AirMaik Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά τις τελευταίες μέρες μου βγάζει παντού διαφημίσεις και μου έχει σπάσει τα νεύρα !!! Πως μπορώ να το απενεργοποίησω ? δοκίμασα το opt out αλλά τίποτα ... Παράθεση 3GS,Galaxy S,Galaxy SII,Ace,Xperia Ray,iPad 3,Galaxy SIII,Note II,Note 3... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά τις τελευταίες μέρες μου βγάζει παντού διαφημίσεις και μου έχει σπάσει τα νεύρα !!! Πως μπορώ να το απενεργοποίησω ? δοκίμασα το opt out αλλά τίποτα ... Root > adaway Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Κανένα tip για το πως μπορώ να μειώσω τη κατανάλωση της μπαταρίας απο το σύστημα android που παντα βρίσκεται στη κορυφή με 25+ τοις εκατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για αρχη "εξοικονομιση ενεργειας" εβαλες? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Κανένα tip για το πως μπορώ να μειώσω τη κατανάλωση της μπαταρίας απο το σύστημα android που παντα βρίσκεται στη κορυφή με 25+ τοις εκατο? Κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για αρχη "εξοικονομιση ενεργειας" εβαλες? Και εξοικονόμηση και επανεκκίνηση αλλά παραμένει πρώτο με διαφορά.Παίζει να φταίει κάποια προεγκατεστημένη εφαρμογή η οποία να χρειάζεται απενεργοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και εξοικονόμηση και επανεκκίνηση αλλά παραμένει πρώτο με διαφορά.Παίζει να φταίει κάποια προεγκατεστημένη εφαρμογή η οποία να χρειάζεται απενεργοποίηση? Αμα δε δουλευεις πολυ τη συσκευη συνηθως αυτο ειναι πρωτο. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδια sos . Μετα την 5.0 οταν ανοιγω το wifi κανει πολυ ωρα να ανοιξει πανω απο λεπτο. Ενας φιλος με το ιδιο προβλημα εκανε hard reset και εφτιαξε. Εκανα και εγω αλλα τπτ. Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Παιδια sos . Μετα την 5.0 οταν ανοιγω το wifi κανει πολυ ωρα να ανοιξει πανω απο λεπτο. Ενας φιλος με το ιδιο προβλημα εκανε hard reset και εφτιαξε. Εκανα και εγω αλλα τπτ. Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει ?? Βάλε τη Nordic Rom με Odin και θα είσαι οκ είναι πολύ σταθερή έχει βγάλει και μια τώρα τον Οκτώβριο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν βάλε αυτή από το link που σου δίνω που είναι δοκιμασμένη και άψογη http://www.sammobile.com/firmwares/download/50080/N9005XXUGPOF3_N9005NEEGPOF3_NEE/ Edited October 24, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) καλησπερα στην ομαδα! να κανω μια λιγο ασχετη ερωτηση.. κ αν καποιος ξερει να μ δωσει ενα λινκ για να με καθοδειγισει.. επεσε στα χερια μ ενα τηλ. κλειδωμενο σε παροχο ΕΕ αγγλιας..δεχετε κλησεις κ αναγνωριζει την καρτα σιμ αλλα δεν σε αφηνει να μπεις στο μενου γτ εχει κωδικο προσβασεις.. σε αυτη την περιπτωση μπορω να κανω κατι για να το ξεκλειδωσω μονος?? εχω ασχοληθει με ρομς.. ροοτ.. και tprw.. αν το εκανα flash tprw και full wipe k format dada κ εβαζα καμια ελληνικη ρομ θα ξεκλειδωνε λετε??? δεν με νοιαζει για το knox.. απλα πριν αρχησω την δοκιμασια θα ηθελα μια κατασταλαγμενη αποψη Edited October 24, 2015 by nickomarko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μόλις εγκατέστησα μια ενημέρωση 73mb σε Ελβετικό, ελπίζω να λύσει το πρόβλημα με το WiFi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά για να φορτίσει η συσκευή από το 20% στο 100% πόσες ώρες θέλει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μου ήρθε αναβάθμιση σε γερμανικό debranded 183Mb με kernel 3 Οκτωβρίου και αριθμό κατασκευής BOJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά για να φορτίσει η συσκευή από το 20% στο 100% πόσες ώρες θέλει ;Περίπου δύο ώρες και δέκα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παρατηρώ ότι είναι στο 98% μετά από μια ώρα και 35 λεπτά. Άρα μπορεί να καθυστερήσει λίγο ακόμα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατηρώ ότι είναι στο 98% μετά από μια ώρα και 35 λεπτά. Άρα μπορεί να καθυστερήσει λίγο ακόμα. Φόρτισε στο 100% σε μια ώρα και 45 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Βάλε τη Nordic Rom με Odin και θα είσαι οκ είναι πολύ σταθερή έχει βγάλει και μια τώρα τον Οκτώβριο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν βάλε αυτή από το link που σου δίνω που είναι δοκιμασμένη και άψογη http://www.sammobile.com/firmwares/download/50080/N9005XXUGPOF3_N9005NEEGPOF3_NEE/ Μολις την περασα. Ευχαριστω . Το προβλημα με το wifi διορθωθηκε. Αλλα οι συνεχεις αποσυνδεσεις με το ρουτερ οχι. Μαλλον πρεπει να φταιει το ρουτερ. Και ενα lg και ενα ταμπλετ εχουν θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μολις την περασα. Ευχαριστω . Το προβλημα με το wifi διορθωθηκε. Αλλα οι συνεχεις αποσυνδεσεις με το ρουτερ οχι. Μαλλον πρεπει να φταιει το ρουτερ. Και ενα lg και ενα ταμπλετ εχουν θεματα. Αυτή η ρομ που λέτε μπορεί κάποιος να μου πει τι προς το καλύτερο αλλάζει? ?απο την μαμά εννοώ για να δω αν αξίζει να την περάσω και εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μόλις την κατέβασα κι εγώ σε Εγγλεζικο, 184ΜΒ ήταν, δεν την λες και μικρή. Για να δούμε τι παίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Επειδη δεν μπορω να τη βρω , μπορει καποιος να μου πει μια καλη εφαρμογη για block διφημφσεων ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Επειδη δεν μπορω να τη βρω , μπορει καποιος να μου πει μια καλη εφαρμογη για block διφημφσεων ?? Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα που αφορά τις εφαρμογές ώστε να μην εισαι off topic . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Να καταθέσω και εγώ την άποψή μου σχετικά με την Lollipop. Την περασα σε γαλλικό κινητό κάνοντας Hard reset πριν και μετά. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Λες και άλλαξα τηλέφωνο. Τα προβλήματα με το Bluetooth και το WiFi δεν υπάρχουν. Η μπαταρία είναι πολύ καλή και σε κατάσταση idle το ποσοστό της δεν πέφτει καθόλου. Στην kitkat για να το καταφέρω αυτό είχα περάσει το greenify. Είχα τις επιφυλάξεις μου για να περάσω την Lollipop διαβάζοντας πολλά παράπονα από τους συμφουρίτες που την είχαν εγκαταστήσει. Έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την kitkat, προς το καλύτερο, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την χρήση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 226.47 mb και στο Ελληνικό eur. Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Κατεβαζω κι εγω και βλεπουμε αν θα μπει EDIT:Tην εμπαξα και το ψαχνω Edited October 27, 2015 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaterDemon Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μου ήρθε αναβάθμιση σε γερμανικό debranded 183Mb με kernel 3 Οκτωβρίου και αριθμό κατασκευής BOJ1 Την εγκατεστησες?Είδες βελτίωση η τα έκανε χειροτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Είναι λογικό που κοστίζει 800ευρώ σε σκρουτζομαγαζο ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts