kouros17 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια ειμαι με crash 4.4.2 πως γραφουμε 160 χαρακτηρες στο μυνημα?δεν δουλευω συχνα μυνηματα γι αυτο και δεν το εχω παρει χαμπαρει το κουφο με τους 70.Πως το διορθωνουμε? Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα όταν είχα την ρομ (μιλάμε για την κανονική εφαρμογή των μηνυμάτων και όχι για το hangouts). Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και από 'κει SMS/εισαγωγή λειτουργίας και επέλεξε "αλφάβητο GSM" (αν δεν γίνει κάτι δοκίμασε την "αυτόματη λειτουργία"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Εχεις την εφαρμογή greenify; ;;; Αν ναι, την βγάζεις. Όχι δεν εχω την greenify κάτι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Όχι δεν εχω την greenify κάτι αλλο Greenify παιζει περισσότερο αλλα εχω ακούσει και για clean master & viber οτι δημιουργουν το συγκεκριμένο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σήμερα άξαφνα δεν μπορω να αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο βγάζει τα βελάκια στο space αλλα δεν αλλάξει γλώσσα.το εχει πάθει κάποιος άλλος διορθώνεται κάπως? κατά 99% στο κάνει κάποια εφαρμογή...εγώ εβαλα το swift key πληκτρολογιο και υσήχασα. Ειχα βαλει το greenify. Σαφως η εξικονομηση της μπαταρίας που ειναι τεραστια, ειναι καλυτερο για μενα απο το πληκτρολογιο της σαμυ (χωρίς ρουτ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα όταν είχα την ρομ (μιλάμε για την κανονική εφαρμογή των μηνυμάτων και όχι για το hangouts). Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και από 'κει SMS/εισαγωγή λειτουργίας και επέλεξε "αλφάβητο GSM" (αν δεν γίνει κάτι δοκίμασε την "αυτόματη λειτουργία"). Φιλε μου χιλια ευχαριστω λυθηκε με λειτουργια gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Πήρε και το s5 σειρά. Άντε να έρθει και από δω το σκ για να την περάσουμε. Βρέχει που βρέχει να κάνουμε κάτι για να μην πλήξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Σε περίπτωση που έρθει επίσημη ενημέρωση δεν χάνουμε τίποτα ε; Ούτε από ρυθμίσεις κλπ.. Χρειάζεται κάνα μπακαπ τίποτα; Αναφέρομαι και σε in-app ρυθμίσεις, launchers κλπ... Αν και για την 5.0 δεν ειχαν αναφέρει κάποια θεματάκια; Να πάμε αμέσως σε 5.1 δεν παίζει ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Σε περίπτωση που έρθει επίσημη ενημέρωση δεν χάνουμε τίποτα ε; Ούτε από ρυθμίσεις κλπ.. Χρειάζεται κάνα μπακαπ τίποτα; Αναφέρομαι και σε in-app ρυθμίσεις, launchers κλπ... Αν και για την 5.0 δεν ειχαν αναφέρει κάποια θεματάκια; Να πάμε αμέσως σε 5.1 δεν παίζει ε; 5.0.2 είναι η πιο πρόσφατη, 5.1 δεν υπάρχει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Και το S4 στην Ρωσσια το πηρε..... Λογικα εντος των ημερων και μεις.... http://www.sammobile.com/2015/01/30/samsung-galaxy-s4-gt-i9500-is-getting-the-lollipop-update-in-russia/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Σε περίπτωση που έρθει επίσημη ενημέρωση δεν χάνουμε τίποτα ε; Ούτε από ρυθμίσεις κλπ.. Χρειάζεται κάνα μπακαπ τίποτα; Αναφέρομαι και σε in-app ρυθμίσεις, launchers κλπ... Αν και για την 5.0 δεν ειχαν αναφέρει κάποια θεματάκια; Να πάμε αμέσως σε 5.1 δεν παίζει ε; Κανονικά θέλει επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και σετάρισμα της συσκευής από την αρχή. Βρες το κουράγιο και κάνε το όταν έρθει η ώρα. Λίγο πολύ όλοι θα κάνουμε το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Semira Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 καλημέρα σας!!!!εχω ενα προβλημα στ εφαρμογη του Facebook καθως εκανα την τελευταία αναβάθμιση που μου εβγαλε με το που μπαινω να δω ποιοι ειναι μεσα στ συνομιλια στ δεξιά δεχνει φορτώσει και με πεταει εξω η εφαρμογη το κανει συνεχεια την εψω διαγραψει και την ξανα κατεβασα πολλες φορες αλλα παλι το ιδιο.. καμια γνωμη εχει κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 καλημέρα σας!!!!εχω ενα προβλημα στ εφαρμογη του Facebook καθως εκανα την τελευταία αναβάθμιση που μου εβγαλε με το που μπαινω να δω ποιοι ειναι μεσα στ συνομιλια στ δεξιά δεχνει φορτώσει και με πεταει εξω η εφαρμογη το κανει συνεχεια την εψω διαγραψει και την ξανα κατεβασα πολλες φορες αλλα παλι το ιδιο.. καμια γνωμη εχει κανεις;;Για εφαρμογές μπορεἰς να ρωτήσεις εδὠ που ειναι το κατάλληλο νήμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Επιλεγω το nova laucher απο προεπιλεγμενες εφαρμογες κ οταν παταω να σβησω τις εφαρμογες του κινητου γενικα ..μου σβηνει κ τον νοβα κ με πεταει στον laucher της σαμσουνγ τι δεν κανω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Greenify παιζει περισσότερο αλλα εχω ακούσει και για clean master & viber οτι δημιουργουν το συγκεκριμένο θέμα Μηπως καποιο bt nofification? Εμενα αυτο μου την ειχε κανει τη ζημια. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Επιλεγω το nova laucher απο προεπιλεγμενες εφαρμογες κ οταν παταω να σβησω τις εφαρμογες του κινητου γενικα ..μου σβηνει κ τον νοβα κ με πεταει στον laucher της σαμσουνγ τι δεν κανω σωστα? Κάτι δε μας λες σωστά. Τι εννοείς "πατάω να σβήσω τις εφαρμογές του κινητού γενικά; " Άμα τις σβήσεις γενικά σβήνεις τον launcher... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medkostas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Έχω ένα θεματάκι με YouTube στα σχόλια δεν μου βγάζει ελληνικά αναγνωρίζει μόνο αγγλικά έχει κανεις καμία ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει το Samsung Galaxy διακόπηκε... είτε ανοίξω την συλλογή, είτε κάποια εφαρμογή...αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα, ούτε κολλάει , τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει το Samsung Galaxy διακόπηκε... είτε ανοίξω την συλλογή, είτε κάποια εφαρμογή...αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα, ούτε κολλάει , τι παίζει; Ακριβώς το ίδιο είχα πριν καμιά βδομάδα! !!Σε μένα μόνο όταν ανοίγα την συλλογή! !Έκανα μια επανεκκίνηση κ δεν μου το ξανά έβγαλε αυτό το μνμ :happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Σήμερα άξαφνα δεν μπορω να αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο βγάζει τα βελάκια στο space αλλα δεν αλλάξει γλώσσα.το εχει πάθει κάποιος άλλος διορθώνεται κάπως? Κατι εχεις ενεργοποιησει στο Accessibility. Αν το απενεργοποιησεις (ο,τι κι αν ειναι αυτο) θα επανελθει η αλλαγη γλωσσας. Αν δε θελεις να το απενεργοποιησεις θα πρεπει να αλλαξεις πληκτρολογιο. Δυστυχως δεν μπορεις να τα εχεις και τα δυο. @truckman congrats man ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει το Samsung Galaxy διακόπηκε... είτε ανοίξω την συλλογή, είτε κάποια εφαρμογή...αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα, ούτε κολλάει , τι παίζει; Κι εμενα το ιδιο κι εστρωσε με επανεκκινηση Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Κι εμενα το ιδιο κι εστρωσε με επανεκκινηση Μάλλον συνέβη σε πολλούς από εμάς. Και σε εμένα το έκανε και έστρωσε με restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει το Samsung Galaxy διακόπηκε... είτε ανοίξω την συλλογή, είτε κάποια εφαρμογή...αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα, ούτε κολλάει , τι παίζει; Μου το έκανε και σε μένα όταν άνοιγα την Συλλογή - το πρόγραμμα για τις φωτογραφίες! Έβαλα τελικά το quickpic. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Για όσους βλέπουν το μήνυμα Samsung Galaxy... Settings -> Applications -> All Apps -> Samsung Galaxy -> Clear Cache + Restart :cool: Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Για όσους βλέπουν το μήνυμα Samsung Galaxy... Settings -> Applications -> All Apps -> Samsung Galaxy -> Clear Cache + Restart :cool: Τελικά τι app είναι αυτό; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 εκανα factory reset και τζιφος!!!!! τι δι@ολο !!!! πειτε καμια ιδεα Ίσως αν ξανα περάσεις τη ρομ θα στρώσει!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts