araditsas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Για τη σαμσουνγκ μιλάμε μην μπερδεύεστε. Είναι η καλύτερη εταιρία στην καθυστέρηση απντειτ. Καθώς και στα απντειτ με προβλήματα , αν είναι να μας το δώσει βιαστικά και μετά να το αποσύρει λόγο προβλημάτων ας μην μας το δώσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το χω πει κανα δυο φορές. Στα previews δεν είδαμε και καμιά ουσιαστική αλλαγή, άλλη από τις αισθητικές. (ART/Dalvik τώρα δεν ξέρω) Οπότε αν συνυπολογίσεις ότι πολλές εφαρμογές π.χ. google maps κλπ έχουν ήδη την Λολιποπ εμφάνιση δενξέρω κατά πόσο.... ....κάποιος που έχει ένα σωστά ρυθμισμένο Νοτε 3 με ροοτ και που κάνει όλα όσα χρειάζεται να μπλέξει με νέες αναβαθμίσεις. Αν κάνω την Αναβάθμιση και χάσω όποιαδήποτε από τις λειτουργικότητες ή ευκολίες (π.χ. τις 10δες που προσέθεσα με Xposed) ή κάτι δεν δουλεύει μετά ή κάνει κανα drain την μπαταρία άντε ψάξε φτιάξτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το χω πει κανα δυο φορές. Στα previews δεν είδαμε και καμιά ουσιαστική αλλαγή, άλλη από τις αισθητικές. (ART/Dalvik τώρα δεν ξέρω) Οπότε αν συνυπολογίσεις ότι πολλές εφαρμογές π.χ. google maps κλπ έχουν ήδη την Λολιποπ εμφάνιση δενξέρω κατά πόσο.... ....κάποιος που έχει ένα σωστά ρυθμισμένο Νοτε 3 με ροοτ και που κάνει όλα όσα χρειάζεται να μπλέξει με νέες αναβαθμίσεις. Αν κάνω την Αναβάθμιση και χάσω όποιαδήποτε από τις λειτουργικότητες ή ευκολίες (π.χ. τις 10δες που προσέθεσα με Xposed) ή κάτι δεν δουλεύει μετά ή κάνει κανα drain την μπαταρία άντε ψάξε φτιάξτο. Θα συμφωνησω σε ολα ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Και εγώ θα συμφωνήσω σε όλα. Ειδικά σε εμάς άπαξ και κάνεις το update δεν ε υπάρχει και γυρισμός σε kitkat. Οπότε θέλει διπλή σκέψη για να αναβαθμίσεις. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει και xposed ακόμα στην lollipop τρέχα γύρευε. Θα πρέπει να περιμένουμε απο τους devs να "φορτώσουν" τις custom roms τους με mods που θέλουμε. Δηλαδή αντίο ευκολία. Στο nexus 7 πάντως που έχω περάσει 5.0.1 και root δεν παλεύεται χωρίς xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Και εγώ θα συμφωνήσω σε όλα. Ειδικά σε εμάς άπαξ και κάνεις το update δεν ε υπάρχει και γυρισμός σε kitkat. Οπότε θέλει διπλή σκέψη για να αναβαθμίσεις. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει και xposed ακόμα στην lollipop τρέχα γύρευε. Θα πρέπει να περιμένουμε απο τους devs να "φορτώσουν" τις custom roms τους με mods που θέλουμε. Δηλαδή αντίο ευκολία. Στο nexus 7 πάντως που έχω περάσει 5.0.1 και root δεν παλεύεται χωρίς xposed. Γιατί δεν παλεύεται? Τι είδους προβλήματα έχεις? Το καλό είναι ότι θα γνωρίζουμε περισσότερα και από την αναβάθμιση του S4. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Γιατί δεν παλεύεται? Τι είδους προβλήματα έχεις? Το καλό είναι ότι θα γνωρίζουμε περισσότερα και από την αναβάθμιση του S4. Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Απλά όπως γράφω δεν την παλεύω χωρίς xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Απλά όπως γράφω δεν την παλεύω χωρίς xposed. θα συμφωνησω και παλι ... αν δεν μπουν xposed κτλ κτλ κτλ ουτε εγω την βάζω ..... πλεον δεν αντεχω χωρις αυτα ...:lol::lol::lol: αχχχχ γερασαμε ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 θα συμφωνησω και παλι ... αν δεν μπουν xposed κτλ κτλ κτλ ουτε εγω την βάζω ..... πλεον δεν αντεχω χωρις αυτα ...:lol::lol::lol: αχχχχ γερασαμε ...:p Εκτος απο greenify χωρις τι αλλο δεν μπορεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Γιατι ειναι τοσο συμαντικο το greenify; το ειχα βάλει να το δοκιμάσω και μονο κατι ρυθμίσεις για εφαρμογες εβλεπα. Ποτε δεν καταλαβα πως λειτουργει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Γιατι ειναι τοσο συμαντικο το greenify; το ειχα βάλει να το δοκιμάσω και μονο κατι ρυθμίσεις για εφαρμογες εβλεπα. Ποτε δεν καταλαβα πως λειτουργει. Παγωνει τς εφαρμογες και δεν τρεχουν απο πισω και κατα συνεπεια δεν καταναλωνει μπαταρια.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Εκτος απο greenify χωρις τι αλλο δεν μπορεις; αυτο και μονο φτανει για την κουβεντα ....τι να λεμε ..... το πιο σημαντικο προγραμμα στην ιστορια του android για μενα ... απο εκει και περα ..παρε μια γευση για να μην τα γραφω ενα ενα ... αυτα που εχω με κοκκινα ειναι για μενα απαραίτητα ... Γιατι ειναι τοσο συμαντικο το greenify; το ειχα βάλει να το δοκιμάσω και μονο κατι ρυθμίσεις για εφαρμογες εβλεπα. Ποτε δεν καταλαβα πως λειτουργει. εχεις φουλ κοντρολ για το τι τρεχει πισω στο κινητο σου η οχι ... πχ ακομη και το facebook που ειναι θάνατος γενικως σαν εφαρμογη πλεον δεν τρωει μπαταρια .. το ανοιγεις και το κλεινεις οποτε γουσταρεις εσυ ....:) για μενα η ΝΟ1 εφαρμογη που θα πρεπει να εχουν οι παντες στο κινητο τους ... Edited December 6, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Δεν είμαι root και έχω βάλει το greenify. Αδρανοποιεί τις εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν στο παρασκήνιο και έχω δει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία όταν το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση idle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 αυτο και μονο φτανει για την κουβεντα ....τι να λεμε ..... το πιο σημαντικο προγραμμα στην ιστορια του android για μενα ... απο εκει και περα ..παρε μια γευση για να μην τα γραφω ενα ενα ... αυτα που εχω με κοκκινα ειναι για μενα απαραίτητα ... εχεις φουλ κοντρολ για το τι τρεχει πισω στο κινητο σου η οχι ... πχ ακομη και το facebook που ειναι θάνατος γενικως σαν εφαρμογη πλεον δεν τρωει μπαταρια .. το ανοιγεις και το κλεινεις οποτε γουσταρεις εσυ ....:) για μενα η ΝΟ1 εφαρμογη που θα πρεπει να εχουν οι παντες στο κινητο τους ...Φιλέ μου πίστεψε με δεν χρειάζεται τίποτα απο αυτά . Τα lollipop είναι εντελώς διαφορετικό λογισμικό ,εγώ μονο με τίς ρυθμίσεις που έκανα στον κερνελ η μπαταρία είναι σε επίπεδα crash και απο ταχύτητα άλλος πλανήτης. Εντάξει δεν δουλεύει το TB ,υπάρχει κάποιος τρόπος αλλά ίσως και οι εφαρμογές που εχεις να μην υποστηρίζονται. Αν κανεις μια δοκιμή θα με θυμηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Φιλέ μου πίστεψε με δεν χρειάζεται τίποτα απο αυτά . Τα lollipop είναι εντελώς διαφορετικό λογισμικό ,εγώ μονο με τίς ρυθμίσεις που έκανα στον κερνελ η μπαταρία είναι σε επίπεδα crash και απο ταχύτητα άλλος πλανήτης. Εντάξει δεν δουλεύει το TB ,υπάρχει κάποιος τρόπος αλλά ίσως και οι εφαρμογές που εχεις να μην υποστηρίζονται. Αν κανεις μια δοκιμή θα με θυμηθείς. Που το τρέχεις το γλυφιτζούρι, σε Note 3?:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Που το τρέχεις το γλυφιτζούρι, σε Note 3?:confused:Εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/hlte-spr-vzw-temaseks-unofficial-t2953375 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ερώτηση ρε παιδιά γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχω original sview και όταν προσπαθώ να γράψω σημείωμα με τη θήκη κλειστή (στο παραθυράκι δλδ) μου πετάει ένα μήνυμα σε μπλε παράθυρο και δε μπορώ να γράψω τίποτα. Το κλείνω με τικαρισμα σε επιλογή μην ξανά εμφανιστεί και βγαίνει συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Γιατί όταν στέλνω ένα αρχείο ήχου mp3 , που το έχω κόψει μ 'ένα πρόγραμμα, μου λέει ότι δεν υποστηρίζει αυτό τον τύπο αρχείου; το θέλω για ήχο κλήσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Γιατί όταν στέλνω ένα αρχείο ήχου mp3 , που το έχω κόψει μ 'ένα πρόγραμμα, μου λέει ότι δεν υποστηρίζει αυτό τον τύπο αρχείου; το θέλω για ήχο κλήσης.. Κατά την εγγραφή στο κινητό θα αγνοήσεις την ερώτηση ότι δεν υποστηρίζεται και θα επιλέξεις αντιγραφή όπως είναι. Παίζει κανονικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ερώτηση ρε παιδιά γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχω original sview και όταν προσπαθώ να γράψω σημείωμα με τη θήκη κλειστή (στο παραθυράκι δλδ) μου πετάει ένα μήνυμα σε μπλε παράθυρο και δε μπορώ να γράψω τίποτα. Το κλείνω με τικαρισμα σε επιλογή μην ξανά εμφανιστεί και βγαίνει συνέχεια. Έχει απαντηθεί πολλές φορές. Κοίτα λίγο πιο πίσω, εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5798787#post5798787 Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Κατά την εγγραφή στο κινητό θα αγνοήσεις την ερώτηση ότι δεν υποστηρίζεται και θα επιλέξεις αντιγραφή όπως είναι. Παίζει κανονικά. Κι όμως, όταν πάω να το κάνω προσθήκη στον ήχο, για ήχο κλήσης, δεν μπορεί να επιλεγεί και συνεχίζει να λέει ότι δεν υποστηρίζει αυτό τον τύπο αρχείου..Ούτε μπορώ να το αναπαράγω σαν αρχείο μουσικής...τα ίδια λέει..και τους δύο τύπους αρχείων, τους υποστηρίζει η συσκευή (wav, mp3 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δεν ξέρω με ποια εφαρμογή έχεις κάνει split το mp3 που λες,αλλά για να σου βγάζει τέτοιο μήνυμα στο έχει χαλάσει και γι αυτό δεν το δέχεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μα αυτό είναι το περίεργο, είχα κανονικά ένα κομμάτι, που έπαιζε και μετά από κάποια αναβάθμιση, σταμάτησε να το υποστηρίζει, όπως και όποιο άλλο περνάω στη συσκευή! Στο pc, παίζουν κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μα αυτό είναι το περίεργο, είχα κανονικά ένα κομμάτι, που έπαιζε και μετά από κάποια αναβάθμιση, σταμάτησε να το υποστηρίζει, όπως και όποιο άλλο περνάω στη συσκευή! Στο pc, παίζουν κανονικά... Για κατέβασε το media converter από το store και ξανακαντο mp3, λογικά θα το δει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Επαθα την εξης πλακα σημερα.Καποια στιγμη,θυμηθηκα να ανοιξω το κινητο,γιατι εχω ενσκηψει στο desktop και γραφω σχολια απ'τπ πρωί ,οπότε ειμαι αφηρημενος,και πατησα μεν το κουμπι ανοιγματος,αλλα μετά,το ξεχασα,και τωρα,στις 4μμ περιπου,ακουσα ενα διπλο τσιρπ,και μου εβγαλε οτι θελει φορτιση,ενω εκαιγε. Το εκλεισα λοιπον και θυμηθηκα οτι δεν ειχα βαλει τον κωδικο της ΣΙΜ ,οπότε και φαινεται οτι θα εμεινε ανοιχτη η οθονη,επειδη περιμενε να βαλω τον κωδικο;Η δεν ειναι ετσι; Ουτως ή αλλως,εγω το εκλεισα εντελως για να κρυωσει,και θα το βαλω στην ασυρματη να γεμισει,για να το παει λαου λαου.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Σ ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα γράψω για το αποτέλεσμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts