konstantinos7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Καλησπέρα σας προσπάθησα σήμερα να χρησιμοποιησώ το gps του κινητού για πλοήγηση μέσω του map of greece και του navigator και δεν ήταν δυνατή η εύρεση της τοποθεσίας μου ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο .Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ; Ο δέκτης είναι ενεργός? Είσαι σε ανοιχτό χώρο? Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να μην εντοπίζει το στίγμα σου.!! Έτσι είναι ανενεργό. Για να βρει στίγμα πρέπει να είναι πράσινο όπως τα άλλα. Edited June 16, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro123 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ο δέκτης είναι ενεργός? Είσαι σε ανοιχτό χώρο? Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να μην εντοπίζει το στίγμα σου.!! Έτσι είναι ανενεργό. Για να βρει στίγμα πρέπει να είναι πράσινο όπως τα άλλα. Όλα ανοιχτά ήταν και σε ανοιχτό χώρο. Τελικά νομίζω πως βρήκα τι έφταιγε, από ένα παλιότερο άρθρο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=253648&page=60 πιθανον ο μαγνητης της θηκης που εχω εκανε την δουλεια. Ευχαριστώ πάντως. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Όλα ανοιχτά ήταν και σε ανοιχτό χώρο. Τελικά νομίζω πως βρήκα τι έφταιγε, από ένα παλιότερο άρθρο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=253648&page=60 πιθανον ο μαγνητης της θηκης που εχω εκανε την δουλεια. Ευχαριστώ πάντως. :-) δύσκολα να είναι αυτό αν όμως σιγουρευτείς πες μας να το επιβεβαιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 πιθανον ο μαγνητης της θηκης που εχω εκανε την δουλεια. Ευχαριστώ πάντως. :-)Δεν παιζει αυτό το σενάριο και έχω θήκη με μαγνήτη έχω και κλειδώνει στο φτερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro123 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν παιζει αυτό το σενάριο και έχω θήκη με μαγνήτη έχω και κλειδώνει στο φτερό. Πιθανόν να φταίει το είδος του συγκεκριμένου μαγνήτη, γιατί με παρατήρηση είδα ότι όταν έχω τη θήκη και προσπαθώ να γράψω κάτι στο ύψος που απο κάτω βρισκεται ο ένας μαγνήτης δεν τα καταφέρνω να γράψω με μεγάλη ακρίβεια καθώς βγαίνουν καμπυλοειδώς αυτά που θέλω να γράψω. Δεν ξέρω το μόνο πρόβλημα μου μέχρι τώρα ήταν αυτό όσπου έγινε και αυτό με το gps τώρα. Ίσως σε κάποιες θήκες να βάζουν διαφορετικούς μαγνήτες και να υπάρχουν τετοια προβλήματα όπως το δικό μου.Τέλος πάντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro123 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν παιζει αυτό το σενάριο και έχω θήκη με μαγνήτη έχω και κλειδώνει στο φτερό. Ποια θήκη έχεις εσύ αν επιτρέπεται και πόσο σε έχει βολέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Από ποιον κωδικό φαίνεται η περιοχη προορισμού του κινητου; βάζω το phone info αλλά δεν βγάζω άκρη. Επίσης έχω ένα πρόβλημα. Ενώ πριν μερικές μέρες όταν έμπαινα Internet από το δίκτυο και ήμουν κανονικά συνδεδεμένος μερικές φορές ήταν σαν να μην έχω internet τώρα είναι μόνιμο πλέον. Και ταξίδι που είχα πάει το ΣΚ δεν είχα σε καμία περιοχή Internet ενώ με έδειχνε συνδεδεμένο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το πρόβλημα με την μπαταρία συνεχίζει στην 4.4.2 Να κάνω μια ερώτηση εδώ για ένα καινούργιο που πήρα Το κατάστημα που το αγόρασα μου είπε ότι είναι Ιταλική και μου το επιβεβαίωσε και η Samsung Το phone info την βγάζει Ελληνική; Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ναι Ελληνική την βγάζει . Ή το phone info τα εχει παίξει (λίγο χλωμό) ή έχουν αλλάξει το firmware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Προφανως ειναι η περιπτωση που σου ειπα πριν,οτι δηλαδη η samsung του αλλαξε προορισμο και το περασε στα ευρωπαικα.Απλα ο συγκεκριμενος πωλητης (τον οποιο εκτιμουσα οπως και το birdphone--αλλαξα γνωμη και για τους δυο πλεον),γνωριζει παντα την προελευση των συσκευων που πουλαει και παρ'ολα αυτα τα μη Ελληνικα τα αναφερει ως ΕU στη σελιδα του.Τελος παντων,αναμενουμε τις απαντησεις σας απο την samsung και εις γνωση και συμορφωση για ολους μας,τους αγοραστες,να ρωταμε στο εξης σε καθε αγορα μας την προελευση της συσκευης επιμονα. ΥΓ.Ξερεις τι με προβληματιζει? Το οτι η ρομ σου ειναι ασιατικη και αν καποια στιγμη κανεις hard reset το πιθανοτερο ειναι να μην σου ξαναβγαλει τα Ελληνικα.Υπαρχουν μεσα μεν αλλα οι ασιατικες ρομ κατα κανονα δεν τα εμφανιζουν και θελει root για να τα ξαναβγαλει.Ρωτησε το κι αυτο στην samsung (να γιατι θεωρω απαραδεκτο να σου πουλανε "μη καθαρο" ευρωπαικο για ευρωπαικο) Παρόλα αυτά οι παραπάνω ερωτήσεις πρέπει να γίνουν στη Samsung, γιατί οπως είπε και ο φίλος truckman υπάρχει περίπτωση σε τυχόν επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων να μην έχει τα ελληνικά στη Ρομ. Επικοινώνησα σήμερα με την samsung και οταν τους έδωσα τα στοιχεία του κινητου μου, μου είπαν οτι το συγκεκριμένο μοντέλο προοριζόταν για Αγγλία ! Κατά συνέπεια το καλύπτεται απο την Ελληνική αντιπροσωπεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Το πρόβλημα με την μπαταρία συνεχίζει στην 4.4.2 Να κάνω μια ερώτηση εδώ για ένα καινούργιο που πήρα Το κατάστημα που το αγόρασα μου είπε ότι είναι Ιταλική και μου το επιβεβαίωσε και η Samsung Το phone info την βγάζει Ελληνική; Επειδή το έχω απορία τώρα με τόσες συσκευές που βλέπω ότι για αλλού προορίζονται και αλλού καταλήγουν και έχουν και άλλα στοιχεία.... Τι παίζει?? Κι εμένα αδερφέ ιταλική είναι και φάνηκε από τις ταινίες ασφαλείας, από τα manual στο εσωτερικό και αυτό έδειξε και το Phone info. Και μέσα είχε και δύο τρεις ιταλικές εφαρμογές. Οι ταινίες ασφαλείας τόσο εύκολα αλλάζουν? Ποιος πειράζει τις συσκευές, που βλέπω λέτε ότι τους έχουν περάσει αλλά? Όταν τα παίρνετε τα ελέγχετε στο κατάστημα ή αναφέρεστε σε online παραγγελίες? Δεν παιζει αυτό το σενάριο και έχω θήκη με μαγνήτη έχω και κλειδώνει στο φτερό. Η κεραία του gps απ' ότι έχω δει είναι πάνω δεξιά. Έχω την εντύπωση ότι οι μαγνήτες επηρεάζουν τα σήματα... Εξαρτάται ίσως από τη δύναμή του και τη θέση του προς τη συσκευή. Θα το ψάξω πάντως λίγο παραπάνω. Edited June 17, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Ναι Ελληνική την βγάζει . Ή το phone info τα εχει παίξει (λίγο χλωμό) ή έχουν αλλάξει το firmware . Το πιθανοτερο ειναι να το εχουν αλλαξει γιατι με το που το ανοιξα μου εβγαλε γλωσσα Ελληνικα. Η Samsung Hellas έκανε έλεγχο το ΙΜΕΙ και σαν Ιταλική συσκευή καλύπτει κανονικά την εγγύηση. edit: Λύθηκε το θέμα με pm. Είναι όλα όπως θα έπρεπε και καλύτερα ακόμα :) Thanks Paris! Edited June 17, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έχει βρει κανένας λύση για τους κωδικούς των wifi; έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έχει βρει κανένας λύση για τους κωδικούς των wifi; έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα Εγώ πάντως το πούλησα και ησύχασα...Η καλύτερη λύση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έχει βρει κανένας λύση για τους κωδικούς των wifi; έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα Εγώ πάντως πού και πού τους κάνω back up στο kies3 ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εγώ πάντως το πούλησα και ησύχασα...Η καλύτερη λύση:p χαχαχα και σίγουρα ότι πάρεις θα είναι υποδεέστερο... Η καλύτερη λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 χαχαχα και σίγουρα ότι πάρεις θα είναι υποδεέστερο... Η καλύτερη λύση... Προς το παρόν πάντως να είσαι σίγουρος, ότι μόνο σε υποδεέστερο δε νιώθω πως πήγα...Το αντίθετο.Όπως την βρίσκει ο καθένας φίλε μου.προτιμώ την διπλάσια αυτονομία, την καλύτερη φωτεινότητα της οθόνης και να μην βάζω κάθε μέρα τους κωδικούς Wi-Fi, απ'το να δέχομαι από τους Κορεάτες το ότι, ένα τηλέφωνο υποδειγματικό, απροβλημάτιστο και με την καλύτερη αυτονομία της αγοράς το κατάντησαν, όπως το note 3 στην κιτ κατ εποχή...Σου μιλάει κάποιος που τα τελευταία 3 χρόνια έπαιρνε μόνο Samsung και που έχει σκάσει πάνω από χιλιάρικο σε αυτή.Αλλά όλα έχουν ένα όριο.Εγώ fan boy ούτε ήμουν, ούτε θα γίνω ποτέ καμίας εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Και μπορείς χωρίς πενάκι ? :wacko: Εγώ πλέον δε μπορώ με τίποτα χωρίς πενάκι. Κινητο ή tablet χωρις πενάκι δεν υπάρχει περιπτωση να πάρω στο μέλλον :). Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έχει βρει κανένας λύση για τους κωδικούς των wifi; έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα Instabridge Για προσωρινή λύση είναι πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα. Δυστυχώς δεν θυμάται manual proxy αλλά το θεωρώ λεπτομέρεια. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Και μπορείς χωρίς πενάκι ? :wacko: Εγώ πλέον δε μπορώ με τίποτα χωρίς πενάκι. Κινητο ή tablet χωρις πενάκι δεν υπάρχει περιπτωση να πάρω στο μέλλον :). Όλα μια συνήθεια είναι παιδιά...Όπως είπα και πιο πάνω όπως την βρίσκει ο καθένας.Όσοι έχουμε πάρει το flex εδώ μέσα, πιο πριν είχαμε note 3.ελάτε μια βόλτα από το τόπικ να δείτε πως νιώθουμε σε σχέση με το σαμμυ... Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση. Edited June 17, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Όλα μια συνήθεια είναι παιδιά...Όπως είπα και πιο πάνω όπως την βρίσκει ο καθένας..Εχει δικιο σε αυτο που λεει ο Βλασης.Και για να λεμε και του στραβου το δικιο,αυτο το note 3 ειναι σαν να το εχει παρατησει η samsung,μια τετοια εντυπωση μου δινει τουλαχιστον εμενα.Απο θεμα παραγωγης,απο θεμα υποστηριξης...δεν βλεπω καποιο ενδιαφερον για την μεγαλη ναυαρχιδα της,τι να πω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εχει δικιο σε αυτο που λεει ο Βλασης.Και για να λεμε και του στραβου το δικιο,αυτο το note 3 ειναι σαν να το εχει παρατησει η samsung,μια τετοια εντυπωση μου δινει τουλαχιστον εμενα.Απο θεμα παραγωγης,απο θεμα υποστηριξης...δεν βλεπω καποιο ενδιαφερον για την μεγαλη ναυαρχιδα της,τι να πω. Όπως το ίδιο και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για το note 2 του οποίου με την κιτ κατ του κατέστρεψε την εμβέλεια του Bluetooth και εδώ και ένα 2 μηνο το χει παρατήσει στην τύχη του.Όπως έχω πει και σε άλλο ποστ μου εδώ,η σαμμυ έχει να ασχοληθεί με τη σειρά f.σιγά μη κάτσει να σπαταλήσει πόρους για το note 3 και πολύ περισσότερο για το note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Παιδια αυτό είναι κλασικό με τα updates. Απο τη στιγμή που βγάζουν την καινούρια συσκευη-ναυαρχιδα τους θέλουν να προωθήσουν αυτή και οι προηγουμενες πανε κατά διαόλου. Γιαυτό εγώ πλέον είμαι επιφυλακτικός με τις αναβαθμίσεις τους. Εκεί στην apple δυο συσκευες το χρονο κυκλοφορουν με το ιδιο λογισμικο και έχουν το κεφαλι τους ήσυχο. Βεβαια και το 90% των χρηστών iphone δεν ξερουν τι θα πει αναβαθμιση! Μονο να πάρουν το καινουριο μήλο οπότε κυκλοφορησει. Οποτε πιθανά προβλήματα από την αναβάθμιση μόνο οι ψαγμένοι θα τα εντοπίσουν. Οποτε μαλλον λίγο χλωμό να περιμένουμε κάποια βελτιωμένη επίσημη αναβάθμιση για το νοτελι μας. Btw έβαλα το swiftkey και γράφω με το Flow και είναι τρέλα. Χάχα Χάχα Χάχα Edited June 17, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Και μπορείς χωρίς πενάκι ? :wacko: Εγώ πλέον δε μπορώ με τίποτα χωρίς πενάκι. Κινητο ή tablet χωρις πενάκι δεν υπάρχει περιπτωση να πάρω στο μέλλον :). Το πενακι στο κινητο ειναι εκ των ων ουκ ανευ πλεον και για μενα, αλλιως θα ειχα ηδη παρει το lg flex που ειναι καταπληκτικο. Στο ταμπλετ ομως τι το κανεις το πενακι αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Όλα μια συνήθεια είναι παιδιά...Όπως είπα και πιο πάνω όπως την βρίσκει ο καθένας.Όσοι έχουμε πάρει το flex εδώ μέσα, πιο πριν είχαμε note 3.ελάτε μια βόλτα από το τόπικ να δείτε πως νιώθουμε σε σχέση με το σαμμυ... Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση. για δώσε λινκ να χαζέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts