truckman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μήπως είναι software το θέμα. Φοράτε official. :confused: Και τα δικά σου (3 και 4) έχουν θέμα ;) απλά μέσα στην πόλη η σε σημεία με καλό έως μέτριο σήμα δεν το παίρνεις χαμπάρι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Και τα δικά σου (3 και 4) έχουν θέμα ;) απλά μέσα στην πόλη η σε σημεία με καλό έως μέτριο σήμα δεν το παίρνεις χαμπάρι Ταξιδεύω αρκετά συχνά. Στις ίδιες διαδρομές είχα πρόβλημα με το S2. Τώρα δεν έχω. Μέχρι τουλάχιστον να αποδειχθεί το αντίθετο. :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι,οταν κλειδώνει σε H και θελω να σερφαρω ή μια εφαρμογή να χργσιμοποιησει δεδομένα, αργεί να φορτώσει και το κάνει συνήθως με H+.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ταξιδεύω αρκετά συχνά. Στις ίδιες διαδρομές είχα πρόβλημα με το S2. Τώρα δεν έχω. Μέχρι τουλάχιστον να αποδειχθεί το αντίθετο. :) Πίστεψε με όλα έχουν θέμα με το σήμα. Έχουν περάσει 4 από τα χέρια μου (έχω 2 αυτή τη στιγμή) συν ένα του αδερφού μου, συν αλλά 3-4 που έχω τσεκάρει, συν του crazyio που μιλάμε συν όλα τα παιδιά που αναφέρουν θέμα. Ε δεν μπορεί να είναι όλα αυτά με πρόβλημα και το δικό σου να μην έχει. Ο αδερφός μου μάλιστα επειδή την ψώνισε με αυτό το πρόβλημα γιατί είναι συνήθως σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα, το πήγε 2 φορές στη σμαρτεκ.Την πρώτη του άλλαξαν κεραία και την δεύτερη του είπε τεχνικός (που είχε κι αυτός note 3) ότι όντως με την λήψη υπάρχει θεματακι ΣΕ ΟΛΑ και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι,οταν κλειδώνει σε H και θελω να σερφαρω ή μια εφαρμογή να χργσιμοποιησει δεδομένα, αργεί να φορτώσει και το κάνει συνήθως με H+.. Δυστυχώς αυτό το κάνει και το δικό μου. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Εγώ ρε παιδια δεν έχω θέμα με το σήμα... Εχω όμως με την διπλή φωνή... Το έγραψα και στο άλλο θέμα.. Όταν φοράω θήκη στο κινητό έχω παράπονα από πολλούς ότι ακούν διπλή την φωνή τους όταν μιλάμε στο τηλ ... Ενώ εγώ τους ακούω κανονικά. Το έχω ψάξει στο ίντερνετ και βλέπω ότι και άλλα μοντέλα. Samsung έχουν παρόμοιο πρόβλημα... Πρέπει να βγάλω την θήκη για να με ακούν κανονικά.. Edited December 13, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Όταν λέμε ότι υπάρχει θέμα με το σήμα (για να το ξεκαθαρισω) δεν εννοούμε ότι δεν πιάνουμε η δεν κάνουμε κλήσεις κλπ,αλλά όταν πέσουμε σε περιοχή με χαμηλό σήμα, απλα "Γειά σας" ,σκάνε τα μυνηματα για κλήσεις που δεν πήραμε. Αυτο συμβαίνει κυρίως όταν έχουμε το δίκτυο στο αυτόματο. Επίσης είναι προβληματικη η εναλλαγή καταστασεων δικτύου όταν είμαστε πάντα στο αυτόματο και σε πολλές περιπτώσεις κατά την εναλλαγή έχουμε ολική απώλεια σήματος. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αυτό εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Όταν λέμε ότι υπάρχει θέμα με το σήμα (για να το ξεκαθαρισω) δεν εννοούμε ότι δεν πιάνουμε η δεν κάνουμε κλήσεις κλπ,αλλά όταν πέσουμε σε περιοχή με χαμηλό σήμα, απλα "Γειά σας" ,σκάνε τα μυνηματα για κλήσεις που δεν πήραμε. Αυτο συμβαίνει κυρίως όταν έχουμε το δίκτυο στο αυτόματο. Επίσης είναι προβληματικη η εναλλαγή καταστασεων δικτύου όταν είμαστε πάντα στο αυτόματο και σε πολλές περιπτώσεις κατά την εναλλαγή έχουμε ολική απώλεια σήματος. Αυτο ακριβως. Πραγμα που δεν γινονταν στο note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παιδες το θεμα που εχω εγω δεν το εχει κανενας? με κανει τρομερη εντυπωση ... (εγω το ειχα και στο SGII) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπερα Τελευταια το NOTE 3 TO εκανε και αυτο. Ενω εχω επιλεγμένες 2 γλωσσες και ενω οταν παω να γραψω κειμενο, στο πληκτρο space εχει τα 2 βελακια με κατευθυνση αριστερα και δεξια, που σημαινει οτι μπορω να κανω εναλλαγη σε οποια γλωσσα πληκτρολογησης θελω, εν τουτοις οταν κανω swype το space bar δεν αλλαζει γλωσσα πληκτρολογιου. Κανενα σχολιο? Καμια λυση? TNX baxygr Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο της Samsung ή κάποιο άλλο? Μπες στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και ξαναβάλε τις 2 γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπέρα μπορεί να ποστάρει κάποιος ένα screenhost με τα αρχικά επίπεδα έντασης ήχου σε κλήσεις μηνύματα κτλπ; Χωρίς να τα έχει πειράξει, όπως είναι από την έκδοση αρχικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια να ρωτησω μου εχει ψιλοχαλασει το screen protector.Ποια ειναι τα καλυτερα?να παω να παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο της Samsung ή κάποιο άλλο? Μπες στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και ξαναβάλε τις 2 γλώσσες. Φιλε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το πληκτρολόγιο samsung χρησιμοποιω, εβαλα - εβγαλα γλωσσες αλλα τπτ. Οσες καιννα βαλω μονο μια χρησιμοποιει. Προφανως εχει φαει καποιο κολλημα και δε ξερω πως να το ξεκολλησω. Εβαλα το swiftkey και δεν το εχει αυτο το κολλημα. Τρεχει πολυ κακα. Πολυ καλο πληκτρολογιο αλλα εγω εχω συνηθισει το mama. Αληθεια το mama μπορω να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω καπως? Τνχ baxygr Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Φιλε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το πληκτρολόγιο samsung χρησιμοποιω, εβαλα - εβγαλα γλωσσες αλλα τπτ. Οσες καιννα βαλω μονο μια χρησιμοποιει. Προφανως εχει φαει καποιο κολλημα και δε ξερω πως να το ξεκολλησω. Εβαλα το swiftkey και δεν το εχει αυτο το κολλημα. Τρεχει πολυ κακα. Πολυ καλο πληκτρολογιο αλλα εγω εχω συνηθισει το mama. Αληθεια το mama μπορω να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω καπως? Τνχ baxygrΜήπως εβαλες το Greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ρε παιδια ξερει κανεις τι ειναι αυτο το sandboxed του chrome που ρουφαει μπαταρια τις τελευταιες μερες?? Y.Γ φαινεται οτι ειμαι εκτος δικτυου σε περιοχη με χαμηλο σημα. Σαν επιβεβαιωση των οσων ειπαμε στην προηγουμενη σελιδα περι αδυναμου δεκτη... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια να ρωτησω μου εχει ψιλοχαλασει το screen protector.Ποια ειναι τα καλυτερα?να παω να παρω Πάρε tempered glass. Nillkin amazing H+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το ιδιο θεμα ειχε και σε μενα με το Greenify . ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως εβαλες το Greenify. Το ιδιο θεμα ειχε και σε μενα με το Greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Προσπαθήσαμε με το κολλητό μου που έχει το note 3 να τραβήξουμε φώτο και βίντεο σε ένα μαγαζί με χαμηλό φωτισμό και τα αποτελέσματα στο auto δεν ήταν ικανοποιητικά αλλά επειδή δε γνωρίζουμε από φωτογραφία δε ξέραμε πως να πειράξουμε τις ρυθμίσεις, iso για παράδειγμα και τα σχετικά. Υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός εδώ στο φόρουμ; Θυμάμαι κάποιο μέλος είχε γράψει έναν ή για το note 2 η για το 3αρι αλλά δεν μπορώ να τον βρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδιά κόλλησα και δεν θυμάμαι πως τραβάω screenshots στο note 3. Ας μου απαντήσει οποίος μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Περνώντας την παλάμη, από αριστερά προς τα δεξιά της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδιά κόλλησα και δεν θυμάμαι πως τραβάω screenshots στο note 3. Ας μου απαντήσει οποίος μπορεί. Πατώντας ταυτόχρονα το Power button και το Home button για ενα δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Περνώντας την παλάμη, από αριστερά προς τα δεξιά της οθόνης. Θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η κίνηση παλάμης. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Για screenshots σε note γίνεται και με το πενάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts