Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

AP:N9005XXUBMJ3

CP:AP:N9005XXUBMJ2

CSC:N9005PHNBMJ3

ΟΛΑΝΔΙΚΟ :(

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

tosa lefta gia kagkela

tosa kagkela gia ta lefta

Παιδιά αυτό είναι περίεργο, πρώτη φορά παίρνουμε update πριν από 'αλλες χώρες ????

Φιλικά Γιώργος

3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4...

Αν είχα Ελληνικό φίλε Χρήστο (?) δε θα μου είχε κάνει την αναβάθμιση σε mj7? Για Ουγγρικό το κόβω.. το απόγευμα πάντως θα το δοκιμάσω και στο kies να δω τί γράφει γιατί δεν το έχω προσέξει..

Αν δεν θες να περιμένεις μέχρι το απόγευμα μπορείς να δείς το csc σου μέσα από το stock recovery

Σβήσε το τηλέφωνο και πάτα volume up+home button+power συνεχόμενα μέχρι να εμφανιστεί το splash screen.Όταν το δείς άσε όλα τα κουμπιά.Θα δείς επάνω αριστερά ένα μήνυμα με μικρά γράμματα Recovery Booting....

Όταν σου βγάλει το μενού του recovery κάτω αριστερά με κίτρινα γράμματα,προτελευταία γραμμή γράφει

Applied the CSC code : EUR (πχ)

Αυτό είναι το csc σου και κατα συνέπεια η χώρα που προορίζεται

Έπειτα πάτα power button για να κάνει reboot στο λειτουργικό το τηλέφωνο

Επίσης έχει γραφτεί αρκετές φορές, με το *#1234# δεν μπορείς να δείς το sales code σου.Μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τη ρομ που φοράς αλλά μέχρι εκεί

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά αυτό είναι περίεργο, πρώτη φορά παίρνουμε update πριν από 'αλλες χώρες ????

Γενικά τα updates στο 3 τα δίνει γρήγορα στην Ελλάδα η Samsung. Ανησυχώ!!!!

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Αν δεν θες να περιμένεις μέχρι το απόγευμα μπορείς να δείς το csc σου μέσα από το stock recovery

Σβήσε το τηλέφωνο και πάτα volume up+home button+power συνεχόμενα μέχρι να εμφανιστεί το splash screen.Όταν το δείς άσε όλα τα κουμπιά.Θα δείς επάνω αριστερά ένα μήνυμα με μικρά γράμματα Recovery Booting....

Όταν σου βγάλει το μενού του recovery κάτω αριστερά με κίτρινα γράμματα,προτελευταία γραμμή γράφει

Applied the CSC code : EUR (πχ)

Αυτό είναι το csc σου και κατα συνέπεια η χώρα που προορίζεται

Έπειτα πάτα power button για να κάνει reboot στο λειτουργικό το τηλέφωνο

Επίσης έχει γραφτεί αρκετές φορές, με το *#1234# δεν μπορείς να δείς το sales code σου.Μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τη ρομ που φοράς αλλά μέχρι εκεί

Όπως πάντα διαφωτιστικότατος ο Αργύρης! :up:

Οπότε το δικό μου είναι TPH = "Πορτογάλλος" και η official εκεί είναι η mj3 ακόμα...

Να αναμένω ή να περάσω μέσω odin το Ελληνικό με hard reset πριν και μετά για να μου αλλάξει και το csc? (αν λέω μπαρούφες παιδιά διορθώστε με... γίνεται αυτό νομίζω από ότι διαβάζω στο thread...)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά έπεσε λιγο νερό στο note του συζύγου.... Ενω το ανοιξαμε και λειτουργεί κανονικά δεν λειτουργεί η οθόνη στο touch.. το home button και τα 2 κουμπιά της επιστροφής και το άλλο με τις γραμμές λειτουργουν... επισης δεν εβγαζε σήμα.... το ξανα έκλεισα και το στεγνώνω με το μπιστολακι... λετε να φτιαξει;;; μια βδομάδα το εχει γμτ..

Όπως πάντα διαφωτιστικότατος ο Αργύρης! :up:

Οπότε το δικό μου είναι TPH = "Πορτογάλλος" και η official εκεί είναι η mj3 ακόμα...

Να αναμένω ή να περάσω μέσω odin το Ελληνικό με hard reset πριν και μετά για να μου αλλάξει και το csc? (αν λέω μπαρούφες παιδιά διορθώστε με... γίνεται αυτό νομίζω από ότι διαβάζω στο thread...)

Τάσο άβυσσος η ψυχη της samsung.Προσωπικα θα το απεφευγα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά έπεσε λιγο νερό στο note του συζύγου.... Ενω το ανοιξαμε και λειτουργεί κανονικά δεν λειτουργεί η οθόνη στο touch.. το home button και τα 2 κουμπιά της επιστροφής και το άλλο με τις γραμμές λειτουργουν... επισης δεν εβγαζε σήμα.... το ξανα έκλεισα και το στεγνώνω με το μπιστολακι... λετε να φτιαξει;;; μια βδομάδα το εχει γμτ..

Βγάλε οπωσδήποτε άμεσα την μπαταρία.

Απέφυγε το πιστολάκι ή τουλάχιστον έχε το σε απόσταση ώστε να μη ζεματάς το κινητό

Πάρε ένα πιάτο με ρύζι και βύθισε μέσα το κινητό και άστο 1-2 μέρες.

Με αρκετή τύχη...

Να βγάλεις την μπαταρία και να το βάλεις σε μπολ με ρύζι και αστό κάνα δυο μέρες μπας και τραβήξει την υγρασία.

Τάσο άβυσσος η ψυχη της samsung.Προσωπικα θα το απεφευγα

οκ τότε.. δεν το πειτράζω.. αναμένω! Thanks!

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι με Wind συμβόλαιο που είμαι εγώ δεν με αφήνει να αλλάξω στις ρυθμίσεις το data usage cycle στο data usage.. παρότι μετατοπίζω τους δείκτες από κάτων, παρότι πατάω πάνω στο υφιστάμενο cycle, δε μου δίνει την επιλογή να το αλλάξω και νομίζω ότι οι ημερομηνίες που μου έχει είναι αυτές εκκαθάρισης των λογαριασμών μου..

Το έχει διαπιστώσει άλλος αυτό?

Edit : Το κατάφερα τελικά.. θέλει να είναι ενεργοποιημένο και το wifi και το mobile data ταυτόχρονα για να σου βγάλει επιλογή change cycle!

Edited by rx8_75

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Μπορεισ να βάλεις τα σακουλάκια που έχει στα παπούτσια(silica) (

αυτα τα μπιλακιαα ))για να μαζέψουν την υγρασία

tosa lefta gia kagkela

tosa kagkela gia ta lefta

Μπορεισ να βάλεις τα σακουλάκια που έχει στα παπούτσια(silica) (

αυτα τα μπιλακιαα ))για να μαζέψουν την υγρασία

Ευτυχώς έχω θα τα ρίξω μέσα στο ρύζι...!:cry:

καλησπέρα!κάποιος πρωην κάτοχος του s4 και νυν κάτοχος του νοτε 3?έχω το δικαρτο s4 και σκέφτομαι να παω στο δικαρτο note 3..αλλα σκέφτομαι το μέγεθος...τι λέτε?αξίζει η αλλαγη?ευχαριστώ!

καποιος?δυσκολευει το μεγεθος;ευχαριστω!

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Η οθόνη είναι πολύ ευχάριστη και από τη στιγμή που χωράει στην τσέπη ακόμα και σε τζιν δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

Και να είσαι σίγουρος όταν το δουλεύεις το κινητό θα σε αποζημιώνει η ευχάριστη οθόνη οπότε για μένα κανένα πρόβλημα το μέγεθος.

Αν σε βοηθάει είναι ελάχιστα πιο μικρό από το ΝΟΤΕ2.

Πρώην κάτοχος S3, κάτοχος Note 3 μια βρομάδα και κάτι!!!! Είχα καιρό να πάθω πλάκα με κινητό! Νομίζω απο την αλλαγή που είχα κάνει απο ένα απλό κινητό σε iphone το 2008!!!

To note είναι πολύυυυ μπροστά!!! Το μέγεθος μην το φοβάσαι καθόλου, αυτό είναι το δυνατό του σημείο και επειδή πλέον τα κινητά είναι περισσότερο για σερφάρισμα παρά για τηλέφωνα, είναι η καλύτερη επιλογή! Τέλος η μπαταρία είναι πολύ δυνατή!!!!

σας ευχαριστω και τους 2!!να προχωρησω λετε στην αγορα του, ε??αντε να δουμε?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Παρομοίως σε Ισπανικό...

Εγώ με Ισπανικό την έχω πάρει την αναβάθμιση. Το csc στο δικό μου είναι PHE.

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Το ίδιο έχω φίλε ....έχεις παρατηρήσει και θεματακια στην ποιότητα του ήχου .?

και στην λήψη να πω την μαύρη αλήθεια δεν είναι και τέλεια τα πράγματα....

Φιλε sorry που καθυστέρησα να σου απαντήσω σχετικάμε τον ήχο.

Οχι με αυτόν δεν είχα κάποιο θέμα. Ισα ίσα θεωρώ ότι έχει γίνει καλύερη δουλειά. (πάντα σε σχέση με το ΝΟΤΕ 1 έτσι?)

Το σήμα και η camera με δυσαρέστησαν. Σήμερα το πρωί κατέβασα την MJ7 και έχω την εντύπωση ότι διορθώθηκε κάπως η κατάσταση και στα 2. (Ουγκρικό κινητό) Με τη λήψη νομίζω ότι έχω κερδίσει 1 γραμμή σήματος. Αλλά πρίν σιγουρευτώ θέλω να το δώ περισσότερες μέρες.

Επίσης με τη camera έχει βελτιωθεί (αλλά όχι εξαφανιστεί) το θέμα με το να κάνει συνεχώς focus και να θολώνει την εικόνα κατά τη λήψη video. Και αυτό θέλω να το σιγουρέψω.

Τελικά δεν έχω καταλάβει. Είναι καλύτερα να τραβάς video και φωτογραφίες με τη σταθεροποίηση ενεργοποιημένη ή όχι? Τηνα αποψή σας please.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Φιλε sorry που καθυστέρησα να σου απαντήσω σχετικάμε τον ήχο.

Οχι με αυτόν δεν είχα κάποιο θέμα. Ισα ίσα θεωρώ ότι έχει γίνει καλύερη δουλειά. (πάντα σε σχέση με το ΝΟΤΕ 1 έτσι?)

Το σήμα και η camera με δυσαρέστησαν. Σήμερα το πρωί κατέβασα την MJ7 και έχω την εντύπωση ότι διορθώθηκε κάπως η κατάσταση και στα 2. (Ουγκρικό κινητό) Με τη λήψη νομίζω ότι έχω κερδίσει 1 γραμμή σήματος. Αλλά πρίν σιγουρευτώ θέλω να το δώ περισσότερες μέρες.

Επίσης με τη camera έχει βελτιωθεί (αλλά όχι εξαφανιστεί) το θέμα με το να κάνει συνεχώς focus και να θολώνει την εικόνα κατά τη λήψη video. Και αυτό θέλω να το σιγουρέψω.

Τελικά δεν έχω καταλάβει. Είναι καλύτερα να τραβάς video και φωτογραφίες με τη σταθεροποίηση ενεργοποιημένη ή όχι? Τηνα αποψή σας please.

της ουγγαριας εχει βγει αναβαθμιση? Στο sammobile ειδα οτι δεν εχει βγει...

η εβαλες αλλης χωρας? με το csc τι έκανες ? αλλαξε?

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

της ουγγαριας εχει βγει αναβαθμιση? Στο sammobile ειδα οτι δεν εχει βγει...

η εβαλες αλλης χωρας? με το csc τι έκανες ? αλλαξε?

Χιλια συγνωμη. Εκανα λαθος Πολωνικο ειναι. Τα μπερδεψα.

Αν λοιπον υσχυει η ερωτηση σου και για Πολωνικο δεν εκανα απολυτως τιποτα. Απλα σημερα το πρωι μπηκα να δω αν εχει διαθεσιμη αναβαθμιση και μου την εκανε ΟΤΑ. Και παλι συγνωμη αλλα και για το csk δεν εχω ιδεα. Αυτα τα τοσο εσωτερικα δε τα κατεχω. Θα βοηθουσε να ξαναβαλω screenshot? Μαλλον καλυτερα να σου στειλω PM

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Χιλια συγνωμη. Εκανα λαθος Πολωνικο ειναι. Τα μπερδεψα.

Αν λοιπον υσχυει η ερωτηση σου και για Πολωνικο δεν εκανα απολυτως τιποτα. Απλα σημερα το πρωι μπηκα να δω αν εχει διαθεσιμη αναβαθμιση και μου την εκανε ΟΤΑ. Και παλι συγνωμη αλλα και για το csk δεν εχω ιδεα. Αυτα τα τοσο εσωτερικα δε τα κατεχω. Θα βοηθουσε να ξαναβαλω screenshot? Μαλλον καλυτερα να σου στειλω PM

Οκ φιλε μου

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Από δω μπορείτε να βλέπετε τις αναβαθμισεις:http:// http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Από δω μπορείτε να βλέπετε τις αναβαθμισεις:http:// http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

Και φαίνεται εκεί η έκδοση με το μεγαλύτερο νούμερο changelist να είναι η N9005ZHUDMK1 μια έκδοση TGY

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Στα ολλανδικά πώς είναι η ένδειξη χώρας, ξέρει κανείς;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)