James Bond Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ξέρει κανείς ποιό είναι το service των multiple windows, γιατί τώρα τελευταία δεν μου εμφανίζονται όταν πατάω το δεξί key. Ίσως να φταίει και κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ αλλά θα ήθελα να κάνω και μία εκκαθάριση cache και δεδομένων μήπως και φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ξέρει κανείς ποιό είναι το service των multiple windows, γιατί τώρα τελευταία δεν μου εμφανίζονται όταν πατάω το δεξί key. Ίσως να φταίει και κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ αλλά θα ήθελα να κάνω και μία εκκαθάριση cache και δεδομένων μήπως και φτιάξει. ΜultiwindowTrayService Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Έχω το YouTube downloader και δουλεύει τέλεια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 ευχαριστω πολυ.. δουλευει πολυ ωραια το downloader.. και κατεβαζει και σε mp3 αν θελεις..:up: Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 [ATTACH]58126[/ATTACH]όπως αυτό δηλαδή.... Καλημέρα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, ξέρει κάποιος αν καλύπτεται από εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, ξέρει κάποιος αν καλύπτεται από εγγύηση; Δεν φαίνεται κάτι. Αν πρόκειται για burn in, δεν μπορείς να το δείξεις με screenshot. Μόνο αν φωτογραφίσεις την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Δεν φαίνεται κάτι. Αν πρόκειται για burn in, δεν μπορείς να το δείξεις με screenshot. Μόνο αν φωτογραφίσεις την οθόνη. Οκ.Θα το φωτογραφίσω. Γιατί όντως με το screenshot δεν φαίνεται. ! Το burn in καλύπτεται από εγγύηση? (Έχω Κ ένα χτύπημα στο bezel ). Edited March 15, 2015 by villlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Οκ.Θα το φωτογραφίσω. Γιατί όντως με το screenshot δεν φαίνεται. ! Το burn in καλύπτεται από εγγύηση? (Έχω Κ ένα χτύπημα στο bezel ). Αν μπορεί να το διακρίνει και ο τεχνικός στο service, καλύπτεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδια καλημερα εχω ενα αμερικάνικο note 3 verizon εχει το 4 πύρινο...ειναι δηλαδή σαν τα ελληνικά εχει μονο 4 γλωσσες και θελω να του βαλω ελληνικα στο μενου ...ξερει κανεις τον τροπο ? ετσι οπως ειναι δεν μπορω να του βαλω αλλη ρομ...με το odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Οκ.Θα το φωτογραφίσω. Γιατί όντως με το screenshot δεν φαίνεται. ! Το burn in καλύπτεται από εγγύηση? (Έχω Κ ένα χτύπημα στο bezel ). δες αναμεσα στις γραμμες να διακρινεις το ενα burn....το αλλο ειναι κατω ακιβως απο τα συμβολα του σηματος-ωρα και κατα ολο το πλατος....εδω live που το κοιταω φαινεται καθαρα οτι ειναι απο την status bar αλλα και απο την εφαρμογη του facebook. https://www.dropbox.com/s/5xbe4za6re94dc5/P1050106%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89%CF%89.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδια καλημερα εχω ενα αμερικάνικο note 3 verizon εχει το 4 πύρινο...ειναι δηλαδή σαν τα ελληνικά εχει μονο 4 γλωσσες και θελω να του βαλω ελληνικα στο μενου ...ξερει κανεις τον τροπο ? ετσι οπως ειναι δεν μπορω να του βαλω αλλη ρομ...με το odin Eπειδή εδώ δύσκολα να βρεθεί κάποιος με τέτοιο μοντέλο μιά και δεν είναι ευρωπαικό,καλύτερα να απευθυνθείς εδώ http://forum.xda-developers.com/verizon-galaxy-note-3 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ρε παιδιά έχω δώσει το Note 3 στον αδερφό μου. Του έχω βάλει την N9005XXUGBOB6_N9005XEOGBOA4_XEO (Πολωνική Lollipop). Ολα λειτουργούν άψογα εκτός απο το γεγονός πως δεν στέλνει sms. Λαμβάνει κανονικά αλλά δεν στέλνει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Τσέκαρε να δεις εάν έχει περασμένο μέσα στις ρυθμισεις για ΣΜΣ το τηλεφωνικό κέντρο τοθ παρόχου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το link. Μέχρι στιγμή όλα είναι smouth με πάρα πολλές εφαρμογές ανοιχτές . Προβλήματα που έχουν αναφερθεί δεν έχω βρει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βγήκε η lollipop για Βραζιλία......άντε να παίρνουμε σειρά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas3man11 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 καλησπέρα και από μένα !!! έχω το εξής πρόβλημα ... Προσπάθησα μόνος μου να βάλω άλλη ΡΟΜ στο νοτε 3 μου... ειχα τν χ νοτε v20 και έβαλα το κινητο σε recovery mode ,έκανα wipee τωρα που προσπαθω να τ ανοιξω μου δείχνει μονο την αρχικη που λεει SAMSUNG GALAXY NOTE 3 και δεν προχωραει παραπερα. τι μπορω να κανω????? ευχαριστωω εκ των προτέρων .... help me pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Βγήκε η lollipop για Βραζιλία......άντε να παίρνουμε σειρά...... Και όπως φαίνεται έχει διαφορετικό kernel από τις άλλες. Όποιος την κατεβάσει ας ενημερώσει. :) Edited March 18, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Έχει κανείς θέμα με το back cover? Στο ύψος των κουμπιών έντασης μου κάνει ένα τρίξιμο που με έχει εκνευρίσει! Το έχω με θήκη από την ώρα που βγήκε από το κουτί! Την αφαιρώ που και που για να το νιώσω! Σκέφτομαι μήπως βάλω λίγη σιλικόνη με καμια καρφίτσα στο καπάκι εκεί που κουμπώνει μπας και σταματήσει! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 καλησπέρα και από μένα !!! έχω το εξής πρόβλημα ... Προσπάθησα μόνος μου να βάλω άλλη ΡΟΜ στο νοτε 3 μου... ειχα τν χ νοτε v20 και έβαλα το κινητο σε recovery mode ,έκανα wipee τωρα που προσπαθω να τ ανοιξω μου δείχνει μονο την αρχικη που λεει SAMSUNG GALAXY NOTE 3 και δεν προχωραει παραπερα. τι μπορω να κανω????? ευχαριστωω εκ των προτέρων .... help me pls Βάλε το σε recovery mode και κανε πάλι full wipe ,αν και πάλι δεν ανοίξει βάλε ξανά την rom με odin Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Επειδη και τα καλα πρεπει να λεγονται. Θελω να δωσω συγχαρητηρια στη Smartec για την επισκευη στο ΝΟΤΕ 3 μου. Προβλημα με τον αισθητηρα εγγυτητας. Αποστολη απο Ξανθη Τριτη, επιστροφη επισκευασμενο Πεμπτη. Αψογοι. Keep up th e good job. Edited March 17, 2015 by baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εβαλα απο samfirmware το lolipop. Οχι μονο αλλαξε η εκδοση του λειτουργικου αλλα το κινητό μετατραπηκε απο ΝΟΤΕ 3 σε ΝΟΤΕ 4 με ολα αυτα τα καλουδια που του εβαλε η sammy. Εχω ομως την εντυπωση οτι πλεον εχει γινει λιγο πιο αργο στην αποκριση και οτι μαλλον η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα (ισως παλι οχι και να οφειλεται στο ψαξιμο. Και βεβαια τι Samsung θα ηταν αν ολα πηγαιναν καλα με τη 1η !?Και παλι το screenn mirroring δε λειτουργει και το patch για το 4.4.2 θεωρειται ενεργοποιηενο αρα δε δουλευει. Λεει οτι δε χειαζεται. Κανενα patch για το lolipop? Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 καλησπέρα και από μένα !!! έχω το εξής πρόβλημα ... Προσπάθησα μόνος μου να βάλω άλλη ΡΟΜ στο νοτε 3 μου... ειχα τν χ νοτε v20 και έβαλα το κινητο σε recovery mode ,έκανα wipee τωρα που προσπαθω να τ ανοιξω μου δείχνει μονο την αρχικη που λεει SAMSUNG GALAXY NOTE 3 και δεν προχωραει παραπερα. τι μπορω να κανω????? ευχαριστωω εκ των προτέρων .... help me pls Ποια recovery έχεις, TWRP ή CWM; Οι οδηγίες των devs για την X-Note ζητάνε απλό factory reset χωρίς wipe dalviκ & cache, μόνο data δηλαδή. Γιατί δοκίμασες την 20 και όχι την 21; Το Σάββατο πέρασα την 21 με TWRP και η διαδικασία ήταν λες και μετέφερα φωτό από το pc στο κινητό. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Πήγαινε κατευθείαν στην 21, αφού έκατσες και το ξεκίνησες, κάνοντας μόνο απλό factory reset από την recovery, και όπως είσαι εκεί, περνάς κατευθείαν την ROM. Με την TWRP τουλάχιστον (όλο κι΄όλο ένα wipe έχει, οπότε δεν γίνεται να κάνεις λάθος σε αυτό, σε προστατεύει), είναι παιχνίδι η διαδικασία. Σε 5 λεπτά είσαι στο UI και ρυθμίζεις. Αν έχει κολλήσει και η recovery, μπες σε download mode από τα h/w buttons και πέρνα την ξανά, ή άλλαξέ την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εβαλα απο samfirmware το lolipop. Εχω ομως την εντυπωση οτι πλεον εχει γινει λιγο πιο αργο στην αποκριση και οτι μαλλον η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα (ισως παλι οχι και να οφειλεται στο ψαξιμο. Και βεβαια τι Samsung θα ηταν αν ολα πηγαιναν καλα με τη 1η !?Και παλι το screenn mirroring δε λειτουργει και το patch για το 4.4.2 θεωρειται ενεργοποιηενο αρα δε δουλευει. Λεει οτι δε χειαζεται. Κανενα patch για το lolipop? Πάντως η lolipop κατα γενική ομολογία πετάει. Μήπως δεν έκανες full wipe (hard reset), πριν την εγκατάσταση της ρομ; Όσο για το screen mirroring κοίτα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δεν το πιστεύω! Βγήκε η Lollipop για τα ελληνικά Note 3 και για τα γερμανικά τίποτα ακόμη! Μάλλον θα είναι μέρος της διαπραγμάτευσης κι αυτό....:D:D:D καταφέραμε πρώτοι την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Πάντως η lolipop κατα γενική ομολογία πετάει. Μήπως δεν έκανες full wipe (hard reset), πριν την εγκατάσταση της ρομ; Όσο για το screen mirroring κοίτα εδώ. Φιλε μου εχεις δικιο δεν εκανα hard reset. Βαρεθηκα να το ξαναστησω για να ειμαι ειλικρινης :) Θα το παρακολουθησω και θα δω. Οσο αφορα το screen mirroring to link που εδωσες αφορα root συσκευες. Ενταξει για μενα μικρο το κακο θα κυκλοφορησει και για unroot αλλα ειναι εξοφρενικο. Το ιδιο ειχε συμβει καινκατα τη μεταβαση στο ΚΙΤ ΚΑΤ. Το δις εξαμαρτην για τη sammy. Παντα να εχει κατι να μας ταλαιπωρει. Ευχαριστω παντως Αν κανενας εχει τπτ υπ οψιν του καλοδεχουμενη καθε συμβουλη Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) 1) Ψάχνοντας για odid είδα ότι υπάρχει και το Odin3_v3.10.6 Χρησιμοποιούμε αυτό ή το Odin3_v3.09 2)Όταν λέτε hard reset πριν ή και μετά την εγκατάσταση με odid? 3)Όταν λέτε hard reset κάνουμε μόνο wipe data/factory reset ή κάνουμε και wipe cache partition? Όποιος ξέρει με σιγουριά ας δώσει τα φώτα του . Edited March 18, 2015 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εχει κανενασ με lollipop και hml adapter προβληματα συνδεσημοτητας;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts