Daliar82 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Χάθηκε ο κόσμος στο ενεργό σημείωμα η Samsung να βάλει το ημερολόγιο και όχι τις εργασίες που δεν συγχρονίζουν. Μερικές φορές δεν τους καταλαβαίνω. Άσε που υποτίθεται είναι business κινητό και τα Imap email μου δεν δουλεύουν. Εγω παντως στον λογαριασμο EXCHANGE της δουλειας μου, ειδα να συγχρονιζει τις εργασιες απο το σημειωμα ή ακομά να το κανεις και ως συμβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εγω παντως στον λογαριασμο EXCHANGE της δουλειας μου, ειδα να συγχρονιζει τις εργασιες απο το σημειωμα ή ακομά να το κανεις και ως συμβαν. μπορεις να μας πεις τι ρυθμισεις εβαλες στο note 3 για να δουλεψει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Εγω παντως στον λογαριασμο EXCHANGE της δουλειας μου, ειδα να συγχρονιζει τις εργασιες απο το σημειωμα ή ακομά να το κανεις και ως συμβαν. Πώς το έκανες? Πως Συγχρονίσεις τις εργασίες με το s planer? πάντως σε οτι αφορα τα email,με imap λογαριασμό δεν κάνει τίποτα. Edited October 20, 2013 by Myoxygen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 μπορεις να μας πεις τι ρυθμισεις εβαλες στο note 3 για να δουλεψει αυτο ? Δεν θεωρω οτι εκανα κατι ιδιαιτερο στις ρυθμισεις. Οτι μου ζητουσε εβαλα. Εκτος αν δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα που λετε και εχω στο μυαλο μου κατι αλλο. Εβαλα email:........ Ον.Χρηστη:........ Κωδικο:............ Διακομιστη Εxchange:........ Τικ στην χρηση ασφαλους συνδεσης (SSL) και αυτο... Δημιουργησα απο ενα "ενεργο σημειωμα" μια εργασια και συγχρονησε.. τωρα τι να πω...... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 . Άσε που υποτίθεται είναι business κινητό και τα Imap email μου δεν δουλεύουν. Έχω 3 email σε IMAP και ποτέ δεν είχα πρόβλημα http://www.samsung.com/us/support/supportOwnersHowToGuidePopup.do?howto_guide_seq=7328&prd_ia_cd=N0000006&map_seq=49426 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Σου συγχρονιζει κανονικά ;γιατί έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα πολλά προβλήματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Σου συγχρονιζει κανονικά ;γιατί έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα πολλά προβλήματα . Ναι, δεν έχω κανένα, όπως σου είπα και πιο πάνω. Τι email είναι αυτό που έχεις το πρόβλημα? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Τα email μου είναι imap. Και δεν συγχρονίζουν. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος. Με τις ίδιες ρυθμίσεις στο note 2 έπαιζε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Τα email μου είναι imap. Και δεν συγχρονίζουν. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος. Με τις ίδιες ρυθμίσεις στο note 2 έπαιζε κανονικά. Δεν μας λες όμως τι είναι αυτό, Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud, εταιρικό? Δοκίμασε και με άλλον email client για να δεις. π.χ. μετά τον stock ο K-9 Mail είναι ο καλύτερος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9&hl=el Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μιλάμε για εταιρικό email. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με το mail, εγω δεν έχω πρόβλημα αλλα πολλοί στο xda έχουν, αναμένουμε update στο push service πάλι από sammy, ήδη από όταν το πήρα έχουν γίνει 2 και το πρόβλημα παραμένει, υπομονή Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδια αν ρουταρουμε τη συσκευη μετα δν πρεπει να κανουμε αυτοματες ενημερωσεις??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδια αν ρουταρουμε τη συσκευη μετα δν πρεπει να κανουμε αυτοματες ενημερωσεις??? Μπορείς να κάνεις ,αλλά στην τελευταία εκδοσή υπάρχει θέμα με το root . Διάβασε και εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 τι θεμα???? εγω εχω τη N9005XXUBMJ3. να μην ρουταρω? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 τι θεμα???? εγω εχω τη N9005XXUBMJ3. να μην ρουταρω? Σε κάποιους με MJ3 έγραψε το knox όταν προσπάθησαν να ρουταρουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Σε κάποιους με MJ3 έγραψε το knox όταν προσπάθησαν να ρουταρουν . Παιδιά για σας και από εμένα .. Σήμερα το πήρα και εγώ . Μήπως δοκίμασε κανένας αυτόν τον τρόπο root : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 ?? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά για σας και από εμένα .. Σήμερα το πήρα και εγώ . Μήπως δοκίμασε κανένας αυτόν τον τρόπο root : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 ?? Πρόσεχε το Knox. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Πρόσεχε το Knox. . Γιαυτό ρωτάω πρώτα .... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά για σας και από εμένα .. Σήμερα το πήρα και εγώ . Μήπως δοκίμασε κανένας αυτόν τον τρόπο root : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 ?? Ξεκίνα γρήγορα και προσεκτικά το διάβασμα του τι είναι root και πως να το κάνεις, τι είναι cwm recovery κ.λ.π. Αυτό που πόσταρες δεν είναι οδηγός για root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ξεκίνα γρήγορα και προσεκτικά το διάβασμα του τι είναι root και πως να το κάνεις, τι είναι cwm recovery κ.λ.π. Αυτό που πόσταρες δεν είναι οδηγός για root. Δεν κατάλαβα, γιατί το βρήκα από εδώ : http://www.androidbeat.com/2013/09/root-samsung-galaxy-note-3/ Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν κατάλαβα, γιατί το βρήκα από εδώ : http://www.androidbeat.com/2013/09/root-samsung-galaxy-note-3/ Είναι ένα από τα βήματα αυτού του οδηγού.Όχι όλος ο οδηγός. Αν σκέφτεσαι να τον ακολουθήσεις θα τα κάνεις ΟΛΑ όπως τα λέει, χωρίς να πηδήξεις τίποτα. Έχουμε όμως καλύτερο οδηγό εδώ στο myphone που εξηγεί τρόπο χωρίς να χάσεις την εγγύησή σου. Γιατί με τον οδηγό που πόσταρες τώρα, θα την χάσεις. Για το καλό το δικό σου όμως μη πηδάς βήματα. Αποφάσισε ποιον οδηγό θες να ακολουθήσεις και ακολούθησέ τον κατά γράμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Είναι ένα από τα βήματα αυτού του οδηγού.Όχι όλος ο οδηγός. Αν σκέφτεσαι να τον ακολουθήσεις θα τα κάνεις ΟΛΑ όπως τα λέει, χωρίς να πηδήξεις τίποτα. Έχουμε όμως καλύτερο οδηγό εδώ στο myphone που εξηγεί τρόπο χωρίς να χάσεις την εγγύησή σου. Γιατί με τον οδηγό που πόσταρες τώρα, θα την χάσεις. Για το καλό το δικό σου όμως μη πηδάς βήματα. Αποφάσισε ποιον οδηγό θες να ακολουθήσεις και ακολούθησέ τον κατά γράμμα. OK σε ευχαριστώ πολύ . Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση N9005XXUBMJ1 γιαυτό μάλλον θα ακολουθήσω τον οδηγό που μου προτείνεις .. Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 OK σε ευχαριστώ πολύ . Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση N9005XXUBMJ1 γιαυτό μάλλον θα ακολουθήσω τον οδηγό που μου προτείνεις .. Τον έχω κάνει και είμαι ο.κ για τον οδηγό του bluecrish λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 εγω με N9005XXUBMJ3 να μην επιχειρησω λετε?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 εγω με N9005XXUBMJ3 να μην επιχειρησω λετε?? Καλύτερα οχι , υπομονή μεχρι να βρεθεί κ λύση για την MJ3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts