ntinoscrypton Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 καλημερα παιδες ,αποκτησα το τερας χτες ερχομενος απο νοτε2 εχω παθει πλακα το μονο που με προβληματησε ειναι οτι το πενακι θελει λιγο δυναμη να πατησει στην οθονη να δουλεψει το χει παρατηρησει κανεις αλλος ?ειδα videaki πως αλλαζεις μυτες στο πενακι της αλλαξα δεν ειδα μεγαλη διαφορα να μαι ειληκρινης !!καπου ειχα διαβασει οτι και καποιο αλλο παιδι ειχε το ιδιο θεμα παντως σε σχεση με το 2 ηταν πιο smooth το response της οθονης .. Οχι ισαι ισα στο 2 ηθελε λιγο πατημα παραπανω ενω στο 3 και στο ταμπλετ 10.1 με ενα απαλο αγγιγμα γραφει τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 λετε το δικο μ να χει θεμα το πενακι τι να πω δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Οχι ισαι ισα στο 2 ηθελε λιγο πατημα παραπανω ενω στο 3 και στο ταμπλετ 10.1 με ενα απαλο αγγιγμα γραφει τελεια! Πατημα στο 2??? Στον αερα γραφει!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά απέκτησα και εγώ το Νοτέλι προχθές αλλά στις ρυθμίσεις του δικτύου δεν μου έχει τη δυνατότητα να επιλέξω 4g. Οι μόνες επιλογές που έχει είναι WCDMA/GSM, WCDMA only, GSM only.. Γιατί αυτό? (Ειμαι στη Wind).. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τα φτυνουν οντως? Εχεις αντιμετωπισει προβληματα? Ειναι ακριβες βλεπω οι Samsung. Ξεκινανε απο 69, ενω οι πιο φθηνες kingston/adata παιζουν στα 59.. samsung και adata παιζουν μια χαρα. sandick kingston τις καιει. αλλαξα 3 kingston apo cosmodata και τελικα με adata εκανα δουλεια. οπως και με samsung 32αρα που την εχω ενα χρονο και ειναι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά απέκτησα και εγώ το Νοτέλι προχθές αλλά στις ρυθμίσεις του δικτύου δεν μου έχει τη δυνατότητα να επιλέξω 4g. Οι μόνες επιλογές που έχει είναι WCDMA/GSM, WCDMA only, GSM only.. Γιατί αυτό? (Ειμαι στη Wind).. H Wind δεν εχει δίκτυο 4G. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Παιδιά απέκτησα και εγώ το Νοτέλι προχθές αλλά στις ρυθμίσεις του δικτύου δεν μου έχει τη δυνατότητα να επιλέξω 4g. Οι μόνες επιλογές που έχει είναι WCDMA/GSM, WCDMA only, GSM only.. Γιατί αυτό? (Ειμαι στη Wind).. Και παλι θα επρεπε να του βγαζει την επιλογη. Μηπως σου πουλησανε το Ν9000 και οχι το N9005? Γιατι και εμενα που η 2in1 sim που ειχα δεν δουλευε με 4G και επρεπε να την αλλαξω, αλλα την επιλογη μου την εβγαζε. Εκτος και αν ειναι branded στην Wind και το εχει κανει disable η Wind. Edited November 3, 2013 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Δεν το βγάζει στην wind έχει ξαναειπωθεί δεν έχεις κανένα πρόβλημα εκτός του ότι δεν έχεις 4g λόγο wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 'Η απλά δοκίμασε με 4g κάρτα της cosmote από κάποιον φίλο σου, να δεις ότι θα στο εμφανίζει... :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 'Η απλά δοκίμασε με 4g κάρτα της cosmote από κάποιον φίλο σου, να δεις ότι θα στο εμφανίζει... :) Εγώ λέω ότι δε θα το εμφανίσει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εγώ λέω ότι δε θα το εμφανίσει :) Παιδιά με μπερδέψατε! :D Τελικά, εμφανίζει τουλάχιστον την επιλογή ή όχι?? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Που το διάβασες αυτό? δώσε μας κάποιο αξιόπιστο link Χρησιμοποιώ το KNOX από την πρώτη ημέρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα σε αυτά που λες. Τι εννοείς λέγοντας ότι χρησιμοποιεις το KNOX; Πώς το χρησιμοποιείς δηλαδή; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τι εννοείς λέγοντας ότι χρησιμοποιεις το KNOX; Πώς το χρησιμοποιείς δηλαδή; Το κνοξ είναι εφαρμογή στο κινητό αν την πατήσεις κάνει εγκατάσταση ένα πρόγραμμα και τότε λειτουργεί το κινητό μέσα σε ένα προστατευμενο περιβάλλων που λέγετε knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Σωστός ο φίλος araditsas Για την ακρίβεια έχεις και μια δεύτερη Home Screen. Οπότε μια για τα προσωπικά σου και την άλλη(KNOX) 4 business https://www.samsungknox.com/knox-consumer εδώ το εξαιρετικό review που εχει κανει ο DJDB http://www.myphone.gr/d/samsung/galaxy-note-3.266/review/page-3#c3 και δυο φωτο απο την συσκευη μου Edited November 3, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά με μπερδέψατε! :D Τελικά, εμφανίζει τουλάχιστον την επιλογή ή όχι?? Είναι θέμα csc οπότε παίζει ρόλο η ρομ με το csc που έχεις και όχι η κάρτα. Αφού η wind δεν έχει 4g δεν υπηρχε λόγος να το ενεργοποιήσει στο csc της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Είναι θέμα csc οπότε παίζει ρόλο η ρομ με το csc που έχεις και όχι η κάρτα. Αφού η wind δεν έχει 4g δεν υπηρχε λόγος να το ενεργοποιήσει στο csc της. Αρα δεν θα το εχει και σαν επιλογη με οποιαδηποτε καρτα εκτος και αν αλλαξει rom/csc. Σωστα? Αρα εχει ενα Ν9005 3G.. :confused: rx8, βαλε μια αλλη sim να δεις. Δεν θα σου το βγαλει σαν επιλογη. Αν ηταν θα στο εβγαζε ουτως η αλλως απλα δεν θα εμπαινε ποτε με 4G. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Βασικά από που το εχεις αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 ΚΝΟΧ / Flash Simulators Samsung KNOX https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=01-01 Launch KNOX https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=02-01 email https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=03-01 Calendar https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=04-01 Contacts https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=05-01 Camera https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=06-01 KNOX Apps https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=07-01 Notifications https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=08-02 Task Switcher https://www.samsungknox.com/sites/default/files/discover/index.html?ani=08-03 Flash Simulator / KNOX https://www.samsungknox.com/resources Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 σημερα ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα το πενακι στα public metro mall καθως δε το ειχανε στο συνταγμα οταν ειχα παιξει για πρωτη φορα το κινητο. μου εκανε εντυπωση οτι πολλες φορες το πενακι δεν επιανε με τη πρωτη και ηθελε δυο και τρεις προσπαθειες για να γραψει.. δεν ηταν τοσο αμεσο οσο το περιμενα δεν ξερω αν ηταν ενα συμπτωματικο μεμονωμενο περιστατικο απο αυτα που συχνα συμβαινουν στα εκθεσιακα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Νομίζω οτι εχει μια ρύθμιση για το πένακι πόσο ευαίσθητο να ειναι οταν ακουμπαει την οθόνη !! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 @Jig Στο S4 πέρασα το knox αλλά μου φάνηκε ότι η συσκευή έχασε το ρεφλεξ της. Είναι σαν να λειτουργούν παράλληλα δύο συσκευές με το υπάρχον hardware. Θα μπορούσε να ειναι πιο απλό. Πχ να χρησιμοποιείται μια εφαρμογη και απλα να σε ρώτα που θα αποθηκεύεται το καθε τι, ποιος λογαριασμός mail θα είναι για το knox κλπ. Έτσι όπως είναι τώρα εχουμε αναγκαστικά καμια 20αρια εφαρμογές διπλες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 @Jig Στο S4 πέρασα το knox αλλά μου φάνηκε ότι η συσκευή έχασε το ρεφλεξ της. Είναι σαν να λειτουργούν παράλληλα δύο συσκευές με το υπάρχον hardware. Θα μπορούσε να ειναι πιο απλό. Πχ να χρησιμοποιείται μια εφαρμογη και απλα να σε ρώτα που θα αποθηκεύεται το καθε τι, ποιος λογαριασμός mail θα είναι για το knox κλπ. Έτσι όπως είναι τώρα εχουμε αναγκαστικά καμια 20αρια εφαρμογές διπλες. Το πως πρεπει να ηταν εχω και εγω την δικη μου αποψη, αλλα και να την πω χαμενα λογια :) Παντως στην δικη μου και σε αλλες δυο συσκευες στο γραφειο, δεν εχουμε κανενα θεμα και πανε σφαιρα(Note 3) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) μολις εκανα back up / restore μεσω kies και δεν μου περασε καμια εφαρμογη ουτε μνμ ουτε τπτ ! βοηθεια τι κανω ??:(:(:( . . Θυμαμαι οτι ειχα ακριβως το ιδιο περυσι στο Note 2 και ηταν ακρως εκνευριστικο Οποτε δεν εχει καμια σχεση με το KNOX μετα to restore εστρωσε αυτο . οι εφαρμογες τλκ αρχιζουν να εγκαθιστουνται μεσω play store .. αλλα εχουν χαθει οι πρωτες σελιδες. νομιζα οτι οπως στο iphone μπαινανε στη θεση τους ολα ετσι και εδω θα τα εβρισκα ετοιμα Edited November 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 σημερα ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα το πενακι στα public metro mall καθως δε το ειχανε στο συνταγμα οταν ειχα παιξει για πρωτη φορα το κινητο. μου εκανε εντυπωση οτι πολλες φορες το πενακι δεν επιανε με τη πρωτη και ηθελε δυο και τρεις προσπαθειες για να γραψει.. δεν ηταν τοσο αμεσο οσο το περιμενα δεν ξερω αν ηταν ενα συμπτωματικο μεμονωμενο περιστατικο απο αυτα που συχνα συμβαινουν στα εκθεσιακα Δεν συμβαίνει αυτό ποτέ. Από το Νοτε 1 έως τα Νοτε 3 και 8 που έχω ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα ευαισθησίας με το πενακι. Απορώ τι στο καλό συμβαίνει με τα εκθεσιακα και τα καταφέρνουν και τα κολλάνε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Νομίζω οτι εχει μια ρύθμιση για το πένακι πόσο ευαίσθητο να ειναι οταν ακουμπαει την οθόνη !! α, ναι?? .καλο αυτο αν υπαρχει γιατι εψαξα και γω και δε βρηκα κατι ουτε φυσικα και η υπαλληλος μπορεσε να με βοηθησει που της το ανεφερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts