Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@mixtri Όπως το περιγράφεις, είτε το 4G της WIND έχει κλατάρει από την κίνηση (που να έρχονταν και τουρίστες φέτος), είτε έχουν πρόβλημα οι σταθμοί.

• Απαντήσεις 19,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

2026

• p_k

1337

• cmvr

1736

• Nikolas14

1044

Αγία Κυριακή Πηλίου, Β20+7.

Γιατί ρε Wind...d40fa5fc11e133d6da059bf6216cc337.jpg1874cec4442216c85714a3fceb0e1d14.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αποκόρωνας Χανίων με Β7 στα -103 dBm.

Με server Hyperhosting:

https://www.speedtest.net/my-result/a/6372938558

Με server Cosmote:

https://www.speedtest.net/my-result/a/6372942188

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Wind Ξυνοβρυση Πηλίου.

Επιτέλους ένα καλό σχετικά για WIND speedtest

Sent from my H9436 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wind Ξυνοβρυση Πηλίου.

Επιτέλους ένα καλό σχετικά για WIND speedtest

Μονο εγω δεν βλεπω το speestest μιχαλη ; :lol:

Μονο εγω δεν βλεπω το speestest μιχαλη ; :lol:
Απέτυχε το upload. Fail

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρίτη φορά που δοκιμάζω.

Αντε να δούμε τι θα βγάλει...

Τα στέλνω από Κοσμοτε μπας και φτάσουν. 3f4b8fd266a6fac1f17c3a2f315ac64d.jpg91eb76db65eb1368623cf2dd9ccfab19.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νοσοκομείο Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη.

Και όχι για καλό. Αίγιο - Θεσσαλονίκη 4.5 ώρες.

https://www.speedtest.net/my-result/a/6376377035

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Νοσοκομείο Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη.

Και όχι για καλό. Αίγιο - Θεσσαλονίκη 4.5 ώρες.

https://www.speedtest.net/my-result/a/6376377035

Εύχομαι να ειναι ολα καλα φιλε μου τώρα.

Θεσσαλονίκη πιστεύω όπου και αν πας είναι κομπλέ από οσα είδα φέτος εγω. Έκανες κάπου αλλού τεστ; Επίσης έχεις εικόνα απο Εγνατία οδό;

Σε άλλα νεα, δυστυχώς στον Αργολικο κόλπο είναι μια γλυκιά απογοήτευση η Wind. Φοβερή κάλυψη με σημεία με 3ca που βλέπει σε κεραίες του Ναυπλίου. Να έχεις κομμάτια με φουλ σημα 4G+ και ταχύτητες είτε μονοψηφιες, είτε να μην ξεκινάει καν τεστ. Τρελό μπούκωμα μάλλον γτ Ναύπλιο σε σημεία χτυπάει 100αρια. Αναγκαστικά γυρίζεις σε 3G που είναι μια χαρά

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεσσαλονίκη πιστεύω όπου και αν πας είναι κομπλέ από οσα είδα φέτος εγω. Έκανες κάπου αλλού τεστ; Επίσης έχεις εικόνα απο Εγνατία οδό;

Σε άλλα νεα, δυστυχώς στον Αργολικο κόλπο είναι μια γλυκιά απογοήτευση η Wind. Φοβερή κάλυψη με σημεία με 3ca που βλέπει σε κεραίες του Ναυπλίου. Να έχεις κομμάτια με φουλ σημα 4G+ και ταχύτητες είτε μονοψηφιες, είτε να μην ξεκινάει καν τεστ. Τρελό μπούκωμα μάλλον γτ Ναύπλιο σε σημεία χτυπάει 100αρια. Αναγκαστικά γυρίζεις σε 3G που είναι μια χαρά

Μπορεις να ανατρεξεις στο νημα με τις συγκρισεις δικτυων εχω κανει προσφατα τεστ σε ολη την εγνατια

Μπορεις να ανατρεξεις στο νημα με τις συγκρισεις δικτυων εχω κανει προσφατα τεστ σε ολη την εγνατια
Α οκ, ωραίος

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ.

Ένα γρήγορο τεστ στην Παναγία Φανερωμένη στη Θεσσαλονίκη, και τα νούμερα μονοψήφια...

Εγνατία οδό από Ιωάννινα μέχρι Θεσσαλονίκη, όλα καλά, με εξαίρεση ίσως κάποια τούνελ.

Επίσης, στην Λακωνία συνάντησα ένα από τα πιο δύσκολα "ανάγλυφα" της Ελλάδας, με κάποιες τρύπες (ίσως αρκετές) αλλά υπήρχε καλή κάλυψη. Εξαίρεση το κάστρο της Μονεμβασιάς (εσωτερικοί χώροι) που εκεί υπερτερεί το πάχος της πέτρας (Stone vs RF = 1-0) στις κατοικίες. Σταθμοί μόνο εκτός και αρκετά μακρυά.

Γενικά πάντως η χωρητικότητα (bandwidth) είναι, μετά την κάλυψη και την ποιότητα, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του κάθε ασύρματου δικτύου μεταφοράς δεδομένων (LTE, WiFi, κτλ). Πρέπει να του δώσεις, για να δώσει...

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ.

Ένα γρήγορο τεστ στην Παναγία Φανερωμένη στη Θεσσαλονίκη, και τα νούμερα μονοψήφια...

Εγνατία οδό από Ιωάννινα μέχρι Θεσσαλονίκη, όλα καλά, με εξαίρεση ίσως κάποια τούνελ.

Επίσης, στην Λακωνία συνάντησα ένα από τα πιο δύσκολα "ανάγλυφα" της Ελλάδας, με κάποιες τρύπες (ίσως αρκετές) αλλά υπήρχε καλή κάλυψη. Εξαίρεση το κάστρο της Μονεμβασιάς (εσωτερικοί χώροι) που εκεί υπερτερεί το πάχος της πέτρας (Stone vs RF = 1-0) στις κατοικίες. Σταθμοί μόνο εκτός και αρκετά μακρυά.

Γενικά πάντως η χωρητικότητα (bandwidth) είναι, μετά την κάλυψη και την ποιότητα, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του κάθε ασύρματου δικτύου μεταφοράς δεδομένων (LTE, WiFi, κτλ). Πρέπει να του δώσεις, για να δώσει...

Για εγνατια θα πω συνφωνω απολυτα

Εμπορικό κέντρο Μακεδονία, Πυλαία Θεσσαλονίκης

91,6 / 45,8

http://www.speedtest.net/my-result/a/6378369379

Οδός Άρη Βελουχιώτη, Καλαμαριά

90,4 / 38,6

http://www.speedtest.net/my-result/a/6381376417

Β7 και στις δύο μετρήσεις

Πανόραμα

25,9 / 10,7

Β20

http://www.speedtest.net/my-result/a/6381720958

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καταφύγιο Πετροστρουγκας Όλυμπος 1835μ

07d2715287df3736f96eff622e678b7f.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προχτές το βράδυ στο ξενοδοχείο που δουλεύω στον Καβρό Αποκορώνου με Β7 στα -116 dBm σε εσωτερικό χώρο.

https://www.speedtest.net/my-result/a/6380729598

Παλαιόχωρα Χανίων στην προβλήτα. Καφέ Βακάκης. Με Β7 στα -94 dBm.

https://www.speedtest.net/my-result/a/6390407853

13 χρόνια Ερέτρια γ@μω την wind έχουμε πάει σε 4 διαφορετικά ξενοδοχεία 5 χλμ εκατέρωθεν της Ερέτριας και το σήμα edge ρε φίλε μέσα στα δωμάτια και έξω οριακό 4g που σέρνεται! το 5g τους μάρανε! για να πω βέβαια την αλήθεια και η κοσμοτε τα ίδια χάλια έχει εκεί! τι διαο λο έχει εκείνη η περιοχή;;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

13 χρόνια Ερέτρια γ@μω την wind έχουμε πάει σε 4 διαφορετικά ξενοδοχεία 5 χλμ εκατέρωθεν της Ερέτριας και το σήμα edge ρε φίλε μέσα στα δωμάτια και έξω οριακό 4g που σέρνεται! το 5g τους μάρανε! για να πω βέβαια την αλήθεια και η κοσμοτε τα ίδια χάλια έχει εκεί! τι διαο λο έχει εκείνη η περιοχή;;

Μήπως περονόσπορο;

Σε αυτά τα σημεία, δεν αποκλείεται να πιάνει και από κεραίες της Αττικής. :p

Επιστροφή από Παλαιοχώρα προς Χανιά και μέχρι το χωριό Φλωριά κανονικά 4G. Από εκεί και στα χωριά Κακόπετρος μέχρι Φωτακάδος 3G με ταχύτητες μέχρι 6-7 Mbps με μερικά σημεία να γυρίζει σε Edge. Στις Βουκολιές 3G και λίγο 4G στην έξοδο του χωριού με κατεύθυνση προς ΒΟΑΚ. Από εκεί και πέρα 4G από Β7 και Β3 με καλές ταχύτητες μέχρι τις γέφυρες του Γαλατά. Από τις γέφυρες μέχρι λίγο πριν την έξοδο για Βαμβακόπουλο (περίπου 3-4 χλμ.) 3G με ταχύτητες έως 10 Mbps. Από την έξοδο του Βαμβακόπουλου και μέχρι το σπίτι μου στον Αποκόρωνα μόνο 4G. Σε γενικές γραμμές καλά ήταν η Wind από σήμα, αν εξαιρέσουμε την περιοχή του Γαλατά και τις Βουκολιές που ενώ έχει κεραίες με 3G δεν φαίνεται να έχουν αναβαθμιστεί ακόμα σε 4G. Μακάρι να κάνουν κάτι σύντομα να γίνει ποίο ομοιογενές το δίκτυο.

Σε αυτά τα σημεία, δεν αποκλείεται να πιάνει και από κεραίες της Αττικής. :p
Μήπως περονόσπορο;
τώρα είμαστε Ερέτρια στην πόλη για φαγητό οριακό 4g τραγικα αργό και συνήθως πέφτει σε τραγικοτερο Η! δεν μπορείς να ανοίξεις σελίδα μιλάμε. αλλά και η κοσμοτε στην 2η κάρτα τα ίδια χάλια για να μην λέμε μόνο για την αέρινη..

Φευγοντας λοιπον απο την νοτιο δυτικη Σταιρεα Ελλαδα εχω να πω :

Η καλυψη στους δρομους ειναι οτι τυχει στην κυριολεξια, υπηρχαν φορες που την εκανα με 4G παντου υπηρξαν και φορες που την εκανα με 2G

Οι ταχυτητες στα παραλιακα χωρια ειναι αισχος στις παραλιες ψηλοκανεις την δουλεια σου

Στην Ναυπακτο ειμαι ευχαριστημενος υπαρχουν ομω; σημεια μσ 2G κατι που δεν βλεπεις ουτε με κοκκινη ουτε πρασινη

https://www.speedtest.net/my-result/a/6395029305

Και το τελευταιο Τεστ απο την Ναυπακτο στις 6 το πρωι

• The title was changed to Nova 4G