Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ έχω συνδεδεμένο το bt ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανοίγει μόνη της η μουσική και αν δεν το καταλάβω τρώει την μπαταρία αυτό.

Πως γίνεται ρε παιδιά να μην ανοίγει η μουσική αν δεν την επιλέξω?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

καλησπερα και απο εμενα. μολις το πηρα και εγω απο xtreme mobile. η συσκευουλα απλα ειναι απιστευτη.

Καλησπερα.Συγγνωμη για την ενοχληση.Θελω να σε ρωτησω κατι.Απο το συγκεκριμενο μαγαζι εαν ειναι αυτο που νομιζω το κινητο το εχει πιο χαμηλα σε τιμη απο τα υπολοιπα που ειναι στο Skroutz σωστα?

Επειδη με ενδιαφερει να το αγορασω κ εγω απο εκει εφοσον το μαγαζι ειναι αυτο που νομιζω θα ηθελα να ξερω εαν ειναι ευρωπαικο κ εαν μπορει να δουλεψει σε αλλη χωρα(Αυστρια) με αυστριακη καρτα σιμ!

Επισης μπαινοντας στο σαιτ κ κοιταζοντας για το μαυρο χρωμα που με ενδιαφερει γραφει απο Δευτερα θα ειναι διαθεσιμο!

Κάποιος από εσάς που χρησιμοποιεί nova για launcher μπορεί να ενημερώσει τους υπόλοιπους, εκτός από τα widgets τι άλλο στερούμαστε?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Φιλαρακι κι εσυ απο expansys το πηρες? Κοιτα κι αυτο το post

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4930381#post4930381

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Εμένα 4 μέρες τώρα ούτε ζεσταίνετε ακόμα και στη φόρτιση να το έχω και να το δουλεύω και η φωτεινότητα δεν τρεμοπαίζει καθόλου βγάζεις το νι από το τετραγωνάκι της αυτόματης φωτηνοτιτας? Γιατί όταν είναι στην αυτόματη πάλι μεταφέρετε ο κέρσορας για να διαλέξεις πως να παίζει η αυτόματη φωτηνοτιτα (λίγο ή πολύ)

+1

8 ημέρες, κανένα πρόβλημα πουθενά.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Yannisaeg Τα λευκα που εχει ειναι ευρωπαικα . Ναι θα δουλευουν αυστρια . Δευτερα θα εχει και ελληνικης αντιπροσωπιας. Θα εχει και μαυρα και ασπρα.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Το έχω και εγω απο το Σάββατο και ολα καλα μεχρι τωρα το πήρα απο το πλαισιο με -100 ευρω το μονο που δεν έχουν έρθει θηκες ακόμα και το φοβάμαι έτσι για γρατσουνιές στην οθόνη γιατι ενος φιλου μου του γρατζουνιστικε η οθονη απο τα κλειδιά στην τσέπη δεν περίμενα να γρατζουνιετε τόσο ευκολα η οθονη παντος Edited by tsoukalis

Το έχω και εγω απο το Σάββατο και ολα καλα μεχρι τωρα το πήρα απο το πλαισιο με -100 ευρω το μονο που δεν έχουν έρθει θηκες ακόμα και το φοβάμαι έτσι για γρατσουνιές στην οθόνη γιατι ενος φιλου μου του γρατζουνιστικε η οθονη απο τα κλειδιά στην τσέπη δεν περίμενα να γρατζουνιετε τόσο ευκολα η οθονη παντος

Καλά ρε φίλε.Θέλει πολλή σκέψη ότι κλειδιά και κινητό δεν μπαίνουν στην ίδια τσέπη;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

μια βοηθεια ρε παιδια .ειχα το s3 το οποιο εχασα πριν 6 μηνες, αλλα ειχα αποθηκευμενες τις επαφες (700 περιπου) στο kies 2.6 τις οποιες ανοιγω κι τις βλεπω. ειναι σε αρχειο spb. με το note 3 δεν βλεπει το kies 2.6 πρεπει να κατεβασεις το kies 3.0 beta που απο την δημιουργια αντιγραφων και απο επαναφορα προηγουμενων αρχειων τις βρηκα αποθηκευμενες στην επιφανεια εργασιας και τις ανοιξα .στο τηλεφωνο την πρωτη φορα μετεφερε 41 και μετα απο ολλες προσπαθειες γιναν 49. πηρα την Samsung τεχνικο τμημα δεν το ξεραν ,θα το ψαξουν μετα απο μιση ωρα στο τηλ. υπαρχει αλλος τροπος πχ outlook ,gmail κλπ να μεταφερουμε αρχειο spb???

Καλά ρε φίλε.Θέλει πολλή σκέψη ότι κλειδιά και κινητό δεν μπαίνουν στην ίδια τσέπη;

Στο νοτελι 2 πάντα ετσι το εκανε αλλα δεν γρατζουνιστικε ποτε μάλλον η οθονη του ειναι ποιο εβαισθητη απο το 2

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει ποιο ευαίσθητη οθόνη απο το 2 οπότε προσοχή

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

μια βοηθεια ρε παιδια .ειχα το s3 το οποιο εχασα πριν 6 μηνες, αλλα ειχα αποθηκευμενες τις επαφες (700 περιπου) στο kies 2.6 τις οποιες ανοιγω κι τις βλεπω. ειναι σε αρχειο spb. με το note 3 δεν βλεπει το kies 2.6 πρεπει να κατεβασεις το kies 3.0 beta που απο την δημιουργια αντιγραφων και απο επαναφορα προηγουμενων αρχειων τις βρηκα αποθηκευμενες στην επιφανεια εργασιας και τις ανοιξα .στο τηλεφωνο την πρωτη φορα μετεφερε 41 και μετα απο ολλες προσπαθειες γιναν 49. πηρα την Samsung τεχνικο τμημα δεν το ξεραν ,θα το ψαξουν μετα απο μιση ωρα στο τηλ. υπαρχει αλλος τροπος πχ outlook ,gmail κλπ να μεταφερουμε αρχειο spb???

Αν ανοίξεις το Kies και βρεις εκεί τις επαφές σου, μπορείς να επιλέξεις να τις κάνεις export as vcf. Το vcf μπορείς να το κάνεις απευθείας import στο Gmail σου. Για δοκίμασε το και πες μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Yannisaeg Τα λευκα που εχει ειναι ευρωπαικα . Ναι θα δουλευουν αυστρια . Δευτερα θα εχει και ελληνικης αντιπροσωπιας. Θα εχει και μαυρα και ασπρα.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Πριν λιγο το παραγγειλα κ εγω σε μαυρο χρωμα απο το extreme-mobile.:)

Θα χρησιμοποιηθει ως βασικο κινητο στην Αυστρια:)

για 4G δικτυο πρέπει να αλλαξω σιμ?

1. Αν η εταιρία σου έχει δίκτυο 4G

2. Αν στη περιοχή σου είναι στην εμβέλια του συγκεκριμένου δικτύου 4G

3. Αν η συσκευή σου είναι συμβατή με δίκτυα 4G

...τότε δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ! Όλα γίνονται μαγικά! :D

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ανοίξεις το Kies και βρεις εκεί τις επαφές σου, μπορείς να επιλέξεις να τις κάνεις export as vcf. Το vcf μπορείς να το κάνεις απευθείας import στο Gmail σου. Για δοκίμασε το και πες μας.

Το άνοιξα βλέπω στο πρόσφατα αποθηκευμένος αρχείο επαφών αλλά δεν βρίσκω τροπο να το κάνω export as VCR

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως

1. Αν η εταιρία σου έχει δίκτυο 4G

2. Αν στη περιοχή σου είναι στην εμβέλια του συγκεκριμένου δικτύου 4G

3. Αν η συσκευή σου είναι συμβατή με δίκτυα 4G

...τότε δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ! Όλα γίνονται μαγικά! :D

Αν δεν κανω λαθος εκτος απολα αυτα που σωστα αναφερεις πρεπει να ειναι και η καρτα σιμ 4G.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

καλησπερα θα ηθελα την βοηθια σας , το αυτοκινητο μου μπορει να παιζει μουσικη μεσο iphone/ipod η απο usb stick βαζω το κινητο μου επάνω και δεν κανει κατι μπορειτε να μου δωσετε μια λυση του στιλ να βρω καποιο προγραμμα και να δουλευει η αν μπορω να κανω κατι αλλο .
:p

καλησπερα θα ηθελα την βοηθια σας , το αυτοκινητο μου μπορει να παιζει μουσικη μεσο iphone/ipod η απο usb stick βαζω το κινητο μου επάνω και δεν κανει κατι μπορειτε να μου δωσετε μια λυση του στιλ να βρω καποιο προγραμμα και να δουλευει η αν μπορω να κανω κατι αλλο .

Λογικά η σύνδεσηπρέπει να γίνει με απλό καλώδιο ηχείων, stereo. Να το συνδέσεις στη θύρα ακουστικώντου Note και την άλλη άκρη στην ανάλογη θύρα του αυτοκινήτου σου (line in / Aux).

Έχει τέτοια θύρα το ηχοσυστημα ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σύνδεσε το μέσω ΒΤ. Έχει εξαιρετικό ήχο και χωρίς διακοπές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

φίλε μου αυτό μόνο αν κανεις το note 3 να δουλεψει σαν mass storage device. Να το δει δηλαδή σαν flashaki. Αλλα προς το παρόν δεν υπάρχουν τετοιες customιες για το note 3.

Αν δεν κανω λαθος εκτος απολα αυτα που σωστα αναφερεις πρεπει να ειναι και η καρτα σιμ 4G.

Όχι δε χρειάζεται να'χεις 4G κάρτα.

129026.png?1640591734

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)