το bluetooth οφειλόταν στον lean kernel που δεν συνδεόταν το πληκτρολόγιο. Τώρα έχω v7 aryamod με τον δικό του kernel και τρέχει μια χαρά. Αλλά γιατί δεν παίρνανε τα bl και cp μέσω odin ενώ γράφει ότι τα πέρασε; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγώ από v 6 πήγα σε v 7 . Πέρασα και τα bl και cp αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπαίνουν τα καινούρια. Στο Phone info ακόμα τα παλιά βγάζει. Και ανακάλυψα ότι το θέμα με το bluetooth οφειλόταν στον lean kernel που δεν συνδεόταν το πληκτρολόγιο. Τώρα έχω v7 aryamod με τον δικό του kernel και τρέχει μια χαρά. Αλλά γιατί δεν παίρνανε τα bl και cp μέσω odin ενώ γράφει ότι τα πέρασε; Δοκίμασε να τα περάσεις από δύο φορές το καθένα και χωρίς να έχεις το auto reboot στο odin τικαρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Δοκίμασε να τα περάσεις από δύο φορές το καθένα και χωρίς να έχεις το auto reboot στο odin τικαρισμενο. 2 φορές το έχω δοκιμάσει. Δεν εχω επιλεξει auto reboot. Αλλά είχα κάνει εγώ reboot ανάμεσα γιατί είδα ότι δεν τα είχε περάσει τελικά. Εννοείς κατευθείαν; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 2 φορές το έχω δοκιμάσει. Δεν εχω επιλεξει auto reboot. Αλλά είχα κάνει εγώ reboot ανάμεσα γιατί είδα ότι δεν τα είχε περάσει τελικά. Εννοείς κατευθείαν;Βγάλε την μπαταρία και μπες χειροκίνητα σε download mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Δοκίμασα και 2 φορές αλλά τίποτα. Βγάλε την μπαταρία και μπες χειροκίνητα σε download mod. Όταν λες χειροκίνητα εννοείς ε κίνηση από την αρχή με το volume πατημένο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Όλα καλά με aryamod 7. Να αλλάξω λέτε κερνελ ή να αφήσω αυτόν που έχει? Πείτε μου καμιά γνώμη. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Βγάλε την μπαταρία και μπες χειροκίνητα σε download mod. Φίλε μια χαρά έτσι. Μπήκα με κλειστή συσκευή και τα πέρασε κανονικά. Ευχαριστώ. Όλα καλά με aryamod 7. Να αλλάξω λέτε κερνελ ή να αφήσω αυτόν που έχει? Πείτε μου καμιά γνώμη. . Εγώ δεν έβαλα lean kernel αυτή τη φορά γιατί παρατήρησα ότι αυτό ευθυνόταν που δεν συνδεόταν το bluetooth πληκτρολόγιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Όταν λες χειροκίνητα εννοείς ε κίνηση από την αρχή με το volume πατημένο; Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Σε download mode δεν πρέπει να μπαίνουμε με κάποια εφαρμογή της ρομ, αλλά χειροκίνητα πατώντας τα γνωστά τρία κουμπιά. Όλα καλά με aryamod 7. Να αλλάξω λέτε κερνελ ή να αφήσω αυτόν που έχει? Πείτε μου καμιά γνώμη. . Το συγκεκριμένο kernel είναι από τα καλύτερα stock - αν όχι το καλύτερο - stock kernel. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και αν είσαι ικανοποιημένος με την μπαταρία, τότε κράτησέ το. Αν δεν βαριέσαι βεβαια και σ'αρέσουν οι δοκιμές μπορείς να δοκιμάσεις τα διάφορα κερνελ για κάποιο χρονικό διάστημα και να κρατήσεις αυτό που στο τηλέφωνό σου λειτουργεί καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Παιδια ΣΟΣ!!!εδωσα σε εναν φιλο μου το note3 που ειχα και δεν ξερω τι πειραξε αλλα χρειαζεται εγκατασταση της official rom...πως μπορω να δω ποια ταιριαζει στο τηλ...???το κινητο ηταν ρουτ πλεον δεν ειναι αλλα θα ξαναγινει... πατησα *#06# και μου εβγαλε null/null δοκιμασα να κανω εισαγωγη την πολωνικη version της 4.4.2 γιατι νομιζω αυτη ειχα αλλα δεν λειτουργει σωστα...δεν διαβαζει την σιμ δεν ανοιγει playstore κτλ...παιδια πραγματικα οποιος μπορει ας με βοηθησει... Edited August 1, 2015 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Παιδια ΣΟΣ!!!εδωσα σε εναν φιλο μου το note3 που ειχα και δεν ξερω τι πειραξε αλλα χρειαζεται εγκατασταση της official rom...πως μπορω να δω ποια ταιριαζει στο τηλ...???το κινητο ηταν ρουτ πλεον δεν ειναι αλλα θα ξαναγινει... πατησα *#06# και μου εβγαλε null/null δοκιμασα να κανω εισαγωγη την πολωνικη version της 4.4.2 γιατι νομιζω αυτη ειχα αλλα δεν λειτουργει σωστα...δεν διαβαζει την σιμ δεν ανοιγει playstore κτλ...παιδια πραγματικα οποιος μπορει ας με βοηθησει... Περασε τη ξανα απο πανω. Δεν πρεπει να εχουν περαστει bootloader και modem Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Περασε τη ξανα απο πανω. Δεν πρεπει να εχουν περαστει bootloader και modem το κανω αμεσως και σου στελνω οχι δεν εχει αποτελεσμα...κολλαει το κιν και δεν εχω ιμει-ηχο και καρτα σιμ... ειχα δοκιμασει και πετυχε την Ελληνικη εκδοση αλλα δεμτα εχω προβλημα στο ρουτ... Edited August 1, 2015 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μήπως είχες βάλει lollipop πριν? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μήπως είχες βάλει lollipop πριν? ναι εκανε το Ota Update...γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Γιατί προσπαθείς αυτή τη στιγμή να βάλεις kit kat και σου "κλωτσάει" λόγω downgrade. Βάλε lollipop και λογικά θα δουλέψει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Γιατί προσπαθείς αυτή τη στιγμή να βάλεις kit kat και σου "κλωτσάει" λόγω downgrade. Βάλε lollipop και λογικά θα δουλέψει. δηλαδη δεν μπορω να κανω μια ομαλη μεταβαση σε kitkat???δοκιμασα μια ρομ απο την sammobile επισημη δηλαδη(Ελληνικη) και δουλευε κομπλε το κινητο απλα δεν εκανε ρουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 δηλαδη δεν μπορω να κανω μια ομαλη μεταβαση σε kitkat???δοκιμασα μια ρομ απο την sammobile επισημη δηλαδη(Ελληνικη) και δουλευε κομπλε το κινητο απλα δεν εκανε ρουτ... To downgrade σε samsung συσκευές είναι πλέον πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Μπορεί να χάσεις την συνδεσιμότητα σου (δεν μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο δηλαδή) και το imei σου, με λίγα λόγια αχρηστεύεται το τηλέφωνο (την είχα πατήσει πολύ άσχημα κάποτε στο galaxy s3). Αν δεν έχει κρατηθεί κάποιο nandroid backup ή κάποιο backup του efs folder και αν κάποιος δεν γνωρίζει πολλά και δεν ξέρει που να ψάξει, καλύτερα μην επιχειρήσει ποτέ να κάνει downgrade σε samsung συσκευή. Φυσικά και αυτό δεν είναι απόλυτο, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 To downgrade σε samsung συσκευές είναι πλέον πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Μπορεί να χάσεις την συνδεσιμότητα σου (δεν μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο δηλαδή) και το imei σου, με λίγα λόγια αχρηστεύεται το τηλέφωνο (την είχα πατήσει πολύ άσχημα κάποτε στο galaxy s3). Αν δεν έχει κρατηθεί κάποιο nandroid backup ή κάποιο backup του efs folder και αν κάποιος δεν γνωρίζει πολλά και δεν ξέρει που να ψάξει, καλύτερα μην επιχειρήσει ποτέ να κάνει downgrade σε samsung συσκευή. Φυσικά και αυτό δεν είναι απόλυτο, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο. οχι ρε φιλε τι με ειπες τωρα???περασα μια πολωνικη ρομ και χαθηκε το σημα....δεν εχω και ιμει....λες αν περασω λολιποπ να επανελθουν???η με καποια αλλη κιτκατ???γιατι πριν δουλευαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 οχι ρε φιλε τι με ειπες τωρα???περασα μια πολωνικη ρομ και χαθηκε το σημα....δεν εχω και ιμει....λες αν περασω λολιποπ να επανελθουν???η με καποια αλλη κιτκατ???γιατι πριν δουλευαν Μα γι'αυτό το είπα. Για να προσέξουν όσοι είναι σε lolipop και σκέφτονται να "κατέβουν" σε kitkat. Και ένας άλλος φίλος σε άλλη θεματική έχει το ίδιο πρόβλημα. Πρώτα δοκίμασε να περάσεις μία lolipop ρομ μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μα γι'αυτό το είπα. Για να προσέξουν όσοι είναι σε lolipop και σκέφτονται να "κατέβουν" σε kitkat. Και ένας άλλος φίλος σε άλλη θεματική έχει το ίδιο πρόβλημα. Πρώτα δοκίμασε να περάσεις μία lolipop ρομ μέσω odin. μολις κατεβηκε μια απο sammobile(ελληνικη)την περναω και σου λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 εβαλα ξανα την λολιποπ και ολα βαινουν καλως...αρα δεν μπορω να κανω downgrade στην ουσια...ο φιλος μου ηθελε να βαλει kitkat για να χρησιμοποιησει την μοντιφα για το ηχειο http://www.droidviews.com/boost-volume-of-galaxy-note-3-with-sound-hack-mod/ υπαρχει καμια τετοια μοντιφα για την εκδοση 5.0...???αν ειναι να κοιταξουμε εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Ασφαλές downgrade κάνεις μόνο αν έχεις το pit file της kitkat Όσο για mod δες εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/volume-boosting-speaker-headphone-note-t3014851 ή κάνε εγκατάσταση μέσω recovery αυτό από εδώ https://mega.co.nz/#!SYBzTJwB!nJEHaWGZJDxZozxLS5mBPIsd4-7yUYGoc0a9uBRwXhE Edited August 1, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 εβαλα ξανα την λολιποπ και ολα βαινουν καλως...αρα δεν μπορω να κανω downgrade στην ουσια...ο φιλος μου ηθελε να βαλει kitkat για να χρησιμοποιησει την μοντιφα για το ηχειο http://www.droidviews.com/boost-volume-of-galaxy-note-3-with-sound-hack-mod/ υπαρχει καμια τετοια μοντιφα για την εκδοση 5.0...???αν ειναι να κοιταξουμε εκει Αν είσαι root και έχεις custom kernel με το Kernel Adiutor έχεις την επιλογή για ρύθμιση της έντασης του ήχου. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να λειτουργήσει σε stock rom. Επίσης υπάρχει το εκπληκτικό ViPER4Android, που αρκετές custom rom το έχουν ενσωματωμένο. Κοίτα επίσης και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts