patatulis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 :lol::lol: ελα μια χαρα προγραμματικι ειναι ...το κραταω σε Back up και ελπιζω με μελοντικη αναβαθμιση να λυθει το προβλημα... :) τωρα εχω κανει ενα θεματακι που αν το λύσουμε και αυτο ειμαι κομπλε ..! απο το Note 1 ακομη αποθήκευα τις σημειώσεις μου στο snote... στο 2 τις εκανε μετατροπή στο νεο και ολα μια χαρα! τωρα τελευταια δεν ξερω τι εγινε αλλα καθε φορα που αλλαζω ρομ φαινεται οτι αποθηκεύει ξανα και ξανα τις ιδιες σημειωσεις...:mad: το καταλαβα την τελευταια φορα που φλασαρα ρομ! εβλεπα το s-note να θελει πανω απο μια ωρα για να συγχρονίσει ... ωσπου μπηκα μεσα και ειδα την ιδια σημειωση (πχ δουλειες γραφειου) να ειναι αποθηκευμένη πανω απο 20 φορες ..:rolleyes: τωρα ας πουμε συγχρονίζω το s-note (αφου φλασαρα χθες νεα ρομ) και δειτε λιγο απο την εικονα τι γίνεται ! εχω 4124 σημειωσεις οι οποιες ειναι απο 50 φορες η ιδια στο κινητο ..!:rolleyes: τις σβηνω αλλα παντα επανέρχονται !. τι εχει γινει εδω γνωριζει κανεις? και αν ναι πως μπορω να τις κουμαντάρω ολες αυτες και να τις σβήσω μια και καλη ωστε καθε φορα που φλασαρω μια ρομ να μην περιμενω μια ωρα? σας κουφανα παλι ετσι?:p Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!! Πρέπει να σβήσεις ότι δεν χρειάζεται απλώς πρέπει να έχεις τον συγχρονισμο στο on.. Μετά αφού θα τα έχεις σβήσει κάνε ένα συγχρονισμό στο Samsung και θα είσαι οκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!! Πρέπει να σβήσεις ότι δεν χρειάζεται απλώς πρέπει να έχεις τον συγχρονισμο στο on.. Μετά αφού θα τα έχεις σβήσει κάνε ένα συγχρονισμό στο Samsung και θα είσαι οκ!!! μακαρι φιλε μου να λυθει το προβλημα ...για να δουμε θα ενημερώσω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patatulis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 μακαρι φιλε μου να λυθει το προβλημα ...για να δουμε θα ενημερώσω...... Λογικά θα είσαι οκ!! :) Εγώ είχα φτάσει να έχω καμία 500 αν θυμάμαι καλά και είχαν μέγεθος 200 mb τώρα οι 4000 που έχεις!!!! Φαντάζομαι πόση ώρα πρέπει να κατεβάζει κάθε φορά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έχεις κανένας init d script στον stock kernel? τελικα ηταν ρυθμιση της τηλεορασης ολα οκ,ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Λογικά θα είσαι οκ!! :) Εγώ είχα φτάσει να έχω καμία 500 αν θυμάμαι καλά και είχαν μέγεθος 200 mb τώρα οι 4000 που έχεις!!!! Φαντάζομαι πόση ώρα πρέπει να κατεβάζει κάθε φορά!!!!! ε το εχω απο το μεσημέρι να κανει update.....:rolleyes: τα ιδια και τα ιδια αρχεία ...δεν έχει σταματημό μιλαμε ....] λογικα μεχρι το πρωι θα σταματήσει ...! μετα κανω αυτο που λες μπας και ησυχάσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 To omega files απο το store δουλευει και σε μαμά rooted Rom η μόνο στην omega?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 To omega files απο το store δουλευει και σε μαμά rooted Rom η μόνο στην omega?? Kαι γιατί δε το κατεβάζεις να δοκιμάσεις; Πρέπει να δουλεύει ως εφαρμογή, αλλά κάποια πράγματα που μπορείς να κατεβάσεις, δεν παίζουν σε μαμά ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να γράψει με sview στο active note με autax; μου πετάει συνέχεια μήνυμα και δεν βγαίνει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 To omega files απο το store δουλευει και σε μαμά rooted Rom η μόνο στην omega?? Επειδή το δοκίμασα κάποια δουλεύουν και κάποια όχι. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει καιρός. Όπως και να έχει το λέει και ο Indie. Πριν κάνεις το οτιδήποτε παίρνεις backup και προχωράς. Ερώτηση για όποιον μπορεί να γνωρίζει. Το screen mirroring δουλεύει για την εφαρμογή nova go?Ρωτάω γιατί επιτρέπεται μια αλλαγή συσκευής ανά μήνα και αν δεν δουλεύει τζάμπα θα την αλλάξω από το laptop. Πέρασα τελικά,μετά από δοκιμή 2 εβδομάδων σε όλες τις Aosp, την Flexkat 6.4 του Civatου. Επιτέλους Rom χωρίς reboot.Ολα δουλεύουν οκ κλασσικά και μάλιστα με τον δικό του kernel εξαφανίστηκε και το memory leak που είχαμε αναφέρει παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 ΟΧΙ το nova go δεν δουλεύει με screen mirroring. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 ΟΧΙ το nova go δεν δουλεύει με screen mirroring. Δυστυχώς. Γμτ. Είχα μια ελπίδα γιατί με Hdmi δε δουλεύει έτσι και αλλιώς. Thnx για το info. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Παιδιά στην επιλογή "παράθυρο πένας"(παλέτα S Pen) δεν ανοίγει τίποτα...Audax v9.1...το έχετε και εσείς το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλημερα παιδια!!! Μου γεμισε ξαφνικα η internal storage...και εψαξα και ειδα οτι το xposed installer πιανει 20.02 Gb !!!!! Ειμαι με XNote...ειναι λογικο αυτο??????? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εχετε ξαναδει κατι τετοιο ??? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εκανα restart και πλεον ολα νορμαλ...καποιο bug ισως??? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Guys o νέος civato τι λεει; Ειμαι με ν15 στην xnote18. Να βαλω τον νεο ή δε θα εχει διαφορα; Ενα λινκακι επισης θα το εκτιμουσα :) Φανταζομαι κλασικα απεγκατασταση του synapse και φλασαρισμα ε; Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Guys o νέος civato τι λεει; Ειμαι με ν15 στην xnote18. Να βαλω τον νεο ή δε θα εχει διαφορα; Ενα λινκακι επισης θα το εκτιμουσα :) Φανταζομαι κλασικα απεγκατασταση του synapse και φλασαρισμα ε;Ο νέος civato έχει βάση NG2 δεν ξέρω αν σου κάτσει καλά https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712459498 O lean εβγαλε 3.7 αλλα δεν εχει changelog ακομη, για εμας που εχουμε NG1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Παιδιά στην επιλογή "παράθυρο πένας"(παλέτα S Pen) δεν ανοίγει τίποτα...Audax v9.1...το έχετε και εσείς το πρόβλημα? Εμένα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εμένα δουλεύει κανονικά. Δικιά μου βλακεία...το είχα παγώσει με το titanium..όλα καλά τώρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Guys o νέος civato τι λεει; Ειμαι με ν15 στην xnote18. Να βαλω τον νεο ή δε θα εχει διαφορα; Ενα λινκακι επισης θα το εκτιμουσα :) Φανταζομαι κλασικα απεγκατασταση του synapse και φλασαρισμα ε; Φίλε μου εγώ τον δουλεύω με την Rom του και μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλός. Σκέψου ότι το λέω εγώ που δεν μου άρεσε ποτέ ο Civato και πάντα προτιμούσα Lean. Κοίτα και ένα ss από τον τρίτο κύκλο φόρτισης. Η έχει κολλήσει το νούμερο η τα πάει τέλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Για background στο μενού των ρυθμίσεων (όσοι χρησιμοποιείται) ποιο πρόγραμμα έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Για background στο μενού των ρυθμίσεων (όσοι χρησιμοποιείται) ποιο πρόγραμμα έχετε; wanam και θέλει εξποσειντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Και εγω πλεον με την νεα ρομ (ουτε πως λεγεται δεν θυμαμαι ) και οντως ο lean δεν κουνιται . Τα βασικα τωρα . Θελω πολυ χαμηλο dpi , τι κανω ? Επισης πανω αριστερα υο σπιτακι και πανω δεξια το εικονιδιο πως φευγουν ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Παιδιά ο στοκ launcher στην audax(s5) δεν είναι εξαιρετικός; Έχω φάει τρελό κόλλημα μιλάμε..μου φαίνεται πιο smooth και από nova αλλά και από apex... Είχα καιρό να βάλω στοκ launcher...Ούτε θυμάμαι από ποτέ. Και εγω πλεον με την νεα ρομ (ουτε πως λεγεται δεν θυμαμαι ) και οντως ο lean δεν κουνιται . Τα βασικα τωρα . Θελω πολυ χαμηλο dpi , τι κανω ? Επισης πανω αριστερα υο σπιτακι και πανω δεξια το εικονιδιο πως φευγουν ? Αν θυμάμαι καλά είναι σαν επιλογές στο aroma installer όταν βάζεις την ρομ. Edited August 25, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 τα εφτιαξα ολα με το appsettings αλλα το dialer παραμενει χαλασμενο . τι κανω ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts