Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα , χθες αλλαξα το g2 που ειχα με το note...φανταστικο...λιγο η καμερα με χαλαει...και το μεγεθος....ξερει κανεις κανενα ''κολπακι'' για να βγαζει πιο σταθερες φωτο?

Αρχιζουν να πληθαινουν οι φωνες δυσαρεσκιας για τη camera βλεπω. Αυτο που εγω χαρακτηριζω θολουρα τωρα ο φιλος το ζηταει ως "πιο σταθερες φωτο".

Τελικα η συσκευη εχει θεμα με τη σταθεροποιηση της camera. H sammy πρεπει να το λαβει σοβαρα υπ ' οψη τις διαμαρτηριες μας. Με ποιον τροπο μπορουμε να το πετυχουμε αυτο?

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Καταρχήν δεν χρειάζεται να είσαι είρωνας επειδή δε συμφωνείς με κάποιον.

Δεύτερον κράτα μια πισινή και μην είσαι απόλυτος, επειδή δεν το έχεις πάθει εσύ.

Αν ψάξεις λίγο στο google και στο xda, θα βρεις τόνους αναφορές για γρατζουνιές που έχουν γίνει και μόνο με σκόνη.

Επίσης η σκόνη μπορεί να περιέχει ακόμα και βαρέα μέταλλα.

Και εμένα μου γρατσουνιστηκε η οθόνη μετα απο δέκα μέρες χρήση ...και ενώ το μεταφέρω πάντα σε τσάντα !!

Πως έγινε δεν μπορώ να το εξηγήσω !!

Πάντως η "χαρακια" υπάρχει εκεί ....και πιστέψτε με... πονάει !!!

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Και εμένα μου γρατσουνιστηκε η οθόνη μετα απο δέκα μέρες χρήση ...και ενώ το μεταφέρω πάντα σε τσάντα !!

Πως έγινε δεν μπορώ να το εξηγήσω !!

Πάντως η "χαρακια" υπάρχει εκεί ....και πιστέψτε με... πονάει !!!

Ήταν μόνο του μέσα σε τσάντα; Αν είχες και τζαντζαλα μέσα, λογικό είναι

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αρχιζουν να πληθαινουν οι φωνες δυσαρεσκιας για τη camera βλεπω. Αυτο που εγω χαρακτηριζω θολουρα τωρα ο φιλος το ζηταει ως "πιο σταθερες φωτο".

Τελικα η συσκευη εχει θεμα με τη σταθεροποιηση της camera. H sammy πρεπει να το λαβει σοβαρα υπ ' οψη τις διαμαρτηριες μας. Με ποιον τροπο μπορουμε να το πετυχουμε αυτο?

καταγκελια μεσω μαιλ??? ενδιαφερων πολυ αυτο το θεμα...

η δημιουργια βιντεο youtube προβαλωντας ολοι μας τη δυσαρεσκεια...

το ειδατε αυτο?

μιλαμε για χοντρο θεμα

(δε ξερω αν επιτρεπεται να βαζουμε λινκ του youtube)

καταγκελια μεσω μαιλ??? ενδιαφερων πολυ αυτο το θεμα...

η δημιουργια βιντεο youtube προβαλωντας ολοι μας τη δυσαρεσκεια...

το ειδατε αυτο?

μιλαμε για χοντρο θεμα

(δε ξερω αν επιτρεπεται να βαζουμε λινκ του youtube)

Αυτό ακριβώς έχω και εγώ. Το κάνει κατά την λήψη βίντεο σε χαμηλό φωτισμό και μόνο όταν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο wifi. Με κλειστό wifi ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα ή είμαι ο μοναδικός;

Tόσα χρόνια στα forums αυτό που έχω δει/καταλάβει είναι ότι όποιος την ψάχνει πολύ(ψείρας) αυτός είναι που παθαίνει και τις ζημιές.

Χαρείτε την συσκευή σας και να αγοράζετε όμορφες θήκες και προστατευτικά οθόνης γιατί ζουν χιλιάδες άνθρωποι από αυτή την δουλειά.

:p

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ενημέρωση :!::!:

Κάποια μηνύματά τροποποιήθηκαν και κάποια άλλα βγήκαν off topic ,θα παρακαλέσω να προσέχετε τι γράφεται ,πως εκφράζεστε ,υπάρχουν διάφορα chat rooms όπου μπορείτε να συζητήσετε με αυτόν το τρόπο ,όχι όμως εδώ .

Samsung galaxy s21+

Ήταν μόνο του μέσα σε τσάντα; Αν είχες και τζαντζαλα μέσα, λογικό είναι

Αυτο ειναι το περίεργο ...

Το έχω σε ξεχωριστή θέση στην τσάντα !

Πάντως εδώ θέλω να καταθέσω ότι σε εμένα η "ζημιά " έγινε ...

Οποτε ο καθένας ας κρίνει όπως του αρέσει ...

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Στο S4 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ειδικά στο 9500 ούτε καν υποψία αργού focus υπό νορμάλ συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αν τώρα επιχειρήσεις να κάνεις focus στην σκοτεινή μαύρη γωνία δίπλα απο το έπιπλο, ναι θα καθυστερήσει η δεν θα κάνει και θα παραμείνει κόκκινο.

Μάνο δεν εχω τέτοιο θέμα. Μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα εξαφανίζεται. Κάποια εφαρμογή στο κάνει.

@@ Τα περί protector τα έχουμε πει δεκάδες φορές.

Η σκόνη κάνει την ζημιά και τα τζην παντελόνια.

Για άλλη 1 φορά συμφωνούμε φίλε:)

Η σκόνη είναι ύπουλος εχθρός.

Γενικά με αυτές τις τζαμαρίες που έχουμε μπλέξει θέλει να έχεις προσοχή.

Το θέμα που είχα το έλυσα όπως έγραψα και παραπάνω, όντως κάποια εφαρμογή το έκανε αλλά δε ξέρω ποια προς το παρόν καθώς έβγαλα πακέτο 10 ύποπτες.

Θα τη βρω όμως μόλις έχω λίγο χρόνο.

Όσο για τη κάμερα και την απόδοση της είμαι πολύ ευχαριστημενος, σαφώς καλύτερη σε όλα και απ το S4 που είχα αλλά ΚΑΙ απ του G2.

Στο χαμηλό φωτισμό μη περιμένουμε και θαύματα, ακόμα και το 1020 που είχα πάρει είχε θέμα, και μη ξεχνάμε πως υπό προϋποθέσεις η κάμερα του νότε 3 κάνει πάρτι, τόσο καλή είναι!

Επίσης να πω εδώ ότι το μαμά keyboard πάντα με swipe είναι πολύ καλό, σαφώς πάνω απ τα άλλα μαμά και δε μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να βάλω άλλο, παρότι έχω 3-4 αγορασμένα!

Ακόμα 1 είναι η μαμά εφαρμογή SMS, που δε μου έχει κάνει κανένα θέμα όπως παλιά που πολλές φορές μου έλεγε ότιτο μήνυμα θα πάει κατεστραμένο στο παραλήπτη ενώ στα settings ήταν όλα ok.

Επίσης άψογη συμπεριφορά 12 μέρες που το έχω και απ την οθόνη κλειδώματος που δε μου κάνει καθόλου αυτά που έκανε στο νότε 2, να μου δείχνει στιγμιαία τη home screen!

Και ταχύτατο ξύπνημα πατώντας το κεντρικό hard button(οι έχοντες note 2 καταλαβαίνουν)

Γενικά το 3 είναι βελτιωμένο σε όλες τις λεπτομέρειες και για μένα αυτό είναι που μετράει πιο πολύ και απ την αναβάθμιση σε specs τα οποίο ήταν γνωστά.

Και βέβαια όπου πάω και όπου βρίσκομαι το λέω, τατς σα το νότε 3 ΔΕΝ έχω βρει πουθενά στο Android, ούτε στα wp, ίσως μόνο στα μήλα που δε τα κατέχω γιαυτό δε λέω παραπάνω!

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Για άλλη 1 φορά συμφωνούμε φίλε:)

Η σκόνη είναι ύπουλος εχθρός.

Γενικά με αυτές τις τζαμαρίες που έχουμε μπλέξει θέλει να έχεις προσοχή.

Το θέμα που είχα το έλυσα όπως έγραψα και παραπάνω, όντως κάποια εφαρμογή το έκανε αλλά δε ξέρω ποια προς το παρόν καθώς έβγαλα πακέτο 10 ύποπτες.

Θα τη βρω όμως μόλις έχω λίγο χρόνο.

Όσο για τη κάμερα και την απόδοση της είμαι πολύ ευχαριστημενος, σαφώς καλύτερη σε όλα και απ το S4 που είχα αλλά ΚΑΙ απ του G2.

Στο χαμηλό φωτισμό μη περιμένουμε και θαύματα, ακόμα και το 1020 που είχα πάρει είχε θέμα, και μη ξεχνάμε πως υπό προϋποθέσεις η κάμερα του νότε 3 κάνει πάρτι, τόσο καλή είναι!

Επίσης να πω εδώ ότι το μαμά keyboard πάντα με swipe είναι πολύ καλό, σαφώς πάνω απ τα άλλα μαμά και δε μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να βάλω άλλο, παρότι έχω 3-4 αγορασμένα!

Ακόμα 1 είναι η μαμά εφαρμογή SMS, που δε μου έχει κάνει κανένα θέμα όπως παλιά που πολλές φορές μου έλεγε ότιτο μήνυμα θα πάει κατεστραμένο στο παραλήπτη ενώ στα settings ήταν όλα ok.

Επίσης άψογη συμπεριφορά 12 μέρες που το έχω και απ την οθόνη κλειδώματος που δε μου κάνει καθόλου αυτά που έκανε στο νότε 2, να μου δείχνει στιγμιαία τη home screen!

Και ταχύτατο ξύπνημα πατώντας το κεντρικό hard button(οι έχοντες note 2 καταλαβαίνουν)

Γενικά το 3 είναι βελτιωμένο σε όλες τις λεπτομέρειες και για μένα αυτό είναι που μετράει πιο πολύ και απ την αναβάθμιση σε specs τα οποίο ήταν γνωστά.

Και βέβαια όπου πάω και όπου βρίσκομαι το λέω, τατς σα το νότε 3 ΔΕΝ έχω βρει πουθενά στο Android, ούτε στα wp, ίσως μόνο στα μήλα που δε τα κατέχω γιαυτό δε λέω παραπάνω!

Πρόσεχε γιατί κάνω save στα ποστ τα δικά σου και του Βαγγέλη. :D

Αποκλείω να μην ήξερες ότι το Note 3 θα είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα όταν αγόραζες το Mega, το 1020, το G2, το N4 και δεν ξέρω αν έχω χάσει κάποιο.

Μάλλον σου αρέσει να κάνεις αγορές και να δοκιμάζεις. :):)

Η δική μου άποψη είναι ότι με όλες τις συσκευές αυτές κάνεις τα ίδια πράγματα πλην του 1020 που είναι ειδική περίπτωση. Κανένα δεν κάνει την διαφορά εκτός του Note λογο των λειτουργιών του S-Pen.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πρόσεχε γιατί κάνω save στα ποστ τα δικά σου και του Βαγγέλη. :D

Αποκλείω να μην ήξερες ότι το Note 3 θα είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα όταν αγόραζες το Mega, το 1020, το G2, το N4 και δεν ξέρω αν έχω χάσει κάποιο.

Μάλλον σου αρέσει να κάνεις αγορές και να δοκιμάζεις. :):)

Η δική μου άποψη είναι ότι με όλες τις συσκευές αυτές κάνεις τα ίδια πράγματα πλην του 1020 που είναι ειδική περίπτωση. Κανένα δεν κάνει την διαφορά εκτός του Note λογο των λειτουργιών του S-Pen.

Εχεις απόλυτο δίκιο!

Το θέμα είναι ότι είχα χαλαστεί άσχημα απ τα κλειδώματα και την εν γένη συμπεριφορά της φίλτατης Samsung και είπα ή τώρα ή ποτέ δε θα απαγκιστρωθώ τα νότε.

Όπως βλέπεις πάλι εδώ είμαι! :)

Δυστυχώς υλοποίηση σα του νότε 3 δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή και το καλό είναι ότι έχοντας πάρει και τα άλλα καταλαβαίνω ποιο πολύ τη διαφορά!

Έχεις χάσει το S4, κανονικό και mini, τα 820 και 925, xperia Z1(από σπόντα) :D

Το θέμα είναι ότι με το μόνο που θα άλλαζα το νότε 3 αυτή τη στιγμή θα ήταν 1 S4 αλλά με καλύτερη κάμερα και πιο πολύ ram, ή τουλάχιστον καλύτερη διαχείριση αυτής απ τα S4 που είχα πάρει.

Και αυτό μόνο λόγο μεγέθους που πολλές φορές είναι οριακό για έξω. Ίσως το S5 μας κάνει την έκπληξη αλλιώς κοιτάμε και αλλού!

Παντα φιλικα Μανος

ρε παιδια διπλα στο wifi αυτες οι καθετες μπαρες συματος τι μετρανε? Αποκλειεται να δειχνουν την ενταση του carrier γιατι ειμαι χωρις sim και μου ανεβαικοτεβαινουν. WTF?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

ρε παιδια διπλα στο wifi αυτες οι καθετες μπαρες συματος τι μετρανε? Αποκλειεται να δειχνουν την ενταση του carrier γιατι ειμαι χωρις sim και μου ανεβαικοτεβαινουν. WTF?

Και όμως είναι ένταση λήψης δικτύου!

Παντα φιλικα Μανος

Νομίζω πως ακόμα και χωρίς κάρτα SIM η συσκευή σου επιτρέπει να κάνεις επείγουσες κλήσεις. Μάλλον έχει κλειδώσει στο ισχυρότερο διαθέσιμο δίκτυο.

Κατέβασε την "κουρτίνα" των ειδοποιήσεων και δες το όνομα του δικτύου.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εδω και δυο ημερες εχω παει απο το Note 2 στο Note 3.

Σιγουρα νιώθω αναβαθμισμένος αν και η εμπειρία χρήσης ειναι παρεμφερής.

Εχω ενα θεματάκι το οποιο το εχω παρατηρησει και στις 3 φορτίσεις που εχω κάνει (πλήρεις)

Η αυτονομια ειναι πεσμένη σχετικά με το Note 2 και σε αυτό φταίει το Google Chrome.

Με heavy web browsing χθες εφτασε στο 9% με "μολις" 5 ωρες οθονης και με τον Chrome να εχει μεγαλύτερο ποσοστο καταναλωσης μπαταριας (απο την οθονη).

Στο Note 2 δεν ειχα τετοιο θεμα.

Ειναι καποιο γνωστό θεματακι?

Ειμαι με επισημη 4.3 (νομιζω εχω Ισπανικό)

Κανεις ρε παιδιά? :p

Τέλος,μια γρήγορη ερώτηση.

Στο myphone στον chrome καποιες φορές σου βγάζει επιλογή με ποιον browser θες να συνεχισεις .Επειδή ηταν σπαστικο,διάλεξα κάποια στιγμη παντα με τον chrome.

Πως το αλλαζω αυτό?Δεν το βρίσκω πουθενά.

Ρωταω γιατί τώρα δοκιμαζω πλεον τον στοκ internet και όποτε πάω να μπω στο φόρουμ, μου ανοίγει ο chrome!

Edited by vadergr

Πας settings->application manager,πατας το κουμπι μενου και υστερα reset app preferences

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Πας settings->application manager,πατας το κουμπι μενου και υστερα reset app preferences

Σε ευχαριστώ, μου επιασε!

Επίσης, απο που απενεργοποιώ το τυπου flipboard που μου εμφανίζεται οταν πατάω το main button και είμαι στην homescreen?

Καλημέρα παιδιά.Έχω ένα θέμα με την φόρτιση της μπαταρίας.Αν το φορτίσω κλειστό,ενώ πρασινίζει το λαμπάκι όταν το ανοίξω είναι στο 97%.Και παραπάνω ώρα να το αφήσω πάλι το ίδιο κάνει.Πως διορθώνεται αυτό;

Νομίζω πως ακόμα και χωρίς κάρτα SIM η συσκευή σου επιτρέπει να κάνεις επείγουσες κλήσεις. Μάλλον έχει κλειδώσει στο ισχυρότερο διαθέσιμο δίκτυο.

Κατέβασε την "κουρτίνα" των ειδοποιήσεων και δες το όνομα του δικτύου.

Κλησεις οπως 112 κτλ? Δηλαδη καει τσαμπα μπαταρια για να χει τετοια λειτουργια?

Το σε ποιο δικτυο κλειδωνει πως το βλεπεις?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Κλησεις οπως 112 κτλ? Δηλαδη καει τσαμπα μπαταρια για να χει τετοια λειτουργια?

Το σε ποιο δικτυο κλειδωνει πως το βλεπεις?

Κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων και κάτω κάτω πρέπει να σου λέει τον πάροχο

Δεν ξερω να φτιαχνει με καποιο update αλλα δεν νομιζω...κριμα γιατι ξενερωσα αρκετα....καμια εφαρμμογη για καλυτερη καμερα ? ξερει κανεις?

Αυτό ακριβώς έχω και εγώ. Το κάνει κατά την λήψη βίντεο σε χαμηλό φωτισμό και μόνο όταν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο wifi. Με κλειστό wifi ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα ή είμαι ο μοναδικός;

Τελικά μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα; Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς σε αυτές τις συνθήκες; Ρωτάω για να ξέρω αν είναι να το στείλω στο service. Ευχαριστώ!

παιδια πρωτη μερα σημερα με το note και την ωρα που ημουν στο fb και εγραφα στη συνομιλια και κατεβαιναν οι ενημερωσεις μου λαγκαρε το κινητο και μετα μου κολλησε.μετα μου εβγαλε για σφαλμα σε μια εφαρμογη και του εβγαλα τη μπαταρια.τωρα ολα ειναι μια χαρα.το εχει παθει κανεις αλλος αυτο;τι να κανω εχω στενοχωρεθει μηπως εχει προβλημα το κινητο.
Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Τελικά μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα; Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς σε αυτές τις συνθήκες; Ρωτάω για να ξέρω αν είναι να το στείλω στο service. Ευχαριστώ!

Φιλε το θέμα με τις γραμμες το ειχα και γω ανεξάρτητα από το wifi. Μετά την αναβάθμιση σε MJ7 εξαφανίστηκε. Μαλιστα την ώρα που εγραφα αυτες τις γραμμες πήγα και κόλλησα το κινητό δίπλα στη κεραία του wifi και δεν είχε κανένα θέμα.Ελπίζω να διορθωθεί και σε σένα

Οπότε για μένα το θέμα δεν είναι οι γραμμές. Θεωρώ ότι αυτό το έχουν διορθώσει. Για μένα το θέμα είναι η θολούρα και η ΚΑΘΟΛΟΥ εξυπνη σταθεροποίηση είτε σε φώτο είτε σε video.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)