kouros17 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μαλλον να το απενεργοποιησει ηθελες να γράψεις Σε μένα είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή. Ενεργοποιημένο βγάζει καλύτερες φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ρε παιδιά, μήπως δεν κάνω κάτι καλά; Οι φωτογραφίες βγαίνουν κάπως θαμπές, ακόμα και με φλας.. Μήπως παίζει ρόλο ο kernel και η έκδοση που έχω; Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο και φοράει στο 4.4.2 γαλλική ROM... Ειχα το ιδιο προβλημα το πηγα smartec και μου αλαξαν camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Βασικά πριν μπω σε τέτοια διαδικασία, ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν είναι software θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Βασικά πριν μπω σε τέτοια διαδικασία, ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν είναι software θέμα... Καταρχας απενεργοποιησε την "εξυπνη σταθεροποιηση". Το πρόβλημα της εστιασης και θολουρας το συναντας και μερα και νυχτα;;. Την νυχτα καθυστερεί για τους προφανείς λόγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ναι, και σε εσωτερικούς χώρους με φώτα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Ναι, και σε εσωτερικούς χώρους με φώτα κλπ Έχω μερικές φορές το ίδιο πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους μόνο (ακόμα και φωτεινούς) και λύνεται με την ενεργοποίηση της "εξυπνης σταθεροποίησης". Αν έχεις το πρόβλημα παντού και πάντα, τότε μάλλον πρέπει να το πας για service. Edited January 18, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παίδες παίζει να μπλέχτηκε ο άνθρωπος, ένας ενεργοποίηση ένας απενεργοποίηση! Πρώτα απ'ολα πρέπει να εστιάζει σωστά το κινητό, να πρασινίζει το τετραγωνάκι. Μετά δοκίμασε να βγάλεις φωτό με ενεργοποιημένο το φλας, όχι στο αυτόματο, και ταυτόχρονα απενεργοποίησε τη σταθεροποίηση(να μη σου γράφει επεξεργασία μόλις τραβήξεις τη φωτό) και δίπλα από το κουμπί που είναι για να τραβάς φωτογραφία βάλε την επιλογή αυτόματο! Όσο για το θέμα που ανέφερα με το swift key, μετά από ψάξιμο αρκετό βρήκα ότι είναι θέμα της ίδιας της εφαρμογής από κάποιες αναβαθμίσεις, δεν έχω βρεί ποια ακριβώς! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παίδες παίζει να μπλέχτηκε ο άνθρωπος, ένας ενεργοποίηση ένας απενεργοποίηση! Μπορεί να δοκιμάσει και τα δύο και να δει τι παίζει. Δεν είναι δα και τόσο μπλεξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ρε παιδια ειναι λογικο που τρώει 40% της μπαταρίας οι υπηρεσίες google? σε αλλα κινητα ειναι 5-6%. Γινεται να κάνω κάτι για να το μειώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το κανει που και που..θα αλλαξει νομιζω Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) ρε παιδια ειναι λογικο που τρώει 40% της μπαταρίας οι υπηρεσίες google? σε αλλα κινητα ειναι 5-6%. Γινεται να κάνω κάτι για να το μειώσω; Σπάσιμο όντως, είναι το κύριο drain της μπαταρίας αν το έχεις stanby το κινητό! Μόνο ρουτ για να αυξήσεις στο μάξιμουμ το χρόνο που ξυπνάει τη συσκευή αυτή η *******(συμβουλή που μου έχουν δώσει, αλλά δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω ρουτάρει πάλι!) Edited January 20, 2015 by truckman Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει εφαρμογή one click root γιατί είναι κινητό από εταιρία κινητής και δεν μπορώ να το πειράξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ρε παιδια ειναι λογικο που τρώει 40% της μπαταρίας οι υπηρεσίες google? σε αλλα κινητα ειναι 5-6%. Γινεται να κάνω κάτι για να το μειώσω; Δοκίμασες μια επανεκκίνηση? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει εφαρμογή one click root γιατί είναι κινητό από εταιρία κινητής και δεν μπορώ να το πειράξω ; towelroot => google it => download it => make it rain αν σου βγάλει σφάλμα είσαι σε μεταγενέστερο firmware που δε γίνεται! δοκίμασέ το άφοβα δεν υπάρχει κανένα θέμα! και μένει και knox 0x0, αλλιώς πας σε άλλες διαδικασίες.. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Δηλαδή με χρήση αυτού του towelroot στην χειρότερη περίπτωση απλά δεν θα δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Δηλαδή με χρήση αυτού του towelroot στην χειρότερη περίπτωση απλά δεν θα δουλέψει; Κοίτα στο παρακάτω link για να γίνεις root χωρίς να γράψει ο knox. Στην χειρότερη, ναι, απλώς δεν θα δουλέψει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2840150 Edited January 20, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ρε παιδια ειναι λογικο που τρώει 40% της μπαταρίας οι υπηρεσίες google? σε αλλα κινητα ειναι 5-6%. Γινεται να κάνω κάτι για να το μειώσω; Πονεμένη ιστορία. Έχω το ίδιο θέμα και δεν βρήκα λύση. Το Nexus 4 και το 1+ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Το note που δεν έχω ρουτ με τρώει πολύ μπαταρία άσκοπα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αυτό το KingoRoot που βρήκα μέσω Google το έχει δοκιμάσει κανείς; One-click root υποτίθεται ότι κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πονεμένη ιστορία. Έχω το ίδιο θέμα και δεν βρήκα λύση. Το Nexus 4 και το 1+ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Το note που δεν έχω ρουτ με τρώει πολύ μπαταρία άσκοπα. Εγώ είτε το είχα χωρίς ρουτ είτε τώρα με ρουτ δεν είχα τέτοιο θέμα. Μου φαίνεται απλά "τυχαίνει". Επίσης ελέγξτε αν τα Google services είναι η οθόνη και έχει απλά buggαρει το όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Παιδιά τα Google services αποτυπώνουν οποιαδήποτε υπηρεσία της Google χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης. Εάν έχετε location reporting και location history στο on λογικό είναι. Αν πάλι κάποιος δουλεύει το note με smartwatch πάλι χρησιμοποιεί Google services για τον συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών. Ακόμα και οι επαφές που συχρονιζουν εκεί από τυπώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παιδια καλησπερα.εχω ενα θεμα.εκανα επαναφορα εργοστισιακων ρυθμισεων στο κινητο μου NOTE 3,το οποια τοχα ρουταρει επισης.εχω παρει ενα ΝΟΤΕ 4 τωρα αλλα απο βιασυνη και βλακεια ξεχασα να κανω ανταλλαγη των δεδομενων και μπακαπ στο κιες.Γνωριζει κανεις καμια λυση???εκτιμω καθε βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τώρα δεν γίνεται τίποτα, μονάχα αν έχεις κάποιο παλιό back up ώστε να περάσεις αυτό. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημέρα. Ανοίγοντας το πρωί το τηλέφωνο,είδα ότι η φωτεινότητα δεν ήλθε εκεί που ήξερα κάθε μέρα,αλλά ήταν πολύ μικρότερη. Κοίταξα τις ρυθμίσεις,και είδα ότι είχε βγει η αυτόματη στο -2 που την είχα.Πάτησα το αυτόματο,αλλά δεν είδα διαφορά. Τώρα,το έβαλα στην ασύρματη φόρτιση και περιμένω να τελειώσει,και εν τω μεταξύ γράφω εδώ, μπας και ακούσω καμιά συμβουλή. Α,έχω βάλει και κανα δυο εφαρμογές για τη φωτεινότητα,που δεν με πείραζαν μέχρι τώρα .(Χωρίς να πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς γίνεται με δαύτες).:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημέρα. Ανοίγοντας το πρωί το τηλέφωνο,είδα ότι η φωτεινότητα δεν ήλθε εκεί που ήξερα κάθε μέρα,αλλά ήταν πολύ μικρότερη. Κοίταξα τις ρυθμίσεις,και είδα ότι είχε βγει η αυτόματη στο -2 που την είχα.Πάτησα το αυτόματο,αλλά δεν είδα διαφορά. Τώρα,το έβαλα στην ασύρματη φόρτιση και περιμένω να τελειώσει,και εν τω μεταξύ γράφω εδώ, μπας και ακούσω καμιά συμβουλή. Α,έχω βάλει και κανα δυο εφαρμογές για τη φωτεινότητα,που δεν με πείραζαν μέχρι τώρα .(Χωρίς να πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς γίνεται με δαύτες).:confused: Θόδωρε κάνε μια επανεκκίνηση γιατί συμβαίνει καμιά φορά να κολλήσει ο αισθητήρας και αυτές τις εφαρμογές που έχεις για την φωτεινότητα (δεν ξέρω ποιές έχεις), καλύτερα να τις βγάλεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Θόδωρε κάνε μια επανεκκίνηση γιατί συμβαίνει καμιά φορά να κολλήσει ο αισθητήρας και αυτές τις εφαρμογές που έχεις για την φωτεινότητα (δεν ξέρω ποιές έχεις), καλύτερα να τις βγάλεις Η μία είναι η Lux Lite Dash. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts