Da_rudakos Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) [ATTACH]47652[/ATTACH][ATTACH]47653[/ATTACH][ATTACH]47654[/ATTACH][ATTACH]47655[/ATTACH] Αν θες απο αλλο σημειο πες μου.. Edited July 21, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τα γράμματα λιγο δεν σε κουράζουν; νομίζω είναι υπερβολικά μικρά. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όχι καθολου..Ειχα 360 για καιρο αλλα μολις δοκιμασα 320 κολλησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όχι καθολου..Ειχα 360 για καιρο αλλα μολις δοκιμασα 320 κολλησα.. Με μπριζωνεις τώρα να το ξαναδοκιμάσω :D Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 απο την εφαρμογη της xnote Μου γραφει . current dpi 290 :P και ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαι :) Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ειδες ; Μια χαρα τα 320 χαχαχαχαχ υπάρχουν και χειρότερα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ρίξτε το και στα 100dpi έχει εφαρμογή για μεγεθυντικό φακό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας τρόπος να έχω με επιλογή την μέγιστη φωτεινότητα η οποία ενεργοποιείται μόνο κάτω από δυνατό ήλιο? Όταν το εχω στο χειροκίνητο και βάζω τέρμα δεξιά το slider είναι τουλάχιστον 30% λιγότερη από την πραγματικά μέγιστη που μπορεί να δώσει η οθόνη. Στο galaxy note 2 υπήρχε ένα mod increase max brightness το οποίο έκανε ακριβώς αυτό. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας τρόπος να έχω με επιλογή την μέγιστη φωτεινότητα η οποία ενεργοποιείται μόνο κάτω από δυνατό ήλιο? Όταν το εχω στο χειροκίνητο και βάζω τέρμα δεξιά το slider είναι τουλάχιστον 30% λιγότερη από την πραγματικά μέγιστη που μπορεί να δώσει η οθόνη. Στο galaxy note 2 υπήρχε ένα mod increase max brightness το οποίο έκανε ακριβώς αυτό. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για note 3? Βγάλε το tick από το auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αντε ένας ένας και γω ερώτηση. θέλω να έχω την μέγιστη φωτεινότητα όταν πέσει και κάτω από 5% γίνεται με κάποιο app η από το exposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Βγάλε το tick από το auto. Εννοείται πως το εχω βγάλει ήδη αυτο φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μια ερώτηση. Είμαι με 4.4.2, ρουτ με towelroot και Knox 0x0 κανονικά. Δεν είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή Knox και θα ήθελα να την δοκιμάσω. Την κατέβασα (170μβ) αλλά δεν ξέρω αν θα έχω κανα μπέρδεμα με τον counter. Άλλο πράμα το Knox counter και άλλο η εφαρμογή; Η εφαρμογή εγκαθιστομενη μπορεί να κάνει κάποιον ελέγχο και να αλλάξει ο μετρητής σε 0χ1 η είναι απλά μια εφαρμογή? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπερα παιδια ενω κατεβασα το towelroot αλλα δεν μου λειτουργει...λεει οτι δεν ανταποκρινετε....καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Για δες απο δω.. https://www.dropbox.com/s/wzrfg5nd5n4y8ws/tr.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπερα παιδια ενω κατεβασα το towelroot αλλα δεν μου λειτουργει...λεει οτι δεν ανταποκρινετε....καμια ιδεα κανεις?? Με ποια Rom είσαι; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Για δες απο δω.. https://www.dropbox.com/s/wzrfg5nd5n4y8ws/tr.apk Μου βγαζει αυτο το μηνυμα ο συνδεσμος που μου εδωσες... Restricted Content This file is no longer available. For additional information contact Dropbox Support. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποια Rom είσαι; Με official ειμαι..αφου πρεπει να κανω ροοτ πρωτα για να βαλω καποια ρομ αν δν κανω λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ποιά είναι τα κανονικά dpi της συσκευής μας ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 480 ειναι τα κανονικά και ειναι κακάσχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μου βγαζει αυτο το μηνυμα ο συνδεσμος που μου εδωσες... Restricted Content This file is no longer available. For additional information contact Dropbox Support. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με official ειμαι..αφου πρεπει να κανω ροοτ πρωτα για να βαλω καποια ρομ αν δν κανω λαθος... Κοιτα, αν εχεις σκοπο να γραψει ο knox (custom rom κλπ) ρουταρε με τη κλασσικη μεθοδο και βαλε recovery απευθειας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Κοιτα, αν εχεις σκοπο να γραψει ο knox (custom rom κλπ) ρουταρε με τη κλασσικη μεθοδο και βαλε recovery απευθειας.. Ναι δεν με νιαζει ο knox ας γραψει....ποια ειναι η κλασικη μεθοδος???αλλο ενα θεματακι που εχω ειναι οτι εχω το μοντελο sm-n900 και λιγο που κοιταξα στο google ειδα οτι εχει διαφορετικες ρομ απο το sm-n9005...θα μπορω πχ να περασω την ομεγα στο δικο μου μοντελο η θα εχω καποιο θεμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ναι δεν με νιαζει ο knox ας γραψει....ποια ειναι η κλασικη μεθοδος???αλλο ενα θεματακι που εχω ειναι οτι εχω το μοντελο sm-n900 και λιγο που κοιταξα στο google ειδα οτι εχει διαφορετικες ρομ απο το sm-n9005...θα μπορω πχ να περασω την ομεγα στο δικο μου μοντελο η θα εχω καποιο θεμα??? Την omega δεν νομίζω έχει ρομ αρκετές για το μοντέλο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Την omega δεν νομίζω έχει ρομ αρκετές για το μοντέλο σου. Απλα ανεφερα την ομεγα γιατι την ειχα δοκιμασει σε s4 και μου αρεσε...Εχεις καποια να μου προτινεις εσυ???γιατι απο αυτες δν ξερω καμια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πώς κρύβω root? Nova go δε δουλεύει σε ρουταρισμένο... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παίζει κανένας καλός kernel για official rom;. Με ενδιαφέρει η διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Απλα ανεφερα την ομεγα γιατι την ειχα δοκιμασει σε s4 και μου αρεσε...Εχεις καποια να μου προτινεις εσυ???γιατι απο αυτες δν ξερω καμια... Φίλε μου δεν έχω το μοντέλο σου και δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια,αν γίνεις root θα τις δοκιμάσεις ίσως μια τουρκική αξίζει από αυτά που έχω διαβάσει, πάντως ια πρέπει να προσέχεις γενικά ορι φλασαρεις να είναι για το n900 και μην ρην πατήσεις από αυτά που γράφουμε εμείς που έχουμε το n9005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts