telmakris Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Αν βάλω την ελληνική την ρομ τι διαφορά θα έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Πωωω. Αυτό το 3d effect καθώς το κουνούσε το τηλέφωνο πως το έκανε? Ψάξε το 3d image live wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ψάξε το 3d image live wallpaper Ευχαριστώ πολύ και βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 παιδια καλησπερα.περασα μολις το kit kat.θα πρεπει να κανω τπτ αλλο στο κινητο:;;(πχ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;)κατι μου ειπαν για wipe data kai wipe cache αλλα δε ξερω πως να το κανω αυτο.αν μπορειτε βοηθηστε με. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Στις υπηρεσιες δεν εχει κατι εκτος απο το greenify που εχω κατεβασει.. Τιποτα δεν ειναι τικαρισμενο... Ξετικαρε το Greenify τότε..¨Η άλλαξε πληκτρολόγιο! Εγώ προτίμησα το δεύτερο :p παιδια καλησπερα.περασα μολις το kit kat.θα πρεπει να κανω τπτ αλλο στο κινητο:;;(πχ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;)κατι μου ειπαν για wipe data kai wipe cache αλλα δε ξερω πως να το κανω αυτο.αν μπορειτε βοηθηστε με. Γιατί να κάνεις wipe? Έχει κάποιο πρόβλημα? Αν οχι δεν βρίσκω κανέναν λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλημέρα παιδιά!!!!! Υπάρχει καμία εφαρμογή σημειώσεων που να κάνει συνχρονισμο με pc???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ψάχνεις κάτι σαν το evernote ή το Google keep. Υπαρχουν αντίστοιχες εφαρμογές για PC. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Σήμερα μου έτυχε το εξής περίεργο. Σε στοκ unrooted συσκευή με 4.3, και μετά από 12 ημέρες ανοιχτό, ξαφνικά έχασα τον ήχο. Ο κέρσορας τέρμα δεξιά, και δεν άκουγα ούτε από το YouTube ούτε τις ταινίες μου, ούτε τα τραγούδια μου, ούτε χτύπαγε το κινητό όταν το κάλεσα. Με μια επανεκκίνηση έστρωσε βέβαια αλλά έχασα το ρεκόρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Το θέμα είναι να μπορώ να γράψω και με το πενάκι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ρε παιδια μετα απο την αναβαθμιση σε 4.4.2 που εκανα οταν κατεβαζω τον πινακα ειδοπησεων μου τον δειχνει σε εκτεταμενη μορφη και οχι το μισο οπως συνηθως.Γνωριζει κανεις κατι? Παράθεση Γονατιζω μονο για να βαλω δυναμη και να σηκωθω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 παιδια καλησπερα.περασα μολις το kit kat.θα πρεπει να κανω τπτ αλλο στο κινητο:;;(πχ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;)κατι μου ειπαν για wipe data kai wipe cache αλλα δε ξερω πως να το κανω αυτο.αν μπορειτε βοηθηστε με. Όχι να μη κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που δεν έχειςππρόβλημα να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Εγώ απλά έκανα το update και δεν έχω το παραμικρο προβλημα!!!! ΜΌΝΟ αν βλέπεις κάτι που σε πρόβληματιζει θα κάνεις Hard reset. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Προσωπικά θα έκανα επαναφορά μιας και περνάς από μια έκδοση σε μία άλλη. JB to Kit Kat. ειδικά με όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί τα οποία με επαναφορά εργοστασιακών λύθηκαν. τώρα αν βαριέσαι από την αρχή το στήσιμο άστο και αν δεις περίεργα πράγματα τότε μπορείς να κάνεις επαναφορά .. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Προσωπικά θα έκανα επαναφορά μιας και περνάς από μια έκδοση σε μία άλλη. JB to Kit Kat. ειδικά με όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί τα οποία με επαναφορά εργοστασιακών λύθηκαν. τώρα αν βαριέσαι από την αρχή το στήσιμο άστο και αν δεις περίεργα πράγματα τότε μπορείς να κάνεις επαναφορά .. Είμαι ακριβώς της ίδιας γνώμης :) Επίσης να πω ότι το τελευταίο διάστημα άφησα το nova που τον έχω για βάση και δοκιμάζοντας διάφορους launchers στο νοτε(τους έχω αγοράσει σχεδόν όλους κατά καιρούς) έμεινα πολύ ευχαριστημένος με έναν που. .. δε τον είχα αγοράσει, τον appex ο οποίος είναι της ίδιας φιλοσοφίας με το nova αλλά πιο smooth ενώ δεσμεύει και πιο λίγη ram. Φαίνεται σε κάθε κίνηση αυτό και ειδικά στο τσίμπημα στη home screen που σου βγάζει και τους 5 οθόνες για προεπισκόπιση και γρήγορη μεταφορά είναι Βούτυρο. Ο nova θέλει πλέον το φινίρισμα του πιστεύω. Any way τον αγόρασα και αυτόν(2.99€) Και τον έχω για default μέχρι νεοτέρας. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Είμαι ακριβώς της ίδιας γνώμης :) Επίσης να πω ότι το τελευταίο διάστημα άφησα το nova που τον έχω για βάση και δοκιμάζοντας διάφορους launchers στο νοτε(τους έχω αγοράσει σχεδόν όλους κατά καιρούς) έμεινα πολύ ευχαριστημένος με έναν που. .. δε τον είχα αγοράσει, τον appex ο οποίος είναι της ίδιας φιλοσοφίας με το nova αλλά πιο smooth ενώ δεσμεύει και πιο λίγη ram. Φαίνεται σε κάθε κίνηση αυτό και ειδικά στο τσίμπημα στη home screen που σου βγάζει και τους 5 οθόνες για προεπισκόπιση και γρήγορη μεταφορά είναι Βούτυρο. Ο nova θέλει πλέον το φινίρισμα του πιστεύω. Any way τον αγόρασα και αυτόν(2.99€) Και τον έχω για default μέχρι νεοτέρας. Και εγώ έβαλα τον Nova και για να δοκιμάσω κάποιον άλλον θα πρέπει να τον στήσω aπo την αρχή ε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ο nova εχει import την επιφανεια εργασιας σου απο αλλον launcher. Σου τα φτιαχνει οπως τα ειχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Και εγώ έβαλα τον Nova και για να δοκιμάσω κάποιον άλλον θα πρέπει να τον στήσω aπo την αρχή ε ; Οχι,αν έχεις πχ nova τότε μόνο ίσως κάποια widget. Τα άλλα στα περνάει όπως πρέπει. Ο nova εχει import την επιφανεια εργασιας σου απο αλλον launcher. Σου τα φτιαχνει οπως τα ειχες Το αυτό και ο apex. Όταν πρώτο ξεκινά σου βγάζει notification, κατεβάζεις τη κουρτίνα και διαλέγεις nova launcher για να κάνεις import. Τόσο απλά. ... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Η ηχογράφηση κλήσης όταν μιλάω με ανοικτή ακρόαση δουλεύει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Όχι να μη κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που δεν έχειςππρόβλημα να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Εγώ απλά έκανα το update και δεν έχω το παραμικρο προβλημα!!!! ΜΌΝΟ αν βλέπεις κάτι που σε πρόβληματιζει θα κάνεις Hard reset. Και σε μένα μια χαρά έκατσε και η μπαταρία του μου φαίνεται καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το θέμα είναι να μπορώ να γράψω και με το πενάκι!!! Ίσως να μπορείς να γράψεις και σε κάποιο από αυτά με το πενάκι αλλά λογικά θα το μετατρέπει σε κείμενο όπως τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να κρατήσουμε backup τις σημειώσεις από το Action Memo? Φυσικά μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θέλω να επαναφέρω και τις σημειώσεις. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο θα είναι τεράστια βοήθεια. Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να κρατήσουμε backup τις σημειώσεις από το Action Memo? Φυσικά μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θέλω να επαναφέρω και τις σημειώσεις. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο θα είναι τεράστια βοήθεια. Στείλε τις στο S-Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στείλε τις στο S-Note Δεν θέλω απλά να τις αποθηκεύσω αλλά να τις επαναφέρω στο action memo μετά το hard reset. Χωρίς Root. Υπάρχει λύση? Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη σκεφτομαι τη συγκεκριμενη αγορα. Μηπως υπαρχει καποιος με mac (snow leopard) να μου πει αν αναγνωριζει το κινητο; Επισης θα ηθελα καποιες γνωμες για τις φωτογραφιες που βγαζει, συγκριτικα ισως με το s3 απ το οποιο ημουν ικανοποιημενη. Το δοκιμασα σημερα στο public και δε με ενθουασιασαν αυτες που εβγαλε, στο αυτοματο, μεσα στο μαγαζι. Μου φανηκε οτι ειχαν θορυβο. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) - Δεν υπάρχει θέμα με MAC OS. αλλωστε και το kies υπάρχει για mac οπότε ολοι οι drivers της samsung εγκαθίστανται με την εγκατάσταση του Kies3 για το συγκεκριμένο κινητο. - Υπάρχει ένα θέμα με τις φωτογραφίες κυρίως σε χαμηλό φωτισμό. Δεν ειναι προβληματικά τα τηλέφωνα απλά μάλλον δεν προσέξαν στο θέμα software της κάμερας όσο στα υπόλοιπα καλά τηλέφωνα της samsung. Αν δεν χρησιμοποιείς τόσο πολύ φωτογραφική δεν νομίζω να σε αποτρέψει απο την αγορά του η φωτογραφία που έβγαλες στα public. Edited May 4, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ερώτηση. Παταω στο Facebook να δω βίντεο και δεν μου προτείνει το YouTube οπως εκανε παντα αλλα boat kai άλλους browsers. Γιατι ετσι ; δεν εχω αλλάξει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts