aopvet Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ο J. Primero, developer όλων σχεδόν των oreo και pie roms της συσκευή μας, έβγαλε μια έκδοση lineage os με διορθωμένη την κλήση μέσω bluetooth. Οποίος θέλει να δοκιμάσει https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117897171 Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Κι εδώ είναι το fix για όλες τις pie roms https://www.androidfilehost.com/?fid=6006931924117897532 Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Πριν δύο χρόνια χάλασε το WiFi και το Bluetooth του Note 3 μου και έτσι πήρα άλλο κινητό. Σήμερα διαπίστωσα με χαρά πως λειτουργούν κανονικά και τα δύο. Τότε θυμάμαι είχα την phronesis 6.5. Τώρα τι καλό να βάλω; Με ενδιαφέρει να λειτουργούν όλα κανονικά όπως με την phronesis. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Πριν δύο χρόνια χάλασε το WiFi και το Bluetooth του Note 3 μου και έτσι πήρα άλλο κινητό. Σήμερα διαπίστωσα με χαρά πως λειτουργούν κανονικά και τα δύο. Τότε θυμάμαι είχα την phronesis 6.5. Τώρα τι καλό να βάλω; Με ενδιαφέρει να λειτουργούν όλα κανονικά όπως με την phronesis. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν θέλεις να λειτουργεί το πενάκι δοκίμασε τη magma nx https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-magma-nx-rom-t3508672/page2128 Αν δεν σε ενδιαφέρει το πενάκι αλλά σε ενδιαφέρει το τηλέφωνό σου να έχει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας, πιστεύω ότι η havoc είναι μονόδρομος. Είναι ότι πιο καινούριο και σταθερό υπάρχει. https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-havocos-2-2-t3903379 Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Πάει μπάλα η havoc. Τρομερή rom. Δουλεύει κανονικά και το bt call. Νέα κινητά και παλεύουν να πάρουν Ιουνίου αναβαθμίσεις και εμείς κάθε μήνα περνουμε τις καινούργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Πράγματι, το κινητό μας με τη havoc πέραν του spen, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα καινούρια κινητά. Τα πάντα (όσα έχω χρησιμοποιήσει έως τώρα) λειτουργούν άψογα. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η υποστήριξη από τους προγραμματιστές. Τελικά αυτό το κινητό είναι η καλύτερη αγορά συσκευής που κάναμε ποτέ. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Πράγματι, το κινητό μας με τη havoc πέραν του spen, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα καινούρια κινητά. Τα πάντα (όσα έχω χρησιμοποιήσει έως τώρα) λειτουργούν άψογα. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η υποστήριξη από τους προγραμματιστές. Τελικά αυτό το κινητό είναι η καλύτερη αγορά συσκευής που κάναμε ποτέ. Η καλύτερη φίλε μου είμαι στον έκτο χρόνο και απλά το αγαπώ αυτό το κινητό. Δεν με έχει αφήσει ποτέ και πραγματικά κάνω τα πάντα οθοναρα έχει sd ir σωστή αναλογία led notification και την καλύτερη υποστήριξη του xda. Τα καλύτερα 400 ευρώ που έχω δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Τα update της havoc μπορει να μου πει κάποιος πως θα τα περασω? Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Τα update της havoc μπορει να μου πει κάποιος πως θα τα περασω? Τι εννοείς; Αν έχεις ήδη την 2.6 και σου ήρθε ΟΤΑ, ακολουθείς τις οδηγίες που σου λέει, αλλιώς με βρώμικη εγκατάσταση. Αν κάτι δεν σου δουλέψει καλά, π.χ. οι κλήσεις μέσω Bluetooth, κάνε καθαρή εγκατάσταση, διαγράφοντας και την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Τι εννοείς; Αν έχεις ήδη την 2.6 και σου ήρθε ΟΤΑ, ακολουθείς τις οδηγίες που σου λέει, αλλιώς με βρώμικη εγκατάσταση. Αν κάτι δεν σου δουλέψει καλά, π.χ. οι κλήσεις μέσω Bluetooth, κάνε καθαρή εγκατάσταση, διαγράφοντας και την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.Όχι την εσωτερική μνήμη, τα δεδομένα (data) εννοείς. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Όχι την εσωτερική μνήμη, τα δεδομένα (data) εννοείς. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Εγώ τον τελευταίο καιρό, όταν φλασάρω με καθαρή εγκατάσταση, διαγράφω τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και της εσωτερικής εκτός της κάρτας έτσι ώστε η νέα ρομ να αντιγράψει τα απαραίτητα αρχεία της στους φακέλους που θα δημιουργήσει η ίδια. Το ανέφερε και κάποιος στο νήμα της Χαβοκ και μάλιστα έγραψε ότι ο ίδιος διαγράφει και τον φάκελο android από την κάρτα μνήμης γιατί και εκεί παραμένουν από προηγούμενες εγκαταστάσεις, δεδομένα συστήματος και εφαρμογών που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο σφάλμα. Απλά πρίν το φορμαρισμα θέλει προσοχή ώστε όλες οι φωτογραφίες και τα άλλα αρχεία να αντιγραφούν στην κάρτα μνήμης. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Εγώ τον τελευταίο καιρό, όταν φλασάρω με καθαρή εγκατάσταση, διαγράφω τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και της εσωτερικής εκτός της κάρτας έτσι ώστε η νέα ρομ να αντιγράψει τα απαραίτητα αρχεία της στους φακέλους που θα δημιουργήσει η ίδια. Το ανέφερε και κάποιος στο νήμα της Χαβοκ και μάλιστα έγραψε ότι ο ίδιος διαγράφει και τον φάκελο android από την κάρτα μνήμης γιατί και εκεί παραμένουν από προηγούμενες εγκαταστάσεις, δεδομένα συστήματος και εφαρμογών που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο σφάλμα. Απλά πρίν το φορμαρισμα θέλει προσοχή ώστε όλες οι φωτογραφίες και τα άλλα αρχεία να αντιγραφούν στην κάρτα μνήμης.Συμφωνώ με τη διαγραφή του φακέλου android αλλά όχι της εσωτερικής μνήμης. Το να προτείνεις κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιο χρήστη ειδικά άπειρο και θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί. Ο χώρος που αποθηκεύονται by default τα αρχεία λήψης είναι στο φάκελο downloads της εσωτερικής μνήμης. Αν λοιπόν κατεβάσει κάποιος μια rom θα αποθηκευτεί στην εσωτερική μνήμη. Όταν θα κάνει format τα πάντα και την εσωτερική μνήμη θα μείνει με ένα τηλέφωνο χωρίς rom να εγκατασταθεί και χωρίς σύστημα να εκκινήσει. Προσοχή λοιπόν σε αυτά που προτείνεις ειδικά σε άπειρους χρήστες. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Συμφωνώ με τη διαγραφή του φακέλου android αλλά όχι της εσωτερικής μνήμης. Το να προτείνεις κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιο χρήστη ειδικά άπειρο και θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί. Ο χώρος που αποθηκεύονται by default τα αρχεία λήψης είναι στο φάκελο downloads της εσωτερικής μνήμης. Αν λοιπόν κατεβάσει κάποιος μια rom θα αποθηκευτεί στην εσωτερική μνήμη. Όταν θα κάνει format τα πάντα και την εσωτερική μνήμη θα μείνει με ένα τηλέφωνο χωρίς rom να εγκατασταθεί και χωρίς σύστημα να εκκινήσει. Προσοχή λοιπόν σε αυτά που προτείνεις ειδικά σε άπειρους χρήστες. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Ναι, έχεις δίκιο, μπορεί να συμβεί αυτό είτε από απροσεξία, είτε από απειρία. Βέβαια δεν θα καταστραφεί το κινητό, αλλά σίγουρα πέραν του σοκ που θα φάει θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο για να βάλει τη ρομ στην κάρτα του μέσω ενός άλλου κινητού ή του η/υ του ή για να περάσει μία μέσω odin. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Δηλαδή στην havoc δεν λειτουργεί το πενάκι, δεν έχει το spen και απλά το κατεβάζεις? Είχα παροπλησει το τηλέφωνο, ήρθε πάλι στα χέρια μου και δεν βρίσκω κανένα λόγο να πάρω άλλο.... Θέλω όμως μια σταθερή ρομ με spen(και μια μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Εφοσον θελετε full spen θα πατε σε magma. Οι havoc κτλ aosp roms δεν εχουν τετοιες δυνατοτητες. Δουλευει το πενακι αλλα χωρις τις επισημες εφαρμογες. Προχθες περασα την τελευταια havoc ενημερωσεις ασφαλειας Αυγουστος 2019 και ενα σωρο καλουδια. Τα gestures εξαιρετικα και το κινητο παει τρενο περα απο βαρυ gaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Για την havoc ποιο Kernel περνάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Για την havoc ποιο Kernel περνάμε? Εχω τον επισημο της havoc που ερχεται με τη rom. Δοκιμασα lolz αλλα με κολλουσε αρκετα. Πιθανως να ηθελε ρυθμιση απο τον kernel auditor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Σε ευχαριστω.Επειδη εχω σκουριάσει λίγο μπορεις να μου πεις τη διαδικασια απο την αρχη του root? Επισης που θα βρω bootloader και modem για update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Σε ευχαριστω.Επειδη εχω σκουριάσει λίγο μπορεις να μου πεις τη διαδικασια απο την αρχη του root? Επισης που θα βρω bootloader και modem για update? Δεν χρειαζεται να κανεις root. Θα περασεις μεσω odin το παρακατω recovery την τελευταια εκδοση. Επειτα μπαινεις recovery και φλασαρεις την havoc κανοντας ολα τα wipe εκτος καρτας sd που θα εχεις την rom gapps magisk. https://dl.twrp.me/hlte/ Για bootloaders εισαι εδω https://androidfilehost.com/?fid=24572388905582803 Για modem εδω https://androidfilehost.com/?fid=24572330218881461 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Αρα : Μπαινω μεσω odin,στο πεδιο AP βαζω το twrp. Στα αντοιστιχα πεδια BL-CP βαζω τα bootloader - modem και περναω και αυτα. Μετα μεσω κινητου την rom-gapps. To magisk γιατι χρειαζεται? Και το fix για bt calls ποτε? Ευχαριστω και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Αρα : Μπαινω μεσω odin,στο πεδιο AP βαζω το twrp. Στα αντοιστιχα πεδια BL-CP βαζω τα bootloader - modem και περναω και αυτα. Μετα μεσω κινητου την rom-gapps. To magisk γιατι χρειαζεται? Και το fix για bt calls ποτε? Ευχαριστω και πάλι. Πρωτα περνας bootloader/modem και μετα θα φλασαρεις twrp. Οχι μαζι. Μετα rom gapps και magisk για systemless root. Το bt calls εχει διορθωθει εδω και 2 εκδοσεις στην havoc δουλευει εξαιρετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Κατι τελευταιο εχω τωρα την εκδοση 4.4.2.Να παω στην 5 και μετα να περασω την custom η δε πειραζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Κατι τελευταιο εχω τωρα την εκδοση 4.4.2.Να παω στην 5 και μετα να περασω την custom η δε πειραζει? Καλυτερα βαλε καποια επισημη android 5 και μετα περασε recovery με την rom ωστε να πατησει πανω στην lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Περναω μεσω odin το twrp και με βγαζει σε system recovery.Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Περναω μεσω odin το twrp και με βγαζει σε system recovery.Τι μπορει να φταιει? Για δες εδώ https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/recovery-twrp-3-2-1-1-t3746760/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts