Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από bugs τι λένε αυτές οι ρομ;Δουλεύουν τα πάντα απροβλημάτιστα;Η camera;

Η καμερα στην s7 rom βγάζει απλες φωτο λόγο hardware δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ολες τις λειτουργίες της καμερας αλλα μπορεις με διαφορες εφαρμογές να τη φερεις στα μετρα σου.

Η phronesis 5.1.1 είναι εντελώς απροβληματιστη και εχεις επιλογές σε κάμερες (λειτουργικό παντα) και σε sound mods (Dolby atmos ,viper etc) αξίζει να τις δοκιμασεις. Κατ αρχην θα σε διαβεβαιώσει και ο note_takias οτι το κινητό αλλάζει συμπεριφορα προς το καλυτερο..... Μπαταρία και επεξεργαστής

.....................

Insult births impiety and phronesis the big wealth

Phronesis 6.5-N920C

• 2 weeks later...
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω στο Φόρουμ μόλις ανοίξω τη συλλογή φωτογραφιών μου εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι το cloudAgent διακόπηκε και κλείνει η εφαρμογή πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό για να λειτουργήσει ξανά η εφαρμογή ευχαριστώ

Απο χθες κι εμενα ετσι μου λεει

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Το ιδιο κανει και εμενα αλλα χωρις να κλεινει η συλλογη...απλα ειναι σπαστικο.Εχω δει πως το μηνυμα εμφανιζεται καθε φορα που ενεργοποιω το ιντερνετ

http://forums.androidcentral.com/android-4-1-4-2-4-3-jelly-bean/215478-cloudagent-has-stopped-2.html

Παιδια εδω μαλλον εχει την λυση του προβληματος

Το μονο που μου δουλεψε απο εκει ειναι το εξης απλο...logout και μετα login στο dropbox.. και δεν μου το ξαναεβγαλε

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

παιδιά καλησπέρα,έχω το 9005 κι εγώ με ξένη επίσημη λολιποπ ρομ

και δεν εχω 4g,

απλά να βάλω την ελληνική ρομ?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Το μονο που μου δουλεψε απο εκει ειναι το εξης απλο...logout και μετα login στο dropbox.. και δεν μου το ξαναεβγαλε

Opto

Εγω απενεργοποιησα τελειως το dropbox....δηλαδη με login και logout φτοιαχνει?Αν ειναι ετσι να το ενεργοποιησω παλι και να το κανω και εγω αυτο

Δοκιμασετο ..δε χανεις κατι

Opto

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δοκιμασετο ..δε χανεις κατι

Opto

Ευχαριστω πολυ φιλε μου το εκανα και εγω μολις τωρα και δουλεψε

Καλημέρα. εδώ και 2 μέρες κάθε φορά που ανοίγω τη συλλογή μου βγάζει "cloudagent διακόπηκε " και κλείνει.. πως μπορώ να το διορθώσω;
Σωτήρης

Καλημέρα. εδώ και 2 μέρες κάθε φορά που ανοίγω τη συλλογή μου βγάζει "cloudagent διακόπηκε " και κλείνει.. πως μπορώ να το διορθώσω;

Η απάντηση βρίσκεται στα τελευταία μηνύματα ακριβώς από πάνω σου. :)

Edited by kouros17

παιδιά καλησπέρα,έχω το 9005 κι εγώ με ξένη επίσημη λολιποπ ρομ

και δεν εχω 4g,

απλά να βάλω την ελληνική ρομ?

Μηπως φταιει ο παροχος; Έχεις ενεργοποιημένο το 4g από τον πάροχο;. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις δεν φταίει η ROM

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Κι εγώ απενεργοποιησα και έπειτα ενεργοποίησα το λογαριασμό Dropbox και έφτιαξε αλλά εάν το επαναφέρεις να φαίνεται στην συλλογή φωτογραφιών τότε σου ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα

Καλησπέρα. Πρόσφατα αναγκάστηκα να αλλάξω το μπροστά μέρος της συσκευής λόγω σπασίματος του τζαμιού. Από τότε το s pen μου δεν ανταποκρινεται σε μια ορισμένη περιοχή της οθονης. Να το ξαναδώσω πίσω η υπάρχει κάποιος τρόπος για καλιμπραρισμα;

Επίσης έχω δει και διαφορά στην κατανάλωση. Μπορεί να φταίει η καινούργια όψη;

Φοραω 4.3 απο τη στιγμη που αγορασα. Υπαρχει καποια καλυτερη? Γενικοτερα τρεχω Launcher (nova) αλλα στον πυρηνα αλλαζουν πολλα σε καθε αναβαθμιση?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Μηπως φταιει ο παροχος; Έχεις ενεργοποιημένο το 4g από τον πάροχο;. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις δεν φταίει η ROM

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

χμμ κατι παιζει εδω και 4g εχω στη σιμ και το κινητο ειναι 9005...

το βασικοτατο θεμα μου ειναι πως εχω σε κληση το εξης προβλημα:

ο αλλος ακουει τη φωνη του και υπαρχει μια μικρη παραμορφωση και στους 2 μας!!!!!!!

ουτε σε σκαιπ,βαιμπερ κληση δε συμβαινει αυτο!!ουτε σε ηχογραφηση δεν εχω αυτη την παραμορφωση!!

σιμ πολλες δοκίμασα ,η μόνη λύση είναι να βάζω μεγαφωνο στην κλήση όπου όλα οκ!!!!!

δεν εχω λυση,σκεφτεστε κατι?μονο αλλαγη ρομ μου μενει απο 5.0 σε αλλη 5.0 ή 4.4.2..

heeelp brothers!!!

Καλησπέρα. Πρόσφατα αναγκάστηκα να αλλάξω το μπροστά μέρος της συσκευής λόγω σπασίματος του τζαμιού. Από τότε το s pen μου δεν ανταποκρινεται σε μια ορισμένη περιοχή της οθονης. Να το ξαναδώσω πίσω η υπάρχει κάποιος τρόπος για καλιμπραρισμα;

Επίσης έχω δει και διαφορά στην κατανάλωση. Μπορεί να φταίει η καινούργια όψη;

Φυσικά και θα το πας πάλι πίσω. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Υποθέτω πάντα ότι το πήγες σε επίσημο service και σου πέρασαν γνήσια οθόνη.

Όχι, επειδή ειμαι εξωτερικό το έκανα εκεί σε ενα γνωστο κατάστημα.

Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής αν είναι ελαττωματικό, αλλά ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να αναγνωριστεί το spen με πρόγραμμα.

Όχι, επειδή ειμαι εξωτερικό το έκανα εκεί σε ενα γνωστο κατάστημα.

Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής αν είναι ελαττωματικό, αλλά ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να αναγνωριστεί το spen με πρόγραμμα.

Αφου λες οτι δεν αναγνωριζει σε συγκεκριμενη περιοχη, εννοειται ειναι ελαττωματικο. Αν ελεγες δε δουλευει καθολου θα συζητουσαμε μια περιπτωση αναγνωρισης.

Θα το πας πισω και θα πεις δε σου εκαναν σωστη δουλεια. ΜΗΝ χανεις χρονο εδω, οσο πιο συντομα πας τοσο το καλυτερο.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Έχει κάποιος να προτείνει καμια θήκη (οχι s-view στυλ) που να είναι πολύ λεπτη και να καλύπτει το πλαισιο; Μετα απο τοσα χρονια εχει αρκετα χτυπήματα το πλαισιο. Βρήκα μια της Spiegen αλλά ειναι πολύ "χοντρή"

Έχει κάποιος να προτείνει καμια θήκη (οχι s-view στυλ) που να είναι πολύ λεπτη και να καλύπτει το πλαισιο; Μετα απο τοσα χρονια εχει αρκετα χτυπήματα το πλαισιο. Βρήκα μια της Spiegen αλλά ειναι πολύ "χοντρή"

αν δεν εχεις ασχημο απο τα χτυπηματα πια πλαισιο

θες να δοκιμασεις αυτην

http://www.ebay.co.uk/itm/Shockproof-360-Protective-Clear-Gel-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Phones-/161986959163?var=&hash=item25b72cd73b:m:mb5gOsXhHZV1FnMa5JOWqfw

εγω σε IPHONE 6 που την εβαλα ,την πηρα με μπλε αποχρωση,ειναι πολυ ελαφρια η αποχρωση

μην αγχεσαι, το οπτικο αποτελεσμα ήταν να πετανε οι φιλοι μου τις 60ευρες θηκες τους ο ενας μετα τον αλλον χαχαχαχ

edit:μια καλη κουβεντουλα πειτε μου που σε λιγο σπαω το νοτε 3/32 μου χαχαχ

σε κλησεις εχω παραμορφωση,δλδ οποιος μου μιλαει ακουει την φωνη του,

ουτε factory ,ουτε google now απενεργοποιηση δουλεψαν,ενω σε μεγαφωνο στην κληση ολα καλα,

καλα και σε ηχογραφηση και τα 2 ηχεια και καλη συνομιλια σε skype,viber κλπ

ακομα κ αν δε ξερετε πειτε μια καλη κουβεντα υποστηριξης !!χαχα

αλλαγη ρομ δε δοκιμασα official lolipop εχω της εταιρειας orange γαλλικη πρεπει να ειναι..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)