Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι δεν το αγόρασα από Ασία ! Για πες μου τη γνώμη σου...

Λοιπον,το κινητο σου και η ρομ που φορας ειναι οντως για αραβικα εμιρατα,πραγμα που εκ πρωτης οψεως σημαινει οτι ειναι ασιατικο και δεν εχεις εγγυηση στην ευρωπη.ΟΜΩΣ,προσεξε το αυτο,υπαρχει περιπτωση παρ'ολο που αρχικα προοριζοταν για ασια,να εχει γινει αλλαγη προορισμου για ευρωπη απο την.ιδια την samsung και να καταχωρηθηκε το imei σου στα ευρωπαικα οποτε εκει δεν θα εχεις κανενα προβλημα εγγυησης.Αυτο ομως μονο αν παρεις στην samsung τηλεφωνο και δινοντας το imei σου θα το μαθεις,κατι που στη θεση σου θα το εκανα αμεσα!!Απο που το αγορασες αν επιτρεπεται?

Παιδιά και ενας φιλος μου αγορασε απο κατάστημα στο Πειραια και βγαζει τα ιδια με του φιλου bourbou9.

Αραβικά Εμιράτα.Τι να παιζει με εγγυηση; Εγω του πα να παει και να του το φερει στο κεφαλι γιατι ελεγε ότι ήταν Ευρωπαϊκό.

To 2o κρούσμα, μετά το Ινδικό της προηγούμενης εβδομάδας.

Εκείνο μάθαμε το μαγαζί και έχουμε γνώση.

Γράψε μας από που το πήρες.

Φιλικά Γιώργος

Πάντως καλό θα ήταν να μαθαίναμε για αυτά αν όντως ισχύει η εγγύηση, χωρίς να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πάντως καλό θα ήταν να μαθαίναμε για αυτά αν όντως ισχύει η εγγύηση, χωρίς να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Γι αυτο ειπα οτι θα πρεπει να επικοινωνησουν με τη samsung και να τους πει τι παιζει,μονο ετσι θα ξερουμε.Απο την αλλη ομως,το να πουλανε καποια καταστηματα ασιατικες συσκευες για ευρωπαικες,ειναι...παρατραβηγμενο.

πάνε χρήση δεδομένων και κάνε τικ (screenshot)

Θα περιμένεις δύο χρόνια για root:)

Α ξέχασα , όταν κάνεις τικ θα σου βγάλει ένα εικονίδιο πάνω αριστερά.

Δοκίμασε και πες αν τρέχουν .

Λοιπόν, σήμερα που το ξανατσέκαρα το "Λειτουργικό σύστημα Android" είναι αυτό που μου τραβάει σαν τρελό δεδομένα... με τον περιορισμό ανοιχτό.

τώρα γράφω από τον στοκ browser. Να αναφέρεται σε αυτόν? Από την άλλη δείχνει κατανάλωση στο φόντο... (άκυρο τώρα που ανέβασα και τη φωτο είδα ότι είναι ξεχωριστό αυτό)

Η Ram πόση είναι τελικά...? 3Gb πουλάνε, αλλά εγώ βλέπω 2.34Gb στο κινητό :S

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Guest bourbou9
To 2o κρούσμα, μετά το Ινδικό της προηγούμενης εβδομάδας.

Εκείνο μάθαμε το μαγαζί και έχουμε γνώση.

Γράψε μας από που το πήρες.

Γι αυτο ειπα οτι θα πρεπει να επικοινωνησουν με τη samsung και να τους πει τι παιζει,μονο ετσι θα ξερουμε.Απο την αλλη ομως,το να πουλανε καποια καταστηματα ασιατικες συσκευες για ευρωπαικες,ειναι...παρατραβηγμενο.

Το αγόρασα από κατάστημα στο Αιγάλεω το οποίο δεν είναι στο skroutz ! Αυτοί που ξέρουν κατάλαβαν !

Παιδιά και ενας φιλος μου αγορασε απο κατάστημα στο Πειραια και βγαζει τα ιδια με του φιλου bourbou9.

Αραβικά Εμιράτα.Τι να παιζει με εγγυηση; Εγω του πα να παει και να του το φερει στο κεφαλι γιατι ελεγε ότι ήταν Ευρωπαϊκό.

Αύριο θα τηλεφωνίσω στην samsung και θα ρωτισω για το emie !

Θέλω επίσης να συμπληρώσω ότι η συσκευασία έχει ένα άκομα αυτοκολλητο στο πλάι το οποίο λέει : Τhis product is only compatible with a SIM-card issue from a mobile operator within Europe !

Οι ειδικοί ας μου πουν την γνώμη τους !

Το αγόρασα από κατάστημα στο Αιγάλεω το οποίο δεν είναι στο skroutz ! Αυτοί που ξέρουν κατάλαβαν !

ρώτα πρώτα στην σαμσουνγκ και αν δεν έχεις εγγύηση να τον πάρεις τηλ αύριο το πρωί και αν δεν κόψει τον λαιμό του να σου βρει την λύση να του πεις ότι θα το αναφέρεις εδώ εγώ τον υποστηρίζω σαν πελάτης να μας υποστηρίζει και αυτός.

αλήθεια θα ήθελα να μου πεις τι θα σου πει και αν δεν θα του ρίξω τρελό άκυρο από εδώ και πέρα.

Αύριο θα τηλεφωνίσω στην samsung και θα ρωτισω για το emie !

Θέλω επίσης να συμπληρώσω ότι η συσκευασία έχει ένα άκομα αυτοκολλητο στο πλάι το οποίο λέει : Τhis product is only compatible with a SIM-card issue from a mobile operator within Europe !

Οι ειδικοί ας μου πουν την γνώμη τους !

Προφανως ειναι η περιπτωση που σου ειπα πριν,οτι δηλαδη η samsung του αλλαξε προορισμο και το περασε στα ευρωπαικα.Απλα ο συγκεκριμενος πωλητης (τον οποιο εκτιμουσα οπως και το birdphone--αλλαξα γνωμη και για τους δυο πλεον),γνωριζει παντα την προελευση των συσκευων που πουλαει και παρ'ολα αυτα τα μη Ελληνικα τα αναφερει ως ΕU στη σελιδα του.Τελος παντων,αναμενουμε τις απαντησεις σας απο την samsung και εις γνωση και συμορφωση για ολους μας,τους αγοραστες,να ρωταμε στο εξης σε καθε αγορα μας την προελευση της συσκευης επιμονα.

ΥΓ.Ξερεις τι με προβληματιζει? Το οτι η ρομ σου ειναι ασιατικη και αν καποια στιγμη κανεις hard reset το πιθανοτερο ειναι να μην σου ξαναβγαλει τα Ελληνικα.Υπαρχουν μεσα μεν αλλα οι ασιατικες ρομ κατα κανονα δεν τα εμφανιζουν και θελει root για να τα ξαναβγαλει.Ρωτησε το κι αυτο στην samsung (να γιατι θεωρω απαραδεκτο να σου πουλανε "μη καθαρο" ευρωπαικο για ευρωπαικο)

Edited by truckman

Λοιπον,το κινητο σου και η ρομ που φορας ειναι οντως για αραβικα εμιρατα,πραγμα που εκ πρωτης οψεως σημαινει οτι ειναι ασιατικο και δεν εχεις εγγυηση στην ευρωπη.ΟΜΩΣ,προσεξε το αυτο,υπαρχει περιπτωση παρ'ολο που αρχικα προοριζοταν για ασια,να εχει γινει αλλαγη προορισμου για ευρωπη απο την.ιδια την samsung και να καταχωρηθηκε το imei σου στα ευρωπαικα οποτε εκει δεν θα εχεις κανενα προβλημα εγγυησης.Αυτο ομως μονο αν παρεις στην samsung τηλεφωνο και δινοντας το imei σου θα το μαθεις,κατι που στη θεση σου θα το εκανα αμεσα!!Απο που το αγορασες αν επιτρεπεται?

Μιας και δουλεύω στο συγκεκριμένο κατάστημα (Αιγαλεω) και δυστυχώς κάποιοι εδω σχολιάζουν χωρίς ΚΑΝ να έχουν αναφέρει το πρόβλημα στο κατάστημα!!!

Α)Η συσκευή ήρθε απο Γερμανία σαν EU, απο Γερμανούς χονδρέμπορους που συνεργαζόμαστε χρόνια χωρίς καανένα πρόβλημα.

Β)Αν ισχύει το παραπάνω που λέει ο φίλος και παραθέτω, δεν είναι θέμα του καταστήματος φυσικά, αλλά της Samsung, και αν το καλύπτει με εγγύηση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γ)ΑΝ για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο το imei δείξει ότι ΔΕΝ ανήκει στην Ευρωπαϊκή αγορά και δε το καλύπτει η Samsung απο εγγύηση, θα γίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ συσκευής απο εμάς χώρίς 2η κουβέντα.

Ευχαριστω,

Ηλίας.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

...και δυστυχώς κάποιοι εδω σχολιάζουν χωρίς ΚΑΝ να έχουν αναφέρει το πρόβλημα στο κατάστημα!!!

Ηλια,αυτο το καποιοι εδω σχολιαζουν, σε μενα πηγαινε???

Ηλια,αυτο το καποιοι εδω σχολιαζουν, σε μενα πηγαινε???

Όχι Πάρη....Εσύ μίλησες σωστά...αυτό που είπες είναι...Σε άλλα παιδιά πήγαινε αυτό, που έπρεπε να μου το σφιρίξει ένα πουλάκι για να μάθω το κράξιμο εδω σαν ''μαγαζί''!

Όσοι γνωρίζουν το κατάστημα, γνωρίζουν και την αξιοπιστία του!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μιας και δουλεύω στο συγκεκριμένο κατάστημα (Αιγαλεω) και δυστυχώς κάποιοι εδω σχολιάζουν χωρίς ΚΑΝ να έχουν αναφέρει το πρόβλημα στο κατάστημα!!!

Α)Η συσκευή ήρθε απο Γερμανία σαν EU, απο Γερμανούς χονδρέμπορους που συνεργαζόμαστε χρόνια χωρίς καανένα πρόβλημα.

Β)Αν ισχύει το παραπάνω που λέει ο φίλος και παραθέτω, δεν είναι θέμα του καταστήματος φυσικά, αλλά της Samsung, και αν το καλύπτει με εγγύηση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γ)ΑΝ για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο το imei δείξει ότι ΔΕΝ ανήκει στην Ευρωπαϊκή αγορά και δε το καλύπτει η Samsung απο εγγύηση, θα γίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ συσκευής απο εμάς χώρίς 2η κουβέντα.

Ευχαριστω,

Ηλίας.

Πολύ σημαντική η διευκρίνιση. Και τα δύο καταστήματα πού αναφερθηκαν είναι γνωστά, ποιοτικά και με εξαιρετική εξυπηρέτηση, αν και από το δικό σας δεν έχω ψωνίσει καθότι είμαι επαρχιώτης,.

Νομίζω ότι θα λυθεί το ζήτημα και πιθανοτατα η Samsung σαφώς θα καλύπτει με εγγύηση τα παραπάνω κινητά .

Ο φίλος μάλιστα ήδη είπε ότι υπάρχει ετικέτα για ευρωπαϊκή sim

Όχι Πάρη....Εσύ μίλησες σωστά...αυτό που είπες είναι...Σε άλλα παιδιά πήγαινε αυτό, που έπρεπε να μου το σφιρίξει ένα πουλάκι για να μάθω το κράξιμο εδω σαν ''μαγαζί''!

Όσοι γνωρίζουν το κατάστημα, γνωρίζουν και την αξιοπιστία του!

Ολα καλα :) απλα ηθελα να το διευκρινισω.

Απ οτι καταλαβα απο το αυτοκολλητο που ειπε ο φιλος πριν,λογικα θα εχει καταχωρηθει ως ευρωπαικο οποτε δεν θα εχει θεμα εγγυησης,θα του πει αυριο η samsung το τι ισχυει.Το θεμα ειναι οτι το κινητο φοραει ασιατικη ρομ και λογικα δεν θα του βγαλει Ελληνικα μετα απο hard reset (εκτος αν ειναι multi csc,λιγο χλωμο ομως το βλεπω),τι θα κανει γι αυτο?Περιμενω να δω τι θα του πει η samsung σε αυτη την ερωτηση,εκτος αν του πουν φερτο να σου βαλουμε μια Ελληνικη.

Μάλλον αυτό θα γίνει παρόλα αυτά τα παιδιά πρέπει να ρωτήσουν τα πάντα ώστε να γνωρίζουν και οι ίδιοι αλλά και οι μελλοντικοί αγοραστές

Ευχαριστω,

Ηλίας.

Πολύ ωραία αφού υπάρχει η διάθεση να λυθεί το πρόβλημα είναι σαν να μην υπάρχει.

Ηλίας μπράβο ρε φίλε για άλλη μια φορά εντύπωσιαζομαι.

Guest bourbou9

Ευχαριστω,

Ηλίας.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

Επειδή αισθάνομαι ότι φέρω ευθύνη για την δυσφήμηση του καταστήματος, αναφέροντας πληροφορίες για το ποιό είναι, έχω να συμπληρώσω τα εξής :

Α) ΔΕΝ το θεώρησα πρόβλημα και για αυτό το λόγο ΔΕΝ το ανέφερα στο κατάστημα ! Απλά μου έκανε εντύπωση και το σχολίασα !

Β) Σε επικοινωνία μου με το κατάστημα πρίν την παραγγελία, με ενημέρωσαν ,από την πρώτη στιγμή, ότι το μοντέλο προέρχεται από χώρα της Ε.Ε. και πιό σύγκεκριμένα από τη Γερμανία και ότι καλύπτεται πλήρως από την εγγύηση της αντιπροσωπείας, για το οποίο δεν αμφιβάλλω !

Γ) Τόσο κατά την διάρκεια της αναμονής μου μέχρι να έρθει η συσκευή Ελλάδα, όσο και κατα την επίσκεψή μου στην έδρα τους το προσωπικό ήταν ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πραγμα που δεν συναντάται εύκολα και σημαίνει ότι δεν κοιτάνε τον πελάτη στην τσέπη αλλά σκοπό έχουν την σωστότερη εξυπηρέτηση του !

Δ) Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό με ενημέρωσε ότι θα είναι δίπλα μου σε τους χρειαστώ !

Ε) Τέλος ζητώ συγνώμη από το προσωπικό γιατί άθελά μου τους δημιούργησα πρόβλημα !

Ελπίζω η παρεξήγηση να λύθηκε και να σταματήσουν τα κακόβουλα σχόλια προς αυτό το κατάστημα γιατί δεν τα αξίζει !

Παρόλα αυτά οι παραπάνω ερωτήσεις πρέπει να γίνουν στη Samsung, γιατί οπως είπε και ο φίλος truckman υπάρχει περίπτωση σε τυχόν επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων να μην έχει τα ελληνικά στη Ρομ.

Εκανα επαναφορά εργοστασιακών σε note 3 φιλου που εγραφε προέλευση Σαουδικη Αραβία και ειχε ελληνικά κανονικά. Αύριο θα παρει να μαθει αν θα έχει και εγγύηση.

Εκανα επαναφορά εργοστασιακών σε note 3 φιλου που εγραφε προέλευση Σαουδικη Αραβία και ειχε ελληνικά κανονικά. Αύριο θα παρει να μαθει αν θα έχει και εγγύηση.
Θα εχει φαινεται multi csc,καλο αυτο.Το ινδικο που δεν ειχε δεν εμφανισε τα Ελληνικα και συνηθως οι ασιατικες ρομ παρ'ολο που περιεχουν την Ελληνικη γλωσσα,δεν την εμφανιζουν οπως και τις περισοτερες ευρωπαικες. Edited by truckman

Παιδες εβαλα τον VLC beta for android και το mkv παιζει κανονικά και το DTS 5.1 sound που εχει η ταινία αλλα

η κωδικοποίηση των Ελληνικών από το srt δείχνει Κινεζικα.

Εβαλα τον MX-player εχω κανονικά ελληνικά από το srt αλλα δεν εχω ηχο DTS? (εβαλα και κάποιο codec pack του ΜΧ)

Καμιά ιδέα προταση για media player που να παιζει ματρόσκες με DTS και να δουλεύουν και οι Ελληνικοί υπότιτλοι

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ps. καπου κατι διαβασα οτι πρεπει να κανω unzip καποιους codec στο root της SD card αλλα δεν θυμάμαι τι και πως

Edited by Iannis

Για δοκίμασε bsplayer..

Εχει ηχο o BSplayer αλλα δεν εχω υπότιτλους Από που μπαίνουν ?

(εχει και κατι διαφημίσεις βεβαια :()

Καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θέμα ωστε να μην βγαίνουμε off topic .

Android - προτάσεις: Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

Samsung galaxy s21+

Παιδες εβαλα τον VLC beta for android και το mkv παιζει κανονικά και το DTS 5.1 sound που εχει η ταινία αλλα

η κωδικοποίηση των Ελληνικών από το srt δείχνει Κινεζικα.

Εβαλα τον MX-player εχω κανονικά ελληνικά από το srt αλλα δεν εχω ηχο DTS? (εβαλα και κάποιο codec pack του ΜΧ)

Καμιά ιδέα προταση για media player που να παιζει ματρόσκες με DTS και να δουλεύουν και οι Ελληνικοί υπότιτλοι

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ps. καπου κατι διαβασα οτι πρεπει να κανω unzip καποιους codec στο root της SD card αλλα δεν θυμάμαι τι και πως

Δες την απάντηση που έχω δώσει εδώ (στο μήνυμα #6759)

Καλησπέρα σας προσπάθησα σήμερα να χρησιμοποιησώ το gps του κινητού για πλοήγηση μέσω του map of greece και του navigator και δεν ήταν δυνατή η εύρεση της τοποθεσίας μου ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο .Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)