Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είπα πιο πριν, κακώς ψάχνετε το πρόβλημα σε προέλευση κινητού κι εκδόσεις.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι το "προκάλεσα".

Στον Βαγγέλη έχει συμβεί σε όλες τις συσκευές όμως. Μόνο με εφαρμογή μπορεί να εξηγηθεί αυτό

Έτσι πιστεύω και εγώ.

Δε εξηγείται αλλιώς σε 5 συσκευές τα ίδια.

Όσο για τους κωδικούς δε τους έχω χάσει ποτέ(ουγγρικό).

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ναι παιδιά είμαι κι εγώ πεπεισμένος ότι είναι θέμα κάποιας εφαρμογής .για την ώρα έχω μόνο WhatsApp, viber και αν πάει καλά θα συνεχίσω εγκαθιστώντας μια μια τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ μέχρι να βρω τον ένοχο. ..Ευχαριστω ολους τους παλιοφιλους εδώ για τις απαντήσεις τους ...

Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ πάνω από 65mbps στο wifi;

Έχω ενεργοποίημενο στο ρουτερ μου το 208.11n το οποίο υποστηρίζει 300 mbps καοδεν τα πιάνω με τίποτα:happy:

Λοιπόν σήμερα έχασα κι εγώ πρώτη φορά τους κωδικούς.

Έκανα κάτι το διαφορετικό όσον αφορά το wifi σήμερα.

Ενώ βρισκόμουν εν κινήσει σε μέσω μαζικής μεταφοράς το άφησα 1/2 ώρα να σαρώνει όποιο δίκτυο βρίσκει στο δρόμο, καφετέριες, κλπ. και συνδέθηκα και σε κανα 2 απ' αυτά.

Πότε πριν όπου ενεργοποιούσα το wifi σε συγκεκριμένους χώρους δεν μου το χε κάνει.

Άρα συμπεραίνω ότι έχει σχέση με τον αριθμό των διαφορετικών δικτύων που εκτίθεται ή και το αν υπερβαίνουν κάποιο όριο.

Κι εμένα μια φορά έχουν χαθεί με τον ίδιο τροπο, που το είχα ανοιχτό να σαρώνει. Συμφωνώ στο συμπέρασμά σου.

Όπως είπα πιο πριν, κακώς ψάχνετε το πρόβλημα σε προέλευση κινητού κι εκδόσεις.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι το "προκάλεσα".

Εγώ δεν το έχω να σαρώνει. Έχασα 3 φορές τους κωδικούς, τη μια με πολλά δίκτυα αποθηκευμένα, την μια με 5-6.

Τελικά όσοι πήγατε στην kit Kat πείτε μου... άξιζε ή όχι;

Εγώ μόνο για ένα λόγο πήγα στην κιτ κατ.Το stuttering ( τραύλισμα ) που υπήρχε στους browser,και είχα στην J.B .

Αυτό διορθώθηκε πλήρως στη Κιτ κατ .

Ίσως η κιτ κατ να είναι και πιο snappy και ίσως να είναι και λίγο πιο λαίμαργη στη μπαταρία.

Αυτά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τελικά όσοι πήγατε στην kit Kat πείτε μου... άξιζε ή όχι;

εγω δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.

Downgrade μπορούμε να κάνουμε από kitkat ??? Καταλάθος έσβησα κάτι βίντεο και φώτο με επαναφορα εργοστασιακών. Μπορώ να τα ανακτήσω από κάπου ή τέλος??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

καλημέρα παιδες..μολις τωρα κανω μια αναβαθμιση που μου ηρθε μεσω kies! πατησα αναβαθμιση μεσω κινητου και μου εβγαλε να ελενξω το kies για τυχον αναβαθμίσεις..αφου το εκανα μου εβγαλε μια αναβαθμιση την οποια εκανα αμεσως ελπιζοντας να λυθει και το θεμα με τους κωδικούς του wi-fi. δεν θυμαμαι τι εκδοση ειχα αλλα τα εχω γραμμενα καπου.θα τα δω και θα σας ενημερωσω για αλλαγες..Γαλλικο note εχω για τους ενδιαφερομενους.. Edited by pacodiaz

Καλησπέρα παιδιά. Ο αδελφός μου έχει πάρει το νοτελι. Έψαχνα να βρω πως μπαίνει στο κλείδωμα οθόνης η συντόμευση κάμερας στην γωνία κάτω δεξιά αλλά δεν το βρήκα. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Αν εχει kitkat μπαινει αυτοματα.

Έχει κανονικά την 4.4.2 αλλά δεν υπάρχει πουθενά η συντόμευση της κάμερας. Τι μπορεί να φταίει?

Επίσης απ ότι είδα δεν μπορείς να επεξεργαστεις το προσωπικό μήνυμα από το κλείδωμα οθόνης (όπως δηλαδή το κάνω εγώ στο s3 μου) αλλά θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις.

Καλησπέρα παιδιά. Ο αδελφός μου έχει πάρει το νοτελι. Έψαχνα να βρω πως μπαίνει στο κλείδωμα οθόνης η συντόμευση κάμερας στην γωνία κάτω δεξιά αλλά δεν το βρήκα. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

ρυθμίσεις-συσκευή-κλείδωμα οθόνης-επεξεργασία συντομευσεων

ρυθμίσεις-συσκευή-κλείδωμα οθόνης-επεξεργασία συντομευσεων

Δεν υπάρχει επεξεργασία συντομευσεων :O... why???

Σε καποιες ρομ(4.4.2) νομιζω δεν υπαρχει η δυνατοτητα για την καμερα στο κλειδωμα οθονης.Ποια εχεις εσυ;

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

για να καταλάβουμε...δεν έχεις καθόλου συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος ή άπλα δεν έχεις την camera στις συντομεύσεις?νομίζω σε Γερμανικό ή Αυστριακό δεν μπορείς να έχεις την συντόμευση της camera.

Πρεπει το ξεκλειδωμα οθονης να ειναι σε ¨κυλιση¨ για να φανει το μενου συντομευσεων..

:ninja:

Σε καποιες ρομ(4.4.2) νομιζω δεν υπαρχει η δυνατοτητα για την καμερα στο κλειδωμα οθονης.Ποια εχεις εσυ;

Οριστε... :)

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-05-17-16-56-03_zpsbb4d4be8.png

για να καταλάβουμε...δεν έχεις καθόλου συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος ή άπλα δεν έχεις την camera στις συντομεύσεις?νομίζω σε Γερμανικό ή Αυστριακό δεν μπορείς να έχεις την συντόμευση της camera.

Δεν έχει καθόλου συντομευσεις στην Οθόνη κλειδώματος ... Δες τι εχει και στις ρυθμίσεις ... Τώρα αν είναι γερμανικό ή Αυστριακό δεν το ξέρω. Δεν θυμάμαι πως το βρίσκουμε.

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-05-17-16-55-43_zpsd37dd305.png

Πρεπει το ξεκλειδωμα οθονης να ειναι σε ¨κυλιση¨ για να φανει το μενου συντομευσεων..

Ναι το έχω βάλει σε κύλιση ...

Edited by alexandrosgou

Οριστε... :)

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-05-17-16-56-03_zpsbb4d4be8.png

Δεν έχει καθόλου συντομευσεις στην Οθόνη κλειδώματος ... Δες τι εχει και στις ρυθμίσεις ... Τώρα αν είναι γερμανικό ή Αυστριακό δεν το ξέρω. Δεν θυμάμαι πως το βρίσκουμε.

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-05-17-16-55-43_zpsd37dd305.png

Ναι το έχω βάλει σε κύλιση ...

Πρέπει να είναι γερμανική η συσκευή γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ! Στις γερμανικές συσκευές δεν εμφανίζει την συντόμευση της κάμερας.

Στις γερμανικες συσκευες δεν εμφανιζει την καμερα αλλα απενεργοποιειται ο ηχος κλειστρου στην καμερα. Στις γαλλικες συσκευες εμφανιζει την καμερα αλλα δεν απενεργοποιειται ο ηχος κλειστρου στην καμερα. Οτι να ναι.
TCe

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)