unemployed_ghost Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Καλημέρα Να ρωτήσω επειδή έχω βρει ένα ένα μεταχείρισμενο Note 3 τι θα πρέπει να δω?να μπω download Mode για Knox warranty?? Επίσης η απόδειξη Είναι απαραίτητη ? Έχει πάει κάποιος από Z ultra σε Note 3? Ευχαριστώ Να κοιτάξεις και την κάμερα με ανοιχτό το wifi σε χαμηλό φωτισμό να μην βγάζει γραμμές, και να κοιτάξεις και για υγρασία γενικά, όπως επίσης να δείς οτι είναι το αυθεντικό note 3 και όχι κανένας κλώνος. Edited February 9, 2014 by unemployed_ghost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλημέρα Να ρωτήσω επειδή έχω βρει ένα ένα μεταχείρισμενο Note 3 τι θα πρέπει να δω?να μπω download Mode για Knox warranty?? Επίσης η απόδειξη Είναι απαραίτητη ? Έχει πάει κάποιος από Z ultra σε Note 3? Ευχαριστώ Να δεις και το knox αν έχει γράψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 σωστά το ξέχασα αυτό, και να κοιτάξεις να είναι το ευρωπαικό μοντέλο sm-n9005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!! Οπότε σε πρώτη φάση χωρίς απόδειξη δεν τίθεται καν θέμα αγοράς. Από εκεί και πέρα θά το δω διεξοδικά από κοντά. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Σημερα ειδα κατι για πρωτη φορα,καθ'ο,τι λογω ηλικιας ,δεν εχω και την οραση που ειχα καποτε. Στην πανω μερια του τηλεφωνου.απο την απεναντι μερια της τρυπας των ακουστικων,και διπλα στο δευτερο μικροφωνο,υπαρχει ενα πολυ μικρο αυτοκολλητο που εχει και κατι γραμματακια πανω του.Εχει κανεις υπ'οψιν του τι ειναι,και αν πρεπει να το βγαλω; Μη γελατε,αλλα λογω αγνοιας,δεν πειραζω τιποτα που δεν ξερω.:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Νομιζω απλα ενα αυτοκολλητο ειναι.. εγω το εβγαλα με την πρωτη. Γραφει αν θυμαμαι καλα 4g qualcomm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλημέρα! Μια ερώτηση... ενώ έχω ενεργοποιημένο το air-gesture δεν μου βγάζει το αντίστοιχο εικονίδιο στην κατάσταση ειδοποιήσεων. Είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Σημερα ειδα κατι για πρωτη φορα,καθ'ο,τι λογω ηλικιας ,δεν εχω και την οραση που ειχα καποτε. Στην πανω μερια του τηλεφωνου.απο την απεναντι μερια της τρυπας των ακουστικων,και διπλα στο δευτερο μικροφωνο,υπαρχει ενα πολυ μικρο αυτοκολλητο που εχει και κατι γραμματακια πανω του.Εχει κανεις υπ'οψιν του τι ειναι,και αν πρεπει να το βγαλω; Μη γελατε,αλλα λογω αγνοιας,δεν πειραζω τιποτα που δεν ξερω.:lol: Aπλο αυτοκολλητο ειναι ολα το χουν ..Μην νομιζεις κι εγω μετα την 2η μερα το δα και το βγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Χαχαχα και γω ξεχασα να το βγαλω 2 μηνες. Qualcomm 4g γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι μπορείς να το περάσεις. Η google δε το δίνει μαζί σε όλους γιαυτό μπορεί για παράδειγμα ένα nexus να το πάρει γρήγορα και μία συσκευή sony πιο αργά. Χτες βγήκε και η 4.2.40 από ότι είδα μόλις τώρα. Κατέβασε την απο εδώ http://www.tusfiles.net/yc9rxh4seh11 και κάνε εγκατάσταση το apk. Ξαναγραφω για να παρακαλεσω να μου πεις,ποια απο τις επιλογες που δινει πρεπει να πατησω;Γιατι δινει τρεις επιλογες,μια Premium,μια απλη,και μια free. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ελα φιλε συγνωμη δεν ειδα το προηγουμενο μηνυμα σου. Στο free πατα. Αν δε βγαλεις ακρη , πατα στο google "google play services 4.2.40 apk" και θα το βρεις σε αρκετα site. Ηδη η συμμετοχη των services στην καταναλωση επεσε αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ξαναγραφω για να παρακαλεσω να μου πεις,ποια απο τις επιλογες που δινει πρεπει να πατησω;Γιατι δινει τρεις επιλογες,μια Premium,μια απλη,και μια free.εδω εισαι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fapk-up.blogspot.com%2F2014%2F02%2Fgoogle-play-services-4240-1004787-030.html&ei=CmX3UoKhKoGXtQayxIHgCw&usg=AFQjCNH3M2hwlLC7PwA0L83rYfwgnBxsoA&bvm=bv.60983673,d.Yms&cad=rja Αλλά εγώ δεν είδα κάποια διαφορα ίσως δεις εσύ που δεν είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 εδω εισαι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fapk-up.blogspot.com%2F2014%2F02%2Fgoogle-play-services-4240-1004787-030.html&ei=CmX3UoKhKoGXtQayxIHgCw&usg=AFQjCNH3M2hwlLC7PwA0L83rYfwgnBxsoA&bvm=bv.60983673,d.Yms&cad=rja Αλλά εγώ δεν είδα κάποια διαφορα ίσως δεις εσύ που δεν είσαι root. Το βρηκα,αλλα πως προχωράω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Το βρηκα,αλλα πως προχωράω;να το βάλεις στο τηλέφωνο και να το τρέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 εδω εισαι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fapk-up.blogspot.com%2F2014%2F02%2Fgoogle-play-services-4240-1004787-030.html&ei=CmX3UoKhKoGXtQayxIHgCw&usg=AFQjCNH3M2hwlLC7PwA0L83rYfwgnBxsoA&bvm=bv.60983673,d.Yms&cad=rja Αλλά εγώ δεν είδα κάποια διαφορα ίσως δεις εσύ που δεν είσαι root. Εγώ την εγκατέστησα ήδη. Δε νομίζω να έχει κανένα conflict με την 4.3 ή την επερχόμενη 4.4;;;;; Είμαι official 4.3 τώρα. Θα δω και τη μπαταρία και θα ενημερώσω. .. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εγώ την εγκατέστησα ήδη. Δε νομίζω να έχει κανένα conflict με την 4.3 ή την επερχόμενη 4.4;;;;; Είμαι official 4.3 τώρα. Θα δω και τη μπαταρία και θα ενημερώσω. .. Δε θα έχεις πρόβλημα. Και όταν βγει update για το services θα το πάρεις κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δε θα έχεις πρόβλημα. Και όταν βγει update για το services θα το πάρεις κανονικά. Μολις το περασα και εγω το apk είχα την προ-προηγουμενη εκδοση και απο το αρχικο που ειχε μαμα το τηλεφωνο ειχα δει μια ελαχιστη διαφορα στη κατανάλωση! τώρα με το 4.2.40 βλέπουμε... Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 να το βάλεις στο τηλέφωνο και να το τρέξεις. Mολις κατεβηκε και πηγα να το εγκαταστησω,μου πεταξε ενα μηνυμα,οτi ακυρωνεται η ληψη,διοτι δεν το πηρα απο τη Google.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Mολις κατεβηκε και πηγα να το εγκαταστησω,μου πεταξε ενα μηνυμα,οτi ακυρωνεται η ληψη,διοτι δεν το πηρα απο τη Google.:confused: Στις ρυθμισεις γενικα -> ασφαλεια-> εχεις τικαρισμενο να επιτρεπεται απο αγνωστες πηγες η εγκατασταση;[ATTACH]41115[/ATTACH] Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Πλεον χρηστης note 3 :) Ειναι σε 4.3 με λογισμικο Ν9005XXUDMJ7. η 4.4.2 εχει ερθει παντου ή ακομα ρολλαρει σε διαφορες χωρες? Eυχαριστω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλώς ήρθες στη μαγεία του note 3. Έχει αρχίσει το roll out σε διάφορες χώρες. Αναμένουμε και στην Ελλάδα. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλώς ήρθες στη μαγεία του note 3. Έχει αρχίσει το roll out σε διάφορες χώρες. Αναμένουμε και στην Ελλάδα. Εδώ πάλι στην Γερμανία τίποτα ακόμα για κιτ κατ. γνωρίζεις αν και πότε περίπου θα έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Στις ρυθμισεις γενικα -> ασφαλεια-> εχεις τικαρισμενο να επιτρεπεται απο αγνωστες πηγες η εγκατασταση;[ATTACH]41115[/ATTACH] Την εγκατεστησα.Ευχαριστω πολυ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελα φιλε συγνωμη δεν ειδα το προηγουμενο μηνυμα σου. Στο free πατα. Αν δε βγαλεις ακρη , πατα στο google "google play services 4.2.40 apk" και θα το βρεις σε αρκετα site. Ηδη η συμμετοχη των services στην καταναλωση επεσε αρκετα Εγω,κατεβασα μολις την 4.2.40 ,και παιρνω τα εξης. λειτουργικο 23 Angroid 12 οθονη 18 google serv. 12 se αναμονη 10 αδρανεια 7 ιντερνετ 6 αναζητηση google 2 google play store 2 15ω 43λ 24δ Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δωσε και μια επανεκιννηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Την εγκατεστησα.Ευχαριστω πολυ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω,κατεβασα μολις την 4.2.40 ,και παιρνω τα εξης. λειτουργικο 23 Angroid 12 οθονη 18 google serv. 12 se αναμονη 10 αδρανεια 7 ιντερνετ 6 αναζητηση google 2 google play store 2 15ω 43λ 24δ Εμενα ενα 2% μου καταναλώνει το google servises Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts