Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω τη lollipop αρκετο αρκετο καιρο,νομιζω οτι μετα την αναβαθμιση η σκια στη μπαρα ειδοποιησεων ειχε φυγει με τη touchwiz οπως γινεται με το νοβα...για καποιο λογο εχει επανελθει...πως την εξαφανιζω??

Χθες αναβάθμισα σε lollipop και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την ώρα.Παρατήρησε κανένας κάποια μικρή καθυστέρηση στην διαγραφή της μνήμης RAM σε σχέση με τη KIT-KAT?Εμένα αργεί την εκκαθάριση κανα 2-3 δευτερόλεπτα

Ναι αργει οπως ειπες

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

καλησπέρα,

προ λίγων ημερών έβαλα στο αυτοκίνητο το απαιτούμενο aux καλώδιο για σύνδεση κινητού με τη κονσόλα αυτοκινήτου.

έχω περάσει μερικά τραγούδια στο κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δημιουργήσω playlist για την αναπαραγωγή αυτών. Είναι σε μορφή mp3 και mp4. Είμαι σε lolli μαμά.

υγ. Μετα την αναβάθμιση σε 5,0 η εφαρμογή "μουσική" διακόπτεται συνεχώς.

Μετά απο μια μέρα με lollipop είμαι ευχαριστημένος απο εμφάνιση νεα tips και αυτονομία εώς τώρα.Το μόνο μείον οτι νιώθω το κινητό πιο βαρύ και σε κάποιες εφαρμογές αν και δε κρασάρει μου φαίνεται πιο αργό απο τη Kit-Kat.Ελπίζω σύντομα να έρθει και άλλο update να διορθώνει τα μικρο προβλήματα και τότε το notaki θα πετάει!!

Μια ερωτηση....εχετε τσεκαρισμενο αυτο στη φωτο η οχι??

http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/2015-05-12%2021.58.13_zpsa297nyeg.png

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Μου ήρθε και μένα η 5.0. 2 παρατηρήσεις. Στήν κάμερα δεν έχει κάποιες επιλογές όταν πατάμε το "λειτουργίες".

Και δευτερο στον brawser τον δικό του πως εμφανίζονται τα πλήκτρα "αγαπημένα" κλπ.

Μου ήρθε και μένα η 5.0. 2 παρατηρήσεις. Στήν κάμερα δεν έχει κάποιες επιλογές όταν πατάμε το "λειτουργίες"...

Την είχα πατήσει κι εγώ. Ήμουν στην δεύτερη κάμερα που εκει λείπουν οι πιο πολλές λειτουργίες.

Γυρνώντας στην βασική είναι εντάξει!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μου ήρθε και μένα η 5.0. 2 παρατηρήσεις. Στήν κάμερα δεν έχει κάποιες επιλογές όταν πατάμε το "λειτουργίες".

Και δευτερο στον brawser τον δικό του πως εμφανίζονται τα πλήκτρα "αγαπημένα" κλπ.

Βγηκε 5.0.2 για το note 3 επισημα?Ποιας χωρας?Εγω ειμαι με πολωνικη και εχω 5.0

Βγηκε 5.0.2 για το note 3 επισημα?Ποιας χωρας?Εγω ειμαι με πολωνικη και εχω 5.0

Όχι ο φίλος έγραψε "5.0" και μετά "2 παρατηρήσεις", εσύ διάβασες 5.0.2.:)

Φιλικά Γιώργος

Την είχα πατήσει κι εγώ. Ήμουν στην δεύτερη κάμερα που εκει λείπουν οι πιο πολλές λειτουργίες.

Και; Τι γίνεται τώρα;

Ουπς!Τώρα το πιασα. 2η κάμερα ;)

Όχι ο φίλος έγραψε "5.0" και μετά "2 παρατηρήσεις", εσύ διάβασες 5.0.2.:)

☺ συγνωμη λαθος μου

Για το γερμανικο note 3 ενος φιλου δεν εχει βγει ακομη upgrade σε 5.0 ?

Για unbranded Γερμανικά όχι, δεν βγήκε.

Για T-Mobile (DTM) & O2 (VIA) έχει βγει.

Φιλικά Γιώργος

Εχω lolli official ελληνικό.Όταν μπαινω στο μενού είναι κάπως σκοτεινό.Εάν μπω σε εφαρμογή και ξαναβγώ στο μενού η φωτεινοτητα ανεβαίνει.Είναι κόλπο του λογισμικού ή καποιο bug?

Εχω lolli official ελληνικό.Όταν μπαινω στο μενού είναι κάπως σκοτεινό.Εάν μπω σε εφαρμογή και ξαναβγώ στο μενού η φωτεινοτητα ανεβαίνει.Είναι κόλπο του λογισμικού ή καποιο bug?

Είναι αλήθεια ότι έχει ένα θέμα με την φωτεινότητα η lolipop. Κυρίως με την αυτόματη, αλλά όχι μόνο μ'αυτήν. Φίλος από εδώ μέσα που έχει το πιο πρόσφατο firmware (N9005XXUGBOD6) με cosmote, λέει ότι αυτό λύθηκε πλέον. Όποιοι άλλοι λοιπόν έχουν το συγκεκριμένο firmware (αυτοί που είναι με cosmote δηλαδή, ή αυτοί που το εγκατέστησαν μέσω odin) καλό θα ήταν να ενημερώσουν για το αν τα διάφορα προβλήματα φωτεινότητας λύθηκαν ή όχι.

Είναι αλήθεια ότι έχει ένα θέμα με την φωτεινότητα η lolipop. Κυρίως με την αυτόματη, αλλά όχι μόνο μ'αυτήν. Φίλος από εδώ μέσα που έχει το πιο πρόσφατο firmware (N9005XXUGBOD6) με cosmote, λέει ότι αυτό λύθηκε πλέον. Όποιοι άλλοι λοιπόν έχουν το συγκεκριμένο firmware (αυτοί που είναι με cosmote δηλαδή, ή αυτοί που το εγκατέστησαν μέσω odin) καλό θα ήταν να ενημερώσουν για το αν τα διάφορα προβλήματα φωτεινότητας λύθηκαν ή όχι.

Cosmote έχω και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη φωτεινότητα ούτε με την αυτόματη απλά αυτό που είπα όταν μπαίνω στο μενού πεφτει κάτι σαν εφέ θα ελεγα σκιάς και αν μπείς πχ στα μηνύματα και βγείς εξαφανίζεται Και ήθελα να ρωτήσω μήπως κατι δε πάει καλά μήπως είναι κάποιο bug

Εχω το d6, το βασικό θέμα που βλέπω εγώ είναι με το auto. Κυρίως στο οτι δεν παίζει πάντα σωστά το bias που έχει στην Notification bar, δλδ μπορεί να το εχω στο τερμα δεξιά και ανάβοντας η οθόνη να παραμενει σαν να το είχα στη μεση και να πρέπει να το ξαναρυθμίσω με το χερι για να δουλέψει σωστά. Επίσης κάποιες φορές αργεί απελπιστικά όταν πατάω να ανάψει η οθόνη (ακόμα και αν πατήσω power να σβήσει και το ξαναπατήσω) και οταν είσαι στον ήλιο και ψάχνεις στα τυφλά να βρεις το slider της φωτεινότητας...:angry:

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Cosmote έχω και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη φωτεινότητα ούτε με την αυτόματη απλά αυτό που είπα όταν μπαίνω στο μενού πεφτει κάτι σαν εφέ θα ελεγα σκιάς και αν μπείς πχ στα μηνύματα και βγείς εξαφανίζεται Και ήθελα να ρωτήσω μήπως κατι δε πάει καλά μήπως είναι κάποιο bug

απενεργοποιηστε αυτη την επιλογη και λυθηκε το θεμα

Οκ, το έκανα! Ελπίζω να φτιάξει :D

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Το έκανα αλλά τίποτα παραμένει ίδιο. Screenshot οταν πρωτο μπαίνω στο menu και αφού μπω σε μια εφαρμογή και βγω κοιταξτε πως αλλάζει η φωτεινότητα

Καλησπέρα. Μια ερώτηση παιδιά. Του αδερφού μου το Note 3 δεν έχει πάρει lollipop ξέρει κανείς γιατί δεν πήρε? νομίζω οτι έχουν πάρει όλα....

ap N9005XXUGNG1

cp N9005XXUGNG1

csc N9005DBTGNG1

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)