freddaras Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Ναι ναι κανονικά!! εμενα γιατι δεν δουλευουν ρε μαμοτι μου δεν μπορω να καταλαβω ...:confused: opps το βρηκα ηταν ενεργοποιημενη η εξοικονόμηση ενέργειας οκ ... Edited February 23, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Χτες πέρασα το ποτάμι και έβαλα τελικά cm12. Λόγω ημερών δεν έχω προλάβει να δω τίποτα. Ενα πρόβλημα όμως με παραξένεψε. Η stock εφαρμογή μηνυμάτων ανοίγει κανονικά αλλά όταν παταω σε μια συνομιλία κρασαρει. Η νέα εφαρμογή της Google δουλεύει κανονικά. Την ενεργοποίησα μέσα απο τις ρυθμίσεις αλλά με τρώει η περιέργεια. Εχει κάτι να κανει το tesla unread; Ποια cm12 εβαλες;και τι εκανες με τ πενακι; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ποια cm12 εβαλες;και τι εκανες με τ πενακι; Την πιο πρόσφατη nightly απο το επισημο site. Δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα ακόμη. Χτες μετα το ντέρμπι την έβαλα για να ξεχάσω την ήττα και σήμερα όλη μέρα είμαι στους δρόμους για βόλτες. Ισως σήμερα ασχοληθω. Αλλιώς από τέταρτη παλι που θα έχω ρεπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Την πιο πρόσφατη nightly απο το επισημο site. Δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα ακόμη. Χτες μετα το ντέρμπι την έβαλα για να ξεχάσω την ήττα και σήμερα όλη μέρα είμαι στους δρόμους για βόλτες. Ισως σήμερα ασχοληθω. Αλλιώς από τέταρτη παλι που θα έχω ρεπό. Αυτο που ειναι 252mb;πολυ λιγα ειναι!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos3 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπερα.επεσε στα χερια μου ενα κινεζικο νοτε 3.δεν μπορω να κανω factory reset ενω πριν δουλευε μια χαρα.γνωριζει κανεις πως μπορω να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αυτο που ειναι 252mb;πολυ λιγα ειναι!! Και οι άλλες ROM για το nexus 4 που είχα πριν τόσο είναι. Αφού είναι εντελώς γυμνές. Δεν έχουν μέσα ούτε καν τα Google Applications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Φίλε Μένιο η odex v3 που έχεις, σε ποια λολιποπ βασίζεται;; Έχεις κάποιο λινκ γιατί δε τη βρίσκω στο xda?? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Φίλε Μένιο η odex v3 που έχεις, σε ποια λολιποπ βασίζεται;; Έχεις κάποιο λινκ γιατί δε τη βρίσκω στο xda?? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-masik-lollipop-v2-6-multi-csc-t2993173/page30 εδω ειναι Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Το δικό μου έφυγε από νωρίς για τα σκουπίδια.Άσε που αν σου έχουν δώσει το άσπρο το ZTE έχει και ασυμβατότητες με το note.Πάρε ένα άλλο ρούτερ να ευχαριστηθείς και το note σου αλλά και τον υπολογιστή σου σε ότι αφορά το ίντερνετ. αυτό το άσπρο της zte το είχα αλλά το έχω πετάξει και εγώ και έχω ένα TP-LINK με τρείς κεραίες επάνω. Wind έχω και εγώ αλλά βγάζω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν έχω πάντως το ρούτερ της wind. Με ποια εφαρμογή έκανες το test; Μία που βρήκα και μου φάνηκε αρκετά αξιόπιστη είναι αυτήν εδώ.αυτή την εφαρμογή χρησιμοποίησα αλλά μου βγάζει πολύ μικρη διαμεταγωγή.και είμαι σύνορα νέα σμύρνη με δάφνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Αυτο που ειναι 252mb;πολυ λιγα ειναι!! Αυτό είναι το μέγεθος των aosp και cm roms. :) Edited February 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) αυτό το άσπρο της zte το είχα αλλά το έχω πετάξει και εγώ και έχω ένα TP-LINK με τρείς κεραίες επάνω. αυτή την εφαρμογή χρησιμοποίησα αλλά μου βγάζει πολύ μικρη διαμεταγωγή.και είμαι σύνορα νέα σμύρνη με δάφνη. Μπες στο διαχειριστικό του ρούτερ,βγάλε το αυτόματο από τα κανάλια, του βάζεις κάποιο σταθερό και του κανείς reboot (Το ίδιο ρούτερ μάλλον έχουμε, αν δε στρώσει βάλε φωνή να σου πω ρυθμίσεις) Edited February 24, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) παμεεεεε!!! τα ρεκορ μου με lollipop Edited February 24, 2015 by nickomarko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ποια cm12 εβαλες;και τι εκανες με τ πενακι; Πέρασα τις εξης 2 εφαρμογές. Note buddy Cm Spen addon. Εχω ορίσει να ανοίγει το one note μιας που έχω συνδρομή στην microsoft και δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Πέρασα τις εξης 2 εφαρμογές. Note buddy Cm Spen addon. Εχω ορίσει να ανοίγει το one note μιας που έχω συνδρομή στην microsoft και δουλεύει καλά. Εχεις και εσυ περιπου 1 sec wake up lag οταν η οθονη σου ειναι σβηστη και πατας το power/home button? Το ειχα παντα αυτο το προβλημα σε ολες τις cm στο νοτελι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παρη ενταξει το ελυσα με τη δημιουργια ενος samsung acount σε lolipop που ολοκληρωνει το setup,και μετα φλασαρω κανονικα kitkat και στο σημειο που κολαγα,βαζω τα στοιχεια μου και ολοκληρωνει κανονικα,μετα αφαιρω το λογαριασμο για να μη με ζαλιζει με updates και αλλα κουλα,και ολα οκ.Αρα μπορουμε να κανουμε downgrade χωρις προβλημα απλα θελει επιβεβαιωση απο samsung,σε ευχαριστω Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μια χαρά τότε.Κάνε έναν κόπο να δεις μέσω του phone info αν σου έχει γυρίσει τον bootloader και προπάντων πάρε αντίγραφο του efs γιατί σε τέτοιες καταστάσεις υπάρχουν πολλές αναφορές για ξαφνικό χάσιμο του imei. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εχεις και εσυ περιπου 1 sec wake up lag οταν η οθονη σου ειναι σβηστη και πατας το power/home button? Το ειχα παντα αυτο το προβλημα σε ολες τις cm στο νοτελι Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Εντάξει είναι εντελώς άδειο σαν συσκευή αλλά και παλι δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μια χαρά τότε.Κάνε έναν κόπο να δεις μέσω του phone info αν σου έχει γυρίσει τον bootloader και προπάντων πάρε αντίγραφο του efs γιατί σε τέτοιες καταστάσεις υπάρχουν πολλές αναφορές για ξαφνικό χάσιμο του imei. δεν γυριζει ο bootloader απο μονος του,κατεβασα ξεχωριστα το bootloader XXUGNG1 και στη θεση BL του odin εβαλα αυτον.Στην AP κανονικα τη rom και εγινε.Για efs backup ειχα μεριμνησει απο πριν,οποτε ημουν κομπλε.Ολα δουλευουν αψογα.Να το δουν και τα παιδια εδω οποιος θελει το επιχειρει αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ρε παιδες εχω βαλει nova launcher ..εχω ενα προβλημα...δεν μου εχει ολα τα widgets διαθεσιμα...π.χ. το splaner..μου εμφανιζει μονο το widget 2x2 ...το 4x2 ειναι αφαντο Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ρε παιδες εχω βαλει nova launcher ..εχω ενα προβλημα...δεν μου εχει ολα τα widgets διαθεσιμα...π.χ. το splaner..μου εμφανιζει μονο το widget 2x2 ...το 4x2 ειναι αφαντο Tα Samsung widgets δουλεύουν μόνο με Touchwiz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Tα Samsung widgets δουλεύουν μόνο με Touchwiz [/img]πωωω βλακεια Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εχω 4.4.2 με xnote 20.Για να παω σε flex lolipop 5.0.2 πρεπει πρωτα να βαλω official lolipop και μετα μεσω recovery να φλασαρω τη rom?Δεν θα ηθελα να εχω kk official και rom lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εχω 4.4.2 με xnote 20.Για να παω σε flex lolipop 5.0.2 πρεπει πρωτα να βαλω official lolipop και μετα μεσω recovery να φλασαρω τη rom?Δεν θα ηθελα να εχω kk official και rom lolipop. Ναι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις full wipe πριν την εγκατάσταση της lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ναι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις full wipe πριν την εγκατάσταση της lolipop. Official γινετε μεσω kies η μονο με odin?Ειδα βγηκε και lean kernel 3.17 για lolipop οποτε δεν υπαρχει λογος να μεινω σε kk. Και κατι τελευταιο.Xposed απο οτι ειδα δεν υπαρχει ακομα για lolipop.Το dpi το εχω στο 330 με την xnote.Γινετε αυτο με καποια lolipop rom η αναμενουμε για xnote lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μόνο μέσω οντιν. Λειν για λολι δεν υπάρχει ακόμα αλλά μόνο για cm. Περιμένουμε από μερα σε μέρα να φτιάξουν το εξποσειντ και να δουλεύει σε λολι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts