hic_et_nunc Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το ψήνω να αλλάξω από nexus 5. Android l θα παίξει για το note 3? Αν όχι είσαι σημαντικό μείον για εμένα Εννοειται οτ θα παρει L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλημέρα. Έχει κανείς Note από Σλοβακία? Από OTA δεν μου βγάζει ακόμα διαθέσιμες ενημερώσεις και στο sammobile δεν βρίσκω καν ποια είναι η τελευταία σλοβακικη Rom. [ATTACH]49363[/ATTACH] [ATTACH]49364[/ATTACH] Edit: να τονίσω ότι είναι μαμά, χωρίς root. Κανείς δεν είναι με Note Σλοβακίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Δεν μου δούλευε το πενάκι όταν πάταγα το κουμπί και χρειάστηκε να κάνω δυο φορές επαναφορά για να δουλέψει. Όχι όταν το έβγαζα από η θήκη του, τότε δούλευε, αν ήθελα μετά να το δουλέψω , τότε έβγαζε το μενού. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό? Μου έχει τύχει και εμένα καμια δυό φορές, πιθανώς να ευθύνεται το flashάρισμα κάποιου kernel. Στην πράξη απενεργοποιείται η επιλογή ρυθμίσεις --> εργαλεία--> εντολή χωρίς επαφή και πρέπει να την ενεργοποιήσεις πάλι σύρωντας τον διακόπτη. Αν σου ξανατύχει κατά 90% θα φταίει αυτό και θα αποφύγεις την επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μου έχει τύχει και εμένα καμια δυό φορές, πιθανώς να ευθύνεται το flashάρισμα κάποιου kernel. Στην πράξη απενεργοποιείται η επιλογή ρυθμίσεις --> εργαλεία--> εντολή χωρίς επαφή και πρέπει να την ενεργοποιήσεις πάλι σύρωντας τον διακόπτη. Αν σου ξανατύχει κατά 90% θα φταίει αυτό και θα αποφύγεις την επαναφορά. Πωω, ούτε σκέφτηκα να το κοιτάξω αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ειναι η δευτερη φορα σημερα,που στελνεις 60 ειδοποιησεις για το ενα ποστ που εχεις στειλει τελικα. Τι συμβαινει; δεν ξερω.δεν μου εχει ξανατυχει. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ισχύει και στα μαμά και στα rooted; Το δικό μου είναι μαμά. Αν το έχεις root υπάρχει λύση έτσι και αλλιώς. Να συμπληρώσω ότι nexus 5 φίλου μου έχασε και αυτό πριν μια εβδομάδα τους κωδικούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλημέρα! Μπορώ να πάρω ίντερνετ από τον υπολογιστή μου στο νοτελι μου? Αν ναι, πώς? παιδιά, καμία απάντηση για να ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τι εννοείς ακριβώς; τι ίντερνετ έχει ο υπολογιστής που δεν έχει το Note? Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro123 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μία νέα αναβάθμιση λογισμικού 193,78 MB. To Κινητό πρέπει να είναι Βέλγικο η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και σίγουρος για αυτό. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο τρέχον λογισμικό που έχω, πέραν απο πάρα πολύ μικρά λαγκαρισματάκια όταν το πολυ ζορίζω και είναι σχεδόν μη παρατηρήσημα. Αξίζει να πάω σε αναβάθμιση ή απλά να την αγνοήσω; Και αν είναι να την αγνοήσω πώς τα καταφέρνω αφού από την στιγμή που την κατέβασε και είναι στο σημείο να την εγκαταστήσει το μόνο που λέει είναι υπενθύμιση μετά απο 3 ώρες το ανώτερο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μία νέα αναβάθμιση λογισμικού 193,78 MB. To Κινητό πρέπει να είναι Βέλγικο η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και σίγουρος για αυτό. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο τρέχον λογισμικό που έχω, πέραν απο πάρα πολύ μικρά λαγκαρισματάκια όταν το πολυ ζορίζω και είναι σχεδόν μη παρατηρήσημα. Αξίζει να πάω σε αναβάθμιση ή απλά να την αγνοήσω; Και αν είναι να την αγνοήσω πώς τα καταφέρνω αφού από την στιγμή που την κατέβασε και είναι στο σημείο να την εγκαταστήσει το μόνο που λέει είναι υπενθύμιση μετά απο 3 ώρες το ανώτερο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!έχω την εντύπωση ότι με το τελευταίο update επανέρχεται το θέμα με την κάρτα μνήμης. Μην βιαστείς ας σου πει κάποιος που την έχει κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 έχω την εντύπωση ότι με το τελευταίο update επανέρχεται το θέμα με την κάρτα μνήμης. Μην βιαστείς ας σου πει κάποιος που την έχει κάνει. Ναι οντως, μέσα σε αυτό το update είναι και η καινούρια άδεια της Google για πρόσβαση στην εξωτερική κάρτα τρίτων εφαρμογών με την όποια καμία τρίτη εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση πλέον στην εξωτερική κάρτα μνήμης (προς το παρόν τουλάχιστον).Προσωπικά το ρουταρα μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο και έλυσα το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα όμως το κινητό μετά το update τρέχει σαφώς καλύτερα, έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης, έχει βελτιώσεις σε σημεία όπως bt,gps κλπ, έχει γίνει πραγματικό ΑΛΜΑ στην αυτονομία της συσκευής και κάποιες μικρες προσθήκες-διορθώσεις στο ui. Προσωπικά την συγκεκριμένη αναβάθμιση την προτείνω με κλειστά μάτια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ναι οντως, μέσα σε αυτό το update είναι και η καινούρια άδεια της Google για πρόσβαση στην εξωτερική κάρτα τρίτων εφαρμογών με την όποια καμία τρίτη εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση πλέον στην εξωτερική κάρτα μνήμης (προς το παρόν τουλάχιστον).Προσωπικά το ρουταρα μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο και έλυσα το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα όμως το κινητό μετά το update τρέχει σαφώς καλύτερα, έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης, έχει βελτιώσεις σε σημεία όπως bt,gps κλπ, έχει γίνει πραγματικό ΑΛΜΑ στην αυτονομία της συσκευής και κάποιες μικρες προσθήκες-διορθώσεις στο ui. Προσωπικά την συγκεκριμένη αναβάθμιση την προτείνω με κλειστά μάτια. To ρουταρες μετα την εγκατασταση του update? Ολα καλα? Κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 To ρουταρες μετα την εγκατασταση του update? Ολα καλα? Κανενα προβλημα? Ναι,μετά το update.Εύκολη διαδικασία και όλα 0x0 :cool: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ναι,μετά το update.Εύκολη διαδικασία και όλα 0x0 :cool: Σ ευχαριστω. Mε towelroot? Ή με καποιον αλλο οδηγο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Σ ευχαριστω. Mε towelroot? Ή με καποιον αλλο οδηγο?? Με αυτόν τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2840150 αλλά να μην συνεχίσουμε για ρουτ σε αυτό το νήμα,είτε στις τροποποιήσεις είτε με πμ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Με αυτόν τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2840150 αλλά να μην συνεχίσουμε για ρουτ σε αυτό το νήμα,είτε στις τροποποιήσεις είτε με πμ Σ ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Στο βίντεο, όταν τραβάω πρόσωπα μου χάνει την εστίαση και νεταρει συχνά. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να ξετικαρω μήπως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Επειδή δουλεύω τον υπολογιστή μου στην αυλή και δεν φτάνει το σήμα μέχρι εκει, έχω μια κεραία και έλεγα πως γίνεται να δώσω και στο νοτελι ίντερνετ από τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλησπέρα παιδια, στο galaxy 2 του αδερφου μου ειχα παρει για tv out ενα MHL cable . Δοκιμασα να το συνδεσω στο note 3 μου αλλα δεν δουλευει, κανει το συγκεκριμενο καλωδιο ή πρεπει να παρω καποιο αλλο? Σε μια αναζήτηση σε ξενα site που έκανα κάνουν αναφορές για MHL 2.0 Που πρεπει φυσιολογικα να ειναι ποιο καινούργιο απο αυτο που ειχαμε στο S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για βοηθάτε λίγο. Στο snote ορισα ένα πρότυπο την πρώτη φορά που το άνοιξα και τωρα δεν μπορώ να το αλλάξω. Επίσης δεν πιάνει όλη την οθόνη η σημείωση και πρέπει κάθε φορά να κάνω tap to zoom για να το μεγενθυνω στο 200% . Καμία ιδέα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που ήθελα ψάχνοντας, οπότε θέτω εδώ την ερώτησή μου, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες παρατήρησα ξαφνικές επανεκκινήσεις του κινητού, χωρίς να κάνω κάτι εγώ, υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει κάποια εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει η κάποια ρύθμιση που έχω κάνει?. Εχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από άλλο χρήστη πρόσφατα? Είμαι με μαμά ρομ και ρουτ( towelroot), "ελληνικό" made in vietnam κλπ,σε δίκτυο wind, με apex launcher, με πολλές εφαρμογές από play store κυρίως Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που περνει φουλ backup παιχνιδι+data απο stock κινητο σε ενα αλλο stock κινητο? θελω να κανω παιξω το ιδιο παιχνιδι σε αλλο κινητο χωρις να χασω τις πιστες που εχω περασει!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Δες το Helium - App Sync and Backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ξαναρώτησα, αλλά μόνο εμφανίστηκαν 1-2 ακόμα με το ίδιο θέμα... Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου πετάει στο άκυρο "Chrome διακόπηκε" για παράδειγμα, χωρίς να τον έχω ανοίξει ποτέ... Μπορεί να πάω να ανοίξω μια εφαρμογή και μου το πετάει εκείνη τη στιγμή ότι διακόπηκε... ΤΙ ΠΑΙΖΕΙΙΙ??? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εμένα τώρα τελευταία, μου βγάζει ειδοποιήσεις για ενημερώσεις του Galaxy apps, χωρίς να υπάρχουν..το ξαναρώτησα, απλά δεν πήρα απάντηση..το ίδιο και για το Galaxy apps του knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts