hackfree Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 δοκιμασα το system tuner αλλα παλι ανεβοκατεβαινουν οι πυρήνες της φωτιάς! και εχουμε διαφορετικο governor[ATTACH]40795[/ATTACH] Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δοκίμασε με interactive. Ίσως όμως κάτι να απασχολεί τους επεξεργαστές συνέχεια... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 :DΚαλησπέρα σε ολους ειμαι καινούργιος στο φόρουμ και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα (κάτοχος note 3)έκανα την αναβάθμιση σε kit kat ολα οκ εκτός απο ενα πράγμα μπαίνω στην σελίδα της bet365 και πατάω να δω τον αγώνα σε live streaming και αντί να μου πετάξει το παραθυράκι με το βίντεο μου κάνει λήψη αρχείου .Εχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο?ευχαριστω εκ των προτέρων:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δοκίμασε με interactive. Ίσως όμως κάτι να απασχολεί τους επεξεργαστές συνέχεια... δεν μπορω δεν ειμαι ρουτ. αλλα δεν τρεχω κατι περιεργο απλα μαλλον η 4.3 ειναι έτσι. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εγώ λέω να βάλεις tempered glass. Είναι φθηνά πια, και με ανώτερη αίσθηση και προστασία Οκ, θα το κοιτάξω. ..Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) δεν μπορω δεν ειμαι ρουτ. αλλα δεν τρεχω κατι περιεργο απλα μαλλον η 4.3 ειναι έτσι. Δεν είναι έτσι η 4.3 μόνο ο ένας πρέπει να δουλεύει όταν το τηλ είναι χαλαρό κάτι σου απασχολεί την cpu το είχα αντιμετωπισει και εγώ αυτό όταν είχα περάσει με odin την μαμά 4.3 δούλευαν υπερωρίες όλοι οι πυρήνες οπότε άρχισα να παγωνω εφαρμογές το πρόβλημα λύθηκε και η cpu επανήλθε σε φυσιολογικές τιμές Τώρα εσύ που δεν είσαι root νομίζω ότι και πάλι μπορείς να παγώσεις αρκετές εφαρμογές πατώντας μενού -απεγκατασταση μέσα από συρτάρι εφαρμογών Ότι εφαρμογή επιλέξεις δεν τις σβήνει αλλά της παγώνει Edited February 1, 2014 by panosfast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Παιδιά σήμερα δοκίμασα το vingette και έπαθα πλάκα με τις φωτογραφίες που βγάζει και τα εφφέ. (Δεν έχω καμία σχέση με το πρόγραμμα, αν θεωρείται διαφήμιση το μηνυμά μου παρακαλώ να σβηστεί.) Edited February 1, 2014 by unemployed_ghost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ποιες γραμμές; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ποιες γραμμές; Δέν είναι δικό μου το video, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. http://www.youtube.com/watch?v=hXGC1ZoAhVU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Δέν είναι δικό μου το video, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. http://www.youtube.com/watch?v=hXGC1ZoAhVU Και σε μένα το κάνει όταν τραβάω σε χαμηλό φωτισμό και με wifi ανοιχτό. Δηλαδή με άλλη εφαρμογή δεν το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Τελικά εμφανίζει και σε αυτό το πρόγραμμα γραμμές. Edited February 1, 2014 by unemployed_ghost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Δεν είναι έτσι η 4.3 μόνο ο ένας πρέπει να δουλεύει όταν το τηλ είναι χαλαρό κάτι σου απασχολεί την cpu το είχα αντιμετωπισει και εγώ αυτό όταν είχα περάσει με odin την μαμά 4.3 δούλευαν υπερωρίες όλοι οι πυρήνες οπότε άρχισα να παγωνω εφαρμογές το πρόβλημα λύθηκε και η cpu επανήλθε σε φυσιολογικές τιμές Τώρα εσύ που δεν είσαι root νομίζω ότι και πάλι μπορείς να παγώσεις αρκετές εφαρμογές πατώντας μενού -απεγκατασταση μέσα από συρτάρι εφαρμογών Ότι εφαρμογή επιλέξεις δεν τις σβήνει αλλά της παγώνει έσβησα το battery doctor που το είχα και widget και τωρα στο cpuz δειχνει μονο τον εναν επεξεργαστη να δουλεύει. τελικα κανενα task manager δεν χρειαζεται γενικως. υπαρχει μηπως κάπου αντιστοιχο προγραμμα που να ειναι απλό και να δειχνει τι τρωει τη μπαταρία και απασχολει τον επεξεργαστη? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Δέν είναι δικό μου το video, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. http://www.youtube.com/watch?v=hXGC1ZoAhVU Ωχ τι είναι αυτό; πρόβλημα software ή hardware; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Άκυρο παιδιά μόλις μου εμφάνισε και σε αυτό το προγραμμα γραμμές, τσάμπα η χαρά :( Edited February 1, 2014 by unemployed_ghost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 έσβησα το battery doctor που το είχα και widget και τωρα στο cpuz δειχνει μονο τον εναν επεξεργαστη να δουλεύει. τελικα κανενα task manager δεν χρειαζεται γενικως. υπαρχει μηπως κάπου αντιστοιχο προγραμμα που να ειναι απλό και να δειχνει τι τρωει τη μπαταρία και απασχολει τον επεξεργαστη? Αυτό έλεγα και στο thread της μπαταρίας. Τα προγράμματα battery something είναι μια κοτσάνα και μισή. Πετάξτε τα. Αξιοποιειστε το κινητό σας όπως είναι και αν έχετε πρόβλημα με μπαταρία δείτε προσεκτικά τα προγράμματα σας ένα ένα. Βάλτε αρχικά τα απολύτως αναγκαία και σιγά σιγά το ξαναχτιζετε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Έχει γίνει αλλαγή του governor στην 4.4 Αυτά που λέτε για τους πυρήνες και αν δουλεύουν ψηλά χαμηλά, δεν ισχύουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 όσον αφορά τις γραμμές στην κάμερα, προσωρινά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα έφτιαξα ενα script με το tasker μολις ανοιγει η κάμερα να κλείνει το wifi και ολα οκ. (βέβαια ημίμετρα όλα αυτά.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) όσον αφορά τις γραμμές στην κάμερα, προσωρινά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα έφτιαξα ενα script με το tasker μολις ανοιγει η κάμερα να κλείνει το wifi και ολα οκ. (βέβαια ημίμετρα όλα αυτά.) EΓΩ δεν εχω γραμμες οθτε χαμηλο φωτισμο ουτε σε υψηλο ουτε με ανοιχτο wifi οτε με κλεστο....Τωρα τι να πω ειμαι στην official 4.4.2.. το προβλημα μου ειναι μηπως επειδη ειναι λιγο στραβο το τζαμακι( το χω δειξει με φωτος σε προηγουμενο ποστ) δημιουργει κενο και μπουν σκονες......... Oσο για τον φιλο που ψαχνει tempered glass αν θελει να του στειλω λινκ απο κει που πηρα το δικο μου πραγματικα οτι καλυτερο για την προστασια της οθονης....και σε πτωση σπαει αυτο και η οθονη μενει αθικτη Edited February 1, 2014 by pa_la_vos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 EΓΩ δεν εχω γραμμες οθτε χαμηλο φωτισμο ουτε σε υψηλο ουτε με ανοιχτο wifi οτε με κλεστο....Τωρα τι να πω ειμαι στην official 4.4.2.. το προβλημα μου ειναι μηπως επειδη ειναι λιγο στραβο το τζαμακι( το χω δειξει με φωτος σε προηγουμενο ποστ) δημιουργει κενο και μπουν σκονες......... Oσο για τον φιλο που ψαχνει tempered glass αν θελει να του στειλω λινκ απο κει που πηρα το δικο μου πραγματικα οτι καλυτερο για την προστασια της οθονης....και σε πτωση σπαει αυτο και η οθονη μενει αθικτη αν θέλεις πες μας απο που το πηρες.... επισης το πενακι λειτουργει καλα? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 αν θέλεις πες μας απο που το πηρες.... επισης το πενακι λειτουργει καλα? Oλα λειτουργουν αψογα η μπαταρια ειναι κομπλε μου κραταει μιμιση μερα ανετα για την χρηση που κανω και το πενακι στα καλυτερα τωρα το τζαμακι εχς δει και αλλα που φαινεται να εχει μια στραβωμαρα η τα ματακια μου κανουν πουλακια η ειμαι μεγαλος ψειρας .... Εννοεις απο που πηρα το κινητο η το tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 τελειο το κινητο δεν εχω παραπονο αλλα.. στο nexus 4 που ειχα πολυ σπανια επεφτα κατω απο 1 giga ram ελευθερο τωρα με το νοτε 3 εχω μονιμα κατω απο 1 giga και πολλες φορεσ φτανει στα 200 με 300 ελευθερα mb. δε με ενδιαφερει πολυ αφου το κινητο δεν εχει δειξει οτι κολαει αλλα γιατι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 τελειο το κινητο δεν εχω παραπονο αλλα.. στο nexus 4 που ειχα πολυ σπανια επεφτα κατω απο 1 giga ram ελευθερο τωρα με το νοτε 3 εχω μονιμα κατω απο 1 giga και πολλες φορεσ φτανει στα 200 με 300 ελευθερα mb. δε με ενδιαφερει πολυ αφου το κινητο δεν εχει δειξει οτι κολαει αλλα γιατι ετσι? Γιατί απλά συγκρίνεις pure android με brand (samsung στην περίπτωσή μας) modified android. Είναι φυσιολογικό, μην ανησυχείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 τελειο το κινητο δεν εχω παραπονο αλλα.. στο nexus 4 που ειχα πολυ σπανια επεφτα κατω απο 1 giga ram ελευθερο τωρα με το νοτε 3 εχω μονιμα κατω απο 1 giga και πολλες φορεσ φτανει στα 200 με 300 ελευθερα mb. δε με ενδιαφερει πολυ αφου το κινητο δεν εχει δειξει οτι κολαει αλλα γιατι ετσι? To τζαμακι σου ειναι κομπλε στη καμερα??? γτ βρηκα ανταλλακτικο μηπως φτιαξω το δικο μου και ειναι και αυτο στραβο http://www.ebay.com/itm/121228397046?_trksid=p5039.m570.l4456&_trkparms=gh1g%3DI121228397046.N8.S1.M148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 To τζαμακι σου ειναι κομπλε στη καμερα??? γτ βρηκα ανταλλακτικο μηπως φτιαξω το δικο μου και ειναι και αυτο στραβο http://www.ebay.com/itm/121228397046?_trksid=p5039.m570.l4456&_trkparms=gh1g%3DI121228397046.N8.S1.M148 Άμα σε ενοχλεί τόσο πολύ γιατί δεν το πας σε ένα service να σου το αλλάξουν? Αν το επιχειρήσεις μόνος σου είναι απίθανο να έχεις το ίδιο καλό αποτέλεσμα με το service και ρισκάρεις να χάσεις και την εγγύση αν μείνουν ίχνη της επέμβασής σου στο harware του κινητού (που είναι πολύ πιθανό σε τέτοιες λεπτοδουλειές). Το κινητό είναι έτσι κι αλλιώς στην εγγύηση και αυτό είναι κατασκευαστικό λάθος που θεωρώ ότι ακόμα και αν έχεις περάσει custom rom δεν μπορούν να αρνηθούν να στο αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 To τζαμακι σου ειναι κομπλε στη καμερα??? γτ βρηκα ανταλλακτικο μηπως φτιαξω το δικο μου και ειναι και αυτο στραβο http://www.ebay.com/itm/121228397046?_trksid=p5039.m570.l4456&_trkparms=gh1g%3DI121228397046.N8.S1.M148 τι ηθελες και μου το λεγες και μενα ειναι λιγο λαθος κολημενο. αλλα δε νομιζω να εχουμε προβλημα. στις 2 πλευρες του τετραγωνου τζαμιου εχει λιγο κενο ενο στις αλλες 2 καθολου. να πω επισης οτι το δικο μου ειναι ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts