crazyio Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ειμαι με την Πολωνικη. Μου ηρθε το πρωι μια αναβαθμιση περι τα 53mb. Δειχνει λιγο πιο σβελτη και ΜΑΛΛΟΝ λυθηκε το προβλημα με το bluetooth. Θα δειξει... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά να πάω στη νέα Πολωνική έκδοση ή πιο σταθερή η Nordic;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Εγώ με την Nordic, είμαι προς το παρόν ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 παιδες καμμια φημη για να παρουμε καμμια 5.1;υπαρχει περιπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έχω την εντύπωση πως ή θα πάρουμε καμια 6.0 ως τελευταίο update σε 1 χρόνο από τώρα ή πάπαλα. Προσωπικά δεν με νοιάζει, θα περάσω σύντομα κάποια custom αρκεί να βρεθεί κάποια χωρίς προβλήματα στην κάμερα και ας προσευχηθούμε το 6αρι να έχει microsd για να κάνουμε την μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontopoulos_d Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλήμερα και από μένα Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση, αν βάλω την NORBIC θα μπορώ να βάλω ελληνικά στο μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι,θα έχεις κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontopoulos_d Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ξέρεις μήπως αν έχει η NORBIC το πρόβλημα με το BLUETOOTH; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζω αυτή από το SAMMOBILE. Είναι η σωστή; ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2015-10-07 Nordic countries 5.0 N9005XXUGPOI2 N9005NEEGPOI2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) παιδες καμμια φημη για να παρουμε καμμια 5.1;υπαρχει περιπτωση; Είχε ανακοινωθεί πριν κάποιες μέρες ότι η 5.1 θα έρθει επίσημα σύμφωνα με κάποιο χρονοδιάγραμμα μέσα στο Νοέμβρη (άντε να καθυστερήσει ένα μήνα). Μένει να δούμε αν είναι αλήθεια. Για 6.0 η samsung το απέκλεισε. Edited November 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ξέρεις μήπως αν έχει η NORBIC το πρόβλημα με το BLUETOOTH; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζω αυτή από το SAMMOBILE. Είναι η σωστή; ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2015-10-07 Nordic countries 5.0 N9005XXUGPOI2 N9005NEEGPOI2 Το Bluetooth στην Nordic, δεν έχει πρόβλημα. Ναι, είναι η σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontopoulos_d Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα τη δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι και σε λίγες μέρες θα γράψω και τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μου στείλανε σήμερα από Τουρκία το note3 sm-n9000Q...Μπορώ να του αλλάξω το.firmware γιατί έχει άπειρες αηδίες εφαρμογές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μου στείλανε σήμερα από Τουρκία το note3 sm-n9000Q...Μπορώ να του αλλάξω το.firmware γιατί έχει άπειρες αηδίες εφαρμογές??? Δοκίμασε την τελευταία Nordic ή την πολωνική, αν δεν έχει προβλήματα μέσω odin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Δοκίμασε την τελευταία Nordic ή την πολωνική, αν δεν έχει προβλήματα μέσω odin.. ΘΑ την περάσει κανονικά μέσω του odin η επειδή είναι άλλο μοντέλο θα έχω θέμα και δεν θα ανοίγει το κινητό???Δεν ειναι LTE αυτο που εχω για αυτο ρωταω... Edited November 13, 2015 by iolaos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Θα κατεβάσεις για το μοντέλο της συσκευής σου, δεν ξέρω τι θα συμβεί, αν περάσεις κάτι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Για το μοντέλο μου δεν έχει κανένα άλλο firmware εκτός της Τουρκίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδια GMD με το spen λειτουργει σε εσας...? πρεπει να το κατεβασουμε απο το store....? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν θέλω να χαλάσω τη συζήτηση για την 6.0 αλλά... ...γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο (και root) να απενεργοποιηθεί το SWIPE TO CALL/SMS στα μηνύματα στην kitkat? Έψαξα λίγη ώρα και υπάρχει απλή ρύθμιση στα S5 κλπ. αλλά δεν τη βρίσκω στο Νοτε 3 (4.4). Ξέρετε ποιο λέω που κάνεις swipe δεξιά και παίρνει τηλέφωνο ή αριστερά και στέλνει μήνυμα. Α! Και κάτι άλλο (είχα μήνες να γράψω στο φόρουμ!). Με τα πολλά root και ρυθμίσεις και xposed, έχασα τον ήχο της κάμερας και δεν επανέρχεται ακόμα και αν τον ενεργοποιήσω ή κλείσω τα διάφορα Wanam κλπ. Καμιά ιδέα και γι' αυτό? (κατά τ' άλλα το Note 3 για μένα παραμένει το καλύτερο τηλέφωνο. Ειδικά τώρα που το 5 δεν έχει και IR blaster δεν ξέρω και τι να πάρω για μετά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το ότι η μπαταρία μου ρουφιεται μετα βουλημιας ωφειλεται δλδ στην τελευταία αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γεια χαρα! Εχω το note 3 με android 5 εβαλα το Galaxy Call Recorder γραφει κανονικα τις κλεισεις ...αλά οταν μιλαω με το bluetooth γραφει μονο την φωνη μου ξερει κανεις κατι ? η κανα αλο προγραμα...αν και εχω δοκιμασει πολλα ..αλα τιποτα.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Στα στατιστικά της μπαταρίας, ποια εφαρμογή έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν βλέπεις τόσο τρελή κατανάλωση κάνε ένα reset.Αν πάλι συνεχίζει κατεβασε κανα doze ή greenify να σώσεις την όποια κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 σύστημα Android και το λειτουργικό Android είχε την περισσότερη κατανάλωση...θα τσεκάρω κ αυτα που είπατε μπας κ βγάλω άκρη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 πηγα στην μπαταρια να δω τι τρεχει....και μου δειχνει μονο την οθονη...1% λεει...:wacko::wacko: τι ειναι αυτο τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ναι λειτουργει λιγο περιεργα η διαχειριση μπαταριας..το θεμα ειναι ποσες ωρες βγαζει την ημερα και ειναι σχεδον το ιδιο με πριν την αναβαθμιση Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts