Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις το πηρα και το σεταρω...μια ερωτηση..στο S4 με την 4.4.2 το Gps το ονομαζε σαν "τοποθεσια".τωρα ειναι το παλιο σημα του Gps ..γιατι?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Μολις το πηρα και το σεταρω...μια ερωτηση..στο S4 με την 4.4.2 το Gps το ονομαζε σαν "τοποθεσια".τωρα ειναι το παλιο σημα του Gps ..γιατι?

Αυτο αλλάζει με την πιο πρόσφατη 4.4.2 μαζι με το kids mode, download booster και τις λοιπες βελτιώσεις. Προφανως δεν εχει έρθει ακομα σε σενα.

Εγώ πάντως όσο το σκάλισα το σκάλισα.

Έβαλα ροοτ. Έδιωξα τη σαβούρα. Το ρύθμισα. Έβαλα τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν και λειτουργούν άψογα, οπότε.......ΤΕΛΟΣ!

Ούτε αναβαθμίσεις ούτε τρίχες κατσαρές. Ούτε καν στα προγράμματα.

Το κινητό ξεκινά με μόνο ...875ΜΒ δεσμευμένα και πάει σφαίρα σε όλα. Μπαταρία και 2 μέρες...

Να το πειράξω να το χαλάσω; Δεν νομίζω!

Καλημερα σε ολους.μια διευκρινηση αν κανω ρουτ και απλα βαλω μερικα προγραματακια απο πλαιυ στορε γραφει ο κνοξ?η μονο αν αλαξω ρομ(που δεν το εχω σκοπο) γραφει και χανω εγγυηση;

Εγώ πάντως όσο το σκάλισα το σκάλισα.

Έβαλα ροοτ. Έδιωξα τη σαβούρα. Το ρύθμισα. Έβαλα τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν και λειτουργούν άψογα, οπότε.......ΤΕΛΟΣ!

Ούτε αναβαθμίσεις ούτε τρίχες κατσαρές. Ούτε καν στα προγράμματα.

Το κινητό ξεκινά με μόνο ...875ΜΒ δεσμευμένα και πάει σφαίρα σε όλα. Μπαταρία και 2 μέρες...

Να το πειράξω να το χαλάσω; Δεν νομίζω!

875? Τι και τι έβγαλες αν επιτρέπεται;

875? Τι και τι έβγαλες αν επιτρέπεται;

Δεν έχω κρατήσει σημειώσεις, δυστυχώς.

Υπάρχουν λίστες με το τι μπορείς να βγάλεις αλλά όταν είχα αφαιρέσει παλιά κάποια απ' αυτά δεν ήταν άμοιρα προβλημάτων.

http://s7.postimg.org/abojvwrqz/2014_09_25_18_44_43.jpg

Και σε αυτά τα 879 είναι φορτωμένα η ultimate nav bar, firewall, call recorder κ.α.

(ελπίζω να φαίνεται η εικόνα)

Μια ερώτηση. Πως μπορώ να δω την χώρα προέλευσης του κινητού? Έκανα αυτό με το kies που υπάρχει μέσα στο φόρουμ αλλά δεν γίνεται.. Επίσης της αδερφής μου το note3 (Γερμανικό) πήρε μια αναβάθμιση (τον Ιούλιο νομίζω), που έχει κάποια features από το s5. Εμένα ακόμα τπτ. Κ τα δύο είναι με τις μαμά rom κ δεν είναι ρουταρισμένα.

Δεν έχω κρατήσει σημειώσεις, δυστυχώς.

Υπάρχουν λίστες με το τι μπορείς να βγάλεις αλλά όταν είχα αφαιρέσει παλιά κάποια απ' αυτά δεν ήταν άμοιρα προβλημάτων.

Και σε αυτά τα 879 είναι φορτωμένα η ultimate nav bar, firewall, call recorder κ.α.

Πως τη βρισκουμε αυτη τη σελιδα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Να σαι καλά φίλε! Σ' ευχαριστώ πολύ!

Πως τη βρισκουμε αυτη τη σελιδα;

Είναι ένα λογιστικό φύλλο με κόκκινες και πράσινες καταχωρήσεις από δω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ κάποια που έβγαλα απ' αυτά δεν πήγε καλά η αφαίρεση (απώλεια κάποιας λειτουργικότητας που με ενδιέφερε κλπ.)

Στην πράξη δεν το χρησιμοποίησα τόσο.

http://www.cnet.com/pictures/iphone-6-plus-vs-samsung-galaxy-note-3-pictures/ ενταξει πιστευω πως δεν ειναι full brightness το iphone αλλα η εκμεταλλευση χωρου του ειναι τραγικη.το νοτελι φαινεται κλασεις ανωτερο διπλα του. :rolleyes:

Καλησπερα στην παρεα!νεος κατοχος...ολα μια χαρα αλλα θελω να σας ρωτησω αν το κινητο γραντζουνιεται ευκολα η κανει σημαδια αν το εχουμε χωρις θηκη;ρωταω γιατι το κινητο ειναι ηδη μεγαλο και οποια θηκη εχω βρει το κανει τεραστιο....

Καλησπερα στην παρεα!νεος κατοχος...ολα μια χαρα αλλα θελω να σας ρωτησω αν το κινητο γραντζουνιεται ευκολα η κανει σημαδια αν το εχουμε χωρις θηκη;ρωταω γιατι το κινητο ειναι ηδη μεγαλο και οποια θηκη εχω βρει το κανει τεραστιο....

Θέλει την απαραίτητη προσοχή εδώ οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως χαράσεται κτλ

Εγώ το έχω από την πρώτη μέρα που έχει κυκλοφορήσει με θήκη που δεν καλύπτει την οθόνη χωρίς μεμβράνη χωρίς τίποτα και είναι σαν καινούργιο.

Αλλά είπα θέλει και την απαραίτητη προσοχή το βάζω στο τσαντάκι μόνο του στην θήκη και όχι με ψιλά κλειδιά κτλ

Μπορείς να πάρεις μια τέτοια θήκη.. Δεν το κάνει κ πολύ μεγάλο. Εγώ τέτοια έχω πέρα τη ζελατίνα που φοράω.

http://www.ebay.com/itm/PU-Leather-Pull-Cord-TAB-Pouch-Case-Cover-Wallet-Bag-For-Samsung-Galaxy-Note-2-3-/141407430324?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20ec8a26b4

Μπορείς να βάλεις μια S View. Δεν το προστατεύει από πτώσεις αλλά δεν το μεγαλώνει καθόλου.

Με sview δεν έχει και την καλύτερη προστασία για πτώσεις αφού το πέφτοντας να ανοίξει η θήκη είναι το πιο πιθανό.

Συμφωνώ ότι είναι πανέμορφη ότι είναι πολύ λεπτή και δεν δίνει έξτρα όγκο αλλά ως εκεί.

Οποτε αν θελω να το εχω χωρις θηκη θελει προσοχη....αν και για την οθονη δεν με νοιαζει του εχω βαλει γυαλι για προστασια....σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!!

Βαζω αρχειο mkv και μου λεει δεν υποστηριζετε το codec του ηχου..φταιει ο player του κινητου η κατι αλλο?με το S4 επαιζε.να βαλω αλλον player?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

εφτασε επιτελους το τηλεφωνο...ειμαι πολυ ταλαιπωριμενη. λοιπον περιμενω να πεσει 10% η μπαταρια και το φορτιζω 8ωρο? εχει 7 ημερες doa,τι πρεπει να τσεκαρω? και κατι αλλο,οταν παω στα μηνυματα δεν εχει γραμματα εχει ενα διαγραμα η κατι τετοιο που μονο με το χερι μ πορω να γραψω..... ουτε ρυθμισεις μηνυματων.. δυσκολη η μεταβαση απο sony σε samsung
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Με sview δεν έχει και την καλύτερη προστασία για πτώσεις αφού το πέφτοντας να ανοίξει η θήκη είναι το πιο πιθανό.

Συμφωνώ ότι είναι πανέμορφη ότι είναι πολύ λεπτή και δεν δίνει έξτρα όγκο αλλά ως εκεί.

Έχει κάνα δύο εβδομάδες που έβγαλα την θήκη και άφησα μόνο το γυαλάκι.

Η αίσθηση που σου δίνει το τηλέφωνο είναι απίστευτη την είχα ξεχάσει.

Πήρα αυτή την απόφαση γιατί τώρα που χειμώνιασε το βάζω μόνο του στο μπουφάν και είναι εντάξει.

Το χαίρομαι περισσότερο ετσι:D

#Raven Πατα ακριβως αριστερα απο κει που αλλαζεις γλωσσα για να φυγει αυτο και να βγει το πληκτρολογιο Edited by optostyle

Σταθερο FTTH 200Mbps

Ρε παιδιά μας δουλεύουν;;; Δίνουν την 4.4.4 στα γερμανικά S3 πρώτα απο S4/Note 3/S5;;; https://www.dropbox.com/sc/hu0w7a4pgqww7jw/AAA2w1SJwMGJfc7nEd6HEeFga

εφτασε επιτελους το τηλεφωνο...ειμαι πολυ ταλαιπωριμενη. λοιπον περιμενω να πεσει 10% η μπαταρια και το φορτιζω 8ωρο? εχει 7 ημερες doa,τι πρεπει να τσεκαρω? και κατι αλλο,οταν παω στα μηνυματα δεν εχει γραμματα εχει ενα διαγραμα η κατι τετοιο που μονο με το χερι μ πορω να γραψω..... ουτε ρυθμισεις μηνυματων.. δυσκολη η μεταβαση απο sony σε samsung

Καλός μας ήρθες.

Δουλεψετο και αν έχεις κάποιο πρόβλημα θα το δεις δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξεις. Δες φώτο αν ζεσταίνεται υπερβολικά στο ακουστικό μετά από πολύ χρήση και τέτοια προσοχή είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται μην τρομάξει.

Έχει κάνα δύο εβδομάδες που έβγαλα την θήκη και άφησα μόνο το γυαλάκι.

Η αίσθηση που σου δίνει το τηλέφωνο είναι απίστευτη την είχα ξεχάσει.

Πήρα αυτή την απόφαση γιατί τώρα που χειμώνιασε το βάζω μόνο του στο μπουφάν και είναι εντάξει.

Το χαίρομαι περισσότερο ετσι:D

Ναι εννοείτε το κινητό χωρίς θήκη και χωρίς μεμβράνη είναι όλα τα λεφτά.

Θα έκανα μια σύγκριση πως είναι σαν το σεξ χωρίς προφυλακτικό έχει άλλη αίσθηση με κίνδυνο το ανεπιθύμητο παιδί - πέσιμο χαχαχαχ

ευχαριστω πολυ.παντως ειναι πολυ καλο τηλεφωνο. τι σας λεω τωρα:)
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)