harley5 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Στα ολλανδικά πώς είναι η ένδειξη χώρας, ξέρει κανείς; PHN .....(10 ΧΑΡΑΚ) Edited November 16, 2013 by harley5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 καλημέρα στην παρέα! Eίμαι κάτοχος του Note 3 από την πρώτη μέρα που ήρθε Ελλάδα "αγορασμένο από Πλαίσιο" και εδώ και κάτι μέρες κάνει reboot μόνο του... Λίγο που το έψαξα είδα ότι δεν είμαι ο μόνος αλλά έχει γίνει κ θέμα στο XDA, άλλοι λένε ότι φταίνε εφαρμογές, άλλοι η κάρτα μνήμης άλλοι η επιλογή στο Wi fi που κάνει συνέχεια scan... Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να λύνεται ούτε με factory reset όπως έχουν πει κ άλλοι, αλλά ούτε άμα κάνεις ότι λέει αυτό το άρθρο... http://www.etradesupply.com/blog/solve-samsung-galaxy-note-3-problems/ Ας ελπίσουμε κάποιο μελλοντικό update να λύσει αυτό το θέμα γιατί έχει αρχίσει κ με εκνευρίζει. Μου το έκανε και εμένα για κανα δυο μέρες, το πήγα στο πλαίσιο για μια γνώμη, δεν με διαφωτισαν και ιδιαίτερα, μου είπαν για επαναφορά εργοστασιακή κλπ, το αφησα ως είχε και έκτοτε από μόνο του σταμάτησε, πήρε και μια μεγάλη αναβάθμιση σήμερα( MJ7),και όλα καλά μέχρι ώρας. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το έχω και εγώ στα χέρια μου από χθες, μέσα στις 3 πρώτες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φόρτισης αναβαθμίστηκε με την mj7 UDLV rom που έφτιαξε ο @bluechris (πολλά ευχαριστώ!), rootαρισμένο πλέον, μπήκε xposed με wanam & app settings, πολύ σύντομα άλλαξαν τα γενικά dpi σε 360, και με τα app settings έμειναν οι δύστροπες εφαρμογές σε 480dpi, πετάχτηκε ο TW launcher και μπήκε στη θέση του ο apex (σχεδόν 1 gb ram λιγότερο, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου). Του έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω! Το θέμα μου τώρα είναι, επειδή έχει DOA τι να κοιτάξω μήπως έχει πρόβλημα? Αυτά που έχω κοιτάξει μέχρι τώρα : - Ακουστικό, Μεγάφωνο, μικρόφωνο ΟΚ, κάτι για τριξίματα που έλεγαν για το μεγάφωνο δεν τα άκουσα. - Οθόνη ΟΚ, το pink tint σε χαμηλή φωτεινότητα όταν κινείται η οθόνη το είδα, είναι καθαρά θέμα αλγορίθμου dithering, μπορεί και να φτιάξει στο μέλλον, δεν με ενοχλεί καθόλου - ούτως ή άλλως δεν τίθεται θέμα DOA. - κουμπιά ΟΚ, κάτι που λέγεται για χαλαρότητα ή δεν υφίσταται στην προκείμενη περίπτωση, ή είναι τόσο μικρή που δεν την καταλαβαίνω. - Μπαταρία ΟΚ, μετά την πρώτη φόρτιση κράτησε σχεδόν 20ωρο με 6 ώρες screen on time και όλα ανοιχτά. Μια χαρά το βρίσκω. Τι άλλο να τσεκάρω ? Αυτό που παρατήρησα είναι ότι εκεί που το S2 μου άνοιγε και τους 2 πυρήνες στα 600-800, το Ν3 την παλεύει με έναν στα 300-600.. Που να βγει και η kitkat που θα είναι πιο efficient ... Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τελικά δεν έχω καταλάβει. Είναι καλύτερα να τραβάς video και φωτογραφίες με τη σταθεροποίηση ενεργοποιημένη ή όχι? Τηνα αποψή σας please. Η σταθεροποιηση για φωτογραφιες, αυτο που ουσιαστικα κανει ειναι βγαζει καθαρες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο. Αν το εχεις ανοιχτο, αν εχει αρκετο φως, δεν λειτουργει. Αν εισαι σε χαμηλο φωτισμο, τοτε λειτουργει. Τωρα, στις ρυθμισεις του βιντεο, οσον αφορα την σταθεροποιηση εκει, εξαρταται απο εσενα τι θες. Βοηθαει λιγακι στο να μην κουνιεται το βιντεο, αλλα τραβαει μικροτερη περιοχη με το βιντεο για να κανει την σταθεροποιηση. Οποτε, δικια σου επιλογη! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Παιδιά κάνω μετάβαση από Μήλο σε Νοτε 3 πως μπορω να μεταφέρω μηνύματα επαφές σημειώσεις ? δε θέλω να τα ανεβάσω στο gmail.υπαρχει κάποια εφαρμογή? Επίσης τι να κοιτάξω αν εχει κάποιο πρόβλημα ? θα το παραλάβω σήμερα. Δεν θα περάσω τπτ custo ακόμα Edited November 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Παιδιά κάνω μετάβαση από Μήλο σε Νοτε 3 πως μπορω να μεταφέρω μηνύματα επαφές σημειώσεις ? δε θέλω να τα ανεβάσω στο gmail.υπαρχει κάποια εφαρμογή? Σου προτείνω να αναθεωρήσεις. Το να έχεις τις επαφές σου στο Gmail σου δίνει τεράστια ευκολία που θα την εκτιμήσεις μόνο όταν το κάνεις. Κι εγώ ήμουν διστακτικός αλλά πλέον δεν το αλλάζω. Κι αν μάθει η Google τις επαφές σου τι έγινε; Δεν νομίζω να τους νοιάζει ποιος είμαι εγώ κι εσύ... Edited November 14, 2013 by m7ixalis Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλημέρα σας... Ντάξει το τηλέφωνο είναι αλλού. Ερώτηση. Με τις πρώτες φορτίσεις πως του συμπεριφέρεστε? Φόρτιση ξεφόρτιση εντελώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά κάνω μετάβαση από Μήλο σε Νοτε 3 πως μπορω να μεταφέρω μηνύματα επαφές σημειώσεις ? δε θέλω να τα ανεβάσω στο gmail.υπαρχει κάποια εφαρμογή? στειλε τις με bluetooth . ειναι αρχειο svf. εγω ετσι εκανα απο ενα s3 στο note3 και τις αναγνωρισε αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Παιδιά κάνω μετάβαση από Μήλο σε Νοτε 3 πως μπορω να μεταφέρω μηνύματα επαφές σημειώσεις ? δε θέλω να τα ανεβάσω στο gmail.υπαρχει κάποια εφαρμογή? Μέσω outlook ή μέσω icloud κάνεις export σε vcf και μετά βάζεις το αρχείο στο τηλέφωνο και εισαγωγή μέσα από τις "επαφές" στειλε τις με bluetooth . ειναι αρχειο svf. εγω ετσι εκανα απο ενα s3 στο note3 και τις αναγνωρισε αμεσως. Δεν είχες ποτέ iphone ε; :p Edited November 14, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά Καλημέρα και παλι! Το 9ηγα στην smartec μια και δεν λειτουργεί η οθόνη με το χέρι ενω λειτουργεί με το πενάκι μου ειπαν οτι βρηκαν οξείδωση στην πλακέτα και στην οθονη και θελουν 390... Επειδή δεν παίζει αυτο το πόσο, υπάρχει αλλη λύση? Κανένα μαγαζί που να τα επισκευάζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σ επεσε νερο είπες? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι εχθές, το έγραψα εχθές αλλα δεν βρίσκω το ποστ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι..εχεις δικιο...πολλα λεφτα..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι εχθές, το έγραψα εχθές αλλα δεν βρίσκω το ποστ.. Ολα λειτουργουν κανονικά. .. Μονο σημα δεν βγάζει και δεν λειτουργεί η οθονη με το δάχτυλο αλλα με το spen κανονικά ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι εχθές, το έγραψα εχθές αλλα δεν βρίσκω το ποστ.. Έπρεπε να το αφήσεις περισσότερο στο ρύζι και να μη βιαστείς. Επίσης να έβγαζες άμεσα τη μπαταρία και να μην την βάζατε πάλι μέχρι να στεγνώσει καλά, γιατί το νερό προκαλεί βραχυκύκλωμα. Εσείς βάλατε τη μπαταρία και κάνατε δοκιμές (του βάλατε ταφόπλακα). Τελευταία λύση να το ξαναβάλεις για κανένα διήμερο στο ρύζι. Αν δεν φτιάξει να το ανοίξετε και με μία οδοντόβουρτσα και καθαρό οινόπνευμα, να περάσετε ελαφρά την κεντρική πλακέτα και τις επαφές της οθόνης. Αν δε πιάσει, πληρώνετε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά στο λογαριασμό Dropbox που σου δίνει τα 50 gb αν έχεις ήδη λογαριασμό σου προσθέτει αλλά 50 gb η πρέπει να φτιάξεις νέο για να σου δόσει τα 50; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Στα προσθετει Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τα μηνύματά που αφορούσαν την μπαταριά μεταφερθήκαν στο σωστό θεμα,μπορειτε να συνεχίσετε εκεί την συζήτηση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Στα προσθετει Σιγουρακι;Σε εμενα δεν τα προσθεσε Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σιγουρακι;Σε εμενα δεν τα προσθεσε Αργύρη μηπως ειχες ξαναβαλει την προσφορά απο αλλη σαμμυ συσκευή? Αν ναι γι αυτό δε στα προσέθεσε. Σε εμένα τα περασε κανονικά πάντως στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό μου. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σιγουρακι;Σε εμενα δεν τα προσθεσε Ναι βρε σου λέω, μήπως έχεις 2 λογαριασμούς και τους μπέρδεψες; Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Χαθηκαμε στο πυργο της Βαβελ....Ναι παλικαρια,εννοω οτι αν το εχεις ηδη παρει το 50gb δεν στο ξαναδινει :-) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Χαθηκαμε στο πυργο της Βαβελ....Ναι παλικαρια,εννοω οτι αν το εχεις ηδη παρει το 50gb δεν στο ξαναδινει :-) Πάντως έτσι όπως το ρώτησε ο Carpe_Diem, το σιγουράκι ήταν η απάντηση του BlueChris :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ώρα σορρυ κατάλαβα λάθος τότε. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τοsamsung account πόσο χώρο σου δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts