Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς. Στο Νοτε 8 αυτό γίνεται απλά με παρατεταμένη πίεση πάνω στην ημέρα. Τόσο δύσκολο ήταν να το κρατήσουν και στο Νοτε 3;

Πραγματικα αυτή τη λειτουργια δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι την αφαιρεσαν. Θα μας τρελανει αυτή η σαμμυ.

Επιπρόσθετα, εκει που αγορασαν την εφαρμογή awesome note, προσωπικα περιμενα ότι θα την εβλεπα σε κάθε note συσκευη στο εφεξης κι αντι αυτου εκανε μια guest εμφανιση στο 8αρι και... τελος. Μυστηρια πραγματα από τη σαμμυ...

Παιδια εχω ενα θεμα με την mj7 stock. Τις περισσοτερες φορες μετα απο χρηση της καμερας η του browser απενεργοποιειται το animation που κανει οταν ανοιγεις μια εφαρμογη. Μετα πρεπει να το βαλω παλι στο 1x μεσα απο το μενου προγραμματιστων

Πραγματικα αυτή τη λειτουργια δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι την αφαιρεσαν. Θα μας τρελανει αυτή η σαμμυ.

Επιπρόσθετα, εκει που αγορασαν την εφαρμογή awesome note, προσωπικα περιμενα ότι θα την εβλεπα σε κάθε note συσκευη στο εφεξης κι αντι αυτου εκανε μια guest εμφανιση στο 8αρι και... τελος. Μυστηρια πραγματα από τη σαμμυ...

Βαγγέλη, το awesome note το κάνει αυτό που ζητάμε;

Edit. Απότι είδα στο Νοτε 8 δεν γίνεται τουλάχιστον, όχι τόσο απλά όσο θα ήθελα και το κάνει η εφαρμογή fit tight planner στην οποία λείπει όμως ο συγχρονισμός, για τον οποίο έστειλα mail στον δημιουργό.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Edit. Απότι είδα στο Νοτε 8 δεν γίνεται τουλάχιστον, όχι τόσο απλά όσο θα ήθελα και το κάνει η εφαρμογή fit tight planner στην οποία λείπει όμως ο συγχρονισμός, για τον οποίο έστειλα mail στον δημιουργό.

Ακόμα και η εισαγωγή ενός appointment είναι χρονοβόρα. Πρέπει να απλοποιηθεί τουλάχιστον ως προς τα βασικά.

Στο GNotes με 3 κλικ έχω βάλει υπενθύμιση.

Γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιώ ελάχιστα και μόνο για ραντεβού και πληρωμες το S planner. Όλα τα άλλα με το GNotes

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ακόμα και η εισαγωγή ενός appointment είναι χρονοβόρα. Πρέπει να απλοποιηθεί τουλάχιστον ως προς τα βασικά.

Στο GNotes με 3 κλικ έχω βάλει υπενθύμιση.

Γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιώ ελάχιστα και μόνο για ραντεβού και πληρωμες το S planner. Όλα τα άλλα με το GNotes

Κώστα, στο gnotes γράφεις χειρόγραφη σημείωση εύκολα;

Το κανει αλλα όχι τοσο ευκολα και γρηγορα - χωρις συγχρονισμο δε χρησιμοποιω τιποτα. Βασικα πλεον, ακομα και για υπενθυμίσεις χρησιμοποιω το evernote που εχει και reminders και μια εξαιρετικη εφαρμογή για το duo 13 μου (windows).

Το κανει αλλα όχι τοσο ευκολα και γρηγορα - χωρις συγχρονισμο δε χρησιμοποιω τιποτα. Βασικα πλεον, ακομα και για υπενθυμίσεις χρησιμοποιω το evernote που εχει και reminders και μια εξαιρετικη εφαρμογή για το duo 13 μου (windows).

Αυτό διαπίστωσα και εγώ. Πάντως το fit tight planner αν εξαιρέσουμε τον συγχρονισμό έχει πολύ καλό integration του SPen γιατί χρησιμοποιεί το ανάλογο sdk, σε σημείο που μπορείς να βγάζεις το s-pen και να ανοίγει το πρόγραμμα και αντίστροφα.

Edited by nnik_1969

Κώστα, στο gnotes γράφεις χειρόγραφη σημείωση εύκολα;

Για σοβαρά πράγματα οχι. Φταίει n υλοποίηση τους γιατί n γραφή με το S-Pen είναι μια χαρά. Μετατρέπει τις λέξεις σε πολύ μικρότερο μέγεθος και εκεί χάνει το μπούσουλα.

Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ την μετατροπή σε κείμενο. Είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορη και το κείμενο που προκύπτει χώρα περισσότερες λέξεις στον ίδιο χώρο.

Αν θέλω κάτι πιό σύνθετο με σχήματα κλπ, το φτιάχνω στο S- Note και το κάνω εισαγωγή στο G Notes.

Το GNotes είναι μία απλουστευμενη δωρεάν παραλλαγή του Evernote. Φοβερά γρήγορο στο άνοιγμα, στην εισαγωγή γεγονότων, μεταφορά κειμένων, αρχείων, φωτογραφιών, ηχογραφήσεων κλπ.

Δεν διαθέτει μόνο μορφοποίηση κειμένου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παίδες ξέρουμε τι είναι αυτή βλακεια που εμφανίστηκε σήμερα και τρώει την μπαταρία? Υπηρεσίες ΕΚΠ? Σαν δημόσια υπηρεσία ακούγεται.

Παίρνεις το extra battery kit που εχει μέσα μια γνήσια μπαταρία με τον φορτιστής της και ησυχασες. 34 ευρώ κάνει μόνο.

Από που κάνει τόσο; :)

ZRX1200S

Παίδες ξέρουμε τι είναι αυτή βλακεια που εμφανίστηκε σήμερα και τρώει την μπαταρία? Υπηρεσίες ΕΚΠ? Σαν δημόσια υπηρεσία ακούγεται.

Επικοινωνια Κοντινου Πεδιου (NFC)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επικοινωνια Κοντινου Πεδιου (NFC)

Εγώ χρησιμοποιώ nfc και τέτοια κατανάλωση δεν έχω δει. Μια επανεκκίνηση νομίζω θα λύσει το πρόβλημα ή και απενεργοποιηση του nfc αν δεν το χρησιμοποιεί.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376933

Αν δεν το χρησιμοποιείς κλείστο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376933

Αν δεν το χρησιμοποιείς κλείστο.

κλειστο ηταν..δεν το εχω ανοιξει ποτε...

battery extra kit απο extreme mobile...

κλειστο ηταν..δεν το εχω ανοιξει ποτε...

battery extra kit απο extreme mobile...

Αν χρησιμοποιείς το S-beam πάντως ανοίγει κι αυτό.

Αν κι αυτό δε το έχεις ανοίξει, τι να σου πω.

Μπορεί να έχεις πέσει στο Matrix :ninja:

Υπαρχει καποια λειτουργια που να μπορεις με το πενακι να υπογραμμισεις απευθειας κειμενο, σε pdf epub χωρις να χρειαζεται να πιεσεις και να κρατας πανω στην οθονη? Δηλαδη απλα να το συρεις και να υπογραμμισεις αμεσως?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Υπαρχει καποια λειτουργια που να μπορεις με το πενακι να υπογραμμισεις απευθειας κειμενο, σε pdf epub χωρις να χρειαζεται να πιεσεις και να κρατας πανω στην οθονη? Δηλαδη απλα να το συρεις και να υπογραμμισεις αμεσως?

Ανοίγεις το s note και πατάς τις γραμμούλες ώστε να σου ανοίξουν οι επιλογές. Πατάς "εισαγωγη" και μετά "pdf".

Θα σου ανοίξει το "pdf" που θέλεις αλλά μέσα σε σημείωση. Οπότε μπορείς να το επεξεργαστείς όπως θέλεις.

Πιστεύω να σου έδωσα μια έμμεση... λύση

σημερα ειναι τριτη φορα που μου ετυχε. με παιρνουν τηλεφωνο και λεει οτι πιθανος το κινητο μου ειναι απενεργοποιημενο. κοιταω το σημα και ειναι μηδεν. κανω επανεκκινηση και μετα ολα καλα.

καμια ιδεα τι μπορει να φταιει????

Ανοίγεις το s note και πατάς τις γραμμούλες ώστε να σου ανοίξουν οι επιλογές. Πατάς "εισαγωγη" και μετά "pdf".

Θα σου ανοίξει το "pdf" που θέλεις αλλά μέσα σε σημείωση. Οπότε μπορείς να το επεξεργαστείς όπως θέλεις.

Πιστεύω να σου έδωσα μια έμμεση... λύση

Δεν το βρίσκω αυτό που λες.

Μπορώ να βάλω βίντεο 'η κάτι σχέδια κλπ, άλλα pdf επιλογή δεν έχει.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδια θα τρελαθω εχω κανει γυρω στα 6 master reset ομως συνεχιζει να μου το κανει. Με τη τελευταια εκδοση του Google Search με το Google Now ενεργοποιημενο, όταν πατάω το Home Button για να φυγω, μου βγάζει το παραθυρο επιλογης του Touchwiz ή του Basic Touchwiz. Επιλέγω να ειμαι παντα στον Touchwiz αλλα μπαίνοντας ξανα στο Google Now, μου το ξανακανει. Εκανα clear cache κλπ αλλα συνεχιζει. Βλεπω κανεις δεν εχει αναφέρει το ιδιο πραγμα και λεω μονο σε μενα γινεται η κανεις δεν χρησιμοποιει το Google Now?

Δεν το χρησιμοποιώ και για την ακρίβεια είναι και frozen στο TB γιατί λειώνει την μπαταρία, ψάξε Google να δεις αν υπάρχει άλλος με προβλημα

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Δεν το χρησιμοποιώ και για την ακρίβεια είναι και frozen στο TB γιατί λειώνει την μπαταρία, ψάξε Google να δεις αν υπάρχει άλλος με προβλημα

Το έχω παρατηρήσει και εγώ οτι το άτιμο το Google Now επηρεάζει την μπαταρία. Ασε που απο την μέρα που το άνοιξα για πρώτη φορά, έκτοτε μου πετάει κάτι άσχετα notifications για "πόσο χρόνο χρειάζομαι μέχρι το γραφείο" και οτι "στη Νέα Σμύρνη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις" και μου σπάει τα νεύρα. Πως στο καλο κλείνει αυτο??? Υποπτεύομαι οτι για εμένα/εμάς που είμαι/είμαστε unrooted, δεν υπάρχει κάποια λύση (αντίστοιχη με το TBackup) για να γλιτώσουμε κάποια extra αυτονομία..?

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Σε χαμηλο-μετριο φωτισμο οταν παω να παρω φωτογραφια υπαρχει εντονο blur. To εχετε και εσεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2459647

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)