Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλη χρονια παιδια μετα απο 5 μηνες ξανα πηρα το νοτελι ειναι ελληνικο (G2,G3,Z2) με knox counter 0 αλλα απο αυριο θα εχει γραψει,root,recovery crash rom lolipop,χερακι χερακι με τον αγλαο ξερει αυτος.:X
χα χα καλώς τον άσωτο.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο κρας ετοιμάζει καμένα απντειτ ξέρουμε κάτι?

Θέλω να την περάσω αλλά αν εχει πει κάτι να περιμένω με την εκοε δεν είμαι καλά έφαγε 10% για 16 λεπτά οθόνη .

Μμμ!Για να τη δοκιμάσουμε κι αυτή!:p

Λοιπόν,πραγματικά ίσως η καλύτερη lollipop ως τώρα!Μισό κλικ πιο γρήγορη από τις άλλες.Από τη μια ώρα+που το δουλεύω,αρκετά καλύτερη μπαταρία.Επίσης η αναφορά μνμ δουλεύει κανονικά με ήχο,αλλά διαπίστωσα τελικά,ότι αυτό οφείλεται στο αν δείχνει και τα μνμ εκτός από τις κλήσεις στο ιστορικό κλήσεων!Δηλ.στις ρομ που δε τα δείχνει,ναι μεν έχει αναφορά,αλλά δεν ακούγεται ήχος(σα να έρχτετε κανονικό μνμ.).Και πρέπει,όπως έχω πει,να πας στις λεπτομέρειες μνμ για να δεις αν παραδόθηκε!Ωχ.Χαχαχα το μάτιαξα! Έβαλα αυτή: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-5-0-lollipop-tmt-1-0-t2982363 και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι!Καλημέρα σας

Καλημέρα φίλε, μπορείς να δεις αν στην Gallery έχει επιλογή hide items (για τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη του κινητού) ?

Edited by StratosGR
S8+

Ο κρας ετοιμάζει καμένα απντειτ ξέρουμε κάτι?

Θέλω να την περάσω αλλά αν εχει πει κάτι να περιμένω με την εκοε δεν είμαι καλά έφαγε 10% για 16 λεπτά οθόνη .

Δεν ετοιμάζει κάτι γιατί όλα δουλεύουν ρολόι.

Η μπαταρία είναι βράχος :cool:

[/color]

Καλημέρα φίλε, μπορείς να δεις αν στην Gallery έχει επιλογή hide items (για τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη του κινητού) ?

Καλημέρα.Δε βλέπω να έχει τέτοια επιλογή

Edited by impreza_sti

Apple iPhone 14 Pro Max

Παιδες εκανα μια γκαφα και στις επιλογες του κρασ στο αρομα επελεξα καιβτο speaker increase που ειχε.στο 70-100% της εντασης ακούγεται παραμορφωμενος ο ηχος.καμια ιδέα να το καταργησω για να γλυτωσω το φλασαρισμα απο την αρχη αρα και το σεταρισμα?

Και όμως,τώρα δοκίμασα στην καινούργια του και πάλι δεν ακούγεται ήχος!!!Πρέπει να πας στις λεπτομέρειες μνμ για να δεις αν διαβάστηκε.Η αναφορά τσεκαρισμένη μένει,αλλά...Δε ξέρω καλά Αγγλικά εγώ,οπότε αν θέλεις ρώτα για ήχο αναφοράς!

Τον έχει απενεργοποιήσει ο ίδιος ο civato. Θεωρεί ότι είναι ενοχλητικό να ακούγεται ήχος για κάθε μήνυμα παράδοσης. Αν πατήσεις παρατεταμένα το μήνυμα θα σου δείξει αν στάλθηκε ή όχι. Να πω την αλήθεια συμφωνώ μαζί του. :)

Παιδες εκανα μια γκαφα και στις επιλογες του κρασ στο αρομα επελεξα καιβτο speaker increase που ειχε.στο 70-100% της εντασης ακούγεται παραμορφωμενος ο ηχος.καμια ιδέα να το καταργησω για να γλυτωσω το φλασαρισμα απο την αρχη αρα και το σεταρισμα?

Ξανακάνε την εγκατάσταση από την αρχή και από το aroma μην το επιλέξεις. Το σημαντικό είναι να MHN κάνεις full wipe ή wipe data (μόνο wipe cache και dalvik cache). Έτσι δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Edited by kouros17

Μάλλον δε τη πέρασες σωστά.Ίσως κατά την εγκατάσταση με το aroma.Καλύτερα ξαναπέρνα την πιο προσεκτικά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Την ξαναπέρασα και διορθώθηκε το πρόβλημα.

@ kouros17 ευχαριστω αδερφε ολα οκ..

Για το αλλο θεμα με τις εφαρμογες που λεγαμε βρηκα λυση.κανεις απεγκατασταση οτι θες και στα καπακια κανεις wipe cache/dalvik cache και δεν τις ξαναεγκαθηστα

Για τις αναφορές παράδοσης των sms βρήκαμε κάτι;

Του civato και του chras πρέπει να δεις στις λεπτομέρειες μηνύματος-πατάς παρατεταμένα πάνω του-και δεν έρχεται αναφορά με ήχο.Σ'αυτή http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-5-0-lollipop-tmt-1-0-t2982363 που έχω τώρα,έρχεται κανονικά με ήχο και είναι και μια χαρά ρομ.:)

Apple iPhone 14 Pro Max

@ kouros17 ευχαριστω αδερφε ολα οκ..

Για το αλλο θεμα με τις εφαρμογες που λεγαμε βρηκα λυση.κανεις απεγκατασταση οτι θες και στα καπακια κανεις wipe cache/dalvik cache και δεν τις ξαναεγκαθηστα

Ωραίος!!! Προσπαθούσα το ένα, προσπαθούσα το άλλο και τίποτα. :)

Οσοι εχετε κρας λολιποπ εχετε προβλημα με το ξυπνητηρι;δηδ το βαζετε και μετα δεν χτυπαει;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Οσοι εχετε κρας λολιποπ εχετε προβλημα με το ξυπνητηρι;δηδ το βαζετε και μετα δεν χτυπαει;
Μια χαρά δουλεύει.

Μια χαρά δουλεύει.

Το βαζω πχ 6 το πρωι και δεν χτυπαει

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Crash v1 πλέον με ρουτ από σήμερα με βοήθεια του Μενιου,πρώτη εντύπωση πανέμορφο ui και ταχύτατο.

Του civato και του chras πρέπει να δεις στις λεπτομέρειες μηνύματος-πατάς παρατεταμένα πάνω του-και δεν έρχεται αναφορά με ήχο.Σ'αυτή http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-5-0-lollipop-tmt-1-0-t2982363 που έχω τώρα,έρχεται κανονικά με ήχο και είναι και μια χαρά ρομ.:)

Πέτρο, το toolbox σου δουλεύει κανονικά όταν προσπαθείς να αλλάξεις τις εφαρμογές? το δικό μου μου βγάζει settings has stopped... δοκίμασέ το αν μπορείς και πες μου.. πάντως συμφωνώ ότι είναι η πιο stable rom που έχω δοκιμάσει από τη leaked lollipop..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Πέτρο, το toolbox σου δουλεύει κανονικά όταν προσπαθείς να αλλάξεις τις εφαρμογές? το δικό μου μου βγάζει settings has stopped... δοκίμασέ το αν μπορείς και πες μου.. πάντως συμφωνώ ότι είναι η πιο stable rom που έχω δοκιμάσει από τη leaked lollipop..

Τι εννοείς φίλε μου??Δε πολυκατάλαβα.Δώσε ένα παράδειγμα :)

Apple iPhone 14 Pro Max

Τι εννοείς φίλε μου??Δε πολυκατάλαβα.Δώσε ένα παράδειγμα :)

Από τη μπάρα του notification έχει ένα shortcut το toolbox. Αν πατήσεις επάνω του και το ενεργοποιήσεις ενεργοποιείται - κατά τα πρότυπα του ios :lol: - ένα γρήγορο μενού με κάποιες μικροεφαρμογές (flashlite, screenshot κτλ) όπου υποτίθεται μπορείς να τροποποιήσεις αλλάζοντας τις default εφαρμογές..Προσπάθησα να τις αλλάξω πατώντας το edit και μου έβγαλε το μήνυμα unfortunately settings has stopped..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

παιδια να συνοψισουμε..λολλιοπο ρομ ποιο σταθερη ποια ειναι?

του crash νομιζω ειναι τουμπανο ..

Από τη μπάρα του notification έχει ένα shortcut το toolbox. Αν πατήσεις επάνω του και το ενεργοποιήσεις ενεργοποιείται - κατά τα πρότυπα του ios :lol: - ένα γρήγορο μενού με κάποιες μικροεφαρμογές (flashlite, screenshot κτλ) όπου υποτίθεται μπορείς να τροποποιήσεις αλλάζοντας τις default εφαρμογές..Προσπάθησα να τις αλλάξω πατώντας το edit και μου έβγαλε το μήνυμα unfortunately settings has stopped..

καλησπερα ειμαι κ γω με την 1,3 του σιβατο κ εχω το ιδιο προβλημα με το toolbox οταν τον ρωτησα απαντησε οτι απλως σε αυτον δουλευει κανονικα....

καλησπερα ειμαι κ γω με την 1,3 του σιβατο κ εχω το ιδιο προβλημα με το toolbox οταν τον ρωτησα απαντησε οτι απλως σε αυτον δουλευει κανονικα....

Δεν υπάρχει ενεργοποιημενο toolbox στην lollipop για το note 3 που να δουλεύει το edit πατώντας το εικονίδιο στη notification.Για να το κανετε επεξεργασία,οταν θα βλέπετε το εικονίδιο του στη home screen,πατηστε το παρατεταμενα και στο μενού που θα ανοίξει στο επάνω μέρος της οθόνης, καντε το οπως το εχετε πατημενο drag and drop πανω στο αριστερό εικονιδιο που γράφει επεξεργασία και θα κάνετε τη δουλεια σας.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις