valentinosael Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι είναι αυτο το ΑRT; Δώστ link να διαβάσω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 4.4.2 εδώ .. Την κατέβασα από mirror γιατί αύριο θα κατέβαινε από το sammobile... Πρώτη εντύπωση θετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι είναι αυτο το ΑRT; Δώστ link να διαβάσω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377665 Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 4.4.2 εδώ .. Την κατέβασα από mirror γιατί αύριο θα κατέβαινε από το sammobile... Πρώτη εντύπωση θετική. Μπορείς να δώσεις το link σε παρακαλώ;. Α και κάτι άλλο. Το CSC άλλαξε σε XEO; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 μπα EUR βλέπω σε recovery mode oύτε καν full wipe έκανε υ.γ σε λίγο στο δίνω σε pm δεν έχει 4 αρχεία. Ένα και τέλος :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ένα αρχείο είναι μόλις το ξεζιπαρεις και το βάζεις στο Odin v 3.09 στην θέση AP Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδια εαν εχουμε τσεκαρει την αυτοματη αναζητηση για ενημερωσεις δε χρειάζεται κατι αλλο για να μας βγάλει την ενημερωση ετσι; Αντε ανυπομωνω να μπει το 4.4 να δουμε διαφορες! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Επειδή υποθέτω οτι όσοι έχετε βάλει την 4.4.2 δεν έχετε πολωνικό, αν μπορεί κάποιος ας γράψει 2 κουβέντες πως περάσατε την αναβάθμιση. Αν υπάρχει και κάνα λινκ να κατεβάσουμε τη ρομ ακόμη καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παίδες τώρα την ανεβάζω, όποιος θέλει pm... Με odin κανονικά, όπως όλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Έχεις συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή μέσω kies μετά την αναβάθμιση;. Αν ναι, τί σου γράφει για τις ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 μπα το kies ποτέ δεν το συμπάθησα. Πάτησα πάντως και μου έγραψε ότι οι τελευταίες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλό αυτό . Άρα δεν χρειάζεται αλλαγή στο CSC μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παίδες τώρα την ανεβάζω, όποιος θέλει pm... Με odin κανονικά, όπως όλες Αν σου είναι εύκολο θα την ήθελα και εγώ.Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Χρειάζεται tick στο Phone boot loader update όταν την περνάμε μέσω Odin 3.09;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSOSMAN Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπερα οσοι πηρατε απο skroutz μπορειτε να δειτε και να μου πειτε ποσα αμπερ ειναι ο φορτιστης σας; Γιατι εχω ακουσει για κατι κρουσματα λαθος φορτιστη. Και σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα του νοτε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπερα οσοι πηρατε απο skroutz μπορειτε να δειτε και να μου πειτε ποσα αμπερ ειναι ο φορτιστης σας; Γιατι εχω ακουσει για κατι κρουσματα λαθος φορτιστη. Και σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα του νοτε 3 Λάθος έχεις καταλάβει. 2 αμπέρ είναι όλοι. Αυτό που άκουσες είναι ότι ήταν αγγλικό κινητό και -φυσικά- μέσα είχε φορτιστή με ακροδέκτες για τις πρίζες της Αγγλίας. Απλά το κατάστημα εδώ δεν τους έβαλε ανταπτορα δώρο. Τυχαίνουν αυτά. Αλλά όχι ότι οι φορτιστες είναι λάθος 'η χαλασμένοι, 'η κάτι άλλο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 https://mega.co.nz/#!jZYkyY5a!HfiJlXRgp_ZGWoQncFNWeEn5FnY_0i9iFb23EGfg2Nk Για γρήγορο κατέβασμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Την πέρασα την 4.4.2. Wipe δεν μου έκανε και κράτησε το BTU σαν CSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Την πέρασα την 4.4.2. Wipe δεν μου έκανε και κράτησε το BTU σαν CSC Για γράψτε όσοι φλασάρατε ; Κρατήσατε όλοι τα csc σας; Pleaseeeee Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Την πέρασα την 4.4.2. Wipe δεν μου έκανε και κράτησε το BTU σαν CSC Τελικά χρειάζεται tick στο phone boot loader update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Θα πρότεινα σε όσοι είναι root με knox 1 να περιμένουν... οι άλλοι σε όσους έχει εμφανιστεί κανονικά η 4.4.2 και δεν έχουν σχέση με root να την κάνουν update... Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες please :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) https://mega.co.nz/#!jZYkyY5a!HfiJlXRgp_ZGWoQncFNWeEn5FnY_0i9iFb23EGfg2Nk Για γρήγορο κατέβασμα...δεν εχει μεσα αυτα τα τρια αρχεια που βλεπω εδω η δεν χρειαζονται σε εμας που ειμαστε root ? στο 2.20 λεπτο. Edited January 13, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μένιο κρατήσου ρε. θα βγάλει ο crash 4.4.2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μένιο κρατήσου ρε. θα βγάλει ο crash 4.4.2 ;)Αδύνατον με τρώει το μικρόβιο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τελικά χρειάζεται tick στο phone boot loader update; Δεν την πέρασα ακόμα αλλά νομίζω πως λογικά πρέπει να το τικαρεις... Ας μας πει κάποιος που την έβαλε Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts