Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι τετοια ειναι σοβαρα λαθη των εταιριων που ενω μπορουν να τα φτιαξουν δεν ασχολουνται.Δεν ξερω το λογο γιατι το κανουν αυτο.Ενα 5% εχει custom rom και πολυ λεω.Ολοι αλλοι ειναι υποχρεωμενοι δηλαδη να βαζουν συνεχως τους κωδικους wifi?Fail δυστυχως.

Αν δουν ότι χάνουν πελάτες θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα.Αλλά όσο πηγαίνουμε και αγοράζουμε, σαν τους αγοραστές άλλης εταιρίας με σήμα το ζαρζαβατικο :p και συγχωρούμε τέτοια λάθη δεν θα αλλάξουν ούτε πολιτική.Από το galaxy nexus, στο note 2 και μετά στο note 3 ήταν η πορεία μου.Αλλά δεν άντεξα άλλο.Αν δεν μου κάνει και η lg θα πάω αλλού...Εγώ το δούλεμα δεν το αντέχω από κανέναν σχιστομάτη...

Αν δουν ότι χάνουν πελάτες θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα.Αλλά όσο πηγαίνουμε και αγοράζουμε, σαν τους αγοραστές άλλης εταιρίας με σήμα το ζαρζαβατικο :p και συγχωρούμε τέτοια λάθη δεν θα αλλάξουν ούτε πολιτική.Από το galaxy nexus, στο note 2 και μετά στο note 3 ήταν η πορεία μου.Αλλά δεν άντεξα άλλο.Αν δεν μου κάνει και η lg θα πάω αλλού...Εγώ το δούλεμα δεν το αντέχω από κανέναν σχιστομάτη...

Κοιτα πρωτου αγορασει κατι ενας σωστος αγοραστης κανει ερευνα αγορας.Το ηξερα το προβλημα με τους κωδικους αλλα ηξερα οτι δεν θα το εχω λογω custom rom.Ενας που το ξερει το προβλημα και αγοραζει το κινητο και το δουλευει σε stock καλυτερα να μην παραπονιετε το ηξερε οταν το αγορασε.Δεν ειναι δουλεμα.Ειναι λαθος των εταιριων ναι αλλα οχι δουλεμα.Η lg εχει και αυτη τα δικα της προβληματα/κολληματα οπως και καθε εταιρια.

Σοβαρα τωρα αν το τηλεφωνο σε καλυπτει σε ολα τα αλλα το προβλημα με τους κωδικους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Προφανως οφειλει η Samsung να το διορθωσει και ηδη εχει αργησει αλλα οχι οτι ειναι κατι τοσο δραματικο για να αλλαξει καποιος συσκευη...

Σοβαρα τωρα αν το τηλεφωνο σε καλυπτει σε ολα τα αλλα το προβλημα με τους κωδικους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Προφανως οφειλει η Samsung να το διορθωσει και ηδη εχει αργησει αλλα οχι οτι ειναι κατι τοσο δραματικο για να αλλαξει καποιος συσκευη...

Δεν ειναι απαραιτητα προβλημα για να μην παρει καποιος το νοτε 3 αλλα εχει παρα πολυ καιρο αυτο το προβλημα.Τι ειναι για τη samsung να δωσει ενα διορθωτικο update.

Δεν ειναι απαραιτητα προβλημα για να μην παρει καποιος το νοτε 3 αλλα εχει παρα πολυ καιρο αυτο το προβλημα.Τι ειναι για τη samsung να δωσει ενα διορθωτικο update.

Ακριβως το ιδιο λεω...:)

Και εμένα σε ελληνικό δεν τους έχει χάσει ποτέ πάντως

εγω οσο το ειχα στοκ δεν ειχα κανενα θεμα...

μολις το ρουταρα τους χανει διαρκως...τι να πω...

Όλα τα χάνουν

Σε αγγλικο οχι root δεν εχω κανενα προβλημα. Με ολα τα updates.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Μήπως ειναι θέμα CSC τελικά ? Εγώ ελβετικό είχα οταν το πήρα και στο 5 μηνο μου ειχε χάσει τα wifi μια φορά μόνο. Απο τότε που έχω custom rom δεν τα χω χάσει ποτέ. Με csc XEO πλέον , πολωνία.

Όλα τα χάνουν

εμενα ειναι ελληνικο αγορασμενο απο πλαισιο με το που βγηκε. δεν εχω κανενα προβλημα με τους κωδικους.

εμενα ειναι ελληνικο αγορασμενο απο πλαισιο με το που βγηκε. δεν εχω κανενα προβλημα με τους κωδικους.

Το ίδο και εγώ με Γερμανικό. Πολύ μυστήριο.

Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορεί να το βρει η Σάμμυ για να το διορθώσει.

Φιλικά Γιώργος

Σε Ελληνικό δεν είχαμε κρούσμα, μάλλον για αυτό άργησε να σας έρθει:lol: σου λέει μέσα στην Samsung ας το φτιάξουμε γιατί ποίος το ακούει τους γκρινιάρηδες τους Έλληνες:lol:

Σε Ελληνικό δεν είχαμε κρούσμα, μάλλον για αυτό άργησε να σας έρθει:lol: σου λέει μέσα στην Samsung ας το φτιάξουμε γιατί ποίος το ακούει τους γκρινιάρηδες τους Έλληνες:lol:

Wrong :lol:

Εχουμε σε ελληνικο. Το δικο μου εχανε κωδικους ειτε σε στοκ ειτε σε xnote που εχω τωρα. Απλως στη δευτερη περιπτωση τους χανει πολυ πιο αραια...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Wrong :lol:

Εχουμε σε ελληνικο. Το δικο μου εχανε κωδικους ειτε σε στοκ ειτε σε xnote που εχω τωρα. Απλως στη δευτερη περιπτωση τους χανει πολυ πιο αραια...

Οπότε έμειναν μόνο τα Πολωνικά.

Ας επιβεβαιώσει φίλος .

Και εμένα η βάση μου είναι Πολωνία 4.4 και δεν έχω θέμα (μαμά Ουγγαρία 4.3).

Guest bourbou9
Παιδιά καλημέρα ! Έτρεξα μια εφαρμογή για να δώ από ποιά χωρα είναι και μου λεεί ότι είναι από UAE, δηλαδή από Unated Arab Emirates ! Η εγγύηση του ισχύει κανονικά στην Ελλάδα??

Παιδιά καλημέρα ! Έτρεξα μια εφαρμογή για να δώ από ποιά χωρα είναι και μου λεεί ότι είναι από UAE, δηλαδή από Unated Arab Emirates ! Η εγγύηση του ισχύει κανονικά στην Ελλάδα??
Τρεξε το phone info και ανεβασε μας ενα screenshot με αυτα που θα σου δειξει αν μπορεις (σειριακο και imei καλυψε τα).Πιστευω φυσικα να το εχεις αγορασει απο καποιο καταστημα στην Ελλαδα και οχι απο Ασια Edited by truckman

Στο δικό μου δεν τα έχει χάσει ποτέ (μαμά Ισπανικό phe).

να τονισω παλι οτι οσο ημουν στοκ δεν εχασε και σε μενα ουτε μια φορα τους κωδικους.....

μολις εβαλα x-note τους χανει συνεχως....

πολυ περιεργο πραγμα πραγματικα...

ωρες ωρες νομιζω οτι το κανει η σαμμυ επιτιδες γιατι δεν θελει να σκαλιζουμε τα θηρια μας...:rolleyes:

να τονισω παλι οτι οσο ημουν στοκ δεν εχασε και σε μενα ουτε μια φορα τους κωδικους.....

μολις εβαλα x-note τους χανει συνεχως....

πολυ περιεργο πραγμα πραγματικα...

ωρες ωρες νομιζω οτι το κανει η σαμμυ επιτιδες γιατι δεν θελει να σκαλιζουμε τα θηρια μας...:rolleyes:

Φρέντυ εγώ απείραχτο το έχω, πρώτη φορά στα χρονικά, και συνεχίζει και τους χάνει

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Όλα τα χάνουν

Αμ δε... Ακόμα να γίνει σε μένα. ☺

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Εγώ πήρα ιταλικό πριν δυο βδομάδες περίπου.. 4.3 πάνω... μου έβγαλε για 4.4 ενημέρωση και τη γείωσα... ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΣ :P :D

Και στο δια ταύτα τώρα, με java τι παίζει?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Φρέντυ εγώ απείραχτο το έχω, πρώτη φορά στα χρονικά, και συνεχίζει και τους χάνει

Απειραχτο;;; χαράς στο κουραγιο σου :p

Πολύ σπαστικό πάντως αυτό με τους κωδικους του wifi

Απορώ πως δεν το έχουν λύσει ακόμη.

Edited by freddaras

Guest bourbou9
Τρεξε το phone info και ανεβασε μας ενα screenshot με αυτα που θα σου δειξει αν μπορεις (σειριακο και imei καλυψε τα).Πιστευω φυσικα να το εχεις αγορασει απο καποιο καταστημα στην Ελλαδα και οχι απο Ασια

Οχι δεν το αγόρασα από Ασία ! Για πες μου τη γνώμη σου...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706200

Τώρα για να λέμε και τα καλά διαβάστε αυτό

Ουσιαστικά αξιολογεί το smoothness.

Πρώτο το καινούριο m8 και δεύτερο το Νοτε 3 μπροστά από όλα τα υπόλοιπα καινούρια και το iPhone βέβαια

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά και ενας φιλος μου αγορασε απο κατάστημα στο Πειραια και βγαζει τα ιδια με του φιλου bourbou9.

Αραβικά Εμιράτα.Τι να παιζει με εγγυηση; Εγω του πα να παει και να του το φερει στο κεφαλι γιατι ελεγε ότι ήταν Ευρωπαϊκό.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)