truckman Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 @costasp Κώστα τη συλλογή πως τη βλέπεις από θέμα lag? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Φίλε αν είχες ήδη λογαριασμό Dropbox και είχες πάρει από άλλη συσκευή Samsung ( ή Custom Rom) τα 50 GB (διαρκεί 2 χρόνο), τότε δε θα στα ξαναδώσει . Αν κάνεις login με διαφορετικό account, τότε θα τα πάρεις. Ααααα ναι τα είχα πάρει απο το S3. Ούτε καν μου πέρασε απο το μυαλό!!!! Ευχαριστώ για την διευκρίνιση! truckman αν και ενδιαφέρεσαι η συλλογή (σε εμένα τουλάχιστον) είναι αρκετά γρήγορη. Κάνει μικρο lag όταν την ανοίγω απο άλλα προγράματα όπως το viber πχ για να στείλω κάποια εικόνα. Μεσα στην συλογή όμως είναι ταχύτατη Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ντίνο, σιγά μην άντεχες... :lol: Καλορίζικο man! Σευχαριστω Κωστα!Περιμενω πως και πως!ξερεις unboxing επεξεργασια κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ααααα ναι τα είχα πάρει απο το S3. Ούτε καν μου πέρασε απο το μυαλό!!!! Ευχαριστώ για την διευκρίνιση! truckman αν και ενδιαφέρεσαι η συλλογή (σε εμένα τουλάχιστον) είναι αρκετά γρήγορη. Κάνει μικρο lag όταν την ανοίγω απο άλλα προγράματα όπως το viber πχ για να στείλω κάποια εικόνα. Μεσα στην συλογή όμως είναι ταχύτατη Δηλαδή όταν ανοίγεις την συλλογή από την εφαρμογή της και μέχρι να ανοίξεις κάποιο φάκελο εικόνων δεν κάνει το παραμικρο lag?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 @costasp Κώστα τη συλλογή πως τη βλέπεις από θέμα lag? Κι όμως, δεν έχω παρατηρήσει αξιοπρόσεκτο lag. Φαντάσου ότι "διαβάζει" thumbnails ~2100 photos (μόνο ~1300 είναι της κόρης γαρ) από μία microSD 64GB! Δεν έχω γενικά θέματα με lag. Άντε, για να γίνω ψείρας, και για να μην με λέτε υπερβολικό, να πω ότι ενίοτε έχει ένα delay στο να γίνει on η οθόνη όταν πατάω το power button. Just that and nothing else ;) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δηλαδή όταν ανοίγεις την συλλογή από την εφαρμογή της και μέχρι να ανοίξεις κάποιο φάκελο εικόνων δεν κάνει το παραμικρο lag?? Δεν έχει καμία σχέση σε ταχύτητα με αυτή του 2. Ανοίγει αστραπιαία. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δηλαδή όταν ανοίγεις την συλλογή από την εφαρμογή της και μέχρι να ανοίξεις κάποιο φάκελο εικόνων δεν κάνει το παραμικρο lag?? Εξαρτάται και από το μέγεθος των εικόνων σαν αρχεία. Οι φάκελοι μου ανοίγουν κατευθείαν συνήθως και εμένα. Έχω όμως σε ένα φάκελο τις φωτογραφίες από την DSLR φωτογραφική μου που η κάθε μία είναι 15-20mb και σε αυτή περίπτωση θέλει 1-2 " να ανοίξει ανετα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Σευχαριστω Κωστα!Περιμενω πως και πως!ξερεις unboxing επεξεργασια κτλ! Καλορίζικο καλώς μας ήρθες Το καλύτερα αυτά είναι unboxing κάτσε στην πολυθρόνα και απόλαυσε το είμαι σίγουρος για τον ενθουσιασμό. Πήρα σήμερα και την flip της Samsung και είναι ακόμα καλύτερο το κινητό ...αξίζει κάθε ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δηλαδή όταν ανοίγεις την συλλογή από την εφαρμογή της και μέχρι να ανοίξεις κάποιο φάκελο εικόνων δεν κάνει το παραμικρο lag?? Καθόλου. Επειδή όταν παίρνω νέα συσκευή βάζω χιλιάδες φωτογραφίες (απο παλιά κινητά, hd wallpapers κτλ) για να δω πως φαίνονται έχω μέσα αυτή την στιγμή πολλά albums. Aνοίγει πάρα πολύ γρήγορα και αλλάζει albums το ίδιο. Μικρό lag σε αλλαγές μεταξύ albums όταν είμαι στο gallery απο προγράγραματα τρίτων όπως το viber (αλλά υποθέτω εκεί μπορώ να φταίει το viber) Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μια ερώτηση το nfs για να δουλέψει θέλει wifi? Και τι είναι το sbean? Έψαξα YouTube αλλά δεν κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλορίζικο καλώς μας ήρθες Το καλύτερα αυτά είναι unboxing κάτσε στην πολυθρόνα και απόλαυσε το είμαι σίγουρος για τον ενθουσιασμό. Πήρα σήμερα και την flip της Samsung και είναι ακόμα καλύτερο το κινητό ...αξίζει κάθε ευρώ.οταν λες την φλιπ της σαμσουνγκ εννοεις αυτην με το παραθυρακι και αν επιτρεπεται απο που και ποσο? γιατι εγω δεν εχω βρει παρα μεμβρανη και μια θηκη σιλικονης στο πλαισιο ( σορι για την εκτος θεματος ερωτηση) Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μερικές απορίες. Τι γίνεται με την οθόνη στον ήλιο ; Ειναι όπως το s3 ; Με το Knox και ρουτ δεν βγήκε άκρη ακόμα ε; ( δεν με ενδιαφέρον ρομ, μόνο ρουτ για κάποιες εφαρμογές. ) Η μπαταρία πόσο βγάζει περίπου ; Το dialer και οι επαφές έχουν ακόμα το κλασικό lag για να φορτώσουν; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μια ερώτηση το nfs για να δουλέψει θέλει wifi? Και τι είναι το sbean? Έψαξα YouTube αλλά δεν κατάλαβα. Η απάντηση στη πρωτη ερωτηση είναι οχι και στη δευτερη οτι το sbean είναι η nfs εκδοχη της Samsung Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μερικές απορίες. Τι γίνεται με την οθόνη στον ήλιο ; Ειναι όπως το s3 ; Με το Knox και ρουτ δεν βγήκε άκρη ακόμα ε; ( δεν με ενδιαφέρον ρομ, μόνο ρουτ για κάποιες εφαρμογές. ) Η μπαταρία πόσο βγάζει περίπου ; Το dialer και οι επαφές έχουν ακόμα το κλασικό lag για να φορτώσουν; 1. Η οθόνη είναι ΑΨΟΓΗ 2. Μπορείς να κάνεις root αλλά θα φαίνεται. Λύση ακόμα δεν έχει βρεθεί. 3.Εμενα που το λιώνω ,μια ημέρα ολόκληρη ανετα! Τραβάει 2 email, ιντερνετ, παιχνιδια, facebook, tapas all κλπ! 4. Δεν υπάρχει lag. Είναι η πρώτη φορά που συσκευή μου Samsung δεν έχει αυτό το θεμα! (...και πώς να το έχει με τέτοιο θηρίο επεξεργαστή!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 οταν λες την φλιπ της σαμσουνγκ εννοεις αυτην με το παραθυρακι και αν επιτρεπεται απο που και ποσο? γιατι εγω δεν εχω βρει παρα μεμβρανη και μια θηκη σιλικονης στο πλαισιο ( σορι για την εκτος θεματος ερωτηση) Ναι με το παραθυράκι 65 ευρώ από Πάμπλικ πάρε ένα τηλ στο πιο κοντινή κατάστημα και αν δεν την έχουν στην φέρνουν έχει μόνο σε άσπρο. Η απάντηση στη πρωτη ερωτηση είναι οχι και στη δευτερη οτι το sbean είναι η nfs εκδοχη της Samsung Τι εννοείς με αυτό δεν το κατάλαβα πρέπει να είναι και τα δύο ενεργοποιημενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Στο extreme mobile την έχει και σε μαύρο και στα 56 ευρώ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ζητήσατε και δημιουργήθηκε θέμα για τα Αξεσουάρ οπότε ας γράφουμε εκεί τα σχετικά μηνύματα. Ευχαριστώ!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το knox απο τι μας προστατευει ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αν σου είναι εύκολο ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καλησπερα ! παρακολουθω το myphone.gr πολλα χρονια τωρα αλλα πρωτη φορα γραφω μιας και απο χθες εγινα μελος . μεσα απο το σιτε πειστικα να μεταβω απο το ιphone 3gs sto galaxy s3 και φυσικα και ειμαι απολυτα ικονοποιημενος . εχω βάλει στο ματι τη σειρα note (3 & 10.1 2014 edition) και λογο του σ3 που ειναι 11 μηνων και το εχω υπερευχαρσιστθει δυσιολοευομαι να αποφασισω. πηγα ειδα το note3 μαρεσε αλλα πολυ μεγαλο ετσι εβλεπα ομως κια το σ3 στην αρχη σε σχεση με το iphone , στο σπιτι παιζει ενα mac book pro 11 και το ιντερνετ και τα υπολοιπα τα κανω με αυτο . να παρω το note 3 kαι να κρατησω στην ακρη το σ3 η να παω στο note 10.1 2014 επαναλαμβανω οτι στην αγορα θα παιξει ρολο η φορητοτητα . αν μπαινει σε τσεπη τζιν το νοτε 3 εχει προβαδισμα . ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καλησπερα ! παρακολουθω το myphone.gr πολλα χρονια τωρα αλλα πρωτη φορα γραφω μιας και απο χθες εγινα μελος . μεσα απο το σιτε πειστικα να μεταβω απο το ιphone 3gs sto galaxy s3 και φυσικα και ειμαι απολυτα ικονοποιημενος . εχω βάλει στο ματι τη σειρα note (3 & 10.1 2014 edition) και λογο του σ3 που ειναι 11 μηνων και το εχω υπερευχαρσιστθει δυσιολοευομαι να αποφασισω. πηγα ειδα το note3 μαρεσε αλλα πολυ μεγαλο ετσι εβλεπα ομως κια το σ3 στην αρχη σε σχεση με το iphone , στο σπιτι παιζει ενα mac book pro 11 και το ιντερνετ και τα υπολοιπα τα κανω με αυτο . να παρω το note 3 kαι να κρατησω στην ακρη το σ3 η να παω στο note 10.1 2014 επαναλαμβανω οτι στην αγορα θα παιξει ρολο η φορητοτητα . αν μπαινει σε τσεπη τζιν το νοτε 3 εχει προβαδισμα . ευχαριστω !! εχω το s3 και πηρα το note3. ημουνα μεταξυ Ζ1, lg g2, και νοτε 3. το Ζ1 ειχε χαλια οθονη(αυτο που ειχε τουλαχιστον στο πλασιο δειγμα και το εβλεπα. και επειδη εχει θεμα με την οθονη καποια κομματια εχουν την καλη και καποια οχι δεν το πηρα) το lg g2 ερχεται με 16 giga και χωρις sd καρτα. και μια και η lg δεν προκειται να φερει το 32αρι πηγα σε νοτε 3. κατεληξα εκει λογω οθονης ,πολυ γρηγορου τηλεφωνου και ευκολιας spen. χθες επαιζα μαζι του κανενα μισαωρο και μετα πηγα να χρησιμοποιησω το s3. μου φανηκε μικρο, δεν ειχε ωραια οθονη και δεν εβλεπα οπως στο νοτε στο σερφαρισμα. παρηγγειλα θηκη ζωνης για να το μεταφερω και θηκη σαν πορτοφολι οταν θελω να το εχω εκτος παντελονιου. δεν ειναι τοσο μεγαλο να σε προβληματισει το μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 O Pharmex είχε πει οτι θα βρίσκεται στην Ζιμπάμπουε σήμερα. Περιμένουμε να πεί αν λειτούργησε το Note3 με την εκεί sim η αν ισχύει το region lock. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 O Pharmex είχε πει οτι θα βρίσκεται στην Ζιμπάμπουε σήμερα. Περιμένουμε να πεί αν λειτούργησε το Note3 με την εκεί sim η αν ισχύει το region lock. Κι εγώ τον περιμένω. Ελπίζω μόνο να μην έχει τίποτα περίεργες συχνότητες το δίκτυο εκεί όπως στη Ταϊλάνδη, για να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μια ερώτηση το nfs για να δουλέψει θέλει wifi? Και τι είναι το sbean? Έψαξα YouTube αλλά δεν κατάλαβα. Όχι το NFC δε χρειάζεται wifi για να δουλέψει. To S-Beam είναι πιο γρήγορο στην αποστολή δεδομένων από το απλό NFC γιατί αρχικά χρησιμοποιεί το NFC για να γίνει η σύνδεση μεταξύ δύο συσκευών, αλλά η αποστολή δεδομένων γίνεται μέσω wifi direct. Άρα S-Beam=NFC+WiFi Direct. Όταν ανοίξεις το S-Beam επομένως ανοίγει και το NFC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παντως με 4g της cosmote η μπαταρια τελειωνει πολυ πιο γρηγορα διοτι το σημα δεν ειναι φουλ. Το εβαλα 3g κ κραταει πολυ περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts