konstantinos7 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το samsung watchon remote με τον αποκωδικοποιητη του ΟΤΕ ΣΑΤ TV ? Η μαρκα του είναι kaonmedia, στις διαθέσιμες βρισκω μόνο KAON και δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λογος που δεν τον βρίσκει για να αλλάξει κανάλι. Anyone? φαίνεται καλο πρόγραμμα για ελεγχο καναλιων το watchon αν έπαιζε και το ir remote. Είναι της peel και αυτοί οι τύποι εκεί είναι για κλωτσιές... τους έχουν στείλει πόσα άτομα(κι εγώ) email, και για nova, και προτείνουν γιατροσόφια. Το watch on plus δουλεύει σε nova αποκωδικοποιητή, αλλά δεν εμφανίζει το πρόγραμμα. Όταν βρω το apk θα στο στείλω σε μήνυμα να το δοκιμάσεις και για του ΟΤΕ. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 αν έπαιζε και το ir remote.Το SureMote παίζει :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Το SureMote παίζει :cool: Ευχαριστώ, θα το δοκιμασω Δυστυχώς δεν το βρίσκει πάλι. έβαλα μαρκα kaon. Βάζεις κάτι άλλο? Edited April 16, 2015 by lfotopoulos Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα σήμερα πάτησα να δω αν έχω ενημέρωση και μου κατεβάζει ένα νέο λογισμικό Όταν πατάω όμως εγκατάσταση μου λέει ότι ακυρώθηκε και να πάω μέσω Kies το βάζω στο καλώδιο και μου λέει το Kies ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις τι μπορεί να φταίει γνωρίζεται ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Καλησπέρα σήμερα πάτησα να δω αν έχω ενημέρωση και μου κατεβάζει ένα νέο λογισμικό Όταν πατάω όμως εγκατάσταση μου λέει ότι ακυρώθηκε και να πάω μέσω Kies το βάζω στο καλώδιο και μου λέει το Kies ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις τι μπορεί να φταίει γνωρίζεται ??Mήπως ήταν ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας? Με το ραδιόφωνο τι γίνεται στο note 3 ?καμία λύση ρε παιδιά?Καλώς ήρθες στην παρέα μας :) Το note 3 δεν έχει φυσικό δέκτη δέκτη ραδιοφώνου και ώς εκ τούτου η μόνη λύση είναι μέσω εφαρμογών που όμως απαιτούν σύνδεση σε internet. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτή τη δουλειά, μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Edited April 17, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Mήπως ήταν ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας? Απο τι ειδα ελεγε για Lolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μετά απο ένα χρόνο συμβίωσης με την s view θήκη αποφάσισα να την βγάλω. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η απόδοση της μπαταρίας αυξήθηκε σε θεαματικό βαθμό (τουλάχιστον στο διπλάσιο) με την ιδία χρήση που του έκανα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μετά απο ένα χρόνο συμβίωσης με την s view θήκη αποφάσισα να την βγάλω. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η απόδοση της μπαταρίας αυξήθηκε σε θεαματικό βαθμό (τουλάχιστον στο διπλάσιο) με την ιδία χρήση που του έκανα πριν. Εχει αναφερθει αρκετες φορες οτι η χρηση αυτης της θηκης αυξάνει την καταναλωση. Δεν ξερω αν ειναι τοσο μεγαλη η καταναλωση που να αγγιζει σχεδον το 50% αλλα ειναι γεγονος.. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους . Εχω αναβαθμισει σε lolipop αλλά δεν μου αρέσει . Έχω την εντύπωση ότι καταναλώνει αρκετή μνήμη. Μπορώ να ξαναγυρίσω σε kit kat? θα χάσω ότι έχω μεσα στο κινητο από την αλλάγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Εχει αναφερθει αρκετες φορες οτι η χρηση αυτης της θηκης αυξάνει την καταναλωση. Δεν ξερω αν ειναι τοσο μεγαλη η καταναλωση που να αγγιζει σχεδον το 50% αλλα ειναι γεγονος.. Με την θήκη Και την χρήση που του έκανα πάνω από 2-2:30 ώρες οθόνη δεν είχα ποτέ.Τώρα παίζω στις 4-4:30 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει κάτι άλλο. Είναι τεράστια η διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μετά την αναβάθμιση,στις επαφές στις κλήσεις, εμφανίζεται η φώτο σε έναν μικρό κύκλο, πως τη βάζω να φαίνεται ολόκληρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Με την θήκη Και την χρήση που του έκανα πάνω από 2-2:30 ώρες οθόνη δεν είχα ποτέ.Τώρα παίζω στις 4-4:30 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει κάτι άλλο. Είναι τεράστια η διάφορα Κάτι άλλο συμβαίνει γιατί κι εγώ με την θήκη έχω 5 ώρες +. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Έχω και εγώ βγάλει την s View, αλλά δεν παρατήρησα κάποια διάφορα στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 υπάρχει τρόπος να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό format ntfs χωρις να αλλαξω το farmat του δισκου ή να κανω root το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Εχει η tv θύρα hdmi k έχω k καλώδιο Να σε ρωτήσω, με μια ψιλοερευνα που έκανα βρήκα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2412756 αρα δεν είναι το γνήσιο, θα έχω κάνα πρόβλημα η να το πάρω αφοβα? Εγώ έχω το μούφα και είναι μια χαρά πάντως. υπάρχει τρόπος να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό format ntfs χωρις να αλλαξω το farmat του δισκου ή να κανω root το τηλέφωνο? Δυστυχώς χωρίς root δεν γίνεται. Edited April 18, 2015 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Μετά την αναβάθμιση,στις επαφές στις κλήσεις, εμφανίζεται η φώτο σε έναν μικρό κύκλο, πως τη βάζω να φαίνεται ολόκληρη? Επίσης, εκτός από το παραπάνω...πως ρυθμίζουμε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης να κάνουμε minimize την κλήση για να έχουμε πρόσβαση στο τηλ? Τα είχα κάνει όταν το είχα πρωτοπαρει, αλλά μετά από 1 1/2 χρόνο δε θυμάμαι το πως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Επίσης, εκτός από το παραπάνω...πως ρυθμίζουμε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης να κάνουμε minimize την κλήση για να έχουμε πρόσβαση στο τηλ? Τα είχα κάνει όταν το είχα πρωτοπαρει, αλλά μετά από 1 1/2 χρόνο δε θυμάμαι το πως!! Πατας απλα το home button Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι το ξέρω, αλλά για να λειτουργήσει χρειάζεται κάποια ρύθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 1 με 2 φορές την μέρα μου βγάζει "οι επαφες σταματησαν" Υπάρχει λύση η όχι ακόμα? ? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδια ειμαι με android 5.0 xxgbob6 eur. με θηκη s-view και καταναλωνει πολυ μπαταρια. Γενικα η lollipop τρωει τη μπαταρια και εκεινο που φταιει ειναι μια εφαρμογη unified daemon. μολις την απενεργοποιησεις το κινητο εχει μπαταρια. Δειτε το. Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το SureMote παίζει :cool: παιζει και στη NOVA! Thanks! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδιά όσοι έχετε προβλημα με την θήκη s view σε θεμα μπαταρίας και συγκεκριμένα με το unified daemon φταίει ότι είναι ενεργοποιημένος ο καιρός στο παραθυράκι που εμφανίζεται οταν κλείνεις την θήκη.Ακόμα και αν έχετε βάλει ένα από τα δύο ρολογάκια που έχει και παρόλο που δεν φαίνεται ο καιρός αυτό συνεχίζει και δουλεύει.Πρέπει να το ξετικάρετε από τις ρυθμίσεις.Αύτο το πρόβλημα είχα και εγώ με κατανάλωση περίπου 20% από αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 1 με 2 φορές την μέρα μου βγάζει "οι επαφες σταματησαν" Υπάρχει λύση η όχι ακόμα? ? Και σε μένα το βγάζει κάπου κάπου αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τις επαφές, ανοίγουν κανονικά. Παιδια ειμαι με android 5.0 xxgbob6 eur. με θηκη s-view και καταναλωνει πολυ μπαταρια. Γενικα η lollipop τρωει τη μπαταρια και εκεινο που φταιει ειναι μια εφαρμογη unified daemon. μολις την απενεργοποιησεις το κινητο εχει μπαταρια. Δειτε το. Παιδιά όσοι έχετε προβλημα με την θήκη s view σε θεμα μπαταρίας και συγκεκριμένα με το unified daemon φταίει ότι είναι ενεργοποιημένος ο καιρός στο παραθυράκι που εμφανίζεται οταν κλείνεις την θήκη.Ακόμα και αν έχετε βάλει ένα από τα δύο ρολογάκια που έχει και παρόλο που δεν φαίνεται ο καιρός αυτό συνεχίζει και δουλεύει.Πρέπει να το ξετικάρετε από τις ρυθμίσεις.Αύτο το πρόβλημα είχα και εγώ με κατανάλωση περίπου 20% από αυτο! Το έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα. Ένας από τους βασικότερους λόγους για την κατανάλωση της μπαταρίας στην lolipop είναι το widget του καιρού στην οθόνη κλειδώματος και ειδικά με s view θήκη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξετικάρετε από τις ρυθμίσεις/συσκευή/κλείδωμα οθόνης το "εμφάνιση πληροφοριών καιρού", να μην χρησιμοποιείται το widget καιρού της samsung και να απενεργοποιήσετε το "unified daemon" από διαχείρηση εφαρμογών/όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 υπάρχει τρόπος να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό format ntfs χωρις να αλλαξω το farmat του δισκου ή να κανω root το τηλέφωνο? Nexus Media Importer http://goo.gl/X555V σε usb otg δουλεύει, αν θες να συνδέσεις δίσκο δεν ξέρω, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις το http://goo.gl/pSe34 πρώτα που είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Ρε παιδια αν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πως επαναφερουμε σημειωσεις που εχουμε στο snote και σε αλλες εφαρμογες? Γενικά αντιγραφο απο αυτα που έχουμε. Δεν ειμαι root. Edited April 19, 2015 by moonrat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts