Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτε root ειμαι λογω του οτι το χω κανα μηνα και δεν καταπιαστηκα με τετοια λογω και της εγγυησης ...πρωτη φορα μου γινεται τετοια ζημια ,,,
Tech fusion

ουτε root ειμαι λογω του οτι το χω κανα μηνα και δεν καταπιαστηκα με τετοια λογω και της εγγυησης ...πρωτη φορα μου γινεται τετοια ζημια ,,,
Θα διαβάσουν το μήνυμα σου και θα πουν τη έπαθε ο άνθρωπος.

Το ότι έχασες κάποιες φωτογραφίες δεν ευθύνεται το τηλέφωνο αλλά εσύ, δεν σβήστηκαν από μόνες τους.(ιδιός σε μαμά συσκευή)

Όλοι το πάθαμε κάποια στιγμή να χάσουμε κάτι, για αυτό υπάρχει και το backup;)

Μου ήρθε μήνυμα για ενημέρωσή πολιτικής ασφάλειας. Ξέρει κανένας τι ακριβώς είναι;
Τίποτα αγνόησε το.

Αν ενεργοποιήσεις τα αντίγραφα ασφαλείας θα τους χάσεις ;)
Το δικό μου το έχει ανοικτό από τότε που το αγόρασα & δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ευτυχής κάτοχος της συσκευής την πήρα ανταλλαγή με το s4 που είχα η συσκευή είναι root με omega rom,εντυπώσεις θα σας γράψω τις επόμενες μέρες πάντως είναι πανέμορφο σε λευκό χρώμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος του φόρουμ menioseten για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε χωρίς να με γνωρίζει . Ευχαριστώ και σου είμαι ευγνώμων.

Θα διαβάσουν το μήνυμα σου και θα πουν τη έπαθε ο άνθρωπος.

Το ότι έχασες κάποιες φωτογραφίες δεν ευθύνεται το τηλέφωνο αλλά εσύ, δεν σβήστηκαν από μόνες τους.(ιδιός σε μαμά συσκευή)

Όλοι το πάθαμε κάποια στιγμή να χάσουμε κάτι, για αυτό υπάρχει και το backup;)

αv το κανω root παιρνει μετα τα updates?

Tech fusion

αv το κανω root παιρνει μετα τα updates?

Όχι αλλά αν είσαι ρουτ περνάς όποτε θες μια Ρομ που θα είναι στο τελευταίο απντειτ(η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη δεν χρειάζεται καν υπολογιστή ) και θα είσαι πολύ καλύτερα από το να περιμένεις ποτέ θα φιλοτιμηθεί η σαμι να στο δώσει

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373965

CLOUDMAGIC φιλε μου ειναι μαλλον το καλυτερο για εμενα.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα τσεκαρω αμεσα.

sorry παλι για την αγνοια μου αλλα αν ειμαι μονο ρουτ με την μανισια ρομ παλι δεν δινει ενημερωσεις?
Tech fusion

sorry παλι για την αγνοια μου αλλα αν ειμαι μονο ρουτ με την μανισια ρομ παλι δεν δινει ενημερωσεις?

Δεν ξέρω αν δίνει νομίζω πως όχι αλλά δεν είμαι σίγουρος αλλά και να δίνει αν την κάνεις λογικά θα χάσεις το ρουτ οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Όπως δεν υπάρχει λόγος κατεμε αν είσαι ρουτ να μείνεις με μαμά Ρομ.

Εγώ τα εταιρικά email τα έχω pop3 και δεν έχω κάποιο θέμα, ποια είναι η διάφορα στα exchange email ?

Αν το security policy του server της εταιρίας επιβάλλει κλείδωμα ασφαλειας , τότε το νοτελι έχει χοντρό πρόβλημα...

Παιδιά sos .. xθές Εσβησα 2-3 φωτογραφίες καί σήμερα υπάρχει μόνο μία στόν φάκελο ,...Ολα Αφαντα .... τι μπορεί να εγινε δέν Εχω ιδέα ... ξέρουμε κα ποιο recovery πρόγραμμα η καποια ενέργεια .. δυστυχώς δέν Εχω κανένα backup cloud ενεργοποιήσει

Λοιπόν σήμερα χάθηκαν και οι δικές μ φωτογραφίες. ..δεν ξέρω αν έκανα εγώ καμιά πατάτα. Αν κ δεν το νομίζω

Λοιπόν σήμερα χάθηκαν και οι δικές μ φωτογραφίες. ..δεν ξέρω αν έκανα εγώ καμιά πατάτα. Αν κ δεν το νομίζω

Πού τις έσωζες? Στην εσωτερική μνήμη ή σε εξωτερική κάρτα. Αν ήταν σε εξωτερική είναι θέμα της κάρτας. Μου είχε τύχει 2-3 φορές στο S3 και από τότε άρχισα να κάνω backup σε dropbox και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επίσης υπάρχουν κάποια προγραμματάκια που κάνουν ανάκτηση από κατεστραμμένες κάρτες (με πολύ καλά αποτελέσματα ιδίως αν δεν έχεις προσπαθήσει να γράψεις κάτι πάνω τους μετά την απώλεια των δεδομένων). Η καλύτερη επιλογή πάντως, όπως έχω καταλήξει, είναι η χρήση καρτών της samsung που (τυχαία?) δεν παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα.

Ουτε.. και γω νομίζω ότι έκανα κάτι. .αν και υποπτεύομαι ένα ξεκαθάρισμα στο i foto του Mac ..όμως και πάλι δε βλέπω να έχει σχέση ..το θέμα είναι ότι στην εσωτερικη μνημη δεν επιτρέπεται να διαβάσουν τα recovery προγράμματα και χρειάζεται root με αμφιβολο. αποτέλεσμα ..κοινώς τις ξεχνάω και πάμε για άλλα. .πάντα με backup
Tech fusion

Εσωτερική μνήμη τις είχα. ας είναι καλά το Dropbox όμως. Υποπτεύομαι 1_2 εφαρμογές που κατέβασα για να βρούνε cover albums μήπως αυτές έκαναν την δουλειά

φαινεται γι αυτο μας δωσανε 50 γιγα στο drop..

Όχι βέβαια τα 50 τα δίνει εδώ και 3 χρόνια σε όλες τις συσκευές της η σαμσουνγκ.

Με αυτή λαλακια την αναβάθμιση έχει προκύψει άλλο ένα θέμα. Ανοίγει και κολλάει ανοιγμένο το gps. Λέει πάντα ...searching for gps. Κλείνω το gps σταματά. ...το ανοίγω πάλι τα ίδια. ...searching for gps. Έκανα και restart αλλά μετάααπό κάποιες ώρες πάλι τα ίδια. Έχει συμβεί σε άλλον ρε παιδια;;;

Με αυτή λαλακια την αναβάθμιση έχει προκύψει άλλο ένα θέμα. Ανοίγει και κολλάει ανοιγμένο το gps. Λέει πάντα ...searching for gps. Κλείνω το gps σταματά. ...το ανοίγω πάλι τα ίδια. ...searching for gps. Έκανα και restart αλλά μετάααπό κάποιες ώρες πάλι τα ίδια. Έχει συμβεί σε άλλον ρε παιδια;;;

Ωωω...ναι.... μια από τα ίδια! Δυστυχώς...

Έχω την εντύπωση οτι κολλάει με κάποιο τρόπο το refresh απο το weather widget.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Μου κάνει τελευταία κάποια force closes με πιο πρόσφατο ένα την ώρα που δούλευα τον messenger του Facebook. Να προσέξω κάτι ή να μην δώσω ιδιαίτερη σημασία;

Καλημέρα,

Είπα να δω livestream το φιλικό της εθνικής... Άνοιξα το λινκ με το Βίντεο που έχει προεγκατεστημένο... Και ενώ είχα δοκιμάσει το λινκ από τον υπολογιστη και είχε ήχο... από το κινητό είχα μόνο εικόνα... ΓΙΑΤΙ?

Μετά είπα να βάλω από sportsfm online για περιγραφή αλλά έπαιζε ή το ράδιο ή το βίντεο... ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΑΖΙ?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μου κάνει τελευταία κάποια force closes με πιο πρόσφατο ένα την ώρα που δούλευα τον messenger του Facebook. Να προσέξω κάτι ή να μην δώσω ιδιαίτερη σημασία;

φίλε μου force close μου έκανε ο messenger του fb πριν λίγο πολλές φορές κατά την κουβέντα με ηχογραφήσεις με 2 φιλαράκια... Στο Note 2 όμως...οπότε μάλλον η εφαρμογή έχει πρόβλημα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)