araditsas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έχω απλά ανέφερα τα προηγούμενα που είχα και δεν είχαν πάθει τίποτα. Τώρα είμαι με το 3αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 παιδια πως κλεινει η εφαρμογη watch on ? την ανοιξα επαιξα εκει λιγο με την tv αλλα δεν βλεπω καποια επιλογη κλεισιμο και ειναι συνεχεια ανοιχτη στην μπαρα και στην οθονη κλειδωματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δεν υπάρχει κάτι που δε σπάει ή δε χαράσεται. Άλλο αντέχω πιο πολύ, άλλο δε παθαίνω τίποτα. Μπορεί να χαραχτεί ακόμα και σκουπίζοντας το με το πανάκι του, επειδή σέρνουμε τη σκόνη πάνω στο τζάμι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) ΟΚ ναι μπορεί να χαραχτει και αν φυσήξει δυνατά και τύχει να υπάρχει ένα σκουπιδακι στην οθόνη και το πάρει ο άνεμος το σκουπιδακι. Χάλια θα την κάνει την οθόνη. Οκ παιδιά τελικά έχετε δίκιο συμφωνώ μαζί σας θα πάω αύριο να βάλω μεμβράνη. παιδια πως κλεινει η εφαρμογη watch on ? την ανοιξα επαιξα εκει λιγο με την tv αλλα δεν βλεπω καποια επιλογη κλεισιμο και ειναι συνεχεια ανοιχτη στην μπαρα και στην οθονη κλειδωματος. Ανοίγεις την εφαρμογή πατάς το κάτω αριστερά κουμπί για να μπεις στις ρυθμίσεις και από εκεί επιλέγεις να μην εμφανίζετε όπου εσύ θες. Edited December 15, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ΟΚ ναι μπορεί να χαραχτει και αν φυσήξει δυνατά και τύχει να υπάρχει ένα σκουπιδακι στην οθόνη και το πάρει ο άνεμος το σκουπιδακι. Χάλια θα την κάνει την οθόνη. Οκ παιδιά τελικά έχετε δίκιο συμφωνώ μαζί σας θα πάω αύριο να βάλω μεμβράνη. Ανοίγεις την εφαρμογή πατάς το κάτω αριστερά κουμπί για να μπεις στις ρυθμίσεις και από εκεί επιλέγεις να μην εμφανίζετε όπου εσύ θες. Καταρχήν δεν χρειάζεται να είσαι είρωνας επειδή δε συμφωνείς με κάποιον. Δεύτερον κράτα μια πισινή και μην είσαι απόλυτος, επειδή δεν το έχεις πάθει εσύ. Αν ψάξεις λίγο στο google και στο xda, θα βρεις τόνους αναφορές για γρατζουνιές που έχουν γίνει και μόνο με σκόνη. Επίσης η σκόνη μπορεί να περιέχει ακόμα και βαρέα μέταλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Βρε παιδια απο το να μαλωνετε δεν μπορειτε να με βοηθησετε με το watch on? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Βρε παιδια απο το να μαλωνετε δεν μπορειτε να με βοηθησετε με το watch on? :p Φίλε στο απάντησε προηγουμένως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Sorry δεν το ειδα. Και αλλη μια χαζη ερωτηση.αν την βγαλεις να φαινεται απο την μπαρα κτλ αυτη τρεχει απο πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδια εγω απαραδαικτη θεωρω και την καθυστερηση στοbrowser οταν ανοιγεις να δεις τις καρτέλες. Πατωντας στον αριθμο επανω.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Λοιπόν ένα θέμα που το είχα και στο mega, το έχω και στο S4 mini αλλά πλέον και στο νότε 3. Όταν βλέπω κάποιο video που έχω στη συλλογή και πατησω ή να κάνω παύση ή να το βάλω Λόφο μπροστά ή πίσω, μετά δε φεύγει με τίποτα η κάτω μπάρα. Άκρη δεν έχω βρει, αν ξέρει κανένας καμιά λύση το λέει. Για μήπως ξέρει κάποιος, γιατί με τις ζελατίνες και τις σκόνες κάπου χάθηκε! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλημερα , χθες αλλαξα το g2 που ειχα με το note...φανταστικο...λιγο η καμερα με χαλαει...και το μεγεθος....ξερει κανεις κανενα ''κολπακι'' για να βγαζει πιο σταθερες φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Για μήπως ξέρει κάποιος, γιατί με τις ζελατίνες και τις σκόνες κάπου χάθηκε! :) Αφού στο κάνει με διαφορετικές συσκευές, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι στο δημιουργεί εφαρμογή (υποθέτωντας ότι τις μεταφέρεις πάντα). Μπας και έχει κανένα facebook quickview; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Αφού στο κάνει με διαφορετικές συσκευές, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι στο δημιουργεί εφαρμογή (υποθέτωντας ότι τις μεταφέρεις πάντα). Μπας και έχει κανένα facebook quickview; Μπα δε χρησιμοποιώ τέτοια. Και εγώ για εφαρμογή ότι το κάνει πήγε το μυαλό μου αλλά το θέμα είναι ότι το κάνει και στο S4 mini που έχω δώσει στη γυναίκα και έχει τελείως άσχετες με εμένα εφαρμογές μέσα. Γιαυτό το ποστάρω εδώ για να δω μήπως έχει άλλος τέτοιο θέμα. Έως τώρα δε βλέπω να έχει παραπονεθεί άλλος οπότε μάλλον δε θα το κάνει σε άλλον. Περίεργο πάντως να μη φεύγουν τα κάτω πλήκτρα στην αναπαραγωγή βίντεο και συνάμα πολύ ενοχλητικό Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Πάντως εγώ όσες συσκευές συναδέλφων και φίλων έχω πιάσει στα χέρια μου που έχουν screen protector, πραγματικά σιχάθηκα να τις βλέπω και να τις αγγίζω! Μεμβράνες με φυσαλίδες αέρα (όσο προσεκτικά και να τις βάλεις όλο και κάτι θα σου ξεφύγει), που έχουν πάρει σκόνη και σκουπιδάκια περιμετρικά και στο φως η επιφάνειά τους έχει γρομπαλάκια και ατέλειες από τη χρήση. Σκέτη αηδία. Για μένα τα screen protectors είναι ξένο σώμα που επηρεάζει τόσο την εμφάνιση όσο και την αίσθηση. Κατι σαν το σεξ με προφυλακτικό ένα πράγμα... Ίσως το tempered glass να είναι η μέση λύση (προστατεύει αλλά και διατηρεί την καλή αίσθηση), αλλά πάλι θέλω clean room για να το τοποθετήσω... Για φανταστείτε τη σκόνη που μπορεί να εγκλωβιστεί κάτω απ' το tempered glass. Ή τα διάφορα σκουπιδάκια και ίνες που θα μαζευονται περιμετρικά. Εγώ που είμαι τελειομανής είμαι σίγουρος πως θα πρέπει να βάλω-βγάλω το screen protector 100 φορές μέχρι να πετύχω την καθαρότητα και ευθυγράμμιση που θέλω να έχει... Τελικά εχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα. Εγω πάντως από το 2010 (κλείνω 4 χρόνια) που έχω συσκευές με οθόνες από συνθετικό γυαλί σε θήκη αλλά ΧΩΡΙΣ screen protector δεν είχα ποτέ μου το παραμικρό πρόβλημα. Crystal-clear & spotless! Μέχρι να δω γρατζουνιά θα επιλέγω την αέρινη και βελούδινη αίσθηση της γυμνής οθόνης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Αν θέλετε να τοποθετήσετε σωστά μεμβράνη πηγαίνετε στο μπάνιο ανοίγεται το ζεστό νερό κάνα 5λεπτο μέχρι να δημιουργηθουν υδρατμοί και μετά τοποθετείτε. Πάντως και εγώ είμαι κατά των μεμβρανών. Απλά πριν το σκουπίσω φυσαω καλά την οθόνη για να φύγουν οι σκόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μπα δε χρησιμοποιώ τέτοια. Και εγώ για εφαρμογή ότι το κάνει πήγε το μυαλό μου Περίεργο πάντως να μη φεύγουν τα κάτω πλήκτρα στην αναπαραγωγή βίντεο και συνάμα πολύ ενοχλητικό Τελικά εφαρμογή ήταν. Το θέμα ποια ήταν καθώς έβγαλα αρκετές μαζί γιατί δεν είχα χρόνο για μια μια. Με 1η ευκαιρία θα το κοιτάξω. Πάντως εγώ όσες συσκευές συναδέλφων και φίλων έχω πιάσει στα χέρια μου που έχουν screen protector, πραγματικά σιχάθηκα να τις βλέπω και να τις αγγίζω! Μεμβράνες με φυσαλίδες αέρα (όσο προσεκτικά και να τις βάλεις όλο και κάτι θα σου ξεφύγει), που έχουν πάρει σκόνη και σκουπιδάκια περιμετρικά και στο φως η επιφάνειά τους έχει γρομπαλάκια και ατέλειες από τη χρήση. Σκέτη αηδία. Για μένα τα screen protectors είναι ξένο σώμα που επηρεάζει τόσο την εμφάνιση όσο και την αίσθηση. Κατι σαν το σεξ με προφυλακτικό ένα πράγμα... Ίσως το tempered glass να είναι η μέση λύση (προστατεύει αλλά και διατηρεί την καλή αίσθηση), αλλά πάλι θέλω clean room για να το τοποθετήσω... Για φανταστείτε τη σκόνη που μπορεί να εγκλωβιστεί κάτω απ' το tempered glass. Ή τα διάφορα σκουπιδάκια και ίνες που θα μαζευονται περιμετρικά. Εγώ που είμαι τελειομανής είμαι σίγουρος πως θα πρέπει να βάλω-βγάλω το screen protector 100 φορές μέχρι να πετύχω την καθαρότητα και ευθυγράμμιση που θέλω να έχει... Τελικά εχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα. Εγω πάντως από το 2010 (κλείνω 4 χρόνια) που έχω συσκευές με οθόνες από συνθετικό γυαλί σε θήκη αλλά ΧΩΡΙΣ screen protector δεν είχα ποτέ μου το παραμικρό πρόβλημα. Crystal-clear & spotless! Μέχρι να δω γρατζουνιά θα επιλέγω την αέρινη και βελούδινη αίσθηση της γυμνής οθόνης. Έτσι είναι Κώστα. Και εγώ απ την εποχή των wm έχω να βάλω protector, μόνο θήκες πλάτης και γυμνό γυαλί μπροστά για maximum απόλαυση. Από εποχής HD2 έτσι κάνω καθώς όσες φορές και να έβαζα screen protector το πέταγα αμέσως. Θέλει λίγο προσοχή βεβαίως αλλά η αίσθηση είναι μοναδική Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 DrMobile πάνω κάτω συμφωνώ. Αλλά η original της Samsung είναι άψογη. Εδώ ισχύει απόλυτα το ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Ούτε μια φυσαλίδα, καλύπτει όλη την οθόνη, την χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και είναι σαν να μη υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 DrMobile πάνω κάτω συμφωνώ. Αλλά η original της Samsung είναι άψογη. Εδώ ισχύει απόλυτα το ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Ούτε μια φυσαλίδα, καλύπτει όλη την οθόνη, την χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και είναι σαν να μη υπάρχει. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Φαντάζομαι πως είναι κάτι σαν tempered glass έτσι; Επίσης μου αρέσει που περιμετρικά είναι αδιαφανής (μαύρη αν δεν κάνω λάθος), που σημαίνει ότι αν μπει κάποιο σκουπιδάκι δεν θα φαίνεται, σε αντίθεση με τις απλές που είναι πλήρως διαφανείς. Αν ποτέ μου αναγκαζόμουν να βάλω προστατευτικό οθόνης, αυτό θα έβαζα. Επίσης συμφωνώ στο "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" και συμπληρώνω ότι "το φτηνό είναι ακριβό". Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τι ψειρίζουμε τη μαϊμού ρε παιδια, όποιος θέλει βάζει και όποιος δε θέλει Όχι, γούστα είναι αυτά. Μπορεί και χωρίς αλλά και με screen protector να στη πάθει τη ζημιά, είναι τι προσοχή του δίνεις αλλά και ο παράγων τύχη, μη σου τύχη η στραβή δηλαδή. Πάντως η αίσθηση που αφήνει το γυμνό δε υπάρχει ειδικά με το τατς του νότε 3 που είναι επιπέδου μήλου και μακράν π.χ.καλύτερο απ του G2, είναι αμαρτία να χαλάμε αυτή την αίσθηση Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τι ψειρίζουμε τη μαϊμού ρε παιδια, όποιος θέλει βάζει και όποιος δε θέλει Όχι, γούστα είναι αυτά. Μπορεί και χωρίς αλλά και με screen protector να στη πάθει τη ζημιά, είναι τι προσοχή του δίνεις αλλά και ο παράγων τύχη, μη σου τύχη η στραβή δηλαδή. Πάντως η αίσθηση που αφήνει το γυμνό δε υπάρχει ειδικά με το τατς του νότε 3 που είναι επιπέδου μήλου και μακράν π.χ.καλύτερο απ του G2, είναι αμαρτία να χαλάμε αυτή την αίσθηση Δίκιο έχεις Μάνο, διυλίζουμε τον κώνωπα... Δεν έχει νόημα... Ο καθένας επιλέγει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλύτερα. Απλά όπως λες κι εσύ είναι αμαρτία να χάνει κανείς την τόσο καλή αίσθηση της γυμνής οθόνης φοβούμενος μήπως έρθει ένας κόκκος άμμου από το πουθενά και τη χαράξει. Γιαυτό τα λέω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Και πως την καθησυχάσει λέγοντας της ότι δεν γράφει και έχει πρόβλημα? Λες ότι γράφεις από το κινητό και τι σημαίνει αυτό δεν μπορείς να γράψεις Δλδ. Χαχα Δεν κατάλαβες καθόλου τι εννοούσε γιατί δεν θα έλεγες ότι έχει πρόβλημα. Τώρα που συνεχίζεις να λες ότι υπάρχει πρόβλημα πλαγιαζοντας το πολύ και ακουμπάει το σασί όπως λες άκου τι να κάνεις να πας να αγοράσεις τον ακριβότερο στυλό και βάλτον ρε φίλε μου στις 40° να δεις αν γράφει. Δεν θα γράφει Ξέρεις γιατί... Γιατί θα είναι πολύ ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ & όχι ότι έχει πρόβλημα. Kαταρχας το παιδι ρωτησε αυτο: εχω παιξειλιγο με το πενακι...οταν τοχεις πλαγιασμενο δεν πιανει καλα καλα σωστα? Και εγω απαντησα οτι ισχυει. Γιατι ετσι ειναι (ανεξαρτητως λογου). Πραγμα που παραδεχθηκες και εσυ χωρις να το θες: ''Τώρα που συνεχίζεις να λες ότι υπάρχει πρόβλημα πλαγιαζοντας το πολύ και ακουμπάει το σασί όπως λες άκου τι να κάνεις να πας να αγοράσεις τον ακριβότερο στυλό και βάλτον ρε φίλε μου στις 40° να δεις αν γράφει. Δεν θα γράφει Ξέρεις γιατί... Γιατί θα είναι πολύ ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ & όχι ότι έχει πρόβλημα. '' Ουτε εγω ουτε κανεις αλλος ειπε τη λεξη προβλημα. Το οτι εγραφα απο κινητο σημαινει οτι δεν μπορω να κατσω να γραψω κατεβατα. Edited December 15, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Γίνεται να κατεβάσουμε απο κάπου τους χάρτες google και να τους περάσουμε στο Google maps ? Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Όσο πιο πολύ ρεύμα ρίξεις στη μπαταρία τόσο πιο γρήγορα θα φορτιστεί, αλλά μέσα σε κάποια όρια. Εκτιμώ πως τα 2 A (2000 mA) που δίνει ο μαμά φορτιστής των συσκευών μας (Note II, 3) είναι το μέγιστο δυνατό ρεύμα για να φορτιστεί η μπαταρία όσο γρηγορότερα γίνεται χωρίς να χαλάσει. Αν της ρίξεις λιγότερο ρεύμα (π.χ. φορτίζοντάς την με 500 mA μέσω USB) θα φορτιστεί πολύ αργότερα (ίσως και σε 8+ ώρες) αλλά θα είναι καλύτερο για τη μπαταρία. Γενικά, τα μεγάλα ρεύματα (στη φόρτιση και στην εκφόρτιση) καταπονούν τη μπαταρία. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, απλά βάζω τον μαμά φορτιστή με το μαμά καλώδιο και η μπαταρία είναι στο 100% σε 2+ ώρες. Αν πάθει κάτι σε 2+ χρόνια αγοράζω άλλη. Δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα να αγχωνόμαστε. Οχι απλα επειδη χρησιμοποιω το μαμα ως σημειο αναφορας για να δω πως συμπεριφερονται τα υπολοιπα γιατι εχω σκοπο να αγορασω μια βαση φορτισης και καλωδιο φορτιστων universal με αποσπωμενες κεφαλες, και θελω να υπολογισω τι διαφορες θα εχουν στην ταχυτητα φορτισης. Δεδομενου πως τα universal θα χανουν σε ταχυτητα θα αναιρουν και τον σκοπο τους. Γιατι υποτιθεται πως το θελω να το κουβαλαω μαζι μου για να φορτιζω συσκευες χωρις να κουβαλαω πολα καλωδια απλα τις διαφορετικες κεφαλες που χρειαζομαι. Αλλα απο την αλλη τι να το κανεις αυτο αμα οι συσκευες θα φορτιζουν σε πολυ μεγαλυτερο χρονικο διαστημα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εδω και δυο ημερες εχω παει απο το Note 2 στο Note 3. Σιγουρα νιώθω αναβαθμισμένος αν και η εμπειρία χρήσης ειναι παρεμφερής. Εχω ενα θεματάκι το οποιο το εχω παρατηρησει και στις 3 φορτίσεις που εχω κάνει (πλήρεις) Η αυτονομια ειναι πεσμένη σχετικά με το Note 2 και σε αυτό φταίει το Google Chrome. Με heavy web browsing χθες εφτασε στο 9% με "μολις" 5 ωρες οθονης και με τον Chrome να εχει μεγαλύτερο ποσοστο καταναλωσης μπαταριας (απο την οθονη). Στο Note 2 δεν ειχα τετοιο θεμα. Ειναι καποιο γνωστό θεματακι? Ειμαι με επισημη 4.3 (νομιζω εχω Ισπανικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Φιλε μου τελικα συμφωνω αλλα οχι μονο σε χαμηλο φωτισμο. Εκτος και αν χαμηλος φωτισμος θεωρειται ο κοινος φωτισμος δωματιου η η ληψη με φλας. Απο το πρωι εχω γυρισει ολα τα καταστηματα στο cosmos στη Θεσνικη και οπου ευρισκα ΝΟΤΕ 3 το εκανα ελεγχο. Τελικα το κανουν ολες οι συσκευες. Το προβλημα το εχει το ΝΟΤΕ 3 και το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Εαν δεν ειναι δυνατον να υποστηριξει φωτομετρηση σε μια camera 13mp ας μην εβαζαν τοσα. Αν ειναι θεμα software ας το διορθωσουν. Βιαζονται να βγαλουν μοντελα και δε δινουν προσοχη σε σημαντικα σημεια. Θεωρω οτι η camera εχει γενικα θεμα. Βγαζει καταπληκτικες φωτο μονο σε εξωτερικες συνθηκες με καλο φωτισμο. Ολες οι αλλες χρησεις πασχουν. Ακομα και σε βιντεο εξωτερικα σκοτεινιαζει οταν εχει αντιθετο φωτισμο. Η αληθεια ειναι οτι και το lg με τον οπτικο σταθεροποιητη στο travelling εκανε καπως παρομοια θολουρα (οχι τοσο εντονη) αλλα δε εκανε και συνεχες focus ακομα και με την αναπνοη. Κλειδωνε σε ενα σημειο και επρεπε να αλλαξεις εντελως πλανο για να ξανακανει focus, οχι συνεχες. Εχω γκρινιαξει αρκετες φορες με το θεμα του focus σε φωτο και βιντεο στο ΝΟΤΕ 3. Ελπιζω απλα καποια στιγμη να εισακουστω απο τη sammy και να αλλαξει κατι. Ηδη εχω πικρα που μου εβγαλε το fm. Ευχαριστω. Στο S4 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ειδικά στο 9500 ούτε καν υποψία αργού focus υπό νορμάλ συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αν τώρα επιχειρήσεις να κάνεις focus στην σκοτεινή μαύρη γωνία δίπλα απο το έπιπλο, ναι θα καθυστερήσει η δεν θα κάνει και θα παραμείνει κόκκινο. Λοιπόν ένα θέμα που το είχα και στο mega, το έχω και στο S4 mini αλλά πλέον και στο νότε 3. Όταν βλέπω κάποιο video που έχω στη συλλογή και πατησω ή να κάνω παύση ή να το βάλω Λόφο μπροστά ή πίσω, μετά δε φεύγει με τίποτα η κάτω μπάρα. Άκρη δεν έχω βρει, αν ξέρει κανένας καμιά λύση το λέει. Μάνο δεν εχω τέτοιο θέμα. Μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα εξαφανίζεται. Κάποια εφαρμογή στο κάνει. @@ Τα περί protector τα έχουμε πει δεκάδες φορές. Η σκόνη κάνει την ζημιά και τα τζην παντελόνια. Γι αυτό εχω κολλήσει στις flip cover της samsung οι οποίες διώχνουν την σκόνη. Όσες φορές το κυκλοφορώ με άλλου είδους θήκη TPU η polycarbonate με tpu, που τα χείλη αγκαλιάζουν την οθόνη, γίνεται χαμός από σκόνη. Λες και την συγκρατούν να μην φύγει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts