Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τις τελευταίες μέρες μου βγάζει παντού διαφημίσεις και μου έχει σπάσει τα νεύρα !!! Πως μπορώ να το απενεργοποίησω ? δοκίμασα το opt out αλλά τίποτα ...
3GS,Galaxy S,Galaxy SII,Ace,Xperia Ray,iPad 3,Galaxy SIII,Note II,Note 3... :D

Παιδιά τις τελευταίες μέρες μου βγάζει παντού διαφημίσεις και μου έχει σπάσει τα νεύρα !!! Πως μπορώ να το απενεργοποίησω ? δοκίμασα το opt out αλλά τίποτα ...

Root > adaway

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Κανένα tip για το πως μπορώ να μειώσω τη κατανάλωση της μπαταρίας απο το σύστημα android που παντα βρίσκεται στη κορυφή με 25+ τοις εκατο?

Για αρχη "εξοικονομιση ενεργειας" εβαλες?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Κανένα tip για το πως μπορώ να μειώσω τη κατανάλωση της μπαταρίας απο το σύστημα android που παντα βρίσκεται στη κορυφή με 25+ τοις εκατο?

Κάνε μια επανεκκίνηση.

Για αρχη "εξοικονομιση ενεργειας" εβαλες?

Και εξοικονόμηση και επανεκκίνηση αλλά παραμένει πρώτο με διαφορά.Παίζει να φταίει κάποια προεγκατεστημένη εφαρμογή η οποία να χρειάζεται απενεργοποίηση?

Και εξοικονόμηση και επανεκκίνηση αλλά παραμένει πρώτο με διαφορά.Παίζει να φταίει κάποια προεγκατεστημένη εφαρμογή η οποία να χρειάζεται απενεργοποίηση?

Αμα δε δουλευεις πολυ τη συσκευη συνηθως αυτο ειναι πρωτο.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Παιδια sos . Μετα την 5.0 οταν ανοιγω το wifi κανει πολυ ωρα να ανοιξει πανω απο λεπτο. Ενας φιλος με το ιδιο προβλημα εκανε hard reset και εφτιαξε. Εκανα και εγω αλλα τπτ. Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει ??

Παιδια sos . Μετα την 5.0 οταν ανοιγω το wifi κανει πολυ ωρα να ανοιξει πανω απο λεπτο. Ενας φιλος με το ιδιο προβλημα εκανε hard reset και εφτιαξε. Εκανα και εγω αλλα τπτ. Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει ??

Βάλε τη Nordic Rom με Odin και θα είσαι οκ είναι πολύ σταθερή έχει βγάλει και μια τώρα τον Οκτώβριο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν βάλε αυτή από το link που σου δίνω που είναι δοκιμασμένη και άψογη http://www.sammobile.com/firmwares/download/50080/N9005XXUGPOF3_N9005NEEGPOF3_NEE/

Edited by liam69

καλησπερα στην ομαδα! να κανω μια λιγο ασχετη ερωτηση.. κ αν καποιος ξερει να μ δωσει ενα λινκ για να με καθοδειγισει.. επεσε στα χερια μ ενα τηλ. κλειδωμενο σε παροχο ΕΕ αγγλιας..δεχετε κλησεις κ αναγνωριζει την καρτα σιμ αλλα δεν σε αφηνει να μπεις στο μενου γτ εχει κωδικο προσβασεις.. σε αυτη την περιπτωση μπορω να κανω κατι για να το ξεκλειδωσω μονος?? εχω ασχοληθει με ρομς.. ροοτ.. και tprw.. αν το εκανα flash tprw και full wipe k format dada κ εβαζα καμια ελληνικη ρομ θα ξεκλειδωνε λετε??? δεν με νοιαζει για το knox.. απλα πριν αρχησω την δοκιμασια θα ηθελα μια κατασταλαγμενη αποψη Edited by nickomarko

Μου ήρθε αναβάθμιση σε γερμανικό debranded 183Mb με kernel 3 Οκτωβρίου και αριθμό κατασκευής BOJ1

Παιδιά για να φορτίσει η συσκευή από το 20% στο 100% πόσες ώρες θέλει ;
Περίπου δύο ώρες και δέκα λεπτά.

Παρατηρώ ότι είναι στο 98% μετά από μια ώρα και 35 λεπτά. Άρα μπορεί να καθυστερήσει λίγο ακόμα.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρατηρώ ότι είναι στο 98% μετά από μια ώρα και 35 λεπτά. Άρα μπορεί να καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Φόρτισε στο 100% σε μια ώρα και 45 λεπτά.

Βάλε τη Nordic Rom με Odin και θα είσαι οκ είναι πολύ σταθερή έχει βγάλει και μια τώρα τον Οκτώβριο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν βάλε αυτή από το link που σου δίνω που είναι δοκιμασμένη και άψογη http://www.sammobile.com/firmwares/download/50080/N9005XXUGPOF3_N9005NEEGPOF3_NEE/

Μολις την περασα. Ευχαριστω . Το προβλημα με το wifi διορθωθηκε. Αλλα οι συνεχεις αποσυνδεσεις με το ρουτερ οχι. Μαλλον πρεπει να φταιει το ρουτερ. Και ενα lg και ενα ταμπλετ εχουν θεματα.

Μολις την περασα. Ευχαριστω . Το προβλημα με το wifi διορθωθηκε. Αλλα οι συνεχεις αποσυνδεσεις με το ρουτερ οχι. Μαλλον πρεπει να φταιει το ρουτερ. Και ενα lg και ενα ταμπλετ εχουν θεματα.

Αυτή η ρομ που λέτε μπορεί κάποιος να μου πει τι προς το καλύτερο αλλάζει? ?απο την μαμά εννοώ για να δω αν αξίζει να την περάσω και εγώ?

Μόλις την κατέβασα κι εγώ σε Εγγλεζικο, 184ΜΒ ήταν, δεν την λες και μικρή.

Για να δούμε τι παίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Επειδη δεν μπορω να τη βρω , μπορει καποιος να μου πει μια καλη εφαρμογη για block διφημφσεων ??

Επειδη δεν μπορω να τη βρω , μπορει καποιος να μου πει μια καλη εφαρμογη για block διφημφσεων ??

Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα που αφορά τις εφαρμογές ώστε να μην εισαι off topic .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642

Samsung galaxy s21+

Να καταθέσω και εγώ την άποψή μου σχετικά με την Lollipop. Την περασα σε γαλλικό κινητό κάνοντας Hard reset πριν και μετά. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Λες και άλλαξα τηλέφωνο.

Τα προβλήματα με το Bluetooth και το WiFi δεν υπάρχουν. Η μπαταρία είναι πολύ καλή και σε κατάσταση idle το ποσοστό της δεν πέφτει καθόλου. Στην kitkat για να το καταφέρω αυτό είχα περάσει το greenify.

Είχα τις επιφυλάξεις μου για να περάσω την Lollipop διαβάζοντας πολλά παράπονα από τους συμφουρίτες που την είχαν εγκαταστήσει.

Έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την kitkat, προς το καλύτερο, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την χρήση της.

Κατεβαζω κι εγω και βλεπουμε αν θα μπει

EDIT:Tην εμπαξα και το ψαχνω

Edited by optostyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Μου ήρθε αναβάθμιση σε γερμανικό debranded 183Mb με kernel 3 Οκτωβρίου και αριθμό κατασκευής BOJ1

Την εγκατεστησες?Είδες βελτίωση η τα έκανε χειροτερα?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)