Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πωωω. Αυτό το 3d effect καθώς το κουνούσε το τηλέφωνο πως το έκανε?

Ψάξε το 3d image live wallpaper

παιδια καλησπερα.περασα μολις το kit kat.θα πρεπει να κανω τπτ αλλο στο κινητο:;;(πχ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;)κατι μου ειπαν για wipe data kai wipe cache αλλα δε ξερω πως να το κανω αυτο.αν μπορειτε βοηθηστε με.
Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Στις υπηρεσιες δεν εχει κατι εκτος απο το greenify που εχω κατεβασει.. Τιποτα δεν ειναι τικαρισμενο...

Ξετικαρε το Greenify τότε..¨Η άλλαξε πληκτρολόγιο! Εγώ προτίμησα το δεύτερο :p

παιδια καλησπερα.περασα μολις το kit kat.θα πρεπει να κανω τπτ αλλο στο κινητο:;;(πχ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;)κατι μου ειπαν για wipe data kai wipe cache αλλα δε ξερω πως να το κανω αυτο.αν μπορειτε βοηθηστε με.

Γιατί να κάνεις wipe? Έχει κάποιο πρόβλημα? Αν οχι δεν βρίσκω κανέναν λόγο

Σήμερα μου έτυχε το εξής περίεργο. Σε στοκ unrooted συσκευή με 4.3, και μετά από 12 ημέρες ανοιχτό, ξαφνικά έχασα τον ήχο. Ο κέρσορας τέρμα δεξιά, και δεν άκουγα ούτε από το YouTube ούτε

τις ταινίες μου, ούτε τα τραγούδια μου, ούτε χτύπαγε το κινητό όταν το κάλεσα.

Με μια επανεκκίνηση έστρωσε βέβαια αλλά έχασα το ρεκόρ...

Ρε παιδια μετα απο την αναβαθμιση σε 4.4.2 που εκανα οταν κατεβαζω τον πινακα ειδοπησεων μου τον δειχνει σε εκτεταμενη μορφη και οχι το μισο οπως συνηθως.Γνωριζει κανεις κατι?
Γονατιζω μονο για να βαλω δυναμη και να σηκωθω...

Όχι να μη κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που δεν έχειςππρόβλημα να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Εγώ απλά έκανα το update και δεν έχω το παραμικρο προβλημα!!!! ΜΌΝΟ αν βλέπεις κάτι που σε πρόβληματιζει θα κάνεις Hard reset.

Προσωπικά θα έκανα επαναφορά μιας και περνάς από μια έκδοση σε μία άλλη. JB to Kit Kat.

ειδικά με όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί τα οποία με επαναφορά εργοστασιακών λύθηκαν.

τώρα αν βαριέσαι από την αρχή το στήσιμο άστο και αν δεις περίεργα πράγματα τότε μπορείς να κάνεις επαναφορά ..

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Προσωπικά θα έκανα επαναφορά μιας και περνάς από μια έκδοση σε μία άλλη. JB to Kit Kat.

ειδικά με όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί τα οποία με επαναφορά εργοστασιακών λύθηκαν.

τώρα αν βαριέσαι από την αρχή το στήσιμο άστο και αν δεις περίεργα πράγματα τότε μπορείς να κάνεις επαναφορά ..

Είμαι ακριβώς της ίδιας γνώμης :)

Επίσης να πω ότι το τελευταίο διάστημα άφησα το nova που τον έχω για βάση και δοκιμάζοντας διάφορους launchers στο νοτε(τους έχω αγοράσει σχεδόν όλους κατά καιρούς) έμεινα πολύ ευχαριστημένος με έναν που. .. δε τον είχα αγοράσει, τον appex ο οποίος είναι της ίδιας φιλοσοφίας με το nova αλλά πιο smooth ενώ δεσμεύει και πιο λίγη ram. Φαίνεται σε κάθε κίνηση αυτό και ειδικά στο τσίμπημα στη home screen που σου βγάζει και τους 5 οθόνες για προεπισκόπιση και γρήγορη μεταφορά είναι Βούτυρο.

Ο nova θέλει πλέον το φινίρισμα του πιστεύω.

Any way τον αγόρασα και αυτόν(2.99€) Και τον έχω για default μέχρι νεοτέρας.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Είμαι ακριβώς της ίδιας γνώμης :)

Επίσης να πω ότι το τελευταίο διάστημα άφησα το nova που τον έχω για βάση και δοκιμάζοντας διάφορους launchers στο νοτε(τους έχω αγοράσει σχεδόν όλους κατά καιρούς) έμεινα πολύ ευχαριστημένος με έναν που. .. δε τον είχα αγοράσει, τον appex ο οποίος είναι της ίδιας φιλοσοφίας με το nova αλλά πιο smooth ενώ δεσμεύει και πιο λίγη ram. Φαίνεται σε κάθε κίνηση αυτό και ειδικά στο τσίμπημα στη home screen που σου βγάζει και τους 5 οθόνες για προεπισκόπιση και γρήγορη μεταφορά είναι Βούτυρο.

Ο nova θέλει πλέον το φινίρισμα του πιστεύω.

Any way τον αγόρασα και αυτόν(2.99€) Και τον έχω για default μέχρι νεοτέρας.

Και εγώ έβαλα τον Nova και για να δοκιμάσω κάποιον άλλον θα πρέπει να τον στήσω aπo την αρχή ε ;

Και εγώ έβαλα τον Nova και για να δοκιμάσω κάποιον άλλον θα πρέπει να τον στήσω aπo την αρχή ε ;

Οχι,αν έχεις πχ nova τότε μόνο ίσως κάποια widget.

Τα άλλα στα περνάει όπως πρέπει.

Ο nova εχει import την επιφανεια εργασιας σου απο αλλον launcher. Σου τα φτιαχνει οπως τα ειχες

Το αυτό και ο apex.

Όταν πρώτο ξεκινά σου βγάζει notification, κατεβάζεις τη κουρτίνα και διαλέγεις nova launcher για να κάνεις import.

Τόσο απλά. ...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όχι να μη κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που δεν έχειςππρόβλημα να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Εγώ απλά έκανα το update και δεν έχω το παραμικρο προβλημα!!!! ΜΌΝΟ αν βλέπεις κάτι που σε πρόβληματιζει θα κάνεις Hard reset.

Και σε μένα μια χαρά έκατσε και η μπαταρία του μου φαίνεται καλύτερη.

Το θέμα είναι να μπορώ να γράψω και με το πενάκι!!!

Ίσως να μπορείς να γράψεις και σε κάποιο από αυτά με το πενάκι αλλά λογικά θα το μετατρέπει σε κείμενο όπως τα μηνύματα.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να κρατήσουμε backup τις σημειώσεις από το Action Memo? Φυσικά μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θέλω να επαναφέρω και τις σημειώσεις.

Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο θα είναι τεράστια βοήθεια.

Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να κρατήσουμε backup τις σημειώσεις από το Action Memo? Φυσικά μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θέλω να επαναφέρω και τις σημειώσεις.

Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο θα είναι τεράστια βοήθεια.

Στείλε τις στο S-Note

Στείλε τις στο S-Note

Δεν θέλω απλά να τις αποθηκεύσω αλλά να τις επαναφέρω στο action memo μετά το hard reset.

Χωρίς Root. Υπάρχει λύση?

Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus.

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη σκεφτομαι τη συγκεκριμενη αγορα.

Μηπως υπαρχει καποιος με mac (snow leopard) να μου πει αν αναγνωριζει το κινητο;

Επισης θα ηθελα καποιες γνωμες για τις φωτογραφιες που βγαζει, συγκριτικα ισως με το s3 απ το οποιο ημουν ικανοποιημενη. Το δοκιμασα σημερα στο public και δε με ενθουασιασαν αυτες που εβγαλε, στο αυτοματο, μεσα στο μαγαζι. Μου φανηκε οτι ειχαν θορυβο.

:cool:

- Δεν υπάρχει θέμα με MAC OS. αλλωστε και το kies υπάρχει για mac οπότε ολοι οι drivers της samsung εγκαθίστανται με την εγκατάσταση του Kies3 για το συγκεκριμένο κινητο.

- Υπάρχει ένα θέμα με τις φωτογραφίες κυρίως σε χαμηλό φωτισμό. Δεν ειναι προβληματικά τα τηλέφωνα απλά μάλλον δεν προσέξαν στο θέμα software της κάμερας όσο στα υπόλοιπα καλά τηλέφωνα της samsung. Αν δεν χρησιμοποιείς τόσο πολύ φωτογραφική δεν νομίζω να σε αποτρέψει απο την αγορά του η φωτογραφία που έβγαλες στα public.

Edited by kosmasgr

Ερώτηση. Παταω στο Facebook να δω βίντεο και δεν μου προτείνει το YouTube οπως εκανε παντα αλλα boat kai άλλους browsers. Γιατι ετσι ; δεν εχω αλλάξει κατι

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)