Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ενα θεμα με τα μυνηματα.ενω θελω να στειλω γραπτο απλο sms αυτο με το στελνει με μηνυμα πολυμεσων,ισως πατησα κατι εγω δεν ξερω δοκιμασω επανεκινηση ειδα ρυθμισεις δεν εβγαλα ακρη,μπορει καποιος να βοηθησει?

Πέρασα κι εγώ την αναβάθμιση σε ελληνικό. Το ψάχνω και προς το παρόν μόνη αλλαγή στο μενού κατανάλωσης της μπαταρίας. θα το δούμε με την χρήση αν και σε τι βελτιώθηκε. . .
Σωτήρης

Τελικά από ότι είδα, μια αλλαγή στο μενού της μπαταρίας και λίγο καλύτερα η σύνδεση με το Bluetooth μέσω του autobluetooth.. Το WiFi συνεχίζει ακάθεκτο να μην δουλεύει σωστά, μετά από μερικές ώρες χρήσης ή ακόμη και λεπτά, μια μια οι εφαρμογές, χάνουν την σύνδεση με το Internet, με αρχική τον Chrome, play store και τα email να μην εμφανίζουν τις εικόνες στα μηνύματα, μόνο λαμβάνουν τα μηνύματα σκέτα.. Το Facebook φυσικά ακολουθεί.. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Τελικά από ότι είδα, μια αλλαγή στο μενού της μπαταρίας και λίγο καλύτερα η σύνδεση με το Bluetooth μέσω του autobluetooth.. Το WiFi συνεχίζει ακάθεκτο να μην δουλεύει σωστά, μετά από μερικές ώρες χρήσης ή ακόμη και λεπτά, μια μια οι εφαρμογές, χάνουν την σύνδεση με το Internet, με αρχική τον Chrome, play store και τα email να μην εμφανίζουν τις εικόνες στα μηνύματα, μόνο λαμβάνουν τα μηνύματα σκέτα.. Το Facebook φυσικά ακολουθεί.. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Βάλε τη Nordic Rom και θα είσαι οκ

Εχω το ελληνικο EUR. Ήρθε μια μεγάλη αναβάθμιση 224 ΜΒ. Δε βλέπω καμία αλλαγή εμφανή. Αν δείτε κάτι αναφέρετε το για να ξέρουμε. Ελπίζω να λύθηκε το θέμα με το Bluetooth. Για να δούμε. .........

Εχω το ελληνικο EUR. Ήρθε μια μεγάλη αναβάθμιση 224 ΜΒ. Δε βλέπω καμία αλλαγή εμφανή. Αν δείτε κάτι αναφέρετε το για να ξέρουμε. Ελπίζω να λύθηκε το θέμα με το Bluetooth. Για να δούμε. .........

Έκανα κ γω χθες την αναβάθμιση (224mb)

Έκανε την εμφάνιση της η "έξυπνη διαχείριση "

Τίποτα άλλο το ιδιαίτερο εκτός από την μπαταρία που πάει χάλια.

Χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τώρα? ?

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Έκανα κ γω χθες την αναβάθμιση (224mb)

Έκανε την εμφάνιση της η "έξυπνη διαχείριση "

Τίποτα άλλο το ιδιαίτερο εκτός από την μπαταρία που πάει χάλια.

Χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τώρα? ?

Καλό είναι να γίνεται hard reset πριν και μετά την εγκατάσταση μιας ρομ.

Καλό είναι να γίνεται hard reset πριν και μετά την εγκατάσταση μιας ρομ.

Δεν έβαλα πάλι ρομ αλλά ένα update έκανα.

Δηλαδή σε κάθε update εστω και μικρό πρέπει να γίνεται Hard reset ??

Αν είναι root δεν κάνει update σωστά?

Ε, αν είναι ένα απλό update δεν χρειάζεται. :)

Αν είναι root δεν κάνει update σωστά?

Λογικά δεν κάνει.

Να σας ρωτήσω για ένα προβληματάκι που έχω....οταν βάζω κλειδωμένο το κινητό στην τσάντα μου πατιέται πολλές φορές καταλαθος το πλαϊνό κουμπί της έντασης και γίνεται αθόρυβο...τι να κανω?

Να σας ρωτήσω για ένα προβληματάκι που έχω....οταν βάζω κλειδωμένο το κινητό στην τσάντα μου πατιέται πολλές φορές καταλαθος το πλαϊνό κουμπί της έντασης και γίνεται αθόρυβο...τι να κανω?

Οταν ειναι κλειδωμενο δε γινεται αυτο το πραγμα. Κατι αλλο φταιει!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

περιεργο...αμα το κλειδώσω με το πάνω δεξί κουμπί και πατήσω την μείωση έντασης πάνω αριστερά κάποια στιγμή μπαίνει στο αθόρυβο...

περιεργο...αμα το κλειδώσω με το πάνω δεξί κουμπί και πατήσω την μείωση έντασης πάνω αριστερά κάποια στιγμή μπαίνει στο αθόρυβο...

Αυτό που είναι πιο πιθανό να συμβαίνει είναι να έχεις εργοποιημένη την επιλογή "Αύξηση έντασης κουδουνίσματος σε τσέπη". Αλλά επειδή έχω την POM του N5, δεν μπορώ να πω που ακριβώς θα τη βρείς.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Αυτό που είναι πιο πιθανό να συμβαίνει είναι να έχεις εργοποιημένη την επιλογή "Αύξηση έντασης κουδουνίσματος σε τσέπη". Αλλά επειδή έχω την POM του N5, δεν μπορώ να πω που ακριβώς θα τη βρείς.

Την ρομ του Ν5 μπορείς να παραθέσεις λινκ να την βρούμε και εμείς? ?εντυπώσεις? ?έχει θέματα? Αξίζει τον κόπο δηλαδή? ?

Edited by george_21

Την ρομ του Ν5 μπορείς να παραθέσεις λινκ να την βρούμε και εμείς? ?εντυπώσεις? ?έχει θέματα? Αξίζει τον κόπο δηλαδή? ?

Στο θέμα "Τροποποιήσεις " θα βρείς εντυπώσεις και γνώμες για αυτή και άλλες ROMS. Το link της N 5 είναι : http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-darklord-s6-port-alpha-t3083087 . Προς το παρόν έχει κάποια θέματα με την κάμερα και κάποια άλλα bugs που προσωπικά δε με ενοχλούν. Η μπαταρία της μου φαίνεται καλύτερη από της πολωνικής lollipop που είχα πρίν. Περισσότερο την έβαλα για τις λειτουργίες του Spen και τον TW που έχει ρύθμιση 5Χ5.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

επιτυχώς κι εγώ, φοράω πλέον την official rom των Nordic countries..Αυτό που παρατήρησα με σιγουριά είναι ότι όταν κλείνεις όλες τις εφαρμογές μαζί,γίνεται πλέον αστραπιαία:D

Για το wi-fi, ο χρόνος θα δείξει..:)

Όσον αφορά την αναβάθμιση, να την κάνω; ας απαντήσει κάποιος που "φοράει" την ίδια rom.. (έχω την Ιουνίου)

Edited by Dr_House

Μέχρι τώρα η αναβάθμιση στο ελληνικό EUR είναι άψογη. ΛΎΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH επιτέλους! !!!! Είναι σταθερή η σύνδεση και όλα καλά. Στα υπόλοιπα WiFi κτλ κτλ όλα είναι μια χαρά (έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε αυτα).

Η μπαταρια μας τα χαλαει λιγακι αλλα μπορει να ειναι τυχαιο

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Παιδιά μια ερώτηση. Φοράω και εγώ Nordic καμιά βδομάδα. Πριν την βάλω έκανα Hard reset. Την έβαλα την δούλεψα κατά τριήμερο και μετά έκανα ξανά Hard reset. Όταν άνοιξε το κινητό έκανε 0 από 232 ως 232 σε 232. Σημαίνει ότι έκανε αναβάθμιση?

Το ρωτάω αυτό γιατί από τότε ο Chrome αλαξε. Εκεί που είχε πάνω δεξιά το + για καινούρια καρτέλα τώρα δεν το χει και πρέπει να μπω από το μενού να ανοίξω άλλη και από το home button για να πάω από τη μία στην άλλη. Όπως παλιά δλδ . Τι παίζει? ?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)