Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιοι τα έχουν πάρει και τα δύο. Οι περισσότεροι όμως που έχουμε το ii καθόμαστε στα αυγά μας. Και δεν είναι τυχαίο ;)

Κάποιοι τα έχουν πάρει και τα δύο. Οι περισσότεροι όμως που έχουμε το ii καθόμαστε στα αυγά μας. Και δεν είναι τυχαίο ;)

Εχω διαβασει ΠΟΛΥ καλα λογια για το NOTE 2 γι' αυτο και το εγραψα αυτο. Αλλα ξερεις πως ειναι παντα! Βλεπεις αυτο το νεο Pen Window σε βαζει στο τρυπακι! Ξερουν τι κανουν!

Αν δεν χρησιμοποιεις καθε μερα το S Pen, τοτε μην παρεις το 3. Ειχα το 2 και τωρα εχω το 3. Δεν μπορω να πω οτι ειδα καποια super wow διαφορα. Απλα εδωσα +240 για να παρω το 3. Αν ηταν να παρω ενα απο τα 2 εξ αρχης, το 2 θα επαιρνα στα μισα λεφτα!

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Να ρωτησω στην συσκευγ μου οταν ξεκινα λεει οτι το 1 γιγα και λιγο παραπανω χρησιμοποιειτε ηδη και μενουν μονο αλλα 1 γιγα ελευθερα τα υπολοιποα που ειναι αφου εχει 3 γιγα?

Χτες εξηγούσα σε ένα παιδί στο νήμα με το service πως να αλλάξη το τζάμι και να μην φοβάται... με αυτό που έπαθα σήμερα όσο και να μην φοβάμαι και όσο και να πιάνουν τα χέρια μου σωτηρία δεν υπάρχει.

Σήμερα πήγα με τη γυναίκα με τη μηχανή μια βόλτα προς Πόρτο Γερμενό έτσι γιατί είχε ωραία μέρα και γουστάραμε. Το κινητό το είχα πάνω στην Qi Wireless Βάση που το βάζω κάθε μέρα για 30χλμ και έχω κάνει τα πάντα και δεν έχει κουνηθεί...

Το κινητό λοιπόν στην επιστροφή ΕΦΥΓΕ από τη βάση λίγο πριν το τέλος της Παλιάς Εθνικής οδού .. πριν βγω στην Εθνική στον Ασπρόπυργο.. προσπάθησα με τα 120χλμ που πήγαινα να το πιάσω στον αέρα αλλά ή θα σκοτωνόμασταν ή θα έποιανα το κινητό οπότε δεν το πάλεψα πολύ.... πλακώθηκα στα φρένα και στον καθρέφτη είδα στον αέρα να πετάνε μπαταρίες, καπάκια, θήκες κλπ... δυστηχώς είχε κίνηση.. τρέξαμε και οι 2 και ενώ μάζεψα μέσα στην κίνηση μπαταρία και πίσω καπάκι και spigen θήκη αγρατζούνιστα το κινητό δεν το βρίσκαμε... έψαχνα σε στα χαντάκια αριστερά δεξιά για κάνα 20λεπτο και τίποτα... τελικά το βλέπω πάνω στη διπλή διαχωριστική με τα μούτρα κάτω χωρίς να νοιώθω πως έχει κάτι.. το παίρνω και το βλέπω και παθαίνω σοκ ....:( ... μου λέει η γυναίκα μου καπάκι πως το είχε δει και εκείνη αλλά τελικά το πάτησε Νταλίκα πριν προλάβει να το πιάσει!!!!

Στις φωτογραφίες το έχω να το δείτε..... ΟΚ καλά να πάθω.... την πάτησα γιατί δεν είχα σφίξει την βάση σωστά (αν δείτε το λινκ της βάσης σφίγγει πάνω κάτω και εγώ δεν το πίεσα αρκετά.. και το κινητό έφυγε προς την αριστερή μεριά της βάσης) όταν φεύγαμε γιατί στο Πόρτο Γερμενό νόμιζα πως είχα χάσει τα κλειδιά της μηχανής οπότε στον πανικό ξεχάστηκα..

Από εκεί και πέρα... να το φτιάξω φυσικά δεν τίθεται θέμα... το έκανα βίδες ... οθόνη δεν έμεινε κολυμπηθρόξηλο... αλλά κάμερα , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ, ηχεια και διάφορα άλλα πλακετάκια είναι απείραχτα... το σασί έχει πάθει σοκ... τα πλαινά frame είναι τελιώμένα...

Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ένα καινούργιο αύριο... φυσικά η σκέψη μου είναι πως δεν μπορώ χωρίς root κλπ και πως αν πάρω καινούργιο και έχει mj3 και πάνω την πάτησα... άρα δεν ξέρω αν τα σκρουτζομάγαζα έχουν παλιά μοντέλα... το θέμα είναι πως μέσα στην καταστροφή μπορώ κάτι να πάρω πίσω από λεφτά γιατί εφόσον η κεντρική πλακέτα του παλιού δεν έχει κάτι και δουλεύει σκέφτομαι στο καινούργιο που θα πάρω πριν το βάλω καν μπροστά να του βάλω την παλιά πλακέτα (λύνεται και μπαίνει και βγαίνει για πλάκα χωρίς να φαίνεται κάτι) και έτσι θα παραμείνω με mj7 ρουταρισμένος με όλο μου το κινητό όπως ήταν και την πλακέτα που θα βγάλω να την πουλήσω μπας και μειώσω λίγο τη ζημιά... ακόμα κάμερα και άλλα κομμάτια πάλι μπορώ να τα πουλήσω για ανταλακτικά.. δεν ξέρω τι λετε? είμαι ανοιχτός σε ιδέες αλλά αυτό σκέφτηκα.

Και κάτι για να γελάσουμε... το Spigen Glass tr δεν άντεξε μια νταλίκα.. θα τους στείλω μαιλ με παράπονα...

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Κιομως εγω θα συνεχισω τη γκρινια για τη videocamera του ΝΟΤΕ 3. Ακομα και με την MJ7.

Συμφωνει κανεις με τα παρακατω?

1. Σκοτεινα πλανα οταν υπαρχει οπισθιος φωτισμος. Δειτε αυτο

Ακομα με με 4Κ και με ημερα υπαρχουν σκοτεινες σκηνες. Δειτε τα παραθυρα στο 34" και ακομα χειροτερα ολη τη σκηνη στο παρκο στο 50". Καμια λεπτομερια στα δεντρα.

2. Σκοτεινο γενικα σε λιγοστο φως. Χθες βραδυ ημουν σε ενα ταβερνακι και με καναν ρομπα κατι ΝΟΚΙΑ 3 χρονων. Οι δικες μου οι ληψεις σχεδον τελειο σκοταδι χωρις ο χωρος να ειναι ιδιαιτερα σκοτεινος.Ακοομα και το 7inch ΤΑΒ 2 ενος φιλου καλυτερα τραβουσε απο πλευρας φωτεινοτητας (Χαλια αναλυση)

3. Θολουρα κατα την αλλαγη πλανων. Αυτο παλι? Να θολωνει κατα τη ληψη video απο πλανο σε πλανο για να κανει focus? Δε το κανει συνεχεια αλλα οταν το κανει σου χαλαει το video.

Πειτε μου ρε παιδια. Μονο εγω τοχω το προβλημα η τοχετε δει και σεις? Και αν ειναι θεμα συσκευης που μπορουμε να παραπονεθουμε στη Sammy να το φτιαξει?

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

@BlueChris: Όχι ρε συ... Πόνεσε κάτι μέσα μου μόλις είδα την πρώτη φώτο... Νταλίκα; :shock: Μεγάλη ατυχία. Η γνώμη μου: αν σε παίρνει και γουστάρεις πολύ τη συσκευή πάρε καινούρια και μην ασχοληθείς με την παλιά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει πειραχτεί και να μη φαίνεται.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Κιομως εγω θα συνεχισω τη γκρινια για τη videocamera του ΝΟΤΕ 3. Ακομα και με την MJ7.

Ακομα με με 4Κ και με ημερα υπαρχουν σκοτεινες σκηνες. Δειτε τα παραθυρα στο 34" και ακομα χειροτερα ολη τη σκηνη στο παρκο στο 50". Καμια λεπτομερια στα δεντρα.

2. Σκοτεινο γενικα σε λιγοστο φως. Χθες βραδυ ημουν σε ενα ταβερνακι και με καναν ρομπα κατι ΝΟΚΙΑ 3 χρονων. Οι δικες μου οι ληψεις σχεδον τελειο σκοταδι χωρις ο χωρος να ειναι ιδιαιτερα σκοτεινος.Ακοομα και το 7inch ΤΑΒ 2 ενος φιλου καλυτερα τραβουσε απο πλευρας φωτεινοτητας (Χαλια αναλυση)

3. Θολουρα κατα την αλλαγη πλανων. Αυτο παλι? Να θολωνει κατα τη ληψη video απο πλανο σε πλανο για να κανει focus? Δε το κανει συνεχεια αλλα οταν το κανει σου χαλαει το video.

Πειτε μου ρε παιδια. Μονο εγω τοχω το προβλημα η τοχετε δει και σεις? Και αν ειναι θεμα συσκευης που μπορουμε να παραπονεθουμε στη Sammy να το φτιαξει?

Φίλε μου τα λόγια είναι περιττά ..... ένα μαχαίρι μας έμπηξες ... :cry:

@BlueChris: Όχι ρε συ... Πόνεσε κάτι μέσα μου μόλις είδα την πρώτη φώτο... Νταλίκα; :shock: Μεγάλη ατυχία. Η γνώμη μου: αν σε παίρνει και γουστάρεις πολύ τη συσκευή πάρε καινούρια και μην ασχοληθείς με την παλιά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει πειραχτεί και να μη φαίνεται.

+1

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Χτες εξηγούσα σε ένα παιδί στο νήμα με το service πως να αλλάξη το τζάμι και να μην φοβάται... με αυτό που έπαθα σήμερα όσο και να μην φοβάμαι και όσο και να πιάνουν τα χέρια μου σωτηρία δεν υπάρχει.

Σήμερα πήγα με τη γυναίκα με τη μηχανή μια βόλτα προς Πόρτο Γερμενό έτσι γιατί είχε ωραία μέρα και γουστάραμε. Το κινητό το είχα πάνω στην Qi Wireless Βάση που το βάζω κάθε μέρα για 30χλμ και έχω κάνει τα πάντα και δεν έχει κουνηθεί...

Το κινητό λοιπόν στην επιστροφή ΕΦΥΓΕ από τη βάση λίγο πριν το τέλος της Παλιάς Εθνικής οδού .. πριν βγω στην Εθνική στον Ασπρόπυργο.. προσπάθησα με τα 120χλμ που πήγαινα να το πιάσω στον αέρα αλλά ή θα σκοτωνόμασταν ή θα έποιανα το κινητό οπότε δεν το πάλεψα πολύ.... πλακώθηκα στα φρένα και στον καθρέφτη είδα στον αέρα να πετάνε μπαταρίες, καπάκια, θήκες κλπ... δυστηχώς είχε κίνηση.. τρέξαμε και οι 2 και ενώ μάζεψα μέσα στην κίνηση μπαταρία και πίσω καπάκι και spigen θήκη αγρατζούνιστα το κινητό δεν το βρίσκαμε... έψαχνα σε στα χαντάκια αριστερά δεξιά για κάνα 20λεπτο και τίποτα... τελικά το βλέπω πάνω στη διπλή διαχωριστική με τα μούτρα κάτω χωρίς να νοιώθω πως έχει κάτι.. το παίρνω και το βλέπω και παθαίνω σοκ ....:( ... μου λέει η γυναίκα μου καπάκι πως το είχε δει και εκείνη αλλά τελικά το πάτησε Νταλίκα πριν προλάβει να το πιάσει!!!!

Στις φωτογραφίες το έχω να το δείτε..... ΟΚ καλά να πάθω.... την πάτησα γιατί δεν είχα σφίξει την βάση σωστά (αν δείτε το λινκ της βάσης σφίγγει πάνω κάτω και εγώ δεν το πίεσα αρκετά.. και το κινητό έφυγε προς την αριστερή μεριά της βάσης) όταν φεύγαμε γιατί στο Πόρτο Γερμενό νόμιζα πως είχα χάσει τα κλειδιά της μηχανής οπότε στον πανικό ξεχάστηκα..

Από εκεί και πέρα... να το φτιάξω φυσικά δεν τίθεται θέμα... το έκανα βίδες ... οθόνη δεν έμεινε κολυμπηθρόξηλο... αλλά κάμερα , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ, ηχεια και διάφορα άλλα πλακετάκια είναι απείραχτα... το σασί έχει πάθει σοκ... τα πλαινά frame είναι τελιώμένα...

Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ένα καινούργιο αύριο... φυσικά η σκέψη μου είναι πως δεν μπορώ χωρίς root κλπ και πως αν πάρω καινούργιο και έχει mj3 και πάνω την πάτησα... άρα δεν ξέρω αν τα σκρουτζομάγαζα έχουν παλιά μοντέλα... το θέμα είναι πως μέσα στην καταστροφή μπορώ κάτι να πάρω πίσω από λεφτά γιατί εφόσον η κεντρική πλακέτα του παλιού δεν έχει κάτι και δουλεύει σκέφτομαι στο καινούργιο που θα πάρω πριν το βάλω καν μπροστά να του βάλω την παλιά πλακέτα (λύνεται και μπαίνει και βγαίνει για πλάκα χωρίς να φαίνεται κάτι) και έτσι θα παραμείνω με mj7 ρουταρισμένος με όλο μου το κινητό όπως ήταν και την πλακέτα που θα βγάλω να την πουλήσω μπας και μειώσω λίγο τη ζημιά... ακόμα κάμερα και άλλα κομμάτια πάλι μπορώ να τα πουλήσω για ανταλακτικά.. δεν ξέρω τι λετε? είμαι ανοιχτός σε ιδέες αλλά αυτό σκέφτηκα.

Και κάτι για να γελάσουμε... το Spigen Glass tr δεν άντεξε μια νταλίκα.. θα τους στείλω μαιλ με παράπονα...

Πονάει η ψυχή μου. Αλλο κακό να μη σε βρεί.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Εντάξει τουλάχιστον παρηγοριθηκε λίγο ο σύζυγος που το κολυμπησε στο νερό...! Την πλακέτα αν την πουλήσεις πες μου ! Περιμένουμε αύριο νεα απο ενα μαγαζί αν καταφεραν να το φτιάξουν!!!

Η μόνη μου ελπίδα είναι το motherboard να μην έχει κάτι... αλλά ούτως η άλλως πάω για κανούργιο αύριο ... πρέπει να ψάξω από που.... θα ήθελα εγγλέζικο αλλά δεν ξέρω ποιος μπορεί να έχει από τα skroutzομάγαζα....

Admin CorollaClub.com

Η μόνη μου ελπίδα είναι το motherboard να μην έχει κάτι... αλλά ούτως η άλλως πάω για κανούργιο αύριο ... πρέπει να ψάξω από που.... θα ήθελα εγγλέζικο αλλά δεν ξέρω ποιος μπορεί να έχει από τα skroutzομάγαζα....

Ρε φίλε, πραγματικά μας στενοχώρησες. Όσο να ναι εμείς που έχουμε τρέλα με αυτά, τα ποναμε αυτά τα μηχανήματα και ας είναι άψυχα αλλά για να συνεχίσω το βιολί μου για εμάς ιδίως που οδηγούμε μηχανές, ένα smartwatch είναι ότι πρέπει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά και εγώ ξέρω πόσο στεναχωρήθηκα αλλά τι να κάνουμε.. σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να μην πάθετε τίποτα τέτοιο ειλικρινά.

Την πλακέτα δυστηχώς δεν έχω τρόπο να την ανάψω... την κοίταξα με λούπα και δείχνει ΟΚ παντού... είδωμεν.. το ****το είναι πως πούλησα και το S2 και το Note 10.1 και το S4 και πηρα αυτό.... οπότε έχω μείνει με ένα Nokia 5800!!!! το οποίο όσοι το θυμάστε έχει πενάκι.. ειρωνία ε? .. μου πήρε 40 λεπτά να του βάλω το viber :)

Τεσπα θα δω αύριο πως και τι αν και κάποιος φίλος επέμενε να το πάω σε service να ρωτήσω... δεν νομίζω να το κάνω.. θα πάω να πάρω ένα καινούργιο.. τουλάχιστον κερδίζω το ΦΠΑ οπότε μου βγαίνει γύρω στα 430-440 .. ιδανικά θα ήθελα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά δεν το παλεύω...

Admin CorollaClub.com

Παιδες χαλαρώστε, μια ατυχια ηταν μακαρι να μη σας βρουν πραγματικα χοντρα ζορια στη ζωη σας, αυτό είναι πραγματικα ένα μικρο προβληματακι και τιποτα παραπανω...

Παιδες χαλαρώστε, μια ατυχια ηταν μακαρι να μη σας βρουν πραγματικα χοντρα ζορια στη ζωη σας, αυτό είναι πραγματικα ένα μικρο προβληματακι και τιποτα παραπανω...

Σωστός Βαγγέλη, εννοείται ότι τα θέματα υγείας είναι τα πρώτα και σημαντικά αλλά μιας και το φόρουμ είναι για κινητά, τακινητά μας κκλαίμε, αν ήταν για γκομενες θα κλαιγαμε για την καψούρα και θα ακούγαμε Παντελιδη......

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σωστός Βαγγέλη, εννοείται ότι τα θέματα υγείας είναι τα πρώτα και σημαντικά αλλά μιας και το φόρουμ είναι για κινητά, τακινητά μας κκλαίμε, αν ήταν για γκομενες θα κλαιγαμε για την καψούρα και θα ακούγαμε Παντελιδη......

Για γκομενες να κλαψουμε, αλλα για τα κινητα...? :lol:

Περα από την πλακα, οκ, ηταν μια ατυχια, αλλα αυτό δεν είναι τιποτα για οσους εχουν περασει και περνανε πραγματικα δυσκολα. Οποτε, οκ μια αναποδιά τετοια δεν είναι τιποτα στην πραγματικοτητα και με το καλο ο φιλος να παραλαβει την καινουρια του συσκευη...

Ακόμα και με τη νέα version δε διορθώθηκαν αυτά?

Ας το επιβεβαίωση και κάποιος άλλος που έχει το κινητό.

Τα ίδια χάλια στο βίντεο σταδύσκολα είχε και το S4 και γενικά σχεδόν όλα τα Samsung.

Καμία σχέση με το 1020 που είχα ή το 808.

Και όντως όπως λες και εσύ φίλε και εγώ το καλοκαίρι τρομάρα μου ήμουν στη δουλειά και ήθελα να γράψω 1 εκδήλωση που γινόταν στο hotel κ είχε ενδιαφέρον και επειδή είχα ξεχάσει τη κάμερα βασίστικα στο S4 για πρώτη(και τελευταία φορά για κάτι σημαντικό ) και μετά όταν πήγα να το δω με τη παρέα έφαγα ήττα μεγάλη, πρώτον γιατί είχα τραβήξει 1 βίντεο μες τη μαυρίλα και 2ον γιατί ένας φίλος με 1 παλιό Nokia N8 τα είχε όλα κρύσταλλο......

Τι να το κάνω που μέρα σε τέλειες συνθήκες ήταν jet.

Στα δύσκολα με πρόδωσε και μάλιστα εύκολα, και μάλιστα με συμπτώματα ακριβώς όπως αυτά που περιγράφεις στα παράπονα σου για τη ποιότητα της κάμερας του νότε3 στα δύσκολα...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Περαστικά bluechris :(

Καλύτερα καινούριο ωστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γιατί το παλιό μπορεί μετά απο καιρό να σου βγάλει και κάποιο άλλο πρόβλημα και στο τέλος να το πληρώσεις πολύ πάνω απο τα 440 του καινούριου...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Bluechris μαχαιριά στην καρδιά το κείμενο. ..πάλι καλά που δεν είχατε χειρότερα αφού ήσουν πάνω στη μηχανή. ..στη θέση σου δε θα πείραζα κάτι στο καινούργιο και ίσως κρατούσα τα κομμάτια για ανταλλακτικά. Ότι και αν αποφασίσεις καλή τύχη.
To Know the Cause Of Things!

Για τα παιδιά που παραπονιούνται για σκοτεινές λήψεις βίντεο/φώτο αλλάξτε το epxosure και θα έχετε αισθητά πιο φωτεινή λήψη απο την κάμερα..Δοκιμάστε το. Οι εξ ορισμού ρυθμίσεις του έχουν όντως και σε στο Ν3 και στο S4 να βγάζει πιο σκοτεινές (ειδικά σε κλειστούς χώρους ή σε σημεία που δεν έχει πολύ φως, νύχτα κτλ). Έχω δώσει το galaxy s2 μου στη γυναίκα και τραβήξαμε ακριβώς το ίδιο πλάνο σε default ρυθμίσεις (10 το βράδυ και φωτογραφίζαμε το ποτοπωλείο στη Πανόρμου) ..Στο S2 η φώτο ήταν πέρα απο κάθε αμφιβολία πιο φωτεινή και με περισσότερη λεπτομέρεια και στο S4/N3 ήταν πολύ πιο σκοτεινή..Έκατσα εκεί μέχρι να βγάλω παρόμοια φωτογραφία σε φωτεινότητα και το exposure ήταν αυτό που έκανε όλη τη διαφορά..

Για τα παιδιά που παραπονιούνται για σκοτεινές λήψεις βίντεο/φώτο αλλάξτε το epxosure και θα έχετε αισθητά πιο φωτεινή λήψη απο την κάμερα..Δοκιμάστε το. Οι εξ ορισμού ρυθμίσεις του έχουν όντως και σε στο Ν3 και στο S4 να βγάζει πιο σκοτεινές (ειδικά σε κλειστούς χώρους ή σε σημεία που δεν έχει πολύ φως, νύχτα κτλ). Έχω δώσει το galaxy s2 μου στη γυναίκα και τραβήξαμε ακριβώς το ίδιο πλάνο σε default ρυθμίσεις (10 το βράδυ και φωτογραφίζαμε το ποτοπωλείο στη Πανόρμου) ..Στο S2 η φώτο ήταν πέρα απο κάθε αμφιβολία πιο φωτεινή και με περισσότερη λεπτομέρεια και στο S4/N3 ήταν πολύ πιο σκοτεινή..Έκατσα εκεί μέχρι να βγάλω παρόμοια φωτογραφία σε φωτεινότητα και το exposure ήταν αυτό που έκανε όλη τη διαφορά..

Σωστό εν μέρη αυτό που λες αλλά το κακό είναι ότι δυστυχώς δε κρατάει ρυθμίσεις οπότε αν για οποιοδήποτε λίγο κλείσεις ανοίγεις τη κάμερα θέλει πάλι απ την αρχή που και χρόνος δεν υπάρχει πολλές φορές(η έννοια και του snap shot ) αλλά και όπως στη περίπτωση του παραδείγματος μου πριν, το είχα δώσει στη γυναίκα μου να κάνει τις λήψεις και όχι βέβαια συνεχόμενες.

Η ουσία είναι ότι είναι απίστευτα σκοτεινά από default και βέβαια ότι και να του κάνεις ή ποιότητα του σε σχέση με άλλα top που είχα είναι πολύ χαμηλή και δε το είχε αναφέρει κάποιος εκτός απ το φίλο πριν.

(Μιλάω για το βίντεο σε νυχτερινά ή εσωτερικού χωριού)

Η φώτο απ την άλλη μέρα για κινητό είναι κορυφή.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλημέρα στην παρέα. Έχω το μαύρο τερατάκι. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο του λευκού Νοτε 3. Παρατήρησα σε λευκό καπάκι πίσω ότι η αίσθηση της αφής στο χέρι δεν είναι τόσο ωραία όπως στου μαύρου. Το κινητό τηλέφωνο που είδα βέβαια ήταν demo. Υπάρχει κάτοχος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι τέτοιο?

Δεν έχω πιάσει μαύρο στα χέρια μου αλλά από ότι έχω διαβάσει στο XDA το έχουν παρατηρήσει και άλλοι.

Admin CorollaClub.com

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)