MitsosDaBest13 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 @mixtri Όπως το περιγράφεις, είτε το 4G της WIND έχει κλατάρει από την κίνηση (που να έρχονταν και τουρίστες φέτος), είτε έχουν πρόβλημα οι σταθμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Αγία Κυριακή Πηλίου, Β20+7. Γιατί ρε Wind... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Αποκόρωνας Χανίων με Β7 στα -103 dBm. Με server Hyperhosting: https://www.speedtest.net/my-result/a/6372938558 Με server Cosmote: https://www.speedtest.net/my-result/a/6372942188 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Wind Ξυνοβρυση Πηλίου. Επιτέλους ένα καλό σχετικά για WIND speedtest Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Wind Ξυνοβρυση Πηλίου. Επιτέλους ένα καλό σχετικά για WIND speedtest Sent from my H9436 using Tapatalk Μονο εγω δεν βλεπω το speestest μιχαλη ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Μονο εγω δεν βλεπω το speestest μιχαλη ; :lol:Απέτυχε το upload. Fail Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Ξαναδοκιμασε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Σαν τον κουλοχέρη, κάποια στιγμή μπορεί να σου κάτσει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Τρίτη φορά που δοκιμάζω. Αντε να δούμε τι θα βγάλει... Τα στέλνω από Κοσμοτε μπας και φτάσουν. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Νοσοκομείο Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη. Και όχι για καλό. Αίγιο - Θεσσαλονίκη 4.5 ώρες. https://www.speedtest.net/my-result/a/6376377035 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Νοσοκομείο Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη. Και όχι για καλό. Αίγιο - Θεσσαλονίκη 4.5 ώρες. https://www.speedtest.net/my-result/a/6376377035Εύχομαι να ειναι ολα καλα φιλε μου τώρα. Θεσσαλονίκη πιστεύω όπου και αν πας είναι κομπλέ από οσα είδα φέτος εγω. Έκανες κάπου αλλού τεστ; Επίσης έχεις εικόνα απο Εγνατία οδό; Σε άλλα νεα, δυστυχώς στον Αργολικο κόλπο είναι μια γλυκιά απογοήτευση η Wind. Φοβερή κάλυψη με σημεία με 3ca που βλέπει σε κεραίες του Ναυπλίου. Να έχεις κομμάτια με φουλ σημα 4G+ και ταχύτητες είτε μονοψηφιες, είτε να μην ξεκινάει καν τεστ. Τρελό μπούκωμα μάλλον γτ Ναύπλιο σε σημεία χτυπάει 100αρια. Αναγκαστικά γυρίζεις σε 3G που είναι μια χαρά Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Εύχομαι να ειναι ολα καλα φιλε μου τώρα. Θεσσαλονίκη πιστεύω όπου και αν πας είναι κομπλέ από οσα είδα φέτος εγω. Έκανες κάπου αλλού τεστ; Επίσης έχεις εικόνα απο Εγνατία οδό; Σε άλλα νεα, δυστυχώς στον Αργολικο κόλπο είναι μια γλυκιά απογοήτευση η Wind. Φοβερή κάλυψη με σημεία με 3ca που βλέπει σε κεραίες του Ναυπλίου. Να έχεις κομμάτια με φουλ σημα 4G+ και ταχύτητες είτε μονοψηφιες, είτε να μην ξεκινάει καν τεστ. Τρελό μπούκωμα μάλλον γτ Ναύπλιο σε σημεία χτυπάει 100αρια. Αναγκαστικά γυρίζεις σε 3G που είναι μια χαρά Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεις να ανατρεξεις στο νημα με τις συγκρισεις δικτυων εχω κανει προσφατα τεστ σε ολη την εγνατια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Μπορεις να ανατρεξεις στο νημα με τις συγκρισεις δικτυων εχω κανει προσφατα τεστ σε ολη την εγνατιαΑ οκ, ωραίος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Εύχομαι να ειναι ολα καλα φιλε μου τώρα. Θεσσαλονίκη πιστεύω όπου και αν πας είναι κομπλέ από οσα είδα φέτος εγω. Έκανες κάπου αλλού τεστ; Επίσης έχεις εικόνα απο Εγνατία οδό; Σε άλλα νεα, δυστυχώς στον Αργολικο κόλπο είναι μια γλυκιά απογοήτευση η Wind. Φοβερή κάλυψη με σημεία με 3ca που βλέπει σε κεραίες του Ναυπλίου. Να έχεις κομμάτια με φουλ σημα 4G+ και ταχύτητες είτε μονοψηφιες, είτε να μην ξεκινάει καν τεστ. Τρελό μπούκωμα μάλλον γτ Ναύπλιο σε σημεία χτυπάει 100αρια. Αναγκαστικά γυρίζεις σε 3G που είναι μια χαρά Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Ένα γρήγορο τεστ στην Παναγία Φανερωμένη στη Θεσσαλονίκη, και τα νούμερα μονοψήφια... Εγνατία οδό από Ιωάννινα μέχρι Θεσσαλονίκη, όλα καλά, με εξαίρεση ίσως κάποια τούνελ. Επίσης, στην Λακωνία συνάντησα ένα από τα πιο δύσκολα "ανάγλυφα" της Ελλάδας, με κάποιες τρύπες (ίσως αρκετές) αλλά υπήρχε καλή κάλυψη. Εξαίρεση το κάστρο της Μονεμβασιάς (εσωτερικοί χώροι) που εκεί υπερτερεί το πάχος της πέτρας (Stone vs RF = 1-0) στις κατοικίες. Σταθμοί μόνο εκτός και αρκετά μακρυά. Γενικά πάντως η χωρητικότητα (bandwidth) είναι, μετά την κάλυψη και την ποιότητα, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του κάθε ασύρματου δικτύου μεταφοράς δεδομένων (LTE, WiFi, κτλ). Πρέπει να του δώσεις, για να δώσει... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Ένα γρήγορο τεστ στην Παναγία Φανερωμένη στη Θεσσαλονίκη, και τα νούμερα μονοψήφια... Εγνατία οδό από Ιωάννινα μέχρι Θεσσαλονίκη, όλα καλά, με εξαίρεση ίσως κάποια τούνελ. Επίσης, στην Λακωνία συνάντησα ένα από τα πιο δύσκολα "ανάγλυφα" της Ελλάδας, με κάποιες τρύπες (ίσως αρκετές) αλλά υπήρχε καλή κάλυψη. Εξαίρεση το κάστρο της Μονεμβασιάς (εσωτερικοί χώροι) που εκεί υπερτερεί το πάχος της πέτρας (Stone vs RF = 1-0) στις κατοικίες. Σταθμοί μόνο εκτός και αρκετά μακρυά. Γενικά πάντως η χωρητικότητα (bandwidth) είναι, μετά την κάλυψη και την ποιότητα, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του κάθε ασύρματου δικτύου μεταφοράς δεδομένων (LTE, WiFi, κτλ). Πρέπει να του δώσεις, για να δώσει... Για εγνατια θα πω συνφωνω απολυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 (edited) Εμπορικό κέντρο Μακεδονία, Πυλαία Θεσσαλονίκης 91,6 / 45,8 http://www.speedtest.net/my-result/a/6378369379 Οδός Άρη Βελουχιώτη, Καλαμαριά 90,4 / 38,6 http://www.speedtest.net/my-result/a/6381376417 Β7 και στις δύο μετρήσεις Πανόραμα 25,9 / 10,7 Β20 http://www.speedtest.net/my-result/a/6381720958 Edited August 12, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Καταφύγιο Πετροστρουγκας Όλυμπος 1835μ Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Προχτές το βράδυ στο ξενοδοχείο που δουλεύω στον Καβρό Αποκορώνου με Β7 στα -116 dBm σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/my-result/a/6380729598 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Παλαιόχωρα Χανίων στην προβλήτα. Καφέ Βακάκης. Με Β7 στα -94 dBm. https://www.speedtest.net/my-result/a/6390407853 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 13 χρόνια Ερέτρια γ@μω την wind έχουμε πάει σε 4 διαφορετικά ξενοδοχεία 5 χλμ εκατέρωθεν της Ερέτριας και το σήμα edge ρε φίλε μέσα στα δωμάτια και έξω οριακό 4g που σέρνεται! το 5g τους μάρανε! για να πω βέβαια την αλήθεια και η κοσμοτε τα ίδια χάλια έχει εκεί! τι διαο λο έχει εκείνη η περιοχή;; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 13 χρόνια Ερέτρια γ@μω την wind έχουμε πάει σε 4 διαφορετικά ξενοδοχεία 5 χλμ εκατέρωθεν της Ερέτριας και το σήμα edge ρε φίλε μέσα στα δωμάτια και έξω οριακό 4g που σέρνεται! το 5g τους μάρανε! για να πω βέβαια την αλήθεια και η κοσμοτε τα ίδια χάλια έχει εκεί! τι διαο λο έχει εκείνη η περιοχή;; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Μήπως περονόσπορο; Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 13 χρόνια Ερέτρια γ@μω την wind έχουμε πάει σε 4 διαφορετικά ξενοδοχεία 5 χλμ εκατέρωθεν της Ερέτριας και το σήμα edge ρε φίλε μέσα στα δωμάτια και έξω οριακό 4g που σέρνεται! το 5g τους μάρανε! για να πω βέβαια την αλήθεια και η κοσμοτε τα ίδια χάλια έχει εκεί! τι διαο λο έχει εκείνη η περιοχή;; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Σε αυτά τα σημεία, δεν αποκλείεται να πιάνει και από κεραίες της Αττικής. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Επιστροφή από Παλαιοχώρα προς Χανιά και μέχρι το χωριό Φλωριά κανονικά 4G. Από εκεί και στα χωριά Κακόπετρος μέχρι Φωτακάδος 3G με ταχύτητες μέχρι 6-7 Mbps με μερικά σημεία να γυρίζει σε Edge. Στις Βουκολιές 3G και λίγο 4G στην έξοδο του χωριού με κατεύθυνση προς ΒΟΑΚ. Από εκεί και πέρα 4G από Β7 και Β3 με καλές ταχύτητες μέχρι τις γέφυρες του Γαλατά. Από τις γέφυρες μέχρι λίγο πριν την έξοδο για Βαμβακόπουλο (περίπου 3-4 χλμ.) 3G με ταχύτητες έως 10 Mbps. Από την έξοδο του Βαμβακόπουλου και μέχρι το σπίτι μου στον Αποκόρωνα μόνο 4G. Σε γενικές γραμμές καλά ήταν η Wind από σήμα, αν εξαιρέσουμε την περιοχή του Γαλατά και τις Βουκολιές που ενώ έχει κεραίες με 3G δεν φαίνεται να έχουν αναβαθμιστεί ακόμα σε 4G. Μακάρι να κάνουν κάτι σύντομα να γίνει ποίο ομοιογενές το δίκτυο. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Σε αυτά τα σημεία, δεν αποκλείεται να πιάνει και από κεραίες της Αττικής. :pΜήπως περονόσπορο;τώρα είμαστε Ερέτρια στην πόλη για φαγητό οριακό 4g τραγικα αργό και συνήθως πέφτει σε τραγικοτερο Η! δεν μπορείς να ανοίξεις σελίδα μιλάμε. αλλά και η κοσμοτε στην 2η κάρτα τα ίδια χάλια για να μην λέμε μόνο για την αέρινη.. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Φευγοντας λοιπον απο την νοτιο δυτικη Σταιρεα Ελλαδα εχω να πω : Η καλυψη στους δρομους ειναι οτι τυχει στην κυριολεξια, υπηρχαν φορες που την εκανα με 4G παντου υπηρξαν και φορες που την εκανα με 2G Οι ταχυτητες στα παραλιακα χωρια ειναι αισχος στις παραλιες ψηλοκανεις την δουλεια σου Στην Ναυπακτο ειμαι ευχαριστημενος υπαρχουν ομω; σημεια μσ 2G κατι που δεν βλεπεις ουτε με κοκκινη ουτε πρασινη https://www.speedtest.net/my-result/a/6395029305 Και το τελευταιο Τεστ απο την Ναυπακτο στις 6 το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts