Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας εμφανίζει μηνύματά internal storage left .... mb όταν κάνετε install κάποια εφαρμογή;

Εμένα όχι αλλά έχω περίπου 10 εφαρμογές.

Πάντως συγκρίνοντας με το 2 βλέπω εδώ να αναφέρονται περισσότερα προβλήματα από όταν είχε βγει το 2 που δεν είχε σχεδόν κανένας πρόβλημα (από όσο θυμάμαι)

Μα δεν έχει προβλήματα

Τώρα δοκιμάζω την κάμερα σε κλειστό χώρο με φως δωματίου και δεν είμαι ευχάριστημένος θολές και κουνημένες.για να επιβεβαιώσει και άλλος παρακαλώ. Για παράδειγμα τραβάω τον γιο μου και ενώ κινείτε δεν έχω καταφέρει να βγάλω καμιά καλή φώτο. Και στα χρώματα δεν είναι τέλεια.

Ενώ αντίθετα μέρα σε εξωτερικό χώρο έπαθα πλάκα τέλεια.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by StratosGR

Τελικά επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει FM Radio?

Ναι δεν έχει. Ειπώθηκε πολλές φορές

Δυστυχώς τα πρώτα μηνύματα μου θυμίζουν εποχές νοκια που περιμέναμε να περάσει λίγο καιρός πριν πάρουμε ένα κινητό μεχρι να φύγουν οι παιδικές ασθένειες. ...

Πάντως αν δεν βρεθεί λύση για ασφαλές ρουτ δεν βλέπω να το παιρνω σύντομα.

Η πλάκα είναι ότι στην δουλειά το πήρε ένας συνάδελφος ο οποίος είχε ενα χρόνο που με κοροιδευε για το μέγεθος (μηλογιατρός).

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ από σήμερα από Public. Η συσκευή είναι απίστευτη. Παίρνοντας πρώτη φορά Note πιστεύω να εξοικειωθώ γρήγορα με το πενάκι και τις λειτουργίες του.
Σωτήρης

Ναι δεν έχει. Ειπώθηκε πολλές φορές

Προσψπικά ακατανόητη η απόφαση της Samsung να καταργήσει το FM Radio από τις ναυαρχίδες της.

Για μένα η λογική ότι υπάρχει το ψηφιακό ραδιόφωνο είναι τελείως ανόητη.

Σαν να λές ότι τα αυτοκίνητα δε πρέπει να έχουν τιμόνοι επειδή υπάρχει το Gps.

Φαouλ εδώ η Sammy.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς τον opera classic να μας βγάλει 1 screenshot μετά από 2πλο ταπ και έχοντας βάλει το zoom στο max(350x) να δούμε πως το δείχνει?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πάντως σε κλειστούς χώρους με αρκετό φως (πχ στο Mall μέσα δε το λες σκοτεινά) η κάμερα δεν είναι καθόλου ικανοποιητική. Στο auto ενώ έδειχνε face recognition οι πιο πολλές ανεστιάστες, έβγαζα το παιδί μου που στεκοταν ακούνητο και δε με ικανοποίησε σχεδόν καμία.

Ηδη στο xda εχει ξεκινησει θεμα με της φωτος χαμηλου φωτισμου και με την αυξομειωση της φωτεινοτητας της οθονης.

Για της φωτο θελω να πιστευω οτι θα φτιαξει με update. Για το δευτερο δεν νομιζω να γινει κατι μιας και το galaxy mega ειχε τα ιδια. Πολυ φωτεινη οθονη η οποια χαμηλωνε τον φωτισμο οταν η θερμοκρασια μπαταριας εφτανε τους 38-39c. Ευτηχως που εχουν αρχισει τα κρυα γιατι θα γινοταν ο χαμος με οσους θα ηθελαν την φωτεινοτητα στο μεγιστο!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Ρε μπας και να μείνω με το Νοτε 2 ; Πολλά ζόρια ακούω. Και δεν έχει και ραδιόφωνο που με ενδιαφέρει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Υπερθερμάνσεις, φωτογραφικές, πολλές επιστροφές για home button...

Απαράδεκτα πράγματα.

Αν η υπερθέρμανση δε λυθεί (μπορεί να είναι και θέμα kernel και να αλλάξουν τα πράγματα με κάποιο μελλοντικό update), θα παραμείνω στο 2 και θα περιμένω το 4.

Τελικά ο βασιλιάς δε πέθανε :D

Εγω αλλα και 2 ακομα φιλοι μου πεσαμε σε καλα κομματια μια και εξω. Ουτε υπερθερμανση,ουτε κακες φωτο,ουτε προβληματικο home button. Ειναι τυχη;;

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Εγω αλλα και 2 ακομα φιλοι μου πεσαμε σε καλα κομματια μια και εξω. Ουτε υπερθερμανση,ουτε κακες φωτο,ουτε προβληματικο home button. Ειναι τυχη;;

Έχω την εντύπωση ότι βοηθάει πλέον ο καιρός και η εξωτερική θερμοκρασία.

Όσο μπαίνει ο χειμώνας θα λιγοστέψουν τα προβλήματα υπερθέρμανσης.

Για το home button... ε αν είχαν όλα προβληματικό κουμπί, τότε η ξεφτίλα θα ήταν απόλυτη.

Ένας συνφορουμίτης αν δε κάνω λάθος έγραψε ότι έπεσε σε προβληματικό, του έδωσαν άλλο... προβληματικό και μετά άνοιξαν 5; 6; συσκευές (και είχαν όλες πρόβλημα) μέχρι να βρει κάποιο οκ.

Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης ενδέχεται και να είναι παιδική ασθένεια και να λυθεί.

Η κάμερα επίσης (ενδέχεται).

Το home button όμως δηλώνει παντελή έλλειψη quality control στην παραγωγή.

Τραγικά πράγματα.

Και μενα ενος φιλου ολα καλα. Λογικα με το home button θα ναι παρτιδα , βεβαια θα επρεπε να τα εχουν κοψει απο το εργοστασιο. Φωτογραφιες που ειδα απο εκεινων και βραδυνες και μερας ηταν ολα καλα. Απο θεμα υπερθερμνασης μονο δεν μπορω να πω γιατι τι εχει στο αυτοματο
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Ειναι τυχη;;
Έτσι φαίνετε, από ότι διαβάζω τέσσερις στου δέκα περίπου έχουν κάποιο θέμα και με αποκορύφωμα ένας να αλλάξει τρεις φορές συσκευή, υπομονή κάνα δίμηνο θα διορθώνουν όλα.

Έτσι φαίνετε, από ότι διαβάζω τέσσερις στου δέκα περίπου έχουν κάποιο θέμα και με αποκορύφωμα ένας να αλλάξει τρεις φορές συσκευή, υπομονή κάνα δίμηνο θα διορθώνουν όλα.

Το θεμα αρχιζει να κατανταει σαν του s4 στο οποιο ειναι "ζαρια" το αν θα σου κατσει απροβληματιστη συσκευη η οχι.Κατα τα αλλα, κοροιδευαμε την htc για το quality control...

Θα συμφωνησω με τον Στρατο στα οσα ειπε παραπανω, αν ηταν ζεστος ο καιρος θα ειχαμε πολλα κρουσματα.

Ούτε το δικό μου έχει κάποιο από αυτά τα θέματα είναι άριστο σε όλα.

Έχω την εντύπωση ότι το Νοτε 2 με την κυκλοφορία του είχε σαφώς λιγότερα προβλήματα. Φαντάζομαι ότι γρήγορα οι επόμενες παρτίδες θα είναι διορθωμενες.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εκτός του προβλήματος του home button, ειλικρινά σε τι άλλο έχει πρόβλημα το τηλέφωνο;.

Με τέτοια ποστ πραγματικά αναρωτιέμαι ώρες ώρες.

Έχεις αναφέρει κι εσύ ο ίδιος το πρόβλημα με την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό.

Έχεις επίσης απαντήσει ο ίδιος σε άλλους για τα προβλήματα υπερθέρμανσης που ανέφεραν.

Τώρα μόλις στην ίδια σελίδα γράφαμε γι αυτά και προφανώς αυτά διάβασες και είχες την απορία; σου.

Σειρά μου τώρα να πω, ειλικρινά μόνο το home button βλέπεις ως πρόβλημα που παρακολουθείς καθημερινά το συγκεκριμένο νήμα και μάλιστα γράφεις;

Ρητορική η ερώτηση.

Παιδιά, μου ήρθε και εμένα από Expansys (κατά πάσα πιθανότητα δεύτερη παρτίδα). Πώς θα ελέγξω για τυχόν προβλήματα; Π.χ. πώς ελέγχω τη θερμοκρασία και ποια θεωρείται προβληματική; Επίσης, τι κάνει λάθος το home πλήκτρο; Πάντως το κινητό είναι σφαίρα, τόσο στην πράξη, όσο και στο Antutu (πάνω από 35-36.000).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Για κάμερα δεν έχω μιλήσει. Είμαι ευχαριστημένος. Για την υπερθέρμανση τηλεφώνησα στην Samsung Hellas, δεν κάθομαι απλά να γκρινιάζω, δεν θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι ελαττωματικό. Βγάζει και σε εμένα αυτό το μήνυμα, όταν εκτελώ κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές. Μια ώρα συνεχόμενου browsing , θερμοκρασία δεν ανεβάζει. Ακόμα και στο laptop μου όταν το ζωρίζω, το κάτω μέρος είναι ζεστό.

Μπορεί με κάποια αναβάθμιση να διορθωθεί. Απλά είχα μια απορία για το μήνυμα internal storage left, το οποίο το παρουσιάζει και στο galaxy tab 8 ιντσών. Για το home button, το θεωρώ όντως πρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι το κινητό έχει άλλα προβλήματα

Για κάμερα δεν έχω μιλήσει. Είμαι ευχαριστημένος. Για την υπερθέρμανση τηλεφώνησα στην Samsung Hellas, δεν κάθομαι απλά να γκρινιάζω, δεν θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι ελαττωματικό. Βγάζει και σε εμένα αυτό το μήνυμα, όταν εκτελώ κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές. Μια ώρα συνεχόμενου browsing , θερμοκρασία δεν ανεβάζει. Ακόμα και στο laptop μου όταν το ζωρίζω, το κάτω μέρος είναι ζεστό.

Μπορεί με κάποια αναβάθμιση να διορθωθεί. Απλά είχα μια απορία για το μήνυμα internal storage left, το οποίο το παρουσιάζει και στο galaxy tab 8 ιντσών.

Για το πρόβλημα με την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό-εσωτερικούς χώρους, δεν έχεις μιλήσει;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4933977#post4933977

Και για την υπερθέρμανση έγραψα πιο πάνω γιατί μπορεί αυτή τη στιγμή να μην το έχεις παρατηρήσει.

Επίσης μπορεί το δικό σου να μην έχει τέτοιο πρόβλημα.Διάβασες όμως από αρκετούς ότι έχουν πρόβλημα.

Οπότε μη στέκεσαι μόνο στο home button.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)