anton13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 εχω ενα θεμα με τα μυνηματα.ενω θελω να στειλω γραπτο απλο sms αυτο με το στελνει με μηνυμα πολυμεσων,ισως πατησα κατι εγω δεν ξερω δοκιμασω επανεκινηση ειδα ρυθμισεις δεν εβγαλα ακρη,μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πέρασα κι εγώ την αναβάθμιση σε ελληνικό. Το ψάχνω και προς το παρόν μόνη αλλαγή στο μενού κατανάλωσης της μπαταρίας. θα το δούμε με την χρήση αν και σε τι βελτιώθηκε. . . Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Είναι λογικό που κοστίζει 800ευρώ σε σκρουτζομαγαζο ; Όχι. Στα 350 είναι η αξία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Τελικά από ότι είδα, μια αλλαγή στο μενού της μπαταρίας και λίγο καλύτερα η σύνδεση με το Bluetooth μέσω του autobluetooth.. Το WiFi συνεχίζει ακάθεκτο να μην δουλεύει σωστά, μετά από μερικές ώρες χρήσης ή ακόμη και λεπτά, μια μια οι εφαρμογές, χάνουν την σύνδεση με το Internet, με αρχική τον Chrome, play store και τα email να μην εμφανίζουν τις εικόνες στα μηνύματα, μόνο λαμβάνουν τα μηνύματα σκέτα.. Το Facebook φυσικά ακολουθεί.. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Τελικά από ότι είδα, μια αλλαγή στο μενού της μπαταρίας και λίγο καλύτερα η σύνδεση με το Bluetooth μέσω του autobluetooth.. Το WiFi συνεχίζει ακάθεκτο να μην δουλεύει σωστά, μετά από μερικές ώρες χρήσης ή ακόμη και λεπτά, μια μια οι εφαρμογές, χάνουν την σύνδεση με το Internet, με αρχική τον Chrome, play store και τα email να μην εμφανίζουν τις εικόνες στα μηνύματα, μόνο λαμβάνουν τα μηνύματα σκέτα.. Το Facebook φυσικά ακολουθεί.. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Βάλε τη Nordic Rom και θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εχω το ελληνικο EUR. Ήρθε μια μεγάλη αναβάθμιση 224 ΜΒ. Δε βλέπω καμία αλλαγή εμφανή. Αν δείτε κάτι αναφέρετε το για να ξέρουμε. Ελπίζω να λύθηκε το θέμα με το Bluetooth. Για να δούμε. ......... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το να βάλω την Nordic μέσω odin, απαιτείται hard reset ή δεν είναι απαραίτητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εχω το ελληνικο EUR. Ήρθε μια μεγάλη αναβάθμιση 224 ΜΒ. Δε βλέπω καμία αλλαγή εμφανή. Αν δείτε κάτι αναφέρετε το για να ξέρουμε. Ελπίζω να λύθηκε το θέμα με το Bluetooth. Για να δούμε. ......... Έκανα κ γω χθες την αναβάθμιση (224mb) Έκανε την εμφάνιση της η "έξυπνη διαχείριση " Τίποτα άλλο το ιδιαίτερο εκτός από την μπαταρία που πάει χάλια. Χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τώρα? ? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια γεια και χαρα. Μονο ΝΕΕ και ΧΕΗ πανε πολυ καλα χωρις προβληματα. Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Έκανα κ γω χθες την αναβάθμιση (224mb) Έκανε την εμφάνιση της η "έξυπνη διαχείριση " Τίποτα άλλο το ιδιαίτερο εκτός από την μπαταρία που πάει χάλια. Χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τώρα? ? Καλό είναι να γίνεται hard reset πριν και μετά την εγκατάσταση μιας ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλό είναι να γίνεται hard reset πριν και μετά την εγκατάσταση μιας ρομ. Δεν έβαλα πάλι ρομ αλλά ένα update έκανα. Δηλαδή σε κάθε update εστω και μικρό πρέπει να γίνεται Hard reset ?? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δεν έβαλα πάλι ρομ αλλά ένα update έκανα. Δηλαδή σε κάθε update εστω και μικρό πρέπει να γίνεται Hard reset ?? Αν είναι root δεν κάνει update σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δεν έβαλα πάλι ρομ αλλά ένα update έκανα. Δηλαδή σε κάθε update εστω και μικρό πρέπει να γίνεται Hard reset ?? Ε, αν είναι ένα απλό update δεν χρειάζεται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αν είναι root δεν κάνει update σωστά? Λογικά δεν κάνει. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Να σας ρωτήσω για ένα προβληματάκι που έχω....οταν βάζω κλειδωμένο το κινητό στην τσάντα μου πατιέται πολλές φορές καταλαθος το πλαϊνό κουμπί της έντασης και γίνεται αθόρυβο...τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Να σας ρωτήσω για ένα προβληματάκι που έχω....οταν βάζω κλειδωμένο το κινητό στην τσάντα μου πατιέται πολλές φορές καταλαθος το πλαϊνό κουμπί της έντασης και γίνεται αθόρυβο...τι να κανω? Οταν ειναι κλειδωμενο δε γινεται αυτο το πραγμα. Κατι αλλο φταιει! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 περιεργο...αμα το κλειδώσω με το πάνω δεξί κουμπί και πατήσω την μείωση έντασης πάνω αριστερά κάποια στιγμή μπαίνει στο αθόρυβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 περιεργο...αμα το κλειδώσω με το πάνω δεξί κουμπί και πατήσω την μείωση έντασης πάνω αριστερά κάποια στιγμή μπαίνει στο αθόρυβο... Αυτό που είναι πιο πιθανό να συμβαίνει είναι να έχεις εργοποιημένη την επιλογή "Αύξηση έντασης κουδουνίσματος σε τσέπη". Αλλά επειδή έχω την POM του N5, δεν μπορώ να πω που ακριβώς θα τη βρείς. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Αυτό που είναι πιο πιθανό να συμβαίνει είναι να έχεις εργοποιημένη την επιλογή "Αύξηση έντασης κουδουνίσματος σε τσέπη". Αλλά επειδή έχω την POM του N5, δεν μπορώ να πω που ακριβώς θα τη βρείς. Την ρομ του Ν5 μπορείς να παραθέσεις λινκ να την βρούμε και εμείς? ?εντυπώσεις? ?έχει θέματα? Αξίζει τον κόπο δηλαδή? ? Edited October 30, 2015 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Την ρομ του Ν5 μπορείς να παραθέσεις λινκ να την βρούμε και εμείς? ?εντυπώσεις? ?έχει θέματα? Αξίζει τον κόπο δηλαδή? ? Στο θέμα "Τροποποιήσεις " θα βρείς εντυπώσεις και γνώμες για αυτή και άλλες ROMS. Το link της N 5 είναι : http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-darklord-s6-port-alpha-t3083087 . Προς το παρόν έχει κάποια θέματα με την κάμερα και κάποια άλλα bugs που προσωπικά δε με ενοχλούν. Η μπαταρία της μου φαίνεται καλύτερη από της πολωνικής lollipop που είχα πρίν. Περισσότερο την έβαλα για τις λειτουργίες του Spen και τον TW που έχει ρύθμιση 5Χ5. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) επιτυχώς κι εγώ, φοράω πλέον την official rom των Nordic countries..Αυτό που παρατήρησα με σιγουριά είναι ότι όταν κλείνεις όλες τις εφαρμογές μαζί,γίνεται πλέον αστραπιαία:D Για το wi-fi, ο χρόνος θα δείξει..:) Όσον αφορά την αναβάθμιση, να την κάνω; ας απαντήσει κάποιος που "φοράει" την ίδια rom.. (έχω την Ιουνίου) Edited October 31, 2015 by Dr_House Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μέχρι τώρα η αναβάθμιση στο ελληνικό EUR είναι άψογη. ΛΎΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH επιτέλους! !!!! Είναι σταθερή η σύνδεση και όλα καλά. Στα υπόλοιπα WiFi κτλ κτλ όλα είναι μια χαρά (έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε αυτα). Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Η μπαταρια μας τα χαλαει λιγακι αλλα μπορει να ειναι τυχαιο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Φοράω και εγώ Nordic καμιά βδομάδα. Πριν την βάλω έκανα Hard reset. Την έβαλα την δούλεψα κατά τριήμερο και μετά έκανα ξανά Hard reset. Όταν άνοιξε το κινητό έκανε 0 από 232 ως 232 σε 232. Σημαίνει ότι έκανε αναβάθμιση? Το ρωτάω αυτό γιατί από τότε ο Chrome αλαξε. Εκεί που είχε πάνω δεξιά το + για καινούρια καρτέλα τώρα δεν το χει και πρέπει να μπω από το μενού να ανοίξω άλλη και από το home button για να πάω από τη μία στην άλλη. Όπως παλιά δλδ . Τι παίζει? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts