Mariosddd Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 καλησπέρα guys σήμερα έκανα απόπειρα να βάλω την prepaid Καρτα μου απο την Πειραιώς και μου πετάει σφάλμα στο google wallet..κανενας άλλος έχει θέμα; δείχνει οτι στην χώρα μας υποστηρίζετε κανονικά στη σελιδα της google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 καλησπέρα guys σήμερα έκανα απόπειρα να βάλω την prepaid Καρτα μου απο την Πειραιώς και μου πετάει σφάλμα στο google wallet..κανενας άλλος έχει θέμα; δείχνει οτι στην χώρα μας υποστηρίζετε κανονικά στη σελιδα της google.. αν δεν ειναι visa γι αυτο δεν στην περνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρόνια πολλά στο νήμα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η εργοστασιακή εφαρμογή της κάμερας έχει χρονοδιακόπτη? Ψάχνω άδικα στις ρυθμίσεις ή δεν βλέπω καλά? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρόνια πολλά στο νήμα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η εργοστασιακή εφαρμογή της κάμερας έχει χρονοδιακόπτη? Ψάχνω άδικα στις ρυθμίσεις ή δεν βλέπω καλά? :lol: Υπάρχει βρε. Αναγράφεται ως ''χρονομ.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Υπάρχει περίπτωση απενεργοποίησης για το swipe up του περιοδικού στον στοκ launcher? ( χωρίς root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Υπάρχει περίπτωση απενεργοποίησης για το swipe up του περιοδικού στον στοκ launcher? ( χωρίς root) απο ότι έχω διαβάσει δεν γίνετε φίλε πρεπει να το υποστούμε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Υπάρχει περίπτωση απενεργοποίησης για το swipe up του περιοδικού στον στοκ launcher? ( χωρίς root) Χρονια πολλα σε ολους παιδια. Κι εγω θελω να το βγαλω αλλα δυστυχως χωρις ρουτ δεν γινεται με τιποτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρονια πολλα σε ολους παιδια. Κι εγω θελω να το βγαλω αλλα δυστυχως χωρις ρουτ δεν γινεται με τιποτα. Με τον nova launcher που χρησημοποιώ δεν γίνεται, απλά είναι για άλλον και είπα να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρονια πολλα σε ολους παιδια. Κι εγω θελω να το βγαλω αλλα δυστυχως χωρις ρουτ δεν γινεται με τιποτα. Χρονια Πολλααα Βάλε τον Nova Prime να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις. Εκτός του ότι είναι πιο όμορφος και πιο γρήγορος από τον stock έχει k πολλά gestures Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Όσοι είχατε πριν άλλο Galaxy με λογαριασμό στο Drop box (50 Gb), πήρατε επιπλέον 50 Gb με το Note 3? Δηλαδή τώρα έχετε 100 Gb? Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Χρονια Πολλααα Βάλε τον Nova Prime να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις. Εκτός του ότι είναι πιο όμορφος και πιο γρήγορος από τον stock έχει k πολλά gestures Δεν μου αρέσει γμτ ο nova,δεν έχει την ομαλότητα του στοκ συν κάποια πράγματα που με χαλάνε σε αυτον.Τεσπα,δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον στοκ launcher,το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να ξηλωσουμε (κανονικό ξήλωμα όμως) κάποια πράγματα χωρίς ρουτ και αυτό δεν αλλάζει. Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Όσοι είχατε πριν άλλο Galaxy με λογαριασμό στο Drop box (50 Gb), πήρατε επιπλέον 50 Gb με το Note 3? Δηλαδή τώρα έχετε 100 Gb?Αν έχεις πάρει μια φορά τα 50 gb από Samsung κινητα,ξέχασε τα επιπλέον. Edited April 20, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Δεν μου αρέσει γμτ ο nova,δεν έχει την ομαλότητα του στοκ συν κάποια πράγματα που με χαλάνε σε αυτον.Τεσπα,δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον στοκ launcher,το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να ξηλωσουμε (κανονικό ξήλωμα όμως) κάποια πράγματα χωρίς ρουτ και αυτό δεν αλλάζει. Aν μάθεις στον nova, o στοκ σου φαίνεται χάλια. Επιπλέον μπορείς να ρυθμίσεις ταχύτητα κίνησης κτλ και να το κάνεις όσο ομαλό η γρήγορο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Aν μάθεις στον nova, o στοκ σου φαίνεται χάλια. Επιπλέον μπορείς να ρυθμίσεις ταχύτητα κίνησης κτλ και να το κάνεις όσο ομαλό η γρήγορο θέλεις.Τον εχω βαλει πολλες φορες βρε Αχιλλέα και σε πολλα κινητα, δεν μου αρεσε ποτε και ποτε δεν τον ειδα πιο γρηγορο (αν χαμηλώσεις τα εφε κσι στον στοκ, εστω και στο x0.5 γινεται πιστόλι) οπως και ποτε δεν επιασε την ομαλοτητα του στοκ.Γουστα ειναι αυτα βεβαια και αναλογα πως το βλεπει ο καθένας.Γενικα στο note 3 δεν εχω πσραπονο με το default στησιμο του, με μια ενσταση μονο στο μενου της καμερας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Και εγω με nova prime. Δεν τον αλλαζω. Γρηγορος, ευχρηστος και παραμετροποιήσιμος.... Φυσικα γουστα ειναι αυτα..... :) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Αν έχεις πάρει μια φορά τα 50 gb από Samsung κινητα,ξέχασε τα επιπλέον. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον τα προηγούμενα να ανανεωθούν για άλλα 2 χρόνια; Λέω μήπως δεν έκανα κάτι σωστά, για να ξέρω. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μπορεις να τα παρεις με διαφορετικό gmail..Εγω γεμισα το πρωτο 50αρι απο ενα s3 πριν 2 χρόνια και τωρα εβαλα αλλο gmail στο dropbox και πηρα αλλα 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μπορεις να τα παρεις με διαφορετικό gmail..Εγω γεμισα το πρωτο 50αρι απο ενα s3 πριν 2 χρόνια και τωρα εβαλα αλλο gmail στο dropbox και πηρα αλλα 50. Οκ, ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω αύριο. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον τα προηγούμενα να ανανεωθούν για άλλα 2 χρόνια; Λέω μήπως δεν έκανα κάτι σωστά, για να ξέρω. Μπορεις να τα παρεις με διαφορετικό gmail..Εγω γεμισα το πρωτο 50αρι απο ενα s3 πριν 2 χρόνια και τωρα εβαλα αλλο gmail στο dropbox και πηρα αλλα 50. Έτσι ακριβώς! Έχω αλλάξει πάρα πολλές συσκευές Samsung και δε το είχα κάνει ένα ότου επικοινωνισα με το support του Dropbox και μου είπαν αυτό που λέει ο φίλος από πάνω κ το είχα αναφέρει και εδώ Μάλιστα πολύ καιρό πριν. Τώρα έχω 100 giga σε 2 λογαριασμούς (ο ένας είναι Outlook) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χρόνια Πολλά παιδιά. Να ρωτήσω με τον μαμά φορτιστή πόση ώρα κάνει να φορτώσει; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χρόνια Πολλά παιδιά. Να ρωτήσω με τον μαμά φορτιστή πόση ώρα κάνει να φορτώσει;Χρόνια Πολλά. Δύο ώρες και είκοσι λεπτά περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Έχω ένα θεματακι με το τηλεφωνο τις τελευταίες 3 μερες. Μου κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις από το wifi του σπιτιού. Σαν προσωρινή λύση πρέπει να κλείσω το wifi του κινητού και να το ξανά ανοίξω αλλά σε 15 λεπτά περίπου κάνει και πάλι αποσύνδεση. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως κάποια ρύθμιση; Το κινητό το εχω δύο μήνες και δεν είχε τέτοιο θεμα! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) [/quote=manan69t;5343293]Έτσι ακριβώς! Έχω αλλάξει πάρα πολλές συσκευές Samsung και δε το είχα κάνει ένα ότου επικοινωνισα με το support του Dropbox και μου είπαν αυτό που λέει ο φίλος από πάνω κ το είχα αναφέρει και εδώ Μάλιστα πολύ καιρό πριν. Τώρα έχω 100 giga σε 2 λογαριασμούς (ο ένας είναι Outlook) Όταν φτιάξω νέο Gmail , πρέπει να κάνω και φορμάτ το κινητό για να ξεκινήσω από την αρχή τα βήματα? Εντάξει παιδιά, το έφτιαξα. Ευχαριστώ. Edited April 21, 2014 by djhoulio Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 αν δεν ειναι visa γι αυτο δεν στην περνει Γιατί δεν το εμφανίζει στο play store το Google wallet αφού υπό στηρίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) [/quote=manan69t;5343293]Έτσι ακριβώς! Έχω αλλάξει πάρα πολλές συσκευές Samsung και δε το είχα κάνει ένα ότου επικοινωνισα με το support του Dropbox και μου είπαν αυτό που λέει ο φίλος από πάνω κ το είχα αναφέρει και εδώ Μάλιστα πολύ καιρό πριν. Τώρα έχω 100 giga σε 2 λογαριασμούς (ο ένας είναι Outlook) Όταν φτιάξω νέο Gmail , πρέπει να κάνω και φορμάτ το κινητό για να ξεκινήσω από την αρχή τα βήματα? Εντάξει παιδιά, το έφτιαξα. Ευχαριστώ. Οχι. Απλά θα κάνεις sign out. Edit Σόρυ μπαίνω από tapatalk και τώρα είδα ότι Ok. Edited April 21, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Έχω ένα θεματακι με το τηλεφωνο τις τελευταίες 3 μερες. Μου κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις από το wifi του σπιτιού. Σαν προσωρινή λύση πρέπει να κλείσω το wifi του κινητού και να το ξανά ανοίξω αλλά σε 15 λεπτά περίπου κάνει και πάλι αποσύνδεση. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως κάποια ρύθμιση; Το κινητό το εχω δύο μήνες και δεν είχε τέτοιο θεμα!Δοκίμασε στης ρυθμίσεις wifi αυτές που έχω στην φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts