Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασιάτικο είναι ,μακριά;)

Μόλις έβαλα την v1.8 :D

αστο φιλε ετσι και αλλιως παω για πανω απο 6 ωρες οθονη ...δεν πειραζω τιποτα ουτε για πλάκα ...:)

Εδώ είναι οι αλλαγές. Ουσιαστικά την βάση αλλάζει μόνο. Πήρα nandroid backup και δοκιμάζω...

ρε τις αλλαγες στην ρομ τις ειδα...τις αλλαγες στην βαση ηθελα ...:lol::lol::lol:

φιλε εγω δεν πειραζω τιποτα ..θεριζει η 18.5 ...

ενημερωσε μας αν δεις κατι το ουαου ...

Edited by freddaras

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό μου, απο iPhone παίρνω μέσω του backup του με το SmartSwitch τα SMS/MMS μου είναι κάπου στα 30000 SMS / 200 MMS σύμφωνα με αυτά που γράφει το πρόγραμμα, και τα περνάω στο Note 3 μου, όταν πάω να ανοίξω κάποια συζήτηση με πολλά SMS έχω τρομερό lag που πολλές φορές σταματάει να ανταποκρίνεται η συσκευή! Σήμερα παρατήρησα ότι αυτό το lag έχει σταματήσει... Και παραξενεύτηκα, ψάχνοντας το βλέπω οτι έχουν εξαφανιστεί προηγούμενα SMS/MMS!!!

Τι μπορώ να κάνω;

Ξέρει κανείς την διαδικασία backup μέσω του Titanium Backup να μου πει για τα SMS/MMS και αποστολή σε Dropbox μπας και δω διαφορά;

ρε τις αλλαγες στην ρομ τις ειδα...τις αλλαγες στην βαση ηθελα ...:lol::lol::lol:

"System improvements and Security patches" λέει το changelog. Κλασικά πράγματα δηλαδή.

Πριν από λίγο την σετάρισα και επανέφερα τις εφαρμογές μου. Όλα πολύ γρήγορα και smooth.

Μένει να τεστάρω την μπαταρία με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα και στην 18.5 και ενημερώνω.

"System improvements and Security patches" λέει το changelog. Κλασικά πράγματα δηλαδή.

Πριν από λίγο την σετάρισα και επανέφερα τις εφαρμογές μου. Όλα πολύ γρήγορα και smooth.

Μένει να τεστάρω την μπαταρία με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα και στην 18.5 και ενημερώνω.

οπως παντα δηλαδη ...:lol::lol::lol:

Ξερεις κάνεις κανενα xposed module για να γινει dark το multiwindow?

χα χα σε κάνα πεντάλεπτο θα ανεβάσει την v1.9 :lol::lol: σίγουρα.

Δεν παίζεται ο τύπος.

Edit. Σε εμένα όλοι οι ήχοι παίζουν κανονικά.

εγώ V1.3 που είχα βάλει μαμιόταν και ο ήχος και το wifi δεν έκλeινε ήθελε ρεσταρτ.. άσε που είναι παντελώς άδεια

Δεν το έχει φίλε μου, από το μεσημέρι το ψάχνω επειδή το αναφέρει στην περιγραφή στο play store αλλά για dark theme στο multiwindow δεν βρίσκω κάτι εκεί.

Και εγώ ψάχνω Παρη τρόπο για αλλαγή του background στο multiwindow αλλά δεν έχω βρει κάτι. :(

Samsung galaxy s21+

Και εγώ ψάχνω Παρη τρόπο για αλλαγή του background στο multiwindow αλλά δεν έχω βρει κάτι. :(

Κρίμα, το βλέπω σε κάποιες ρομ και το ζηλεύω :( Κανένα τρόπο για άσπρο backgroung στα μενου στυλ note 4 , μήπως έχεις βρει κάτι Μιχάλη? Αυτά τα δύο μου λείπουν βασικά...

Μπα ! Δεν είμαι και του άσπρου να σου πω την αλήθεια και ετσι δεν το έψαξα αρκετά .Ας μας πει κάποιος που ξέρει ποιο apk ειναι για το multiwindow στην 4. 4 μπας και το φτιάξουμε εμείς όπως θέλουμε .

Edit : το apk τελικά ειναι το MultiWindowTrayService. είχες δίκιο Στράτο !!

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Δεν μπορώ να βρω τον τελευταίο μαμά κερνελ ξέρει κανείς; ;

Αγόρασα σήμερα τηλεόραση και θέλω να κάνω σεαρ υπάρχει

Υπάρχει άλλος τρόπος; ;

Αν έχεις crash Rom μπορείς να βρεις το stock kernel στην εφαρμογή crash app.

https://www.dropbox.com/sh/qi08hu6a155qf85/AABZKwYAMebNCBXA6Vo7MeZTa/CRASH%20ROM%20REPO/N9005/KERNELS/Stock%20Kernel

Edited by kouros17

Αγόρασα σήμερα τηλεόραση και θέλω να κάνω σεαρ υπάρχει

Υπάρχει άλλος τρόπος; ;

Κάνε ότι λέει εδώ και θα έχεις και σε custom kernel. Κατέβασε το zip που λέει για n9005 και ακόλουθα τις οδηγίες για 4.4.2. Δε το περνάς από recovery το ξεζιπαρεις απλά στο system/lib. Καλού κακού πάρε ένα nandroid και ένα backup το αρχικό αρχείο.

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος ενός Samsung galaxy NOTE 3 το N7505 και εχθές έκανα reset τα data χωρίς όμως να κάνω κάποιο backup, με αποτέλεσμα να διαγραφούν όλα τα αρχεία από το κινητό, μαζί με το πολύτιμο αρχείο efs. έτσι από εχθές δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνα μιας και δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM.

Μήπως ξέρετε πως μπορώ να κάνω επαναφορά το αρχείο efs? έκανα πολλά search στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο.

έχω κάνει root το κιν ώστε να μπορώ να βλέπω τα αρχείο του κινητού και στο αρχείο efs μου γράφει 0 contents..

Βέβαια αν πατήσω *#06# μου εμφανίζει το ΙΜΕΙ αλλά δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM...

Υπάρχει περίπτωση αν βάλω μία παλαία έκδοση android (γιατί τώρα έχω την 4.4.2) να μου ξανά γεμίσει ο φάκελος efs?

Ευχαριστώ πολύ!

Κάνε ότι λέει εδώ και θα έχεις και σε custom kernel. Κατέβασε το zip που λέει για n9005 και ακόλουθα τις οδηγίες για 4.4.2. Δε το περνάς από recovery το ξεζιπαρεις απλά στο system/lib. Καλού κακού πάρε ένα nandroid και ένα backup το αρχικό αρχείο.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα τo "εδώ" που είναι? Λείπει μάλλον το λινκ από αυτό που έγραψες.

Παιδια,εσεις που δοκιμαζετε συνεχεια custom,μπορειτε να μας πειτε σε ποια-ες απο αυτες που εχει βαση 4.4.2 υπαρχει ως default το multiwindow σε μαυρο για να το τραβηξουμε?

Μπα ! Δεν είμαι και του άσπρου να σου πω την αλήθεια και ετσι δεν το έψαξα αρκετά .Ας μας πει κάποιος που ξέρει ποιο apk ειναι για το multiwindow στην 4. 4 μπας και το φτιάξουμε εμείς όπως θέλουμε .

Edit : το apk τελικά ειναι το MultiWindowTrayService. είχες δίκιο Στράτο !!

Παιδια,εσεις που δοκιμαζετε συνεχεια custom,μπορειτε να μας πειτε σε ποια-ες απο αυτες που εχει βαση 4.4.2 υπαρχει ως default το multiwindow σε μαυρο για να το τραβηξουμε?

Ανεβάστε ένας το apk να του ρίξω μια ματιά

Σε καμία από ότι θυμάμαι, ούτε κάν στη x note πού είναι η πιό παραμετροποίησημη απο όλες.

Ανεβάστε ένας το apk να του ρίξω μια ματιά

Το original είναι εδώ Στρατό https://www.dropbox.com/s/89dma3ufuy0n75w/MultiWindowTrayService.apk?dl=0

Έχω βρει το resflux xposed που πιθανον να μπορει να το τροποποιησει αλλά. ..θελει πολυ δουλειά.

Αν μπορέσεις να βγαλεις ακρη θα στο χρωστάμε :)

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι κάτοχος ενός Samsung galaxy NOTE 3 το N7505 και εχθές έκανα reset τα data χωρίς όμως να κάνω κάποιο backup, με αποτέλεσμα να διαγραφούν όλα τα αρχεία από το κινητό, μαζί με το πολύτιμο αρχείο efs. έτσι από εχθές δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνα μιας και δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM.

Μήπως ξέρετε πως μπορώ να κάνω επαναφορά το αρχείο efs? έκανα πολλά search στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο.

έχω κάνει root το κιν ώστε να μπορώ να βλέπω τα αρχείο του κινητού και στο αρχείο efs μου γράφει 0 contents..

Βέβαια αν πατήσω *#06# μου εμφανίζει το ΙΜΕΙ αλλά δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM...

Υπάρχει περίπτωση αν βάλω μία παλαία έκδοση android (γιατί τώρα έχω την 4.4.2) να μου ξανά γεμίσει ο φάκελος efs?

Ευχαριστώ πολύ!

Εδώ είναι για το SM-N9005. Για το τηλέφωνό σου πήγαινε καλύτερα εδώ και ρώτα.

Είναι ένα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα που παρουσιάζεται και σε άλλες συσκευές της samsung. Συνήθως λύνεται με το να φλασάρεις μία νεότερη "μαμά" ρομ μέσω odin, που έχει ένα νεότερο modem, η μερικές φορές με το να βρεις ακριβώς την stock ρομ που έχεις και να την ξαναφλασάρεις επίσης μέσω odin. Αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες ρώτησε στο thread του τηλεφώνου σου.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα τo "εδώ" που είναι? Λείπει μάλλον το λινκ από αυτό που έγραψες.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2621550

AllShareCast/ScreenMirror fix for custom ROMs (I9500, I9505, I9506, E330, N9005)

Έχεις δίκιο. Ορίστε και το λινκ.

Πάρτε μία ιδέα γιατί ταχύτητα μιλάμε.:) https://www.dropbox.com/s/gd206rru3tzgnee/SCR_20141207_150030.mp4?dl=0

εγω ρε μαμοτι μου δεν μπορω χωρις το πενακι ...:)

εγω ρε μαμοτι μου δεν μπορω χωρις το πενακι ...:)
χα χα μήπως τα νούμερα σε αλλάξουν γνώμη.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις