optostyle Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μολις το πηρα και το σεταρω...μια ερωτηση..στο S4 με την 4.4.2 το Gps το ονομαζε σαν "τοποθεσια".τωρα ειναι το παλιο σημα του Gps ..γιατι? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μολις το πηρα και το σεταρω...μια ερωτηση..στο S4 με την 4.4.2 το Gps το ονομαζε σαν "τοποθεσια".τωρα ειναι το παλιο σημα του Gps ..γιατι? Αυτο αλλάζει με την πιο πρόσφατη 4.4.2 μαζι με το kids mode, download booster και τις λοιπες βελτιώσεις. Προφανως δεν εχει έρθει ακομα σε σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγώ πάντως όσο το σκάλισα το σκάλισα. Έβαλα ροοτ. Έδιωξα τη σαβούρα. Το ρύθμισα. Έβαλα τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν και λειτουργούν άψογα, οπότε.......ΤΕΛΟΣ! Ούτε αναβαθμίσεις ούτε τρίχες κατσαρές. Ούτε καν στα προγράμματα. Το κινητό ξεκινά με μόνο ...875ΜΒ δεσμευμένα και πάει σφαίρα σε όλα. Μπαταρία και 2 μέρες... Να το πειράξω να το χαλάσω; Δεν νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημερα σε ολους.μια διευκρινηση αν κανω ρουτ και απλα βαλω μερικα προγραματακια απο πλαιυ στορε γραφει ο κνοξ?η μονο αν αλαξω ρομ(που δεν το εχω σκοπο) γραφει και χανω εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγώ πάντως όσο το σκάλισα το σκάλισα. Έβαλα ροοτ. Έδιωξα τη σαβούρα. Το ρύθμισα. Έβαλα τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν και λειτουργούν άψογα, οπότε.......ΤΕΛΟΣ! Ούτε αναβαθμίσεις ούτε τρίχες κατσαρές. Ούτε καν στα προγράμματα. Το κινητό ξεκινά με μόνο ...875ΜΒ δεσμευμένα και πάει σφαίρα σε όλα. Μπαταρία και 2 μέρες... Να το πειράξω να το χαλάσω; Δεν νομίζω! 875? Τι και τι έβγαλες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 875? Τι και τι έβγαλες αν επιτρέπεται; Δεν έχω κρατήσει σημειώσεις, δυστυχώς. Υπάρχουν λίστες με το τι μπορείς να βγάλεις αλλά όταν είχα αφαιρέσει παλιά κάποια απ' αυτά δεν ήταν άμοιρα προβλημάτων. http://s7.postimg.org/abojvwrqz/2014_09_25_18_44_43.jpg Και σε αυτά τα 879 είναι φορτωμένα η ultimate nav bar, firewall, call recorder κ.α. (ελπίζω να φαίνεται η εικόνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μια ερώτηση. Πως μπορώ να δω την χώρα προέλευσης του κινητού? Έκανα αυτό με το kies που υπάρχει μέσα στο φόρουμ αλλά δεν γίνεται.. Επίσης της αδερφής μου το note3 (Γερμανικό) πήρε μια αναβάθμιση (τον Ιούλιο νομίζω), που έχει κάποια features από το s5. Εμένα ακόμα τπτ. Κ τα δύο είναι με τις μαμά rom κ δεν είναι ρουταρισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Με αυτό εδώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δεν έχω κρατήσει σημειώσεις, δυστυχώς. Υπάρχουν λίστες με το τι μπορείς να βγάλεις αλλά όταν είχα αφαιρέσει παλιά κάποια απ' αυτά δεν ήταν άμοιρα προβλημάτων. Και σε αυτά τα 879 είναι φορτωμένα η ultimate nav bar, firewall, call recorder κ.α. Πως τη βρισκουμε αυτη τη σελιδα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Με αυτό εδώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=en Να σαι καλά φίλε! Σ' ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πως τη βρισκουμε αυτη τη σελιδα; Είναι ένα λογιστικό φύλλο με κόκκινες και πράσινες καταχωρήσεις από δω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862 ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ κάποια που έβγαλα απ' αυτά δεν πήγε καλά η αφαίρεση (απώλεια κάποιας λειτουργικότητας που με ενδιέφερε κλπ.) Στην πράξη δεν το χρησιμοποίησα τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 http://www.cnet.com/pictures/iphone-6-plus-vs-samsung-galaxy-note-3-pictures/ ενταξει πιστευω πως δεν ειναι full brightness το iphone αλλα η εκμεταλλευση χωρου του ειναι τραγικη.το νοτελι φαινεται κλασεις ανωτερο διπλα του. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπερα στην παρεα!νεος κατοχος...ολα μια χαρα αλλα θελω να σας ρωτησω αν το κινητο γραντζουνιεται ευκολα η κανει σημαδια αν το εχουμε χωρις θηκη;ρωταω γιατι το κινητο ειναι ηδη μεγαλο και οποια θηκη εχω βρει το κανει τεραστιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπερα στην παρεα!νεος κατοχος...ολα μια χαρα αλλα θελω να σας ρωτησω αν το κινητο γραντζουνιεται ευκολα η κανει σημαδια αν το εχουμε χωρις θηκη;ρωταω γιατι το κινητο ειναι ηδη μεγαλο και οποια θηκη εχω βρει το κανει τεραστιο.... Θέλει την απαραίτητη προσοχή εδώ οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως χαράσεται κτλ Εγώ το έχω από την πρώτη μέρα που έχει κυκλοφορήσει με θήκη που δεν καλύπτει την οθόνη χωρίς μεμβράνη χωρίς τίποτα και είναι σαν καινούργιο. Αλλά είπα θέλει και την απαραίτητη προσοχή το βάζω στο τσαντάκι μόνο του στην θήκη και όχι με ψιλά κλειδιά κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μπορείς να πάρεις μια τέτοια θήκη.. Δεν το κάνει κ πολύ μεγάλο. Εγώ τέτοια έχω πέρα τη ζελατίνα που φοράω. http://www.ebay.com/itm/PU-Leather-Pull-Cord-TAB-Pouch-Case-Cover-Wallet-Bag-For-Samsung-Galaxy-Note-2-3-/141407430324?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20ec8a26b4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μπορείς να βάλεις μια S View. Δεν το προστατεύει από πτώσεις αλλά δεν το μεγαλώνει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μπορείς να βάλεις μια S View. Δεν το προστατεύει από πτώσεις αλλά δεν το μεγαλώνει καθόλου. Με sview δεν έχει και την καλύτερη προστασία για πτώσεις αφού το πέφτοντας να ανοίξει η θήκη είναι το πιο πιθανό. Συμφωνώ ότι είναι πανέμορφη ότι είναι πολύ λεπτή και δεν δίνει έξτρα όγκο αλλά ως εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οποτε αν θελω να το εχω χωρις θηκη θελει προσοχη....αν και για την οθονη δεν με νοιαζει του εχω βαλει γυαλι για προστασια....σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Βαζω αρχειο mkv και μου λεει δεν υποστηριζετε το codec του ηχου..φταιει ο player του κινητου η κατι αλλο?με το S4 επαιζε.να βαλω αλλον player? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 εφτασε επιτελους το τηλεφωνο...ειμαι πολυ ταλαιπωριμενη. λοιπον περιμενω να πεσει 10% η μπαταρια και το φορτιζω 8ωρο? εχει 7 ημερες doa,τι πρεπει να τσεκαρω? και κατι αλλο,οταν παω στα μηνυματα δεν εχει γραμματα εχει ενα διαγραμα η κατι τετοιο που μονο με το χερι μ πορω να γραψω..... ουτε ρυθμισεις μηνυματων.. δυσκολη η μεταβαση απο sony σε samsung Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Με sview δεν έχει και την καλύτερη προστασία για πτώσεις αφού το πέφτοντας να ανοίξει η θήκη είναι το πιο πιθανό. Συμφωνώ ότι είναι πανέμορφη ότι είναι πολύ λεπτή και δεν δίνει έξτρα όγκο αλλά ως εκεί.Έχει κάνα δύο εβδομάδες που έβγαλα την θήκη και άφησα μόνο το γυαλάκι. Η αίσθηση που σου δίνει το τηλέφωνο είναι απίστευτη την είχα ξεχάσει. Πήρα αυτή την απόφαση γιατί τώρα που χειμώνιασε το βάζω μόνο του στο μπουφάν και είναι εντάξει. Το χαίρομαι περισσότερο ετσι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) #Raven Πατα ακριβως αριστερα απο κει που αλλαζεις γλωσσα για να φυγει αυτο και να βγει το πληκτρολογιο Edited September 26, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ρε παιδιά μας δουλεύουν;;; Δίνουν την 4.4.4 στα γερμανικά S3 πρώτα απο S4/Note 3/S5;;; https://www.dropbox.com/sc/hu0w7a4pgqww7jw/AAA2w1SJwMGJfc7nEd6HEeFga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 εφτασε επιτελους το τηλεφωνο...ειμαι πολυ ταλαιπωριμενη. λοιπον περιμενω να πεσει 10% η μπαταρια και το φορτιζω 8ωρο? εχει 7 ημερες doa,τι πρεπει να τσεκαρω? και κατι αλλο,οταν παω στα μηνυματα δεν εχει γραμματα εχει ενα διαγραμα η κατι τετοιο που μονο με το χερι μ πορω να γραψω..... ουτε ρυθμισεις μηνυματων.. δυσκολη η μεταβαση απο sony σε samsung Καλός μας ήρθες. Δουλεψετο και αν έχεις κάποιο πρόβλημα θα το δεις δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξεις. Δες φώτο αν ζεσταίνεται υπερβολικά στο ακουστικό μετά από πολύ χρήση και τέτοια προσοχή είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται μην τρομάξει. Έχει κάνα δύο εβδομάδες που έβγαλα την θήκη και άφησα μόνο το γυαλάκι. Η αίσθηση που σου δίνει το τηλέφωνο είναι απίστευτη την είχα ξεχάσει. Πήρα αυτή την απόφαση γιατί τώρα που χειμώνιασε το βάζω μόνο του στο μπουφάν και είναι εντάξει. Το χαίρομαι περισσότερο ετσι:D Ναι εννοείτε το κινητό χωρίς θήκη και χωρίς μεμβράνη είναι όλα τα λεφτά. Θα έκανα μια σύγκριση πως είναι σαν το σεξ χωρίς προφυλακτικό έχει άλλη αίσθηση με κίνδυνο το ανεπιθύμητο παιδί - πέσιμο χαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ευχαριστω πολυ.παντως ειναι πολυ καλο τηλεφωνο. τι σας λεω τωρα:) Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts