Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαδρομή Πτολεμαΐδα προς Σέρρες...

Από Πτολεμαΐδα μέχρι και τα μισά τούνελ προς Βέροια G kai E.

Από τα;μισά τούνελ μέχρι και το ύψος του Λαγκαδά αδιάλειπτα 4G.

Από το ύψος του Λαγκαδά μέχρι και περίπου 40 πρίν τις Σέρρες Ε.

Από εκεί και μετά και μέσα στην πόλη των Σερρών 4G με πολύ καλό σήμα ακόμη και εντός κτηρίων.

Δεν έκανα κάποια μέτρηση ούτε έλεγχο με το νετ μόνιτορ. Όμως σίγουρα έχει Β3 καθώς το κινητό της συζύγου μου δεν έχει την Β20 και όπου δεν είχε εκτός Σερρών Β20 καθώς και στο κομμάτι από Βέροια έως Λαγκαδά ...είχε παντού Η+.

Mε 5MHz B3 είναι CA στο όνομα. Ώρες ώρες δε τους καταλαβαίνω. Πραγματικά. Ας είχαν Β7 τουλάχιστον. Σιγά τη διαφορά που έχει με τη Β3 στην κάλυψη. Αλλά μάλλον ακούνε τις κακές γλώσσες που λένε L1800=G900 και γελάμε εδώ στο Βορρά. Μάρκετινγκ από τα Lidl.

Έχεις πολύ καλό SNR. Άρα λογικά δεν έχεις να περιμένεις κάτι παραπάνω με αυτά τα επίπεδα κίνησης.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαδρομή Πτολεμαΐδα προς Σέρρες...

Από Πτολεμαΐδα μέχρι και τα μισά τούνελ προς Βέροια G kai E.

Από τα;μισά τούνελ μέχρι και το ύψος του Λαγκαδά αδιάλειπτα 4G.

Από το ύψος του Λαγκαδά μέχρι και περίπου 40 πρίν τις Σέρρες Ε.

Από εκεί και μετά και μέσα στην πόλη των Σερρών 4G με πολύ καλό σήμα ακόμη και εντός κτηρίων.

Δεν έκανα κάποια μέτρηση ούτε έλεγχο με το νετ μόνιτορ. Όμως σίγουρα έχει Β3 καθώς το κινητό της συζύγου μου δεν έχει την Β20 και όπου δεν είχε εκτός Σερρών Β20 καθώς και στο κομμάτι από Βέροια έως Λαγκαδά ...είχε παντού Η+.

Και συγκεκριμένα απο το 6ο τούνελ και μετά άλλο δίκτυο.. Και εδώ Κοζάνη χρειάζεται ακόμη δουλειά αν και πιστεύω ότι πλέον μπήκε σε μια σειρα.. Τώρα για Πτολεμαϊδα θα δείξει.. πότε θα γίνει..

Και συγκεκριμένα απο το 6ο τούνελ και μετά άλλο δίκτυο.. Και εδώ Κοζάνη χρειάζεται ακόμη δουλειά αν και πιστεύω ότι πλέον μπήκε σε μια σειρα.. Τώρα για Πτολεμαϊδα θα δείξει.. πότε θα γίνει..

Έχει σχεδόν ένα μήνα που δουλεύουν για το δίκτυο στο δήμο Κοζάνης, αν και το πρόγραμμα έγραφε μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Οπότε όπως πάει πιθανότατα μέσα Νοεμβρίου με τέλος Νοεμβρίου να γίνει δουλειά και στην Πτολεμαΐδα...καιρού επιτρέποντος βέβαια!

Σήμερα τελείωσαν τις εργασίες στην κεντρική κεραία. Μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες μετρησεις για δυο εβδομάδες περίπου και αν ολ α πάνε οκ, θα ανοίξουν και το 4g μονιμα.. Θα δείξει...

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα πέρασα. Δεν έχει και τόσο μεγάλη Εμβέλεια. Εσωτερικά σε κτήρια edge....

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σήμερα τελείωσαν τις εργασίες στην κεντρική κεραία. Μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες μετρησεις για δυο εβδομάδες περίπου και αν ολ α πάνε οκ, θα ανοίξουν και το 4g μονιμα.. Θα δείξει...

Άρα τώρα πηγαίνουν σε άλλη κεραία υποθέτω.....

Όταν παίζουν σε protected mode έτσι είναι... Το καταλαβαίνω από τις κλήσεις με το netmonster όταν βλέπω τις κεραίες που είναι on ενώ δεν έχουν ανοίξει επίσημα να λείπει το 20200/50200 από το lac καθώς κρυμμένο και το id... Αλλά μου λέει την περιοχή που τα έχω στο database με ποια κεραία μιλάω κιόλας!!! Το ίδιο ισχύει και για τα δεδομένα αρκετές φορές... Αλλά όχι 4G στο 3G+ τουλάχιστον...

Στη Βέροια την 284 εκεί που είναι η 171 και η 3610 παρατήρησα ότι από 4 ζεύξεις έχει μόνο 1 πλέον... Για τη μη συνεργάτιδα ξέρω έχουν μόνο fiber αλλά μόνο 1 link για 2 εταιρείες και κοιτάζουν προς την Κρύα Βρύση!!! Το μεγάλο backbone που λέγαμε...

Στο κέντρο οι 2 κεραίες κοιτάζουν βόρεια της πόλης όπου εκείνη που είναι βόρεια της πόλης κοιτάζει μια ζεύξη στην Κρύα Βρύση και η άλλη στα Μάγουλα όπου τα Μάγουλα έχει προς Γουρνοσοβο και προς Κυψέλη!!!

Μπέρδεμα ε; Αλλά δουλεύουν νορμάλ όλα πλέον... Το 4G λείπει πάρα που ήρθα σήμερα εδώ για λίγο...

Σήμερα πέρασα. Δεν έχει και τόσο μεγάλη Εμβέλεια. Εσωτερικά σε κτήρια edge....

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άρα τώρα πηγαίνουν σε άλλη κεραία υποθέτω.....

Προς το κέντρο ναι έχει ακόμη δουλειά και γενικότερα στην πολη. Στην άλλη κεραια γύρω απο το ΔΑΚ, καμίνι κτλ έχει Η+ και εντός εσωτερικών χώρων. Σίγουρα θα υπάρξουν βελτιώσεις

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημοτικό αθλητικό κέντρο κοζάνης ή αλλιώς το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κοζάνης .. Δίπλα στο πρώην Α Σ.Σ.

Πριν το Καλοκαίρι, η WIND είχε τραβήξει οπτικές ίνες στην περιοχή μου (Αθήνα-Γηροκομείο). Μέχρι τα μέσα του Καλοκαιριού που τσέκαρα τελευταία φορά, δεν είχε αλλάξει τίποτα στο δίκτυο. Η περιοχή συνέχιζε να είναι προβληματική, έχοντας χαμηλές ταχύτητες 4G...

Τώρα που έβγαλε προσφορά η Q με 8GB για 8 μήνες, της έβαλα ξανά κάρτα και την έβαλα στην πρώτη μου συσκευή. Αυτή τη φορά κάτι όντως έχει αλλάξει στην περιοχή μου, αλλά δυστυχώς μπήκε μόνο μια καινούργια 800αρα, όχι 2600+800 (4G+) όπως περίμενα! Τουλάχιστον ανέβηκαν λίγο οι ταχύτητες... Αν είχε 4G+ όμως, θα πλησίαζε τα 200...

Screenshot-20181030-063804-Speedtest.png

EDIT 1

Έκανα λάθος τελικά! Στο σπίτι μου δεν πιάνει η καινούργια 2600, αλλά στην Πανόρμου υπάρχει! Κατέβηκα για καφέ κοντά στο Μετρό και την είδα στην εφαρμογή. Τόσα χρόνια τους έκραζα και επιτέλους έφτιαξαν το χάλι. Μπράβο WIND! :up:

Screenshot-20181030-072227-Speedtest.png

Screenshot-20181030-072244-LTE-Discovery.png

EDIT 2

Παράδεισος Αμαρουσίου, έξω από την BMW Σφακιανάκης.

2600 + 800. Ψιλό-χάλια, αλλά τουλάχιστον επαρκής ταχύτητα για οποιαδήποτε εργασία.

Screenshot-20181030-092942-Speedtest.png

Edited by MitsosDaBest13

Και στην πόλη των Γρεβενών πλέον Η+ σταθερό.Εγνατία οδο απο τον κόμβο της ξηρολιμνης μέχρι πριν το τουνελ του ταξιάρχη 4g σταθερά. Λίγο πριν το τούνελ μπαίνει σε παλιο 2g μεχρι περίπου το τέλος της ανηφορας και μετα Η+ (RNC46) μέχρι την εξοδο για Γρεβενά οπου απο την κατηφορα μέχρι λίγο πριν το lidl 4g band20. Μου έκανε εντύπωση οτι το x526 μου κράτησε την 20αρα μέχρι -135dbm πριν γυρίσει για λίγο στο παλιο 2g και μετα απο την είσοδο της πόλης (λίγο πριν το κτιριο της ΠΕ) Η+

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Καιρού επιτρέποντος (καλός θα είναι όπως φαίνεται) την Δευτέρα ξεκινούν εργασίες αναβάθμισης στην Πτολεμαΐδα!

Θα μπει επιτέλους 2g 3g 4g στην κεντρική? Μέσα στην πόλη? Που είναι τώρα η κεραία?

Σίγουρα θα μπει, είναι θέμα χρόνου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Θα μπει επιτέλους 2g 3g 4g στην κεντρική? Μέσα στην πόλη? Που είναι τώρα η κεραία?

Εντός πόλης έχει 2 κεραίες η μία είναι στο πάρκο Χρηστιδη στην οδό επιβατών...

Και η άλλη σε οικοδομή στην οδό Πόντου (λαϊκή αγορά)και τρείς κεραίες περιμετρικά της πόλης.

Στο πάρκο κεραιών στο δροσερό, στο προάστιο και στην Βλάστη.

2600 + 800 στην Κατεχάκη (και Λεωφόρος Μεσογείων).

Screenshot-20181030-114006-Speedtest.png

Κοντά στο Πεδίο Αρεως, οδός Πατησίων. 2600 + 800.

Screenshot-20181030-163407-Speedtest.png

Όλες οι εναπομείναντες κεραίες σήμερα 31 Οκτωβρίου τελική μέρα ανοιγοκλείνουν και στις 2 και στα 3 τύπου δικτια E, H+, 4G πρεμιέρα για απόγευμα... Δε μιλάμε απλά για την Βέροια αλλά για το όλο κομμάτι που έμεινε μέχρι και τον πολυμυλο μαζί με όλα τα τούνελ και Μελίκη και συνολικά 30 κεραίες ακόμα...

Κοζάνη μεριά τίποτα γίνεται τέτοια κίνηση σήμερα η θα περιμένετε λίγες μέρες ακόμα;;;

Μπα.. Τίποτε νεότερο για την ωρα

Λοιπόν εκτός από αυτά που είπα άνοιξαν ευτυχώς και τα υπόλοιπα που είχαν ξεχάσει... Για 8 ημέρες δεν είχαν βάλει 4g που είχα αναφέρει σε: Ριζό, Άγιος Νικόλαος (Νάουσα2), Γουρνοσοβο (Νάουσα1) και Σέλι... Ήδη εκλεισαν οι τρύπες στο χωριό πλέον βλεπω όλες τις κεραίες τριγύρω μου... Και κάτι ακόμη... Από το πρωί αγνοείται η 385 εκεί μέσα στη Νάουσα City όπως την έχει ονομασία η κεραία... Τραπεζούντος 8 κανείς από Νάουσα που να βλέπει αν όντως κάνουν εργασίες εκεί; Αν όντως την αλλάζουν τελευταία μέρα σίγουρα θα φύγει το παλιό Η από εκεί και θα είναι όλα κομπλέ...

Περιμένω νεότερα και ξέρετε που θα με βρείτε σήμερα... Ετοιμάζομαι για μεγάλη γύρα...

2600 MHz. Έξω από το μετρό Άγιος Αντώνιος, στο Περιστέρι. Μέτρια πράγματα, αλλά το σήμα ήταν κοντά στα -100 με -105dBm.

Screenshot-20181102-173639-Speedtest.png

Έχουμε κάτι νεότερο από Βέροια, Νάουσα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Nova 4G