arxontas2323 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 To bs player λειτουργει σε σας;;οτι και αν προσπαθω να ανοιξω δεν το ανοιγει.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 To bs player λειτουργει σε σας;;οτι και αν προσπαθω να ανοιξω δεν το ανοιγει..παίζει τα πάντα και συνεργάζεται άψογα με το Greek TV https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161003/da3d77b170705222531b1d6170bf404a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 παίζει τα πάντα και συνεργάζεται άψογα με το Greek TV https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161003/da3d77b170705222531b1d6170bf404a.jpg Την πληρωμενη εκδοση εχεις;;γιατι ολοι παραπονιουνται στο play store οτι δεν παιζει κανενα αρχειο οπως και εμενα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 παίζει τα πάντα και συνεργάζεται άψογα με το Greek TV https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161003/da3d77b170705222531b1d6170bf404a.jpg Μήπως γνωρίζεις Πως μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρές στον bs player. Γιατί δεν θέλω τόσο χοντρά τα γράμματα στους υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εχω δει κατι περίεργα reboot στη συσκευή μια στο τοσο και βαραει 70+ θερμοκρασία οταν ανοιγει τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εχω δει κατι περίεργα reboot στη συσκευή μια στο τοσο και βαραει 70+ θερμοκρασία οταν ανοιγει τι μπορεί να φταίει? Τι Rom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Τι Rom έχεις? Μου τ εκανε πρώτη φορα με Phronesis n7 v2 αλλα και μια φορα με s7 apek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παιδιά η Camera ανοίγει και τραβάει σωστά φωτογραφίες με Phronesis MM Rom v2.0 σε εσάς ???? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παιδιά η Camera ανοίγει και τραβάει σωστά φωτογραφίες με Phronesis MM Rom v2.0 σε εσάς ???? Ναι μια χαρα..του s7 edge εχω..μονο τον ηχο τ κλειστρου δεν εχω βρει πως να απενεργοποιησω Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ναι μια χαρα..του s7 edge εχω..μονο τον ηχο τ κλειστρου δεν εχω βρει πως να απενεργοποιησω Εμένα γιατί όταν ανοίγω την εφαρμογή τις Cameras μου την εμφανίζει στα 3/4 τις οθόνης και δεν μπορώ να πατήσω όλα τα πλήκτρα σωστά ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εμένα γιατί όταν ανοίγω την εφαρμογή τις Cameras μου την εμφανίζει στα 3/4 τις οθόνης και δεν μπορώ να πατήσω όλα τα πλήκτρα σωστά ? Εχεις ενεργοποιησει την εξοικονομιση ενέργειας; αν ναι απενεργοποιησετην Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εχεις ενεργοποιησει την εξοικονομιση ενέργειας; αν ναι απενεργοποιησετην Όχι αλλα δεν είμαι σίγουρος εαν έχω βάλει του s7 edge μπορώ κάπου να το τσεκάρω και εάν δεν είναι αυτή μπορώ να την εγκαταστήσω μόνο αυτή χωρίς να κάνω όλοι την εγκατάσταση απο την αρχή ?????? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Όχι αλλα δεν είμαι σίγουρος εαν έχω βάλει του s7 edge μπορώ κάπου να το τσεκάρω και εάν δεν είναι αυτή μπορώ να την εγκαταστήσω μόνο αυτή χωρίς να κάνω όλοι την εγκατάσταση απο την αρχή ?????? Ναι μπορεις αμα θες να κανεις εγκατασταση μονο την καμερα..αλλα συμηθως τα προβληματα με το zoom ειχαν να κανουν με την εξοικονομιση ενεργειας Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ναι μπορεις αμα θες να κανεις εγκατασταση μονο την καμερα..αλλα συμηθως τα προβληματα με το zoom ειχαν να κανουν με την εξοικονομιση ενεργειας Όχι σε αυτή την καθαρή (Full Wipe) εγκατάσταση που έκανα δεν πείραξα καθόλου την εξοικονόμηση ενέργειας ....αλλα το τσέκαρα κιόλας, πες μου σε παρακαλώ πως μπορώ να κάνω μόνο την κάμερα του S7 edge εγκατάσταση ?? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 την ιδια διαδικασια που εγκαθιστας την ρομ απλα πριν επιλλεξεις full wipe εχει σαν 3η επιλογη mod updates..αφηνεις τα αλλα οπως ειναι(leave current καπως ετσι) και αλλαζεις μονο την καμερα σε επιλογη s7 edge.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 την ιδια διαδικασια που εγκαθιστας την ρομ απλα πριν επιλλεξεις full wipe εχει σαν 3η επιλογη mod updates..αφηνεις τα αλλα οπως ειναι(leave current καπως ετσι) και αλλαζεις μονο την καμερα σε επιλογη s7 edge.. Ok σε ευχαριστώ για την βοήθεια το έκανα όπως μου είπες και είναι όλα εντάξει .... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Γιατί όταν έχω συνδεδεμένα τα bluetooth ακουστικά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγετε ο ήχος κλείσεις από τα ακουστικά και από το μεγάφωνο του τηλεφώνου τίποτα ???? Με την X-Note που είχα όταν ένωνα τα ακουστικά είχα κανονικό ήχο κλείσεις στο μεγάφωνο του τηλεφώνου και ένα μπιπ-μπιπ-μπιπ .......στα ακουστικά . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Γιατί όταν έχω συνδεδεμένα τα bluetooth ακουστικά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγετε ο ήχος κλείσεις από τα ακουστικά και από το μεγάφωνο του τηλεφώνου τίποτα ???? Με την X-Note που είχα όταν ένωνα τα ακουστικά είχα κανονικό ήχο κλείσεις στο μεγάφωνο του τηλεφώνου και ένα μπιπ-μπιπ-μπιπ .......στα ακουστικά . Ειναι προβλημα αυτο γενικα στην note 7 port αν δεν κανω λαθος..εγω σημερα θα ξανα γυρισβ στην 6.5... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ειναι προβλημα αυτο γενικα στην note 7 port αν δεν κανω λαθος..εγω σημερα θα ξανα γυρισβ στην 6.5... ok Ευχαριστώ για την απάντηση .... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλημέρα σας εχω την Ν2ο.Ν7lite με τον κερνελ 3.4.0.Darklord-note7-V1.0 όλα καλα μόνο δεν μπορω να συνδέσω ακουστικο(plantronics) μεσω bluetooth.Είναι γενικό πρόβλημα αυτό?Μήπως θα πρέπει να βάλω τον κερνελ V2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Kάνεις ότι πρέπει για να συνδεθεί το plantronics? Δηλαδή... tap on hold και σάρωση από Νote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ναι...εχει να κανει ο κερνελ η καμια σχέση?εχει σημαντικές διαφορες η εδοση 1 με 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ναι...εχει να κανει ο κερνελ η καμια σχέση?εχει σημαντικές διαφορες η εδοση 1 με 2? Εγω θυμαμαι οτι τονειχα συνδέσει κανονικα..εκανες επανεκκινηση το κινητο;γτ εμενα καμια φορα οταν δεν το βρισκει μετα απο εγκατασταση καινουριας ρομ θελει να κανω επανεκκινηση Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εδώ ο dev κάνει πολύ καλή δουλειά με την note 5ux και ετοιμάζει και note 4 port mm για το τηλέφωνο μας που λογο hardware 32bit δεν θα εχει και θεματα http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-blackrose-note5-newux-t3470991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Guyz, πέρασα την Phronesis 6.5 (νομίζω :rolleyes: ) μαζί με την κάμερα του S6. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω άλλη κάμερα, χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσω τη ROM (με τα wipes κλπ); Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts