notarius Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 παιδια ποια πολωνικη περναμε?στο samobile εχει τεσσερις XEO,ORANGE,PLUS,PLAY,T-MOBILE sorry το ειδα οκ μονο την XEO εχει lolipop κατι αλλο,την περναω μεσω odin ετσι?μετα μπορω να επιστρεψω σε kit kat αν θελω? καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 παιδια ποια πολωνικη περναμε?στο samobile εχει τεσσερις XEO,ORANGE,PLUS,PLAY,T-MOBILE sorry το ειδα οκ μονο την XEO εχει lolipop κατι αλλο,την περναω μεσω odin ετσι?μετα μπορω να επιστρεψω σε kit kat αν θελω? Ναι μέσω odin την περνάς και αν πας σε lolipop, καλύτερα να μην γυρίσεις πίσω. Μην ξεχάσεις να κάνεις full wipe από recovery, η hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ναι μέσω odin την περνάς και αν πας σε lolipop, καλύτερα να μην γυρίσεις πίσω. Μην ξεχάσεις να κάνεις full wipe από recovery, η hard reset. Εννοεις αν παω κιτ κατ θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα παιδιά, πέρασα εχθές την MASIK 4.0...καταπληκτική ρομ και απίστευτα γρήγορη!!!! :lol: [ROM N9005][bOA5][5.0 LOLLIPOP][AROMA-OTA]AUDAX L v21.0[14/02/15] για offisial οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τι στιγμη.γρηγορη με καλη μπαταρια και πληρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Εννοεις αν παω κιτ κατ θα εχω προβλημα? Αν πάρεις πλήρες backup από custom recovery (μαζί και efs) ίσως όχι, αλλά αν δεν πάρεις πολύ πιθανόν να έχεις πρόβλημα [ROM N9005][bOA5][5.0 LOLLIPOP][AROMA-OTA]AUDAX L v21.0[14/02/15] για offisial οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τι στιγμη.γρηγορη με καλη μπαταρια και πληρες... Για μένα πάντως η πιο καλή είναι η aryamod ν.3.1 αφού είναι η μοναδική custom rom που βασίζεται στο πιο ολοκληρωμένο και πρόσφατο firmware που είναι το δεύτερο leaked και όχι η official. Αν και οι διαφορές είναι μικρές. Edited February 19, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αν πάρεις πλήρες backup από custom recovery (μαζί και efs) ίσως όχι αλλά αν δεν πάρεις πολύ πιθανόν να έχεις πρόβλημα Για μένα πάντως η πιο καλή είναι η aryamod ν.3.1 αφού είναι η μοναδική custom Rom που βασίζεται στο πιο ολοκληρωμένο και πρόσφατο firmware που είναι το δεύτερο leaked και όχι η official. Αν και οι διάφορες είναι μικρές. η τεστ δηλαδη καλυτερη απο την offisial? μηπως και τα κινεζικα νοτε ειναι καλυτερα απο τα δικα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 η τεστ δηλαδη καλυτερη απο την offisial? μηπως και τα κινεζικα νοτε ειναι καλυτερα απο τα δικα μας? H δεύτερη leaked, έχει νεώτερο Kernel από τηv επίσημη η οποία φαίνεται ότι βασίστηκε στην πρώτη leaked. Είναι θέμα χρόνου νομίζω να ενημερωθεί. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Aryamod 3.1 Οθόνη Αuto 5 [ATTACH]57127[/ATTACH][ATTACH]57128[/ATTACH][ATTACH]57129[/ATTACH][ATTACH]57130[/ATTACH][ATTACH]57131[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 [ATTACH]57132[/ATTACH][ATTACH]57133[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ξανά noteli αρρώστια λέμε αυτή τη φορά knox 0.0 και λέω να μην το πειράξω για να δούμε θα αντέξω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ξανά noteli αρρώστια λέμε αυτή τη φορά knox 0.0 και λέω να μην το πειράξω για να δούμε θα αντέξω :p Ένα ban στον κύριο παρακαλώ. Στο νήμα με τις τροποποιήσεις λέει να μη το πειράξει. Και τι θα κάνεις? Θα βάλεις nova launcher? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) η τεστ δηλαδη καλυτερη απο την offisial? μηπως και τα κινεζικα νοτε ειναι καλυτερα απο τα δικα μας? Δεν έχει ρε συ καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το fake note 3 είναι κινέζικο, και έχει ουσιαστικές διαφορές από το γνήσιο, αλλα μία ρομ της samsung που παρουσιάζεται στην Κίνα δεν είναι κινέζικη, είναι της Samsung. Και φυσικά μπορεί ένα firmware της Samsung που έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα, στην Ταυλάνδη, στην Βουλγαρία ή δεν ξέρω που αλλού, να είναι καλύτερο από ένα firmware που έχει κυκλοφορήσει, στην Γερμανία, στην Αγγλία, κλπ. Το σε ποια χώρα παρουσιάζεται ένα firmware δεν έχει καμία σχέση με την αξία του. 'Aλλα είναι τα κριτήρια και δεν γνωρίζω ποια ακριβώς (για παράδειγμα έχω παρατηρήσει ότι η Πολωνία σε όλες τις συσκευές τις samsung, είναι μία από τις πρώτες χώρες - αν όχι η πρώτη - που παίρνει αναβαθμίσεις και ο λόγος μου είναι άγνωστος). Μην θεωρείς δηλαδή ότι στις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες η Samsung δίνει το "χαλασμένο" firmware και στις περισσότερο αναπτυγμένες το καλό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εκείνο που έχει σημασία είναι ποιο firware είναι το πιο πρόσφατο και όχι το σε ποια χώρα πρωτοπαρουσιάζεται. Επομένως δεν έχει καμία σημασία που το δεύτερο leaked είναι κινέζικο. H δεύτερη leaked, έχει νεώτερο Kernel από τηv επίσημη η οποία φαίνεται ότι βασίστηκε στην πρώτη leaked. Είναι θέμα χρόνου νομίζω να ενημερωθεί. Ακριβώς έτσι και αυτό είναι που έχει σημασία. Ποιο είναι δηλαδή το πιο πρόσφατο firmware και όχι το σε ποια χώρα παρουσιάστηκε. Πριν κάποιες μέρες εδώ στο φόρουμ, παρατηρήσαμε εντελώς τυχαία ότι το δεύτερο leaked είναι το πιο πρόσφατο απ'όλα και γι'αυτό το τονίζω συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει bugs που υπήρχαν πριν, αλλά και κάποιες βελτιώσεις. Ακόμα και στους xda αυτό δεν έγινε αντιληπτό. Απόδειξη ότι η μοναδική custom rom που βασίζεται στο δεύτερο leaked αυτήν την στιγμή είναι η Aryamod v.3 και 3.1 (του το επισήμανα του dev, μου είπε ότι του έκανε και αυτουνού εντύπωση και το κατάλαβε τώρα που ετοιμάζει την v.4 και ότι τελικά η v.4 δεν θα βασίζεται στην official, αλλά στο δεύτερο leaked. Εδώ ο διάλογος). Πάντως οι διαφορές μεταξύ των lolipop roms θα το ξαναπώ ότι σε γενικές γραμμές είναι μικρές, αν και για μερικούς ίσως να είναι ουσιαστικές. Edited February 19, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ένα ban στον κύριο παρακαλώ. Στο νήμα με τις τροποποιήσεις λέει να μη το πειράξει. Και τι θα κάνεις? Θα βάλεις nova launcher? :) Έβαλα κιόλας nova:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Ο crash σταματάει την υποστήριξη για note 3 rom λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων..δυστυχως στην αναζήτηση για άλλη rom παρόμοια με του crash σε αξιοπιστία και μπαταρία!! Μια ερώτηση..το network traffic πως το ενεργοποιω; Edited February 19, 2015 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και εμένα πάντως παιδιά στο δεύτερο leak μου φαίνεται ότι ήταν πιο γρήγορο το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Καλησπέρα, αρκετά άντεξα με το χαμένο ρουτ μου... Έχουμε lolipop rooted ρομ? Αν μπορείτε να μου δώσετε το λινκ παρακαλώ. Και η μέθοδος είναι η κλασσική ρουταρίσματος? Το πρώτο ρουτ το είχα κάνει με towelroot και δεν έχω μάθει ακόμα με το "μακρύ" δρόμο! Θέλω κι ένα full backup (μηνύματα, εφαρμογές, ρυθμίσεις), γίνεται κάπως? Έχω το helium, αλλά λέει μόνο για εικόνες, βίντεο και να τα περάσει στο dropbox... :S Είμαι με mac os... Θα ήθελα λίγο βοήθεια γιατί είναι πρώτη απόπειρα, όποιος θέλει ας μου στείλει σε inbox! υγ Έχω googlάρει αρκετά, αλλά έχω μπλεχτεί... γι'αυτό θα ήθελα κάποιον με εμπειρία να με πάει βήμα-βήμα. Edited February 19, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Καλησπέρα, αρκετά άντεξα με το χαμένο ρουτ μου... Έχουμε lolipop rooted ρομ? Αν μπορείτε να μου δώσετε το λινκ παρακαλώ. Και η μέθοδος είναι η κλασσική ρουταρίσματος? Το πρώτο ρουτ το είχα κάνει με towelroot και δεν έχω μάθει ακόμα με το "μακρύ" δρόμο! Θέλω κι ένα full backup (μηνύματα, εφαρμογές, ρυθμίσεις), γίνεται κάπως? Έχω το helium, αλλά λέει μόνο για εικόνες, βίντεο και να τα περάσει στο dropbox... :S Είμαι με mac os... Θα ήθελα λίγο βοήθεια γιατί είναι πρώτη απόπειρα, όποιος θέλει ας μου στείλει σε inbox! υγ Έχω googlάρει αρκετά, αλλά έχω μπλεχτεί... γι'αυτό θα ήθελα κάποιον με εμπειρία να με πάει βήμα-βήμα. Με lolipop rom δεν έχει βρεθεί ακόμα σίγουρος τρόπος ρουταρίσματος ώστε ο Knox να παραμείνει καθαρός και να μην χάσεις την εγγύηση. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, φλάσαρε την πρώτη official loilipop από εδώ ακολουθώντας τις οδηγίες (μετά αν θέλεις δοκιμάζεις τις οδηγίες που έχει στο δεύτερο post για να γίνεις root χωρίς να γράψει ο Knox, μήπως και λειτουργήσει). Για να γίνεις root και ο Knox να γράψει, μπορείς αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ, να κατεβάσεις ένα custom recovery από εδώ να το φλασάρεις πάλι μέσω odin (το βάζεις στο πεδίο ΑP) και τέλος να κατεβάσεις αυτό το root zip, να το βάλεις μέσα στην κάρτα του τηλεφώνου σου, να μπεις recovery και να το εγκαταστήσεις από εκεί. Όσο για backup εφαρμογών και ρυθμίσεων υπάρχουν πολλές εφαρμογές με πιο δημοφιλή το titanium. Για τα μηνύματα πάλι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές, αν ψάξεις στο play store θα βρεις σίγουρα. Edited February 19, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με lolipop rom δεν έχει βρεθεί ακόμα σίγουρος τρόπος ρουταρίσματος ώστε ο Knox να παραμείνει καθαρός και να μην χάσεις την εγγύηση. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, φλάσαρε την πρώτη official loilipop από εδώ ακολουθώντας τις οδηγίες (μετά αν θέλεις δοκιμάζεις τις οδηγίες που έχει στο δεύτερο post για να γίνεις root χωρίς να γράψει ο Knox, μήπως και λειτουργήσει). Για να γίνεις root και ο Knox να γράψει, μπορείς αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ, να κατεβάσεις ένα custom recovery από εδώ να το φλασάρεις πάλι μέσω odin (το βάζεις στο πεδίο ΑP) και τέλος να κατεβάσεις αυτό το root zip, να το βάλεις μέσα στην κάρτα του τηλεφώνου σου, να μπεις recovery και να το εγκαταστήσεις από εκεί. Όσο για backup εφαρμογών και ρυθμίσεων υπάρχουν πολλές εφαρμογές με πιο δημοφιλή το titanium. Για τα μηνύματα πάλι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές, αν ψάξεις στο play store θα βρεις σίγουρα. Λες να μην γράψει ο knox με αυτή τη μέθοδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με AryaMod v3.1 γιατί δεν μπορώ να βάλω 2 εφαρμογές στην οθόνη. Με το που επιλέξω και σειρω μια ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη και όχι στη μεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Λες να μην γράψει ο knox με αυτή τη μέθοδο; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γράψει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με lolipop rom δεν έχει βρεθεί ακόμα σίγουρος τρόπος ρουταρίσματος ώστε ο Knox να παραμείνει καθαρός και να μην χάσεις την εγγύηση. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, φλάσαρε την πρώτη official loilipop από εδώ ακολουθώντας τις οδηγίες (μετά αν θέλεις δοκιμάζεις τις οδηγίες που έχει στο δεύτερο post για να γίνεις root χωρίς να γράψει ο Knox, μήπως και λειτουργήσει). Για να γίνεις root και ο Knox να γράψει, μπορείς αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ, να κατεβάσεις ένα custom recovery από εδώ να το φλασάρεις πάλι μέσω odin (το βάζεις στο πεδίο ΑP) και τέλος να κατεβάσεις αυτό το root zip, να το βάλεις μέσα στην κάρτα του τηλεφώνου σου, να μπεις recovery και να το εγκαταστήσεις από εκεί. Όσο για backup εφαρμογών και ρυθμίσεων υπάρχουν πολλές εφαρμογές με πιο δημοφιλή το titanium. Για τα μηνύματα πάλι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές, αν ψάξεις στο play store θα βρεις σίγουρα. Το titanium απ'οτι θυμάμαι είναι για ρουταρισμένες μόνο. Εγώ θέλω να κρατήσω backup πριν ξεκινήσω όποια διαδικασία! Χρειάζεται κάρτα sd για να γίνει οποιοδήποτε φλασάρισμα/ρουτ? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ξανά noteli αρρώστια λέμε αυτή τη φορά knox 0.0 και λέω να μην το πειράξω για να δούμε θα αντέξω :pΤέταρτο ή Πέμπτο ?χα χα χάσαμε την μπάλα. . 0×0 σου δείνω μια μέρα δεν θα σε αφήσει το μικρόβιο χα χα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Τέταρτο ή Πέμπτο ?χα χα χάσαμε την μπάλα. . 0×0 σου δείνω μια μέρα δεν θα σε αφήσει το μικρόβιο χα χα. Για να δούμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Το titanium απ'οτι θυμάμαι είναι για ρουταρισμένες μόνο. Εγώ θέλω να κρατήσω backup πριν ξεκινήσω όποια διαδικασία! Χρειάζεται κάρτα sd για να γίνει οποιοδήποτε φλασάρισμα/ρουτ? Έχεις δίκιο. Είμαι πάντα root βλέπεις που ξέχασα ποιες εφαρμογές είναι για root και ποιες όχι. :) Καλή εφαρμογή backup για μη root χρήστες είναι αυτήν που ανέφερες. Δεν γνωρίζω άλλη. Αν το ψάξεις στην google πάντως, θα βρεις. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις εξωτερική κάρτα, απλώς πρόσεξε μην κάνεις format/wipe στην internal card και χάσεις τ' αρχεία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με AryaMod v3.1 γιατί δεν μπορώ να βάλω 2 εφαρμογές στην οθόνη. Με το που επιλέξω και σειρω μια ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη και όχι στη μεση Μπορεί κάποιος με AryaMod να τσεκάρει αν λειτουργεί στο δικό του; υπάρχει λύση για αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts