Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι με την Πολωνικη. Μου ηρθε το πρωι μια αναβαθμιση περι τα 53mb. Δειχνει λιγο πιο σβελτη και ΜΑΛΛΟΝ λυθηκε το προβλημα με το bluetooth.

Θα δειξει...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Έχω την εντύπωση πως ή θα πάρουμε καμια 6.0 ως τελευταίο update σε 1 χρόνο από τώρα ή πάπαλα. Προσωπικά δεν με νοιάζει, θα περάσω σύντομα κάποια custom αρκεί να βρεθεί κάποια χωρίς προβλήματα στην κάμερα και ας προσευχηθούμε το 6αρι να έχει microsd για να κάνουμε την μετάβαση.

Ξέρεις μήπως αν έχει η NORBIC το πρόβλημα με το BLUETOOTH;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβάζω αυτή από το SAMMOBILE.

Είναι η σωστή;

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2015-10-07

Nordic countries

5.0

N9005XXUGPOI2

N9005NEEGPOI2

παιδες καμμια φημη για να παρουμε καμμια 5.1;υπαρχει περιπτωση;

Είχε ανακοινωθεί πριν κάποιες μέρες ότι η 5.1 θα έρθει επίσημα σύμφωνα με κάποιο χρονοδιάγραμμα μέσα στο Νοέμβρη (άντε να καθυστερήσει ένα μήνα). Μένει να δούμε αν είναι αλήθεια.

Για 6.0 η samsung το απέκλεισε.

Edited by kouros17

Ξέρεις μήπως αν έχει η NORBIC το πρόβλημα με το BLUETOOTH;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβάζω αυτή από το SAMMOBILE.

Είναι η σωστή;

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2015-10-07

Nordic countries

5.0

N9005XXUGPOI2

N9005NEEGPOI2

Το Bluetooth στην Nordic, δεν έχει πρόβλημα.

Ναι, είναι η σωστή.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα τη δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι και σε λίγες μέρες θα γράψω και τις εντυπώσεις μου.

Καλησπέρα παιδιά,μου στείλανε σήμερα από Τουρκία το note3 sm-n9000Q...Μπορώ να του αλλάξω το.firmware γιατί έχει άπειρες αηδίες εφαρμογές???

Καλησπέρα παιδιά,μου στείλανε σήμερα από Τουρκία το note3 sm-n9000Q...Μπορώ να του αλλάξω το.firmware γιατί έχει άπειρες αηδίες εφαρμογές???

Δοκίμασε την τελευταία Nordic ή την πολωνική, αν δεν έχει προβλήματα μέσω odin..

Δοκίμασε την τελευταία Nordic ή την πολωνική, αν δεν έχει προβλήματα μέσω odin..

ΘΑ την περάσει κανονικά μέσω του odin η επειδή είναι άλλο μοντέλο θα έχω θέμα και δεν θα ανοίγει το κινητό???Δεν ειναι LTE αυτο που εχω για αυτο ρωταω...

Edited by iolaos1989

Θα κατεβάσεις για το μοντέλο της συσκευής σου, δεν ξέρω τι θα συμβεί, αν περάσεις κάτι άλλο..

Παιδια GMD με το spen λειτουργει σε εσας...? πρεπει να το κατεβασουμε απο το store....?
android or ios or wm......who cares.....???

Δεν θέλω να χαλάσω τη συζήτηση για την 6.0 αλλά...

...γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο (και root) να απενεργοποιηθεί το SWIPE TO CALL/SMS στα μηνύματα στην kitkat?

Έψαξα λίγη ώρα και υπάρχει απλή ρύθμιση στα S5 κλπ. αλλά δεν τη βρίσκω στο Νοτε 3 (4.4).

Ξέρετε ποιο λέω που κάνεις swipe δεξιά και παίρνει τηλέφωνο ή αριστερά και στέλνει μήνυμα.

Α! Και κάτι άλλο (είχα μήνες να γράψω στο φόρουμ!).

Με τα πολλά root και ρυθμίσεις και xposed, έχασα τον ήχο της κάμερας και δεν επανέρχεται ακόμα και αν τον ενεργοποιήσω ή κλείσω τα διάφορα Wanam κλπ.

Καμιά ιδέα και γι' αυτό?

(κατά τ' άλλα το Note 3 για μένα παραμένει το καλύτερο τηλέφωνο. Ειδικά τώρα που το 5 δεν έχει και IR blaster δεν ξέρω και τι να πάρω για μετά!)

Το ότι η μπαταρία μου ρουφιεται μετα βουλημιας ωφειλεται δλδ στην τελευταία αναβαθμιση?

Γεια χαρα!

Εχω το note 3 με android 5

εβαλα το Galaxy Call Recorder γραφει κανονικα τις κλεισεις ...αλά

οταν μιλαω με το bluetooth γραφει μονο την φωνη μου ξερει κανεις κατι ?

η κανα αλο προγραμα...αν και εχω δοκιμασει πολλα ..αλα τιποτα..

Ευχαριστω

Αν βλέπεις τόσο τρελή κατανάλωση κάνε ένα reset.Αν πάλι συνεχίζει κατεβασε κανα doze ή greenify να σώσεις την όποια κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής!

σύστημα Android και το λειτουργικό Android είχε την περισσότερη κατανάλωση...θα τσεκάρω κ αυτα που είπατε μπας κ βγάλω άκρη... :)

Ναι λειτουργει λιγο περιεργα η διαχειριση μπαταριας..το θεμα ειναι ποσες ωρες βγαζει την ημερα και ειναι σχεδον το ιδιο με πριν την αναβαθμιση

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)