konstantinos7 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ας φτιάξουν πρώτα το bug με τους κωδικούς δικτύων που χάνονται συνέχεια και βλέπουμε για αναβαθμίσεις.:):X Μα αυτό προσπαθούν να κάνουν... Πώς θα διορθώσεις εσύ κάποιο πρόβλημα χωρίς αναβάθμιση? Γι αυτό και βγήκε η 4.4.4 τρεις βδομάδες μόλις μετά την 4.4.3. Το θέμα είναι ότι κοιτάνε από τη Google μόνο τα δικά τους τα nexus... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μα αυτό προσπαθούν να κάνουν... Πώς θα διορθώσεις εσύ κάποιο πρόβλημα χωρίς αναβάθμιση? Γι αυτό και βγήκε η 4.4.4 τρεις βδομάδες μόλις μετά την 4.4.3. Το θέμα είναι ότι κοιτάνε από τη Google μόνο τα δικά τους τα nexus... Τα nexus δεν έχουν τέτοια χοντρά bugs. Αυτό είναι θέμα της Samsung . Εδώ και τρεις μήνες οι περισσότερες Ρομ χάνουν τους κωδικούς τους και ουδέν έχει γίνει. Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο αλλά ένα χοντρό bug να μην διορθώνεται εδώ και τρεις μήνες νομίζω δείχνει κακό χαρακτήρα για την παντοδύναμη Samsung. Και δεν είναι το μόνο. Βλέπεις στις Ρομ του s5 να επαναλαμβάνονται bugs που έχει και το Νοτε 3. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Για την εγγύηση ,τι σου είπαν στη Samsung ; Δεν ρώτησα καθόλου, να σου πω την αλήθεια, γιατί η συσκευή είναι άριστη, δεν είχε τίποτα..!!! Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Αμαν και πως εκανα να παρω το Samsung galaxy note 3...Και ακομα δεν το πηρα μου βγαλε θεμα..Καθως το καθαριζα στο γραφειο μου κατω απο την λαμπα,ειδα κατι μαυρες κουκιδες στην οθονη.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν βρωμια-σκονη αλλα τελικα δεν ειναι.Φαινονται υπο γωνια κατω απο εντονο φως και δεν επηρρεαζουν τη χρηση της συσκευης(δεν φαινονται καθολου οταν ειναι αναμμενη η οθονη).Διαβαζοντας σε φορουμ ανακαλυψα οτι οι amoled βγαζουν πολλα τετοια.Εχει 3 μερες που εχω το κινητο.Θεωρειται ελλατωματικο το προιον,να ζητησω αλλη συσκευη?Δεν εχω βαλει screen protector (η πλακα ειναι οτι το καθαριζα για να του βαλω μεχρι που ειδα τις μαυρες κουκκιδες).Αυριο θα παω ουτως η αλλως σε εξουσιοδοτημενο σερβις να ρωτησω,αλλα θα εκτιμουσα την αποψη καποιου γνωστη.Το κινητο με κατενθουσιασε και με αυτο το γεγονος ξενερωσα! Ακριβώς τι ίδιο πρόβλημα έχει και το δικό μου ενώ σε άλλα 2 note 3 συναδέλφων που έχω δει δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Αν πας στο service κάνε τον κόπο να ενημερώσεις για το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvbill Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Πήγα στο service και μου είπαν ότι πρώτη φορά βλέπουν κάτι τέτοιο. Θα με ενημερώσουν από Δευτέρα αν είναι ελαττωματικό η όχι και θα ενημερώσω και εδώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τα nexus δεν έχουν τέτοια χοντρά bugs. Αυτό είναι θέμα της Samsung . Εδώ και τρεις μήνες οι περισσότερες Ρομ χάνουν τους κωδικούς τους και ουδέν έχει γίνει. Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο αλλά ένα χοντρό bug να μην διορθώνεται εδώ και τρεις μήνες νομίζω δείχνει κακό χαρακτήρα για την παντοδύναμη Samsung. Και δεν είναι το μόνο. Βλέπεις στις Ρομ του s5 να επαναλαμβάνονται bugs που έχει και το Νοτε 3. To Γαλλικο δικο μου,ευτυχως,δεν εχει τετοιο προβλημα.Αληθεια,εχει βρεθει αν εχει "προτιμησεις" το bug αυτο σε καποιες ρομ; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Πήγα στο service και μου είπαν ότι πρώτη φορά βλέπουν κάτι τέτοιο. Θα με ενημερώσουν από Δευτέρα αν είναι ελαττωματικό η όχι και θα ενημερώσω και εδώ!!Μαλον τρελα σου πουλαγαν,ειναι παλιο αυτο το προβλημα στις amoled της samsung To Γαλλικο δικο μου,ευτυχως,δεν εχει τετοιο προβλημα.Αληθεια,εχει βρεθει αν εχει "προτιμησεις" το bug αυτο σε καποιες ρομ; Σιγουρα κατι το προκαλει.Και του αδερφου μου γαλλικο και εχει βαρεθει να χανει τους κωδικους ενω αντιθετα του γιου μου,γερμανικο,δεν τους εχει χασει ποτε.Δεν ειναι ομως θεμα region της ρομ. Εγω εχω την.εξης απορια: εκει στην samsung δεν εχει κανενας τους note 3?? Δηλαδη τα προβληματα (γιατι ειναι κι αλλα και οχι μονο οι κωδικοι των wifi),τα βκεπουν μονο οι χρηστες του myphone?? (και οχι μονο φυσικα). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εγω εχω την.εξης απορια: εκει στην samsung δεν εχει κανενας τους note 3?? Δηλαδη τα προβληματα (γιατι ειναι κι αλλα και οχι μονο οι κωδικοι των wifi),τα βκεπουν μονο οι χρηστες του myphone?? (και οχι μονο φυσικα).Όπως το είπες μόνο στο myfhone ασχολούμαστε με αυτό, στο xda είναι όλοι root:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Κι εγώ σε λίγες μέρες θα κλείσω 2 μήνες με ουγγρικό και δεν έχω θέμα με τους κωδικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 καλησπερα παιδια,πηρε ενας φιλος ενα αψογο μτχ νοτε 3<ζηλεψε απο εμενα,χαχα>το λοιπον το κινητο ζεματαει,χειροτερα κ απο το σ4 μου περιση τον απριλιο:)τι μπορει να φταει??εννοειτε πως οταν τπ πηραμε καναμε hard reset και τα λοιπα..οι απορια μου τωρα τις πρωτες 2μερες δεν παρατηρησε κατι,αλλα πλεον ειναι αφοριτο με δεκα λεπτα στο ιντερνετ να διαβασεις μια σελιδα ζεματαει<αν χτυπιση τηλ δεν μπορεις να το ακουμπησεις το ακουστηκο,ειναι γερμανικο το τηλεφωνο,στοκ 4.4.2,εγω εχω ρουμανικο απο το φεβρουαριο κ ποτε δεν ειχα προβλημα και κατω απο πολυ ζορι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όπως το είπες μόνο στο myfhone ασχολούμαστε με αυτό, στο xda είναι όλοι root:lol: Παλιά γινόμασταν ρουτ για να αγοράσουμε καμμια εφαρμογή .Τώρα για να μην χάνουμε τους κωδικούς μας. Η ζωή μας κύκλους κάνει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 καλησπερα παιδια,πηρε ενας φιλος ενα αψογο μτχ νοτε 3<ζηλεψε απο εμενα,χαχα>το λοιπον το κινητο ζεματαει,χειροτερα κ απο το σ4 μου περιση τον απριλιο:)τι μπορει να φταει??εννοειτε πως οταν τπ πηραμε καναμε hard reset και τα λοιπα..οι απορια μου τωρα τις πρωτες 2μερες δεν παρατηρησε κατι,αλλα πλεον ειναι αφοριτο με δεκα λεπτα στο ιντερνετ να διαβασεις μια σελιδα ζεματαει<αν χτυπιση τηλ δεν μπορεις να το ακουμπησεις το ακουστηκο,ειναι γερμανικο το τηλεφωνο,στοκ 4.4.2,εγω εχω ρουμανικο απο το φεβρουαριο κ ποτε δεν ειχα προβλημα και κατω απο πολυ ζορι. Αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα να το πάει στο service ή επιστροφή στο μαγαζί όπου αγοράστηκε αν ακόμα υπάρχει DOA . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει το κινητό μου για που ηταν; έχει 2 διαφορετικά και δεν ξέρω ποιο είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει το κινητό μου για που ηταν; έχει 2 διαφορετικά και δεν ξέρω ποιο είναι. αγγλικο ειναι φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει το κινητό μου για που ηταν; έχει 2 διαφορετικά και δεν ξέρω ποιο είναι. Αγγλικο ειναι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ευχαριστώ. :) Γενικά όλο αυτό το καιρό δεν έχω ακούσει για κάποιο πρόβλημα αγγλικής συσκευής εκτός από το wifi που το κάνουν όλες. Εμένα σε 3 εβδομάδες 4 φορές. Αλλά ευτυχώς με το titanium back up τα περνάω κατευθείαν πάλι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 καλησπερα παιδια,πηρε ενας φιλος ενα αψογο μτχ νοτε 3<ζηλεψε απο εμενα,χαχα>το λοιπον το κινητο ζεματαει,χειροτερα κ απο το σ4 μου περιση τον απριλιο:)τι μπορει να φταει??εννοειτε πως οταν τπ πηραμε καναμε hard reset και τα λοιπα..οι απορια μου τωρα τις πρωτες 2μερες δεν παρατηρησε κατι,αλλα πλεον ειναι αφοριτο με δεκα λεπτα στο ιντερνετ να διαβασεις μια σελιδα ζεματαει<αν χτυπιση τηλ δεν μπορεις να το ακουμπησεις το ακουστηκο,ειναι γερμανικο το τηλεφωνο,στοκ 4.4.2,εγω εχω ρουμανικο απο το φεβρουαριο κ ποτε δεν ειχα προβλημα και κατω απο πολυ ζορι. το πρόβλημα αυτό υπήρχε σε κάποιους όταν κυκλοφόρησε το κινητό και το άλλαζαν με εγγύηση. Παλιά γινόμασταν ρουτ για να αγοράσουμε καμμια εφαρμογή .Τώρα για να μην χάνουμε τους κωδικούς μας. Η ζωή μας κύκλους κάνει. ποτέ δεν κάναμε ρουτ για να αγοράσουμε εφαρμογές δεν στέκει αυτό . δεν έχετε κουραστεί να το λέτε και να το ξαβαλετε για αυτό το μπαγκ εγώ βαρέθηκα να το διαβάζω σέβομαι το πρόβλημα αλλά εδώ δεν λύσετε στείλτε όλοι από ένα μειλ στην σαμσουνγκ όχι την ελληνική μπας και ακουστεί με το να λέτε εδώ κάθε μέρα και 2-3 φορές την εβδομάδα μόνο κουραστικό γίνετε οι τελευταίες 10 - 20 σελίδες έχουν να κάνουν με αυτό... το λέω πολύ φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 :):)το πρόβλημα αυτό υπήρχε σε κάποιους όταν κυκλοφόρησε το κινητό και το άλλαζαν με εγγύηση. ποτέ δεν κάναμε ρουτ για να αγοράσουμε εφαρμογές δεν στέκει αυτό . δεν έχετε κουραστεί να το λέτε και να το ξαβαλετε για αυτό το μπαγκ εγώ βαρέθηκα να το διαβάζω σέβομαι το πρόβλημα αλλά εδώ δεν λύσετε στείλτε όλοι από ένα μειλ στην σαμσουνγκ όχι την ελληνική μπας και ακουστεί με το να λέτε εδώ κάθε μέρα και 2-3 φορές την εβδομάδα μόνο κουραστικό γίνετε οι τελευταίες 10 - 20 σελίδες έχουν να κάνουν με αυτό... το λέω πολύ φιλικά. araditsa μάλλον είσαι νέος στο Android .Κι όμως ρουταραμε για να αγοράσουμε εφαρμογές γιατί η google δεν μας αφηνε να αγοράσουμε από Ελλάδα, κάποιοι μάλιστα αγόραζαν και sim card από Αγγλία . Και φυσικά έχω στείλει mail, αλλά είναι δυνατόν να απαιτείται mail για τέτοιο πασιφανές bug ; Πριν καιρό ο φίλος και πολύ έμπειρος χρήστης vageliss διαπίστωσε σοβαρό bug που του κολλούσε το κινητό με τα exchange mails. Όλα αυτά σε κινητό που διαφημίζεται και είναι για επαγγελματίες. Για φαντάσου λοιπόν έναν επαγγελματία που κινείται σε μια εταιρία και παθαίνει τα δύο παραπάνω. Το πετάει στον τοίχο ή όχι ; Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο γιατί θα με μπαναρουν σίγουρα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μαλον τρελα σου πουλαγαν,ειναι παλιο αυτο το προβλημα στις amoled της samsung Παλιό πρόβλημα που όμως είχε σταματήσει μετά την εποχή galaxy s 2. Aπό τότε έχω να δω κηλίδες σε amoled της samsung. (Αντίθετα έχω δει στο razr xt 910 σε εντονότατο βαθμό εκείνης τις εποχής και σε μικρότερο σε amoled των lumia 925 και 1020). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παλιό πρόβλημα που όμως είχε σταματήσει μετά την εποχή galaxy s 2. Aπό τότε έχω να δω κηλίδες σε amoled της samsung. (Αντίθετα έχω δει στο razr xt 910 σε εντονότατο βαθμό εκείνης τις εποχής και σε μικρότερο σε amoled των lumia 925 και 1020). Ποτε δεν ειχε σταματησει,απλα δεν σου ετυχε σε καποια συσκευη σου.Το ειχα δει σε s3 και σε note 2 φιλων.Παρομοιο προβλημα επισης που διαιωνιζεται ειναι και η σκια που φαινεται σε σκουρο γκρι φοντο με πολυ χαμηλο εξωτερικο φωτισμο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ακούγεται ότι θα πάρουμε 4.4.3 αναβάθμιση τον Ιούλιο. Μόνο εγώ θεωρώ ότι δεν είναι καλό? Φοβάμαι ότι δεν θα πάρουμε την επόμενη major αναβάθμιση της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ακούγεται ότι θα πάρουμε 4.4.3 αναβάθμιση τον Ιούλιο. Μόνο εγώ θεωρώ ότι δεν είναι καλό? Φοβάμαι ότι δεν θα πάρουμε την επόμενη major αναβάθμιση της Google. Ίσως να αργήσει λίγο αλλά θα την πάρει .Έχει μέλλον ακομα το note3 ,το θέμα είναι να διορθώσουν αυτά τα μικρά bug που υπάρχουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ακούγεται ότι θα πάρουμε 4.4.3 αναβάθμιση τον Ιούλιο. Μόνο εγώ θεωρώ ότι δεν είναι καλό? Φοβάμαι ότι δεν θα πάρουμε την επόμενη major αναβάθμιση της Google. Προφανώς και θα πάρει κι άλλες αναβαθμίσεις το Note 3. Έχουμε μέλλον ακόμα. Ωστόσο μια 4.4.3 δεν χρειάζεται. Αυτό που χρειάζεται είναι μικρά updates για να βελτιώσουν τα θέματα που παρουσίαζουν ορισμένες συσκευές με απώλεια κωδικών κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Προφανώς και θα πάρει κι άλλες αναβαθμίσεις το Note 3. Έχουμε μέλλον ακόμα. Ωστόσο μια 4.4.3 δεν χρειάζεται. Αυτό που χρειάζεται είναι μικρά updates για να βελτιώσουν τα θέματα που παρουσίαζουν ορισμένες συσκευές με απώλεια κωδικών κτλ. Όπως είπες, δεν χρειάζεται μειζονα αναβάθμιση για να διορθωθούν τα bugs. Η μ.........α της Samsung πρέπει να διορθωθεί πρώτα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) παιδες σαν νέος στο android ψαχνω 1- ενα καλο file manager 2- eνα app για τα αρχεια του office doc xls και να φτιάχνει και να διαβάζει Αν υποστηρίζει spelling check στα Ελληνικά ακόμη καλύτερα 3- και τέλος ενα backup για όλο το τηλ εφαρμογές επαφες φωτο κλπ (free ή πληρωτικά δεν ενδιαφέρει) Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited June 22, 2014 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts