soilime Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Είναι root το note αν δεν είναι καν του ένα factory reset . Οχι,δεν ειναι root.Κ για να'μαι ειλικρινης δε θελω να κανω factory reset.Φτου κ απο την αρχη ολα παλι;Δε λεει.Με την κ@λ@αναβαθμιση τα'παιξε το κινητο μου.Μια χαρα πηγαινε τοσο καιρο με την 4.4.2!!!Αν κανω root παιζει να στρωσει...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Με το ρουτ μονο, οχι. Το ρουτ ειναι η αρχη που θα σου δωσει πληρη προσβαση στις λειτουργιες του κινητου σου, ωστε να διορθωσεις τυχον προβληματα. Εγω παντως καθαρα λογω εγγυησης θα σου προτεινα factory reset καταρχας. Αν τα προβληματα παραμενουν τοτε προχωρας σε ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Aν το πρόβλημα παραμείνει μετα απο factory reset και δεν θες να κάνεις ρουτ μπορείς να το πας και στο σέρβις να στο φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Βγήκε ο fulgor 1.3. Τον πέρασα και μέχρι τώρα όλα καλά. Αν και νωρίς φαίνεται ότι έχει διορθωθεί το battery drain που είχε στην 1.2. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Βγήκε ο fulgor 1.3. Τον πέρασα και μέχρι τώρα όλα καλά. Αν και νωρίς φαίνεται ότι έχει διορθωθεί το battery drain που είχε στην 1.2. αυτο θα ελεγα επιτελους!!!! ο καλυτερος κερνελ με διαφορά!:) ρε παιδια επειδή ο fulgor 1.2 ειχε battery drain εβαλα lean για 3 μερες στο noteli... μου λύγισε το κινητο στο θεμα ραμ..! πραγματικά αγανάκτησα .! εφτασε σε σημείο το κινητο να πεφτει κατω απο 200 ελευθερη ραμ(αν ειναι δυνατον!!!)!:rolleyes: ευτυχως ο fulgor εβαλε update και ηρθαμε στα ισια μας παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Η νέα rom του civato με βάση OD6 φαίνεται να έχει λύσει το πρόβλημα με την φωτεινότητα. Λίγη ώρα που την δουλεύω με τον kernel του, μιλάμε για πολύ δυνατό συνδυασμό. Edited May 16, 2015 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 υπάρχει εφαρμογή samsung για να αλλάζουμε εικονίδια εφαρμογών,ρολόι και ολόκληρα themes? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkatech Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παιδια καλησπερα .Θα χρειαστω για πολλοστη φορα τα φωτα σας. Ειμαι με την πολωνικη lollipop και το ρουταρα κανονικα. Πηγα ομως να περασω την CWM μεσω ODIN κι ενω μου εβγαλε pass οταν παω να μπω σε cwm (Vol up + power+ home) με πεταει σε download mode γραφοντας στην αρχη could not do normal boot .Το τηλεφωνο φαινεται να δουλευει κανονικα. Το αρχειο που φλασαρα ειχε αυτη την ονομασια n900-cwm-recovery-6.0.5.0-kk_L5.0(0812).tar. Any ideas please?? Η αν μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ για το σωστο αρχειο θα ειμαι υποχρεος. Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδια καλησπερα .Θα χρειαστω για πολλοστη φορα τα φωτα σας. Ειμαι με την πολωνικη lollipop και το ρουταρα κανονικα. Πηγα ομως να περασω την CWM μεσω ODIN κι ενω μου εβγαλε pass οταν παω να μπω σε cwm (Vol up + power+ home) με πεταει σε download mode γραφοντας στην αρχη could not do normal boot .Το τηλεφωνο φαινεται να δουλευει κανονικα. Το αρχειο που φλασαρα ειχε αυτη την ονομασια n900-cwm-recovery-6.0.5.0-kk_L5.0(0812).tar. Any ideas please?? Η αν μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ για το σωστο αρχειο θα ειμαι υποχρεος. Ευχαριστω και παλι Φλασαρες λαθος αρχειο.εδω ειναι το σωστο http://d-h.st/HhE Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Η νέα rom του civato με βάση OD6 φαίνεται να έχει λύσει το πρόβλημα με την φωτεινότητα. Λίγη ώρα που την δουλεύω με τον kernel του, μιλάμε για πολύ δυνατό συνδυασμό. Για δώσε ρε μενιο λίγο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkatech Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Φλασαρες λαθος αρχειο.εδω ειναι το σωστο http://d-h.st/HhE Επαιξε φιλε .Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Η νέα rom του civato με βάση OD6 φαίνεται να έχει λύσει το πρόβλημα με την φωτεινότητα. Λίγη ώρα που την δουλεύω με τον kernel του, μιλάμε για πολύ δυνατό συνδυασμό. Βασικά με ενδιαφέρει το μενού στα πλήκτρα κάτω να είναι σαν το note 4..δηλαδή να μην πατάς το κεντρικό μενού για τις πρόσφατες εφαρμογές αλλά το αριστερό κουμπί δίπλα... Με βολεύει πολύ έτσι... Υπάρχει αυτή η επιλογή σε civato rom ; Edited May 17, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Βασικά με ενδιαφέρει το μενού στα πλήκτρα κάτω να είναι σαν το note 4..δηλαδή να μην πατάς το κεντρικό μενού για τις πρόσφατες εφαρμογές αλλά το αριστερό κουμπί δίπλα... Με βολεύει πολύ έτσι... Υπάρχει αυτή η επιλογή σε civato rom ;Ανοίγουν με το κεντρικό ακαριαία :) http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-civz-flexlollipop-rev1-2-aroma-t2987732 Επιτέλους η φωτεινότητα έστρωσε :) Μιλάμε για ταχύτητα και μπαταρία σούπερ. Απίστευτη δουλειά από τον civz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μένιο αν ήταν τόσο καλή θα έπεφτε κλάμα αλλά δεν βλέπω ούτε δάκρυ. :-p Και για να σοβαρευτούμε, έχει αυτή η ρομ κανένα καλούδι ή είναι σαν την στοκ; Δοκίμασες τον τελευταίο fulgor με αυτή τη ρομ; Πιστεύω ότι θα φυσάει! Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ανοίγουν με το κεντρικό ακαριαία :) http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-civz-flexlollipop-rev1-2-aroma-t2987732 Επιτέλους η φωτεινότητα έστρωσε :) Μιλάμε για ταχύτητα και μπαταρία σούπερ. Απίστευτη δουλειά από τον civz. δεν με βολευει πλεον καθολου ρε μενιο με το κεντρικο μενου .. το αλλαξα ομως με root explorer απο τις ρυθμισεις .. παιδια ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τον Toucwitch στοκ launcher του Note 4 για το θηρίο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μένιο αν ήταν τόσο καλή θα έπεφτε κλάμα αλλά δεν βλέπω ούτε δάκρυ. :-p Και για να σοβαρευτούμε, έχει αυτή η ρομ κανένα καλούδι ή είναι σαν την στοκ; Δοκίμασες τον τελευταίο fulgor με αυτή τη ρομ; Πιστεύω ότι θα φυσάει!χα χα εδώ χωράει ένα δάκρυ κύλισε από το μάτι μου μόλις την έβαλα. Οι rom του civz είναι όσο πιο stock γίνεται και για αυτό πάνε τρένο. Τον fulgor τον έβαλα στην s6 και είχα τρελά θέματα και τον έβγαλα. Στο θέμα μας τώρα, η rom με τον kernel του civz είναι ότι καλύτερο έχω βάλει εδώ και πολλούς μήνες. Ταχύτητα, μπαταρία, φωτεινότητα, είναι σούπερ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 ειναι πολύ καλη βαση και πολυ γρηγορη ρομ αλλα αυτο το να πατας το κεντρικο μενου για να δεις τις τελευταιες εφαρμογες ειναι πολυ ξεπερασμενο για μενα ...! θα περιμενω arya να κανει update η οτιδηποτε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Τον fulgor τον έβαλα στην s6 και είχα τρελά θέματα και τον έβγαλα. Δοκίμασε τον 1.3. Δε θα σε απογοητεύσει. Το αντίθετο μάλιστα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Δοκίμασε τον 1.3. Δε θα σε απογοητεύσει. Το αντίθετο μάλιστα.ο κερνελ του civz εχει το νεο ramdisk από την OD6 οπότε μένω εδώ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 ο κερνελ του civz εχει το νεο ramdisk από την OD6 οπότε μένω εδώ :cool: Που να αλλάξεις τον civ εσύ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 ο κερνελ του civz εχει το νεο ramdisk από την OD6 οπότε μένω εδώ :cool: Επειδή δεν το κατέχω τόσο καλά, αν εννοείς το initramfs τότε αυτό έχει και ο fulgor 1.3. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaterDemon Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 καλημερα παιδια εχει ο πατερας μου ενα note 3 μαμα (χωρις root κτλ). απο την ωρα που εκανε αναβαθμιση σε lollipop ξεκινησε ενα περιεργο προβλημα που δεν εχω βρει τι φταιει για να το λυσω ειναι κανονικα στην επιλογη με ηχο, τον καλεις και μολις κλεισει η γραμμη το κινητο γυριζει κατευθειαν σε σιγαση. εχω φαει τον κοσμο να βρω τι φταιει και δεν το βρισκω ξερει καποιος;; ειναι κανα bug του lollipop;;; ευχαριστω Μου έκανε το ίδιο προβλημα.Με factory reset εφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Σε καλό δρόμο βρίσκονται για την ενσωμάτωση του xposed στην lolipop. Ήδη η DarkLord S6 το περιέχει! http://forum.xda-developers.com/xposed/guide-xposed-framework-samsung-lollipop-t3113143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Πολύ καλά νέα. Αν λειτουργήσει σωστά ίσως βγει και x-note lp που ήταν η αγαπημένη μου rom στην προ lp εποχή. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Επιτέλους. ...το μόνο που έλειπε ήταν το xposed για smart nerwork και youtube background playback... Αφού μπήκαν και αυτά το Note 3 με λολιποπ aryamod και lean κερνελ πετάει κυριολεκτικά. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί για το συσκευή μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts