Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάτι σαν το adblock για android ?

Αν είσαι ρουτ το Adaway

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

αν δεν είσαι? όπως εγώ

Μα πες μου, είσαι σοβαρός? Πού πας χωρις ρουτ τη σήμερον ημέρα?

Αστειεύομαι.

Υπάρχει και το adblock , αλλά δουλεύει μόνο για internet browsers & youtube, και δε σε απαλλάσσει από διαφημίσεις από παντού (και εφαρμογές δηλαδη)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Με συγχωρείτε αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ και δεν το είδα, ας με παραπέμψει όποιος γνωρίζει, απλώς δεν καταφέρνω να εμφανίσω το air command πατώντας το κουμπάκι στο πλάι της πέννας παρά το ότι έχω ενεργοποιήσει όποια ρύθμιση σχετίζεται με το συγκεκριμένο εξάρτημα, ενώ φαίνεται και η κουκκίδα πάνω στην οθόνη όταν πλησιάζει η μύτη της πέννας.

Να σας πω ότι είμαι με λολλιποπ 5.0 πολωνική, αν και μάλλον δεν έχει σημασία η προέλευση

samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Με συγχωρείτε αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ και δεν το είδα, ας με παραπέμψει όποιος γνωρίζει, απλώς δεν καταφέρνω να εμφανίσω το air command πατώντας το κουμπάκι στο πλάι της πέννας παρά το ότι έχω ενεργοποιήσει όποια ρύθμιση σχετίζεται με το συγκεκριμένο εξάρτημα, ενώ φαίνεται και η κουκκίδα πάνω στην οθόνη όταν πλησιάζει η μύτη της πέννας.

Να σας πω ότι είμαι με λολλιποπ 5.0 πολωνική, αν και μάλλον δεν έχει σημασία η προέλευση

Μου το κάνει και εμένα καμιά φορά σε κιτ κατ, δοκίμασες να κάνεις ρεσταρτ; Στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον φτιάχνει πάντα

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είσαι ρουτ το Adaway

Εντάξει λίγο off topic, αλλά που το βρίσκεις αυτό το adaway? Είναι στο playstore?

Γιάννης

Kαλησπερα φιλοι .......Εχω προβλημα με την ριμαδα την lollipop οταν γραφω μηνθμα ειτε στο σκαιπ ειτε στο βαιμπερ ειτε στο φαις κανει ενα κολληματακι δηλ πληκτρολογεις την λεξη και το νιωθεις να ψιλο-λαγκαρει επισης και σε πολλες εφαρμογες συμβαινει αυτο.....Καμια ιδεα????

Αυτο συνεβαινε και σε μενα ως που εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εχω προσεξει βεβαια σκαλωμα οταν ανοιγω την καμερα..μαυριζει η οθονη....και τελος οταν με περνουν τηλ δονηζεται το κινητο αλλα η οθονη παραμενει μαυρη

Εντάξει λίγο off topic, αλλά που το βρίσκεις αυτό το adaway? Είναι στο playstore?

Όχι δεν είναι πλέον στο playstore.

Κατέβασε την v3.0 έκδοση που είναι και για lolipop από τα παρακάτω link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753

https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway

Edited by kouros17

Όποιος θέλει να έχει πάντα flashplayer ......και με την lollipop εγκαθιστά τον dolphin browser ο οποίος σου υποδεικνύει μάλιστα ποιόν flash να εγκαταστήσεις.

Αυτο συνεβαινε και σε μενα ως που εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εχω προσεξει βεβαια σκαλωμα οταν ανοιγω την καμερα..μαυριζει η οθονη....και τελος οταν με περνουν τηλ δονηζεται το κινητο αλλα η οθονη παραμενει μαυρη

Εσύ με τόσα προβλήματα πρέπει να κάνεις άλλη μία επαναφορά εργοστασιακών!

και ο pa_la_vos να δοκιμάσει πρώτα εκκαθάριση δεδομένων που είπα και πιο πριν μήπως γλιτώσει την επαναφορά. (ή αν συνεχίζει το πρόβλημα δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από το playstore, προτεινόμενο από μένα το swiftkey)

ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ :P

Έχει εντοπίσει κανείς, εντός συνόρων, τις official θήκες MARVEL?

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

και ο pa_la_vos να δοκιμάσει πρώτα εκκαθάριση δεδομένων που είπα και πιο πριν μήπως γλιτώσει την επαναφορά. (ή αν συνεχίζει το πρόβλημα δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από το playstore, προτεινόμενο από μένα το swiftkey)

Προς το παρον το αποφευγω αν αγριεψουν παλι με βλεπω να γυριζω το χρονο πισω το mm-qcamera daemon που τρωει 20% τι ειναι;

Edited by konstopa

Το φαντάστηκα. Δεν σου έχουν περαστεί bootloader/modem , ξαναπέρασε την πάλι με odin από πάνω και θα είσαι οκ.

Μόλις το έκανα αυτό που πρότεινες...καμία αλλαγή...και πάλι ζητάει pass όταν το ανοίγω...

Ειχα και παλιοτερα αυτο το προβλημα σε note 3 και εβαλα σε ολες μου τις συσκευες το instabridge και ηρεμησα.

Δουλεύει αυτό!Μέχρι να βρω λύση με το κανονικό, θα μπαίνω έτσι...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Μόλις το έκανα αυτό που πρότεινες...καμία αλλαγή...και πάλι ζητάει pass όταν το ανοίγω...

Δουλεύει αυτό!Μέχρι να βρω λύση με το κανονικό, θα μπαίνω έτσι...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Για κατέβασε το phone info από το store και πες την έκδοση bootloader/modem που βλέπεις

Για κατέβασε το phone info από το store και πες την έκδοση bootloader/modem που βλέπεις

Bootloader Version

n9005xxugbob6

ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ :P

Έχει εντοπίσει κανείς, εντός συνόρων, τις official θήκες MARVEL?

Λοιπον δοκιμασα αυτο που μου πες φιλε μου εκανα κανα δθο επανεκινησεις τρια βοντου και δυο προσευχες και τελικα σαν να ειμαστε σε καλο δρομο.......Εχω αλλο προβλημα τςρα το κινητο ειναι κλειδωμενο με μοτιβο και θελω να το γυρισω στην απλη κύλιση για ξεκλειδωμα αλλα δεν με αφηνει και μου γραφει απεργοποιηθηκε απο διαχειριστή κρυπτογραφηση δεδομενων κατι τετοια κουλα ... Καμια ιδεα??

Δες εδώ.

Άλλο το unified daemon και αλλο το camera daemon.

Για το camera daemon ίσως χρειαστεί να κάνεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων.

Τείνω στο συμπέρασμα οτι εφαρμογες για task, battery, cpu control μπορουν να το σκαλωσουν. Δες αν υπερθερμαινεται η συσκευη κοντα στην κάμερα.

Πες μας επισης και αν δουλεύει η καμερα οταν το εντοπιζεις.

Κανε και μια αναζήτηση απο τα σχολια μου στα νηματα για το note 3, ειναι σχετικα προσφατα. Θα δεις είχαμε/έχουμε και αλλοι πρόβλημα.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Και μένα έβγαζε το mm-qcamera-daemon και πήγα στις εφαρμογές, βρήκα την κάμερα,έκανα εκκαθάριση δεδομένων,cache,επιβολή διακοπής και μετά επανεκκίνηση. Δεν θυμάμαι που το διάβασα πάντως έτσι έφτιαξε. :D

Πιο πριν είχα αρχίσει και έβγαζα εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα για αρκετές μέρες..

Και μένα έβγαζε το mm-qcamera-daemon και πήγα στις εφαρμογές, βρήκα την κάμερα,έκανα εκκαθάριση δεδομένων,cache,επιβολή διακοπής και μετά επανεκκίνηση. Δεν θυμάμαι που το διάβασα πάντως έτσι έφτιαξε. :D

Σωστός!! Δεν το είχα σκεφτεί όταν έκανα επαναφορά εργοστασιακων και εμεινα σ αυτο αφου έφτιαξε.

Με εφαρμογές, είχες τίποτα απ'αυτα που είπα. Παίζει αυτα που εχουν σχεση με τα στατιστικα μπαταριας να χωνονται εκει και να το κολλάνε.(?)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Σωστός!! Δεν το είχα σκεφτεί όταν έκανα επαναφορά εργοστασιακων και εμεινα σ αυτο αφου έφτιαξε.

Με εφαρμογές, είχες τίποτα απ'αυτα που είπα. Παίζει αυτα που εχουν σχεση με τα στατιστικα μπαταριας να χωνονται εκει και να το κολλάνε.(?)

Όχι καμία από αυτές.. Γενικά έχω ελάχιστες εφαρμογές και οι μόνες που χρησιμοποιούν κάμερα είναι viber & instagram τις οποίες είχα βγάλει χωρίς αποτέλεσμα..

Ακόμα και τις προεγκατεστημένες τις έχω ανενεργές τις πιο πολλές επειδή δεν τις χρησιμοποιώ.

Όταν μου το εμφάνιζε, είτε δεν άνοιγε η κάμερα καθόλου, είτε άνοιγε αλλά έλεγε σφάλμα κάμερας και λυνόταν προσωρινά με επανεκκίνηση.

Πηγα στοχδιαχειριστη εφαρμογων και εκανα αυτο που πες θα γραψω αυριο για αποτελεσμα.

παιδες ευγε για την καλη δουλεια που κανετε εδω μεσα

κι εμενα πηγε σε lollipop προχθες (το ειχα παρει απο καιζερ πριν 1 χρονο)

το κινητο δεν θελει αντικατασταση ουτε σε 2 χρονια απο σημερα... σουπερ

ομως εχω ενα θεμα αλλα δεν βρισκω λυση.

οταν συνδεω τα ακουστικα αρχιζει κατευθειαν καποιος default player και παιζει μουσικη και δεν βρισκω πως να το κοψω λεει κατι

auto play on connect feature activated

ξερει κανεις που το απενεργοποιουμε?

ευχαριστω

μαλλον το βρηκα πρεπει να ηταν ο rocket player γιατι μολις τον απενεργοποιησα δεν το κανει ελπιζω να μην το κανει με καναν αλλον πχ τον google

Edited by drjohngr2

εγώ έχω γαλλικό και δεν μου ήρθε η αναβάθμιση σε λόλιποπ ακόμα... την είδα όμως σε ένα ελληνικό και ομολογώ ότι δεν μου άρεσε.... άσε που λάγκαρε αρκετά (καθυστερούσε να ανοίξει) ο task manager...
technoholic maniac reviewer

Καλημέρα και Χρονια Πολλά σε όλους. Ερώτηση:Πώς μπορώ να κατεβάσω την official 5.0 μέσω sammobile? Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα μου ζητάει να εγκαταστήσω μια εφαρμογή τους στο pc μου.Εχω την ουγγρική σαν μαμά βερσιόν (ΧΕΗ).

Απευθείας στη συσκευή γίνεται και με ποιον browser?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Χαχα εσκασε και σε μενα μυτη το camera-daemon......

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)